6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tom 30.8.2006 9:37

Re: Jsem proti vládě bolševiků vedených Paroubkem!

je třeba poslechnout si ne jen předsedkyni KPV ale i Paroubkův povolební projev

Kobylka Lajda 30.8.2006 9:37

Článek je pravdivý

Pan Topolánek shrnul pravdivě průběh jednání o sestavení vlády. Myslím, že nabídl ČSSD dost možností k odblokování situace. Vždyť i pan Ludvík Vaculík ve svém dopise Jiřímu Paroubkovi z 1.8.2006 v LN konečně se ozval za nás všechny, kteří se už nemůžeme dívat na nebývalou vzpupnost, nadutost a  sprostotu, s jakou se Parub drží moci. Copak tak jedná demokrat? To snad nebylo nikde na světě s vyjímkou diktatur a totalitních režimů. Operovat osobními problémy Topolánkovy rodiny jsou rány pod pás, protože v podobné situaci se nachází každé druhé manželství v ČR a manželka dokáže ve zlosti na svého partnera vytáhnout i tu největší špínu. Takže všechny příspěvky na toto téma jsou irelevantní a jejich pisatelé obyčejní hlupáci. Dopis Vaculíka Paroubkovi najdete na adrese jan@sinagl.cz!! Konečně čin muže kulturní fronty. Snad se dokážeme vzepřít zlu!V 

I-Worm 30.8.2006 9:36

Paroubek třikrát prohrál

kolikrát vyhrál Topolánek?

praguemonk 30.8.2006 9:36

velice trefné

jen místní socánci přes závoj třídní nenávisti nemůžou nikdy pochopit...

gerontusinza 30.8.2006 9:31

Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

Pokud chcete řídit tento stát, pak bych prosil vyšší procento reality a pragmatizmu. Já vím že vy nic to vše "oni". Ale sakra chcete-li vládnout, tak nesmíte všechny v okolí "nasírat" a hlavně ne voliče. A to prosím i vaše. Já sice chápu že váš čestný předseda bude prosazovat co nejdelší dobu vašeho vládnutí (protože doufá že na něco přijdete) , ale člověk který rozpoutal Kubiceho aféru a chtěl by rozhodovat o USA základně za mojí zahrádou beze mne je nevěrohodný a nepřijatelný. Víc nemám co dodat.

eTony 30.8.2006 9:27

geronte,

tak Ladislav N. chce změnit svět pomocí vašich daní ? No, pokud je to z vaší hlavy, a vypadá to, že ano, tak se vašim myšlenkám vůbec nedivím. S termínem "pitomost", být vámi, bych byl velice opatrný, sám s ní zápasíte dlouhou dobu, možná celý váš život.

gerontusinza 30.8.2006 9:21

Taky mám to okolí zcela jiné než mablunkRe: A mohl byste blíže popsat Vaše "okolí" ?

eTony 30.8.2006 9:20

Mirku Šejno,

už zase blbnete ?

gerontusinza 30.8.2006 9:16

To asi ne. Re: Je Ladislav N. skutečný?

Jeho pitomost je natolik veliká, že tolik takových individuí se ve skupině vyskytovat na jednom místě nemůže. Je to sociální případ , který platím z daní, který by rád změnil svět, a neuvědomuje si že si řeže pod zadkem větev. Ale vždy zásadově.

Xury 30.8.2006 9:16

Re: Paroubek - Topolánek

K těm vašim čtyřem bodům:

ad 1) pouze tento jediný bod lze připsat pouze Paroubkovi, ovšem za jakou cenu - vytáhl komunisty na světlo a de fakto z nich udělal spoluvládnoucí sílu, byť  zatím bez mocenských důsledků. Ze soc.dem udělal stranu jednoho muže, která evidentně není schopna korigovat jednání svého vůdce - viz povolební projev.

ad 2) Jeho vláda má hospodářském vývoji nulovou zásluhu. Každý ekonom, pokud je aspoň trochu při smyslech ví, že opatření učiněná libovolnou vládou se dostaví nejdříve tak za rok až dva - podle druhu opatření. Když pominu skutečnost, že čísla o hospodářském růstu budou ještě s vysokou pravděpodobností korigována, tak největší zásluhu na současném růstu má vláda Tošovského díky zavedení investičních pobídek a pak i privatizace bank za Zemana. Pozitivní dopad měla i nepochybně skutečnost, že privatizace většiny podniků již proběhla za Klause a také fakt, že je zde liberalizace cen a směnného kurzu. Je ovšem možné, že největší zásluhu má vstup do EU, na němž se podílely všechny vlády s vyjímkou právě Paroubkovi.

ad 3) Naprosto prázdná fráze nejasného obsahu. Jinak pokud máte na mysli NATO a EU, tak začlenění do těchto struktur rozhodně nelze připsat Paroubkově vládě ( ta nás spíš vyděluje ) a ani pouze ČSSD, jak jsem uvedl výše.

ad 4) Co je přiměřené s spravedlivé zdanění bylo a bude vždy sporné. Ovšem pokud jsou lidé vydělávající o pouhou polovinu více než je průměrný příjem považováni za bohaté a tím pádem zdaňováni nejvyšší sazbou, ato nemluvím o neomezených odvodech na zdravotní a sociální, tak nelze hovořit o spravedlnosti a přiměřenosti. Dopady důchodového rovnostářství ani nezmiňuji.

jeff 30.8.2006 9:14

Re: Franto,

Parlament České republiky

Poslanecká sněmovnaAktuální stav ke dni: 30. srpen 2006Poslanecký klub Občanské demokratické strany (81) Poslanecký klub České strany sociálně demokratické (74) Poslanecký klub Komunistické strany Čech a Moravy (26) Poslanecký klub Křesťanské a demokratické unie-Československé strany lidové (13) Nezařazení - Strana zelených (6) totálně ne ale prohrál. Že nelze sestavit vládu není problém Topolánka, ale bídného volebního systému.

Malý Aston(pravicový volič) 30.8.2006 9:13

Jsem proti vládě bolševiků vedených Paroubkem!

Nechci vládu bolševiků vedenou Paroubkem a Filipem. Nemám žádné výhrady proti levicově zaměřeným občanům.Každý volí tajně a svobodně dle svých zkušeností,vzdělání a svého poznání,které si formuluje od doby,kdy začal chápat skutečnosti kolem sebe a porovnávat je se svým poznáním.Komunisté tady vládli 41 let,systém se z důvodů jejich ideologie zhroutil nejen u nás ale ve všech zemích,kromě Kuby a Běloruska.Ve všech zemích Evropy,kde komunisté nebyli u moci se ekonomika,kultura politická i občanská rozvíjela v prospěch občanů u nás to bylo naopak. Chápu mladé demokraty nebo mladé komunisty,krmené žvásty na politických školeních ale nechápu občany,kteří ten ráj socialismu prožili a měli a mají prd jak s ideologie tak i vlády socanů. Nechápu,že strana,která tady vládne 8 let a její propaganda postavená na závisti a rovnostářství nachází tolik příznivců.Bohatý občan,bohatý stát. Spojené strany bolševické ČSSD+KSČM razí heslo chudý občan,bohatý stát. Ale ani toto heslo jim nevychází,máme chudobného občana a chudobný stát. Kde se bere to víra,že strana Špidlova,Grosse,Paroubka a Filipa,který má ve své členské základně ještě Jakeše a další vůdce komunistického režimu je ta koalice,která nám přinese prosperitu?Levicoví občané volili ČSSD nic proti tomu nemám,vždy musí být silná opozice,každá strana která je dlouho u moci začne krást a podvádět a platí to pro pravici i pro levici,ale vůdce ČSSD se spojil s KSČM a skutečně usiluje o společnou vládu jako v roce 1948. Jsme vážení pro srandu celé Evropě. Slova,které zazněla na ČT1,předsedkyní Konfederace politických vězňů,by si měli všichni ti,kteří jásají nad sloučením ČSSD+KSČM pod vedením Paroubka,preventivně každé ráno poslechnout.Možná,že by je ta hrdost nad diktátorem Paroubkem a mlčící většině národa přešla.

eTony 30.8.2006 9:13

Buvole,

neřešte něco, co neexistuje. Znáte to : kdyby byly v pr ..... ryby a tak dále.

eTony 30.8.2006 9:07

kritiku,

něco k tématu by nebylo ?

eTony 30.8.2006 9:06

Petře,

svoboda slova...., jen pro připomenutí - v Paroubkově projevu, okamžitě po skončených volbách, kdy si myslel, že má s komunisty 101 mandátů (mimochodem, používal obratu - my máme) byla právě ta svoboda slova napadena právě nedemokratickým způsobem. I KPV se staví k případné vládě neobolševika velice nesouhlasným a razantním způsobem.

jeff 30.8.2006 9:04

Re: Kladu si otázku.

po tříměsíční Paroubkově sabotáži jakéhokoliv posunu bych připustil, že pro demokracii tohoto státu je daleko nebezpečnějších 74 růžových nesvéprávných poslanců s exoty typu Rath, Jandák sešikovaných Paroubkem do korupční domobrany, než 26 zakřiknutých Filipových "komunistů"

Buvol 30.8.2006 9:03

Mám dojem, že článek by víc vystihoval skutečnost,

kdyby si člověk za jméno Paroubek dosadil jméno Topolánek a za ČSSD ODS ....

Moravanka 30.8.2006 9:02

Re: ODS v čele s Topolánkem nadále dokazuje svou neschopnost

Je to situace velmi smutna, ale musim konstatovat ze pan Bursik ma pravdu, ze volebni program ODS je nepromyslena snuska znamenajici potencialni ekonomicky krach. Ne ze bych s Paroubkem a jeho programem a jeho partou souhlasila.Nevidim bohuzel na soucasne politicke scene/myslim tim z vetsinovych stran/, kdo by nejak znamenal solidnost a prosperitu pro nas obcany. Vidim to jako pokracujici putku o koryta, at to stoji, co to stoji, jestli v nastavajicich volbach zvitezi CSSD nebo ODS je z meho pohledu jedno, protoze zadne z nich nejde o vylepseni veci verejnych, jako je nutne ekonomicke reformy a zlepseni fiskalni situace a snizeni verejneho dluhu.

Mirek Šejna 30.8.2006 8:59

Franto,

On se Mirek ukáže už brzy se svou 81-člennou "většinou". A pak nám tu bude Mirek Topolánek plakat, že ten hnusný a ošklivý Paroubek mu neumožnil vládnout. Ten Paroubek, co prý totálně prohrál volby, neumožnil vládnout Mirkovi Topolánkovi, co prý zaznamenal největší vítězství v historii, jak se sám pořád chlubí.

kritik 30.8.2006 8:59

Je Ladislav N. skutečný?

Podle frekvence jeho příspěvků je buď insomniak nebo se za tímto nickem skrývá propagační skupina pravicových politologů, pracující na směny.

Mirek Šejna 30.8.2006 8:54

Richarde,

pravicový server je Virtually. Tam se všichni modří komsomolci placají po ramenou, jaci jsou to borci. Tady je diskuze mezi pravicí a levicí normální, i když občas dost ostrá. Jestli máš problém s tím, že někdo má názor jiný, tak se nemusíš lézt. A když už sem vlezeš, tak nevyháněj druhé.

vi 30.8.2006 8:53

Re: Nikdy s bolševiky

p.s. a s Vlastíkem Tlustým má registrované partnerství, nebo co?

jirka.s. 30.8.2006 8:53

Re: Re: Co si budeme namlouvat, Paroubek už je "NAHÝ CÍSAŘ" (i svým napoleonským komplexem :)

To by byla rána, kdyby se ona myšlenka realizovala, viď, odborníku?

vi 30.8.2006 8:51

Nikdy s bolševiky

Líbí se mi, jak urputně bojuje s bolševiky člověk, jemuž podle vlastního vyjádření jeho žena rozmluvila vstup do KSČ!Rv

Křupan 30.8.2006 8:51

Re: Re: Mně by stačilo alespon jedno vítězství M. Topolánka

Klidně se jděte vydejchat. Paroubek možná klečí na prsou Topolánka (ale spíše ne), ovšem pouze s 26 komunisty v zádech.

Paroubek je přesně ten typ politika, kvůli kterého vznikají občanské války. Nikdo nerozdělil tento národ natolik nesmiřitelně, jako tento mocichtivý, uřvaný a podrazácký panák.

franta 30.8.2006 8:48

A mohl byste blíže popsat Vaše "okolí" ?

Kantor 30.8.2006 8:47

Re: Re: Vašku,

Však to ODS kreativně vylepšila, prý si je navzájem ukazovali...

jeff 30.8.2006 8:46

Re: Paroubek prohrává,

třeba pro hloupý volební systém

franta 30.8.2006 8:46

Pane Topolánku

Pokud by byla pravda, že

"Sama ČSSD se ocitla na vedlejší koleji, bez vlivu, bez možnosti mluvit do sestavování vlády. Nakonec se ukázalo, že geniální vyjednavač je v koncích. Pozice ČSSD před dalšími jednáními je daleko horší než předtím"

potom pro Vás bude sestavení vlády brnkačka. Tak se ukažte. 

jeff 30.8.2006 8:43

Re: Re: Re: Re: Nedejte se!

jakékoliv noviny 3 dny po volbách