8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 30.8.2006 11:55

Re: Re: Re: Pyrrhovo vítězství

No ale v případě ODS a Topolánka to nebyly volby, protože vítězství ve volbách "Pyrrhovým" rozhodně nazvat nelze.

Pyrrhovým vítězstvím by naopak bylo, kdyby Topolánek s ODS měl vládnout dva roky podle Paroubkových instrukcí a pak (poté, co mu spadnou na hlavu průsery Paroubkova "kralování") jít do voleb s Paroubkovým posměšným pokřikem: "Podívejte, jak je ten Topolánek neschopný!" ...

grr 30.8.2006 11:55

Re: xtl, rytíři družiny paroubkových trenclí

jste názorný příklad, jak lze některým slabším jedincům vymýt hlavu estébáckou propagandou do té míry, že spořádaně odevzdají sektě rudých iluminátorů vlastní majetek, svědomí, hrdost i svobodu pohybu. Tím mě čím dál víc utvrzujete v tom, že se sektami se musí bojovat nekompromisně až do úplného rozehnání posledního pomatence vzývajícího svatou válku proti zdravému rozumu....... :-))).

Ladislav N. 30.8.2006 11:49

Re: Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Když píšeš jak RUDÉ PRÁVO za totality: "...Pokud na Paroubka nadáváte tak je to známka toho že to dělá dobře...", tak se nediv, že jsi za troubu....;-P

gerontusinza 30.8.2006 11:46

Ano, nečtu to po sobě. NO a co.!!Re: Re: Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

Nejsem novinář a tOHLE tady mám jen na odreagování v mimopracovních chvilkách. Takže pa.

Ladislav N. :-))) 30.8.2006 11:46

Re: Přitom mu stačilo tak málo, aby získal hlas alespoň jednoho opozičního poslance.

A jak by to udělal, když levicoví poslanci NESMÍ hlasovat podle vlastního svědomí a přesvědčení, ale podle Paroubkových/StB Filipových direkcí jednotně pod kontrolou?

franta 30.8.2006 11:43

Re: bing bang

Nová dvojice řízená stejnou "centrálou"?

http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2005050401

jeff 30.8.2006 11:40

Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Jirka to dělá moc dobře, ani Kléma by nebyl lepší. A nedivím se.

gerontusinza 30.8.2006 11:39

Ani bych se nedivil, vy jste schopný všeho.Re: Re: gerontusinza

MM 30.8.2006 11:35

Re: Re: Re: Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

JASNĚ A POZDRAVUJTE DĚTI

rolix 30.8.2006 11:32

Re: Topolánek zkouší svalit vinu za svou neschopnost na jiné

Jako kdyby jsi si poustel Paroubka pred spanim :-D

gerontusinza 30.8.2006 11:29

Vše je získáno legálně a řádně zaplaceno Re: Re:, Už se těším.....

Jen trouba žije v představách ,že stát  na to nepřijde. Stačí kamarád od vedle, který má pocit kde na to ten...... bere, a je to.

gerontusinza 30.8.2006 11:22

Máte jako vždy špatný odhad. Na sociílním pojištění z výplaty platím svůj i tvůj důchod Re: Re: Ne samostatný, jen společník jednate sro . Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě při

Takže nic moc, ale na daních to dělá sakra dost. Pokud vy jste zástance ODS a nevíte co znamená jednatel s.r.o. ani se nedivím kolik blbců by chtělo podnikat ale nejlépe se jenom přiživovat na státu. Jen tak mimochodem, společníkem jsem krátce (8 měsíců) před tím jsem to těm dalším společníkům jen řídil. tak pa a nezalkni se.troubo závistivej.Přesto si všimni, že nehoruju pro toho grázla Tlustýho, který by mě ročně ušetřil desítky tisíc na daních

Anka 30.8.2006 11:19

Re: Re: Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Až budu potřebovat radu, ozvu se.

MM 30.8.2006 11:14

Re: Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Anko kup si na ty zásuvky chránítka a nemusíš řvát na děti    ACH JO

klobouk 30.8.2006 11:12

kde je Major Milda

???

MM 30.8.2006 11:12

Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Bojové křído ODS se mnou zametloR^S nimi se nikdo nedomluvíRvostatnimVV

Frantisek 30.8.2006 11:11

Re: Je Ladislav N. skutečný?

Naprosty souhlas, uz mnohokrat jsem si rikal, jak je mozny, ze tento clovek stiha byt ve vsech diskusich na NP, od rana az do vecera. Asi je rentier.... Protoze podle jeho pravicoveho zamereni by mel celej den makat a drit, aby vydelaval na socany..... A ne se vykecavat  na Psu.  To stejny je i Maly Aston....

Vašek 30.8.2006 11:11

Re: Re: Re: Topolánkovy prohry jsou větší

Žulový Astone, jsi sprosté hovado! Zcela zřetelně zneužíváš toho, že Mard neumí francouzsky. Kdyby uměl, tak už tě dávno poslal tam kam patříš - > (Y), místo toho, aby s tebou diskutoval

ibn 30.8.2006 11:10

bing bang

Dva navzajem srazeni KO se dohaduji o tom, kdo z nich prohral vic. Ted jde jen o to, ktery z treneru hodi do ringu drive rucnik. Dopadne to jako v Chaplinovi, gumovi borci na pavoucich nozkach se budou potacet ringem az do zaverecneho gongu. Uz aby nastoupila nova dvojice!

gerontusinza 30.8.2006 11:10

Pane marde Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

...aby mohl kvalifikovaně rozhodnout....  Lituji pane, pokud někdo referenda omezuje jen na věci pro blbce  a ostatní referenda jsou nepotřebná, protože rozhodnou odborníci a vzláště ve vojenských věcech , jímá mě hrůza nad velikášstvím těchto tzv. odborníků a nositelů těchto názorů. Pokud ale mě někdo krmí vašimi názory, tak i těm blbcům je jasné (mají totiž doma globus), že obrana USA proti Iránu a  střednímu východu přes střední Evropu je sprostý a hloupý bluf. Mimochodem dnes každý školák zná pojmy balistická křivka a dráha, způsob startu rakety, hlavice a jejich počty, rámcevě princip zaměření a sestřelu rakety či satelitu. Takže pane, je dobré tento národ neoblbovat příliš. Proč takový strach, aby lidi neměli k dispozici nástroj pro přímou demokracii (Švýcaři na tom postavili svoji zemi a vyhovuje jim) projevuje právě tzv demokratická strana, a ještě k tomu občanská. Takže pokud základnu tak mám právo si na tun vaši kvalifikací posvítit. Idiotů u vesla v této zemi bylo od roku 1948 už dost. Lituji, jste nevěrohodný.

jirka.s. 30.8.2006 11:07

Re: Ne samostatný, jen společník jednate sro . Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

A kolipak ti majitel svěří do ruky? Jednateli jetelovému šejnovi jenom 15 000 Kč. Tebe odhaduji tak na 3,50 Kč.

Malý Aston 30.8.2006 11:06

Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Nevím komu je to směřováno ale 100 poslanců je skutečně 100 poslanců,řízených koalicí ČSSD+KSČM. ČSSD má jen těch svých 74. Takže jakákoliv koalice,složená Paroubkem bude potřebovat hlasy z KSČM. ĆSSD bez KSČM je jen stranou Paroubkovou a já se domnívám,že taky tak bude přejmenována. Je otázka,který poslanec z KDU nebo celá KDU nebo Zelených přeběhne k této dvoukoalici. Všichni občané to chápu a čas který byl podle některých politologu promarněn,tak nebyl. Dnes každý zná,kdo se spojuje s boševikem a kdo ne. Předčasné volby,budou a tím i konec Paroubka.

xtl 30.8.2006 11:03

Topolánek zkouší svalit vinu za svou neschopnost na jiné

Pan Topolánek mne tímto svým příspěvkem nepřekvapil. Po několikaměsíčním vyjednávání coby předseda strany, která získala v posledních parlamentních volbách nejvíce hlasů, se snad konečně dostal do stádia, kdy pověřen prezidentem zřejmě představí 1. září 2006 členy své vlády, o níž již dopředu ví, že nedostane v parlamentu důvěru. Tento jeho příspěvek publikovaný v NP jasně dokazuje, že toto očekávané zklamání ze své bezmoci nese velice těžce, proto obviňuje pana Paroubka, že měl údajně tři pokusy sestavení vlády, když ve skutečnosti žádný pokus neměl a zatím nebyl uplatněn ani (jeho vlastní) pokus, první ze tří, které předepisuje česká ústava, ostatní výmluvy jsou pouhé lži, které lze připodobnit výmyslům zhrzené milenky. Přitom mu stačilo tak málo, aby získal hlas alespoň jednoho opozičního poslance. Já osobně jsem rád, že takový ufňukaný chlap nebude stát v čele české vlády.

Anka 30.8.2006 11:03

Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

No, podle Vaší logiky mi vychází, že mé děti dělaly dobře, když strkaly sponky do zásuvky a já se kvůli tomu na ně zlobila.

Vodák 30.8.2006 11:01

Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

konstatování skutečnosti není nadávání

grr 30.8.2006 11:01

Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Nauč se čééésky, moulo. Start raketoplánu byl taky pětkrát odložen a zavezli ho i zpátky do hangáru, dokud nepomine ten bordel na nebesích. S jmenováním vlády je to teď podobné. No, předpokládám, že start se bude konat zanedlouho. Nehledě na paroubovy pokusy demontovat palivové nádrže.

jirka.s. 30.8.2006 11:01

Re: Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

Cesttyna sein deine "omylany" kobyl, he?

Vašek 30.8.2006 11:00

Re: Pyrrhovo vítězství

Tím tedy chcete říci, že na rozdíl od Topolánky je Paroubek vzor čistého člověka, který nezná co je to nenávist a všechny své protivníky miluje?

jirka.s. 30.8.2006 10:56

Re:, Už se těším.....

... na ten tvůj ksicht, až budeš muset přiznat  Homerovi Sobotkovi svůj majetek a on ti ho patřičně zdaní.(Vlastně už po druhé.) Jenom proto bych snad ještě chvíli tu zlodějskou bandu toleroval.

MM 30.8.2006 10:56

Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Pokud na Paroubka nadáváte tak je to známka toho že to dělá dodře.Až o něm nebudete mluvit tak prohrál.A pozor ja mu nefandím jen se tu divim8-o