28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Trampoty oficiála Klause

Zasloužené odsouzení provokace poslance Václava Klause mladšího zastínilo diskvalifikující pitomost jeho výroku. Nedovzdělaná antisemitská nechutnost by však neměla zastřít, že pan Klaus jednoduše neví, o čem mluví.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Pražák 22.3.2019 8:32

Re: Přečetl jsem jen první nesmysl v první větě

??? Tok vašich myšlenek je skutečně nepochopitelný. Zkuste konkrétně.

I. Hendrych 22.3.2019 8:30

No comment

Trefně popsáno...Klaus ml. je pouze horší kopie svého otce.

P. Kmoníček 22.3.2019 8:27

Re:

To bychom ani nevěděli jak skutečně vypadá lhář z Hradu a Bureš, Lávičko.

P. Kmoníček 22.3.2019 8:23

Pane Kalvodo,

děkuji za přesné hodnocení Klause ml.

V. Hošek 22.3.2019 8:20

Pane Kalvoda

netušil jsem, že jste takový b.b

R. Meišner 22.3.2019 8:17

takže vlastenectví

je poslední útočiště darebáka...hmm.. zajímavé...a já myslel že posledním útočištěm darebáka je pyšnit se falešnými tituly...njn, každý to máme nastavené jinak...........

A. Stárek 22.3.2019 8:12

Re: "Tak už toho Klause vyhoďte."J. Kanioková datum: 16.3.2019 2

Ale prdlačky. Kdyby Židé trasporty odmítli, tak by je zavraždili okamžitě, místo toho, aby je zavraždili až v táboře. Našim ctěným zákonodárcům nic podobného od EU nehrozí, jen jsou příliš zbabělí, aby řekli nahlas a oficiálně "helejte, EU, jako dobrý, ale vocaď až pocaď, to, co po nás teď chcete, je proti zájmům našich občanů a tohle my vám implmentovat fakt nebudeme, nařízení nenařízení". EU by dělala bububu a vyhrožovala sankcemi, to oni umí, Juncker, Macron, Merkel by skákali ke stropu. No a co. O život by ani našim poslancům, ani zbytku Česka opravdu nešlo.

J. Pražák 22.3.2019 8:12

KALVODA JE NECHUTNÝ DEMAGOG

Nezmiňuje, že Lisabonskou smlouvou se zásadně změnily podmínky spoluúčasti jednotlivých států v EU. Lisabonská smlouva je přejmenovaná "Evropská ústava", kterou odmítli občané 2 států, v nichž se konalo referendum o přijetí evropské ústavy. Tak ji EUrovůdci přejmenovali a přijali bez referenda, tedy proti vůli podstatné části obyvatel.

Takže nyní jsme skutečným protektorátem B. u M. , kterému se diktuje, jaké zákony musí přijmout na základě rozhodnutí většiny členů občany nevolené EK.

Kalvodo, zjistěte si fakta a neohlupujte!

J. Kraus 22.3.2019 8:11

Když se kdysi

začaly přebírat evropské elektrotechnické normy a harmonisovat naše, bylo to vnímáno jako přirozený a přínosný proces. Během nemnoha let to dopadlo tak, že se v normách nikdo nevyznal, ani ti, kteří je u nás připravovali k oběhu. Na jednom školení si příslušný pracovník sáhl na kapsičku u košile - tohle byly naše normy, a pak vzpažil ruku - tohle platí teď. Vnitřní rozpory uvnitř jedné normy, rozpory a duplicity v různých normách, jiný význam v anglické a německé versi a žádná autorita, která by řekla co je správně. Nyní, pokud vím, fungují jakési zvykové dohody, ale kdokoli, když se mu to hodí, může z té hromady hnoje vytáhnout na projektanta klacek. Naštěstí, jak odcházejí generace, už se v té rychle rostoucí hromadě hnoje málokdo vyzná a kromě toho projektanti většinou drží spolu.

Před pár dny jsem zaslechl z mladistvých úst, že mladý Klaus je antisemita, rasista a nácek a měli by ho zavřít. No, doufejme, že ne z každého mladého vola se stane starý vůl.

J. Sušeň 22.3.2019 8:06

Re: Oba Klasové jsou političtí gauneři jimiž pohrdám.

Pohrdat Klausy jistě můžete, ale přemýšlíte i o jejich výrocích, nebo je šmahem zavrhujete jen proto, že je vyslovili Klausovi?

Starší Klaus toho sice dost pokazil a i ostudy nadělal (ukradené pero, amnestie na zakázku, jeho přístup ke globálnímu oteplování, atd.) přesto se vždy snažím přemýšlet i o výrocích lidí, které nemám rád, protože ne vždy jsou na "špatné straně". ODS nevolím už dávno a nejen kvůli VKst., ale VKml má za sebou práci, která je vidět a zatím ještě nic nezkazil (tedy ne více než jiní politici)

Konkrétně smysl kritizovaného výroku VKml (nikoliv jeho forma) stojí za to, aby nad ním soudný a moudrý člověk pouvažoval, zjistil si doplňující informace a dal si jeho výrok do souvislostí. A zjistí, že VKml ma bohužel pravdu. Tedy pokud nám v prvé řadě nejde jen o peníze z dotací, tak jakákoliv dobrá idea původního ES vyšuměla do ztracena a zdegenerovala do dnešní nedemokratické, neomarxistické podoby.

Mimochodem proč jinak by nejstarší existující demokracie na světě (Velká Británie) měla se současnou podobou EU tak velký problém, že se raději rozhodla odejít? A jak se k tomu postavila Unie?

E. Kovářová 22.3.2019 8:05

Re: Přečetl jsem jen první nesmysl v první větě

Máte pravdu, Kalvoda je škůdce a navíc s drzým čelem...

J. Richter 22.3.2019 8:04

Re: Přečetl jsem jen první nesmysl v první větě

Tak právníky pověsit hned a ty, co nosí brýle hned po nich. Jako v Rudí Kmérové v Kampučii.

Vy komunisté se nezměníte.

E. Kovářová 22.3.2019 8:03

Proč by se Kalvoda nepřihřál?

Proč by si do Klause nekopnul? Teď se to hodí, je příležitost, aspoň se trochu zviditelní a připomene. Ale my si Vás Kalvodo dobře pamatujeme a také to, jak jste se ODA k občanům chovali a kde dneska jste? V propadlišti dějin! Tak tam proboha zůstaňte!

J. Richter 22.3.2019 8:03

Re: Oba Klasové jsou političtí gauneři jimiž pohrdám.

Máte u mne panáka!!

J. Pražák 22.3.2019 8:03

Přečetl jsem jen první nesmysl v první větě

a už mi je jasno. Není autorem ten škůdce, který zastupuje jistého Šťávu ve sporu se státem o miliardy kvůli nějakému přihlouplému dopisu?

Chce se mi z takových lidí zvracet.

J. Jelínek 22.3.2019 8:02

Re: Oba Klasové jsou političtí gauneři jimiž pohrdám.

A nejen političtí.

J. Kulheim 22.3.2019 7:51

"Tak už toho Klause vyhoďte."J. Kanioková datum: 16.3.2019 2

dfens-cz.. "Tak už toho Klause vyhoďte." .. skvělý článek..

"Zákonodárci v zemi, která obětovala svoji suverenitu ve prospěch nadnárodního celku pološílených levičáků a byrokratů si lámou hlavy, jak implementovat další jeho zvrhlý předpis do právního řádu země, aby to napáchalo pokud možno co nejméně škod ..." Myslím, že se naopak snaží škody maximalizovat."

"...Co byly ty židovské výbory? Německá okupační správa pověřila Židovskou náboženskou obec v Praze, aby prováděla registrace Židů, shromažďovala je k deportacím a nakládala s jejich majetkem. Kritikou VK ml. přihřívá svou vlastní polívčičku, své zhrzené plány a naděje. Je to u nás fakt na zvracení.

.., tedy vlastně prováděli organizační činnost pro Ústřednu pro židovské přesídlení, která podléhala Adolfu Eichmannovi. Ti se tomu nebránili, protože věřili, že tak budou minimalizovat škody a že to tak bude pro ně lepší, než kdyby přišli chlápci v černých uniformách a zařídili to sami. Židi tak organizovali deportace židů, což je jedno z velmi výrazných historických tabu. Klaus to popsal velmi přesně, „zákonodárci“ jsou fakt ve stejné pozici."

Omlouvám se paní Kanioková.

M. Smidova 22.3.2019 7:50

Oba Klasové jsou političtí gauneři jimiž pohrdám.

J. Kulheim 22.3.2019 7:45

V Evropě jde o suverenitu států.

V roce 1991jsem netušil, jak daleko chce vedení EU jít. Nepostřehl jsem, že by byla řeč o Evropské ústavě, fedrativním uspořádání apod. Těšil jsem se, že bedeme demokratickým státem.

V současnosti už většinu zákonů, které schvaluje parlament ČR přicházejí z bruselské centrály. Parlament je v roli užitečných idiotů, kteří legalizují to, co vzniklo v hlavách nikým nevolených úředníků, kteří za svoje činy nenesou politickou ani trestněprávní odpovědnost. Lidé se mají dobře, tak si takových „maličkostí“ nevšímají. VK ml. na to srozumitelným způsobem upozornil. Nemyslím si, že by někoho urazil. Je dobře jsou takoví Kalvodové, kteří toto přirovnání využili jako klacek ke kádrování. Troufám si říct, že v současnosti o tom přemýšlí mnohem víc lidí. Čím dál víc pravomocí předáváme úředníkům do Bruselu. Jestli něco dáme, tak se nám to už bude těžko vracet.

Pod vedením pana Juncera buduje Evropa na západě socialismus. Politický systém ve kterém jsem žil větší část svého života. Už nechci, aby mi kdejaký ožrala nařizoval co můžu a co nesmím. Špiclování někde v hospodě a udávání, nahradily odposlechy, kamery apod. Viděl jsem jak někteří pomatenci poroučeli větru a dešti. Vím, jak chtěli vytvořit člověka, který bude klonem Matky Terezy. Nic takového se nestalo.

V Evropě jde o suverenitu států. Převzali jsme demokratický stát a je naší povinností zachovat pro budoucí generace stát, ve kterém si budou o svém osudu rozhodovat sami.Evropské hodnoty jsou něco jiného než ideologie na které stojí EU.

J. Sušeň 22.3.2019 7:41

Lži "JUDr" Kalvoda je zcela mimo,

jestliže podle ústavy vychází veškerá moc v republice z lidu, který svouvůli vykonává prostřednictvím svých volených zástupců, není možno tuto ústavně danou moc předat (delegovat) pouhou mezinárodní smlouvou na nějakou mezinárodní organizaci (již EU je) a nadřadit pokyny a nařízeni takové mezinárodní organizace vedené nevoleným orgánem (Evropská komise) nad národní zákonodárství.

Š. Hašek 22.3.2019 7:38

Žádná pitomost se nekonala.

Pouze pan Kalvoda je "fascinován tou moudrostí" parlamentu, který na povel zvedá ruce.

A pan Kalvoda nečetl knihu Chudí v Lodži.

R. Franc 22.3.2019 7:37

Re: no

Vy, pane Němče, jste s entitou Netzer a ostatními tvůrci nového světa rakoví rázní, pěkně po bolševicku každému tykáte, silných slov se nebojíte - ovšem tady vám to nepřináší ten správný obdiv, nikdo k vám nevzhlíží, dokonce si někteří o vás myslíme, že jste sprostí podezřelí, ale vytrvejte, bez vás by tu bylo nezáživno. Je mi jasné, že v hospodě se takto realizovat nemůžete, tam by to bylo o hubu, tak nabrušte klávesnici a hurá do toho.

B. Hančl 22.3.2019 7:19

Re: Lžidoktor Kalvoda

Zdar germáne.

E. Alter 22.3.2019 7:15

Nejdražší pravdu má právník...

To je nadsázka. Jaký právník, takový pes. Podmínky smluv jsou dané. Ovšem jde o opravdu o to, zda předpisy poněkud šílených komisařů ještě vytváří zdravý rozum a racionalita, a především jde o to, komu vlastně mají ta pravidla sloužit. "Pracující lid" to určitě nebude, i když by komisařům jejich pravomoc bez odpovědnosti i Marx záviděl.

D. Stirský 22.3.2019 7:15

Mladý Klaus je buď plný komplexů,

což může navenek projevovat svými agresivními a rádoby politicky nekorektními výroky a nebo si připravuje půdu pro prezidentskou kandidaturu. Možná to bude obojí. On si pořád nechce uvědomit, že za nacistů by se - stejně jako Židé či homosexuálové - dobře neměl. Zřejmě by byl nucen podstoupit sterilizaci, pokud by rovnou neskončil v programu T4. Čili s těmito menšinami by byl na jedné lodi, jen v jiné kajutě. Proto bych čekal, že s nimi bude solidarizovat a nebude vymýšlet různé příměry o transportech. Myslím, že díky svému defektu se pořád snaží ostatním sdělovat, že jinak je úplně, ale úplně normální. Líbí se mu holky, jako študák chodil chlastat, na "kecací" předměty se neučil - alespoň tak to zdůrazňoval ve svých fejetonech. Přitom hloupý není a držel-li by se školství, mohl by udělat dost užitečného.

D. Stirský 22.3.2019 7:13

Mladý Klaus je buď plný komplexů,

což může navenek projevovat svými agresivními a rádoby politicky nekorektními výroky a nebo si připravuje půdu pro prezidentskou kandidaturu. Možná to bude obojí. On si pořád nechce uvědomit, že za nacistů by se - stejně jako Židé či homosexuálové - dobře neměl. Zřejmě by byl nucen podstoupit sterilizaci, pokud by rovnou neskončil v programu T4. Čili s těmito menšinami by byl na jedné lodi, jen v jiné kajutě. Proto bych čekla, že s nimi bude solidarizovat a nebude vymýšlet různé příměry o transportech. Myslím, že díky svému defektu se pořád snaží ostatním sdělovat, že jinak je úplně, ale úplně normální. Líbí se mu holky, jako študák chodil chlastat, na "kecací" předměty se neučil - alespoň tak to zdůrazňoval ve svých fejetonech. Přitom hloupý není a držel-li by se školství, mohl by udělat dost užitečného.

T. Kohout 22.3.2019 6:53

Re: Jenom trochu blátíčka

Jo, to ještě bývaly doby, kdy se lidi kvůli takovýmto "prkotinám" vzdávali vládních či politických funkcí.

S. Ševeček 22.3.2019 6:52

Kalivoda taky?

Uhnije Svobody 2.0 ?

T. Kohout 22.3.2019 6:50

Re: Lžidoktor Kalvoda

Titul mu tam dávala jeho kancelář a on udělal tu chybu, že jim neřekl, ať tam ten titul nedávají. Tak nějak to bylo. Má na krku jiné (opravdové) hříchy, ale tentokrát to říká správně.

M. Němec 22.3.2019 6:46

Re:

A co ty, soudruhu, jak na traktoru ? Plníš ?