28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Trampoty oficiála Klause

Zasloužené odsouzení provokace poslance Václava Klause mladšího zastínilo diskvalifikující pitomost jeho výroku. Nedovzdělaná antisemitská nechutnost by však neměla zastřít, že pan Klaus jednoduše neví, o čem mluví.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Němec 22.3.2019 6:46

Re: Lžidoktor Kalvoda

Čest práci, tajemníku.

M. Němec 22.3.2019 6:45

KALVODA PÍŠE PRAVDU

a jakej má titul, je úplně fuk.

Tráááá-dááááá, vokouni

B. Hančl 22.3.2019 6:44

Lžidoktor Kalvoda

drze kádruje.

M. Němec 22.3.2019 6:43

Re: no

Řeš to , co Kalvoda píše , a ne jeho titul, vemeno.

Jestli nemáš co napsat, což nemáš, tak táhni do prdele.

R. Lávička 22.3.2019 6:35

Pan doktor Kalvoda doufal jsem že podvodníci chodí kanálama,a nehlásají svoje moudrá do světa

L. Sýkora 22.3.2019 5:58

Nedovzdělanost

Slovo nedovzdělaný zní z úst pana Kalvody obzvláště půvabně. I když možná už ty zkoušky složil, času bylo dost.

J. Strakoš 22.3.2019 5:34

Dvě slova omlouvající cokoliv

Tak dvě slova omlouvající defacto cokoliv - "historické důvody".

Takže v podstatě je vše v pořádku, protože už to tak je delší dobu?

Osobně v přibližování legislativy vidím například sjednocení norem - třeba na zásuvky (což se mimochodem ještě nestalo a nevím, zda někdo s takovým nápadem vůbec přišel), ale rozhodně se pozastavuji nad přijímáním socialistických závazků na zrušení benzínových aut do roku XY, které současné technologie neumožňují.

P. Dvořák 22.3.2019 5:10

Kalvoda už z toho věčného splácení dluhu ODA blbne.

Ono totiž ". . . náš jasný závazek sbližovat právní předpisy ČR s právem ES" je něco jiného, než zvedat ruku pro kdejakou pitominu z dílny ožralcovy. ES bylo něco naprosto jiného, než vazalství po Lisabonské smlouvě.

Ale při tom všem kydání na VKml. má v něčem Kalvoda pravdu: "Důležitá je kariéra a tyátr, s nímž zaujmu nejnižší patra voličské pavlače."

Jen s tím rozdílem, že to byla Kalvodova prapodivná vládní kariéra a tyátr, se kterým zaujal nejen nejnižší patra, ale i vyšší patra. Bez nich by dnes nebyl žádný "renomovaný advokát", protože by ho nikdo neznal, doslova by po něm ani pes neštěkl.

P. Manda 22.3.2019 4:11

no

trampoty kotníkáře a podpásovníka "dr" Kalvody. Ubohé.

T. Wiszniewski 22.3.2019 3:14

Jenom trochu blátíčka

Květnatými výrazy ... "diskvalifikujícví pitomost", "nedovzdělaná nechutnost", "podřadná provokace" a pod., zaútočil Jan Kalvoda na poslance Václava Klause ml. Pořádnou "porci ignorance a drzosti" tak projevil člověk, který po léta neoprávněně používal titul JUdr. a po odhalení tohoto podvodu se musel s ostudou pakovat z vysoké politiky. Vskutku, Janu Kalvodovi nepřísluší role morálního supermana, vysoce čnícího nad "nejnižšími patry voličské pavlače".

Ani ta argumentace unijními závazky neobstojí. Citovaná dohoda o přidružení k ES mluví o sbližování právních systémů, nikoliv o bezpodmínečném přejímání. Nařizovací systém přinesla až Kalvodou nezmíněná Lisabonská smlouva a velmi nebezpečná praxe "plíživé jurisdikce" unijních struktur. Tím se ale "bývalý vicepremiér" zabývat nechce, protože evidentně chtěl jenom hodit svou hrstičku blátíčka.

M. Krátký 22.3.2019 1:37

Vážený pane Kalvodo, kudy jste šel, že si svoje

zablácené boty musíte pucovat o oba Václavy Klause ??? My si vás taky dobře pamatujeme - hezký den

P. Černoch 22.3.2019 1:21

EU

Pokud je mi známo EU navrhuje různé předpisy a předává je jednotlivým státům EU ke schválení.Pokud máme tedy něco ke schválení je možnost onu věc i neschválit.A ČR se schválí téměř každá pitomost kterou EU vymyslí.V tom má Klaus ml. pravdu.Právě teď bylo v EU navrženo,z důvodu větší bezpečnosti,omezit rychlost automobilů.Ve městě 35 a mimo město 60km/h.