9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrK 30.8.2006 12:39

Re: Re: Topolánkova premiéra

Možností měl a má celou řadu: menšinová vláda s podporou komunistů, koalice s komunisty, menšinová vláda s podporou socanů, koalice se socany nebo zůstat v opozici. Takže situace není zablokovaná. Topolánek volí nesmyslné varianty. Až se vypláče, tak Paroubek vládu postaví.

Vilém 30.8.2006 12:36

Re: Re: Topolánkova premiéra

Je-li to tak zřejmé, jak říkáte, bylo to zřejmé druhý den po volbách a pan Topolánek nám nemusel tři měsíce předstírat, že sestavuje vládu.

Minimálně tuto maličkost mohl pro Českou republiku udělat. Paroubkovi se sestavení vlády málem povedlo a zanedlouho by mohl dostat prostor. Topolánek se hlavně hrozně bojí, že bude Paroubek bude úspěšnější.

princ bajaja 30.8.2006 12:35

Re: Re: Po třech Paroubkových porážkách stále čekám na dlouho ohlašované Topolánkovo vítězství

Vážený Ladislave, v civilizovaných zemích ( mezi které bychom se rádi počítali, ale máme k nim přesně tu marťanskou vzdálenost) platí, že ta partaj, která nejvehementněji se staví za mimořádné volby, v nich nejvíce tratí.  Třeba to bude u nás zase naopak

Malý Aston 30.8.2006 12:31

Re: Topolánkova premiéra

Je jeden problém. Bolševici z ČSSD a KSČM se nám sloučili do jedné bolševické strany,která má 100 nehlasujících poslanců. Ideologie bolševiků byla u nás násilně udržována vojsky Brežněva,všechny pokusy likvidovat tuto zločineckou ideologii v Maďarsku,Polsku i u nás byly vždy potlačeny vojensky. Takže ideologie komunismu a komunistů a bolševiků byla zcela odmítnuta všemi,kteří ji byli podřízeni. Proč se ČSSD spojilo s touto zločineckou politickou stranou nemá jiné vysvětlení jen boj o koryta,to není tak hrozné a je to lidsky pochopitelné nebo skutečně uchopení moci bolševiky a návrat před rok 1948.Takže nadávat panu Topolánkovi,že není schopen uzavřít dohodu s bolševiky je pro většinu občanů,kteří žili a pracovali 41 let pod jejich nadvládou spíše jeho oceněním než prohrou. Pokud někdo prohrál,tak jsou to voliči ČSSD,kteří volili volové Filipa a Jakeše.

jirka.s. 30.8.2006 12:30

Re: Máte jako vždy špatný odhad. Na sociílním pojištění z výplaty platím svůj i tvůj důchod Re: Re: Ne samostatný, jen společník jednate sro . Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě

Tedy ty skutečně musíš být nepostradatelná síla. Co znamená jednatel s.r..o., vím právě moc dobře, pár jich znám a  zaručeně se nemohou přes den poflakovat po netu, jinak by jejich šéfové už dávno zkrachovali. 8 měsíců je ještě poměrně krátká doba a tak ještě ti tvoji zatím žijí. Ale za dalších půl roku se asi budou divit.

Jinak takoví "podnikatelé" jako ty a šejna, co se zastávají komoušů a socanů, to je něco jako "utopená ryba"

Mirek 30.8.2006 12:30

Re: Topolánkova premiéra

Volby rozhodly, ze p. Topolanek ziskal o 200tisic hlasu vice. Diky volebnimu systemu tak ziskal  100% zodpovednosti a 0% moznosti, udelat smysluplne reseni. Naproti tomu p. Paroubek ziskal 0% zodpovednosti a 100% moznosti branit jakemuloliv smysluplnemu reseni.  Zkuste si nekdy prevzit 100% zodpovednosti za neco, co nemuzete vubec ovlivnit. Mozna o vasi neschopnosti potom take nejakci hlupaci napisi posmesny clanek .

Vilém 30.8.2006 12:29

Re: další bolševický

ČSSD v té věci chtěla postupovat právě až po dohodě s ODS. To se také stalo, věci se tedy mají opačně, než se domníváte.

Ladislav N. 30.8.2006 12:27

Re: Jó, princi, kdo není s námi, je proti nám.

Ale karikatura, jak Topolánkovi sedí na zádech vyžraný tlustý břichatý pavouk Paroubek, drží se Topolánka zuby-nehty a saje, už byla zveřejněna v Lidovkách dávno. Tak o co vlastně jde? ;-)

eTony 30.8.2006 12:27

další bolševický

ignorant. Topolánek sotva co pro dohodu udělal - zato Paroubek se snažil seč mu síly stačily. Ten byl tak zaneprázdněn touhou domluvit se s Topolánkem a přijmout jeho návrhy, že ani, chudák, "zapomněl" navrhnout předsedu sněmovny, kteroužto příležitost měl hned několikrát. Viléme, i vy jste "tvor boží" - on vám to Kalousek vysvětlí, pokud ho požádáte.

gerontusinza 30.8.2006 12:26

Já nemám šichtu, já mám volnou pracovní dobu, jejiž část si nechávám pro idioty.Re: Re: Ano, nečtu to po sobě. NO a co.!!Re: Re: Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

Pro radost  a zdravé nasr.ání nad lidskou blbostí. Naštěstí tady ta individua jsou omezena nejen co do rozhledu ale i co do počtu. Pak se dobře jedná i s normálními lidmi. :-P:-PRv

Ladislav N. 30.8.2006 12:23

Re: Paroubek chce vlákat ODS do velké koalice. V říjnu

..."Vždyť on už měl téměř hotovou dohodu s námi o toleranci menšinové vlády. A pak celé jednání odpískal a vsadil na Kalouska a komunisty. To mu nevyšlo. Takže co vlastně má v ruce?" ...viz tamtéž.

Vilém 30.8.2006 12:20

Re: Re: Komunista Vilém...

Zato vy jste překročil svůj obvyklý intelektuální výkon o celou jednu nadávku. Že vám někdo radil?:-D:-D

Kajan 30.8.2006 12:19

Jednobarevná vláda ODS bez těch hloupých nápadů s jakýmisi nezávislými "odborníky" na ministrování, nebo co to jsou za existence,

a s jediným úkolem. Připravit, jak to jen co nejrychleji umožňují ústavní procedury, předčasné volby. Když to nevyjde, nevadí. Voliči ODS a občané České republiky budou mít alespoň jasno. A do nových voleb s novým vedením ODS ! Dzp.

Ladislav N. 30.8.2006 12:19

Re: Komunista Vilém...

Hlupáčku Viléme, přiletěl jsi snad z Marsu, že tak ;-O blábolíš? 8-o

Kantor 30.8.2006 12:19

Re: Re: Po třech Paroubkových porážkách stále čekám na dlouho ohlašované Topolánkovo vítězství

Proč by je měli vyhrát?Sice si to myslím taky, ale to proto, že su socka.Vy ste pravičák, tak mě to zajímá.

Ladislav N. 30.8.2006 12:17

Re: Paroubek chce vlákat ODS do velké koalice. V říjnu

Paroubek chce vlákat ODS do velké koalice. V říjnu

Vilém 30.8.2006 12:16

Topolánkova premiéra

Pan Topolánek se rozčiluje na Jiřího Paroubka, ale vlastní činnost nechává stranou.

Sám je odpovědný za sestavení vlády už tři měsíce, a stále se točí tam, kde byl druhý den po volbách, nebo spíš mezitím klesl koaliční potenciál ODS na nulu. Počínaje nepodařeným obviněním pana Paroubka z nájemných vražd, až po současné prázdné výkřiky taky Topolánek sotva co pro dohodu udělal. Při čtení jeho výlevů mám dojem, že mluví zhrzený předseda mimoparlamentní strany, který by rád rozhodoval, ale nemá vliv. Ale celé sestavení nebo spíš nesestavení vlády je primárně výsledkem pana Topolánka, až bude sestavovat vládu Paroubek, taky případný Paroubkův neúspěch bude neúspěchem pana Paroubka a pochybuji, že ho bude tak nesportovně shazovat jinam a ještě podrazácky bránit tomu, aby stejnou šanci dostal někdo jiný.

Pan Topolánek se hrdě podepisuje jako předseda vlády. Tento bankrotář se skutečně vloudil do Strakovky. Doufám, že ho odtamtud Paroubek brzy vynese za límec.:-D

Mirek 30.8.2006 12:15

Trefne

Konecne pomerne jasny a srozumitelny clanek. Bohuzel se zda, ze trochu pozde. Ovsem dokud se nestane CSS opet CSSD neni reseni. Lidovci udelali to o cem rikali ze nikdy neudelaji a radovi clenove je smetli. CSSD si zakazala na sjezdu spolupraci s komunisty a dnes tak nepokryte cini. A kde jsou radovi clenove? Mlci. Generalni tajemnik ceske levice je presvedcil, ze demokraticka pravice je vetsi nepritel nez polostalinisticti extremni komuniste. Za to mu patri nehynouci hanba.

Psí vrah Čumil 30.8.2006 12:14

Ano, ano, pan Topolánek má docela pravdu -

naděje v JEHO stabilní vládu je skutečně nulová. Tím, že vinu bude házet na druhou stranu, ovšem tu stabilní vládu optravdu nesestaví a nesestaví...

Kantor 30.8.2006 12:14

Lidofci dokázali hodit přes palubu

svého šéfa reálně během pár hodin, místní bruntálské tvrdé jádro ODS to tu provádí virtuálně už několik týdnů, v ČSSD nic.Opravdu myslíte, že byl 3x poražen?

třetí 30.8.2006 12:13

Re: Po třech Paroubkových porážkách stále čekám na dlouho ohlašované Topolánkovo vítězství

Tady šlo o to, že se pod článek mohlo napsat : Předseda vlády ČR

Ladislav N. 30.8.2006 12:12

Re: Po třech Paroubkových porážkách stále čekám na dlouho ohlašované Topolánkovo vítězství

To ještě neznamená, že máte pravdu. ;-)

Topolánek žádné vítězství neočekává. Nutné jsou nové volby. A paroubek s komunisty je jistě vyhraje.;-P

Xaver X.X. 30.8.2006 12:11

Jó, princi, kdo není s námi, je proti nám.

V tom jsou rudí i moří zajedno.

princ bajaja 30.8.2006 12:07

Po třech Paroubkových porážkách stále čekám na dlouho ohlašované Topolánkovo vítězství

Pro všechny co na NP vidí rudě nebo modře chci znovu zdůraznit, že jsem nestranický pragocentrista. Článek pana Topolánka jsem již ráno shrnul do jedné jediné okřídlené věty, kterou si dovolím pro polední směnu zopakovat: "strašně jsem ho zmlátil, pak se  koukám kde je,  a von mně klečí na prsou".

AAA 30.8.2006 12:03

Re: Paroubek chce vlákat ODS do velké koalice. V říjnu

http://hn.ihned.cz/?m=d&article[id]=19189090

AAA 30.8.2006 12:02

Paroubek chce vlákat ODS do velké koalice. V říjnu

moc hezky .. specialne :)))

"Nezapomeňte, že v tu dobu bude ještě vládnout Topolánkova vláda, byť v demisi," říká jeden z dobře informovaných politiků ODS. "A jsme zvědavi, jak se budou sociální demokraté tvářit na to, až jim začneme posílat z vládních úřadů domů jejich lidi jako nezaměstnané."

=19189090]text

jirka.s. 30.8.2006 12:02

Re: Ano, nečtu to po sobě. NO a co.!!Re: Re: Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

Tak teda tebe bych chtěl zaměstnávat, ale zcela určitě bych tě nechtěl platit. Tvůj skutečný pracovní výkon odpovídá spíše výkonům tvých  spoluoranžgutánů ve frontě na sociálce.Jestlipak tvůj zaměstnavatel ví, jak dlouhé jsou tvoje "mimopracovní chvilky? Ty musíš být tak "zreagovaný", že se po šichtě ani nepoznáš.

Ladislav N. :-))) 30.8.2006 12:01

Re: Vy idiote, tu četl snad každý...

Ááá, nerudný ;-€ komunista gerontusinza v ;-O akci!  ;-DR^

třetí 30.8.2006 12:01

Absurdní divadlo.

To, že Klaus jmenoval Topolánka předsedou vlády ČR a ten honem utíkal do Hrzánského paláce sednout si do vysněných premiérských prostor je symbolické.Páteční představení bude už jen pokračováním absurdity české. Prezident Klaus, který vždy požadoval na designovaném premiérovi 101 podpis poslance, najednou bude jmenovat vládu menšinovou ,se zcela jasným záporným výsledkem hlasování v PS. Nově jmenovaní ministři poženou do svých úřadů, poberou ministerský plat, vyhodí sekretářky a náměstky a budou vládnout. Třicet dnů. Pak podá premiér a jeho třicetidenní vláda demisi a odejde s několika platy do historie. Bude následovat další dějství tohoto absurdího divadla.

jerry 30.8.2006 11:57

Kdo je lepší?

Pan Topolánek je možná slušný člověk, ale neschopný politik. Pan Paroubek je zase schopný všeho. Bohužel jeho/P./ posedlost mocí je patologická. Kdyby byl však T. jiný formát, poradil by si i s tímto soupeřem. Měl hned po volbách navrhnout velkou koalici- je to řešení čestné, i v jiných zemích se osvědčuje a hlavně : obě strany nesou vládní zodpovědnost stejně. Kdyby P. odmítl, byl by úplně jasným viníkem předčasných voleb. Takhle to vypadá, že je chtějí nejvíc ODS a Zelení jen proto, aby na nich vydělali.Příspěvek za volby ze státní kasy už za rok se hodí. Zájmy státu až na posledním místě. Možná se ten Paroubek jen umí hůře přetvařovat.