7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Luděk 6.9.2006 8:05

ODS,Klaus a EU

Novopečený premiér zřejmě pokládá občany ČR za hlupáky,kteří stráví každý jeho blábol.Od kdy je ODS strana s euroatlantickou orientací a se směřováním k západoevropským demokraciím?Pro ODS je typický odpor k zavedeným legislativním normám EU a systémům řízení státu podle střihu EU.Poslanci ODS v čele se Zahradilem jsou v europarlamentu  jakousi pátou kolonou a plní všechny nesmyslné Klausovy teze  proti evropskému směřování.Ideálem ODS a Klause je vytvořit na území ČR samostatný pašalík,kde svoboda je chápána jako volnost "podnikání" podle stylu ODS z 90.let.EU -to jsou přece pro ODS socialisti a byrokrati a těch oni se štítí. 

IDena 6.9.2006 8:49

Re: ODS,Klaus a EU

Ráda bych věděla čímpak se zabýváš soudruhu? Kdybys měl nějaké zkušenosti s přijatými zákony našich socanů dle nich na přání EU jistě by jsi změnil názor.Předpokládám,že nevíš o čem píšeš a řídíš se jen zveřejněnými kecy v novinách;-)R^

lola 6.9.2006 9:26

Re: ODS,Klaus a EU

ty blbe,tobě se opravdu zamlouvá ,že nám unie nařizuje i cenu/DPH/u pemprsek?

jerry 6.9.2006 8:04

Pane Topolánku,

je to věru smutné čtení. Jako premiér máte vládu bez podpory a místo programu strašíte komunistickým strašákem. V které příručce jste to vyčetl? Tak především - Paroubkovo spojenectví s KSČM je vážně pragmatismem, jak správně napsali jistí jemu nepřátelští novináři /ve vašem žoldu, jak on tvrdí/, tento člověk žádné názory nemá, ani žádnou politiku. Jde mu čistě jen o moc. A Vy jste si toho nevšiml? Nebo považujete nás čtenáře NP za idioty?Kdyby Paroubek v roce 1993 vyhrál souboj se Zemanem, nasměroval by ČSSD doprava a kdyby měl úspěch, provozoval by celkem klidnou středovou politiku. Stálo by za to, vyhrabat nějaké jeho články z počátku 90-tých let,aby to vyšlo najevo. A dále KSČM je skutečně nepřijatelná, ale jsou pro nás voliče přijatelné i tzv. demokratické strany? Naše levice i pravice mají k západnímu standardu daleko a to si i o tamních politicích nedělám žádné iluze. Vaše ODS mě nejdříve překvapila klidnou kampaní a poté jste se vrátili k normálu, nechali jste se podporovat lidmi, kteří třeba umí hrát fotbal nebo zpívat, ale v politice jsou s prominutím idioty a nežijí tu normální život. A akce Kubice byla přesně tím, z čeho jste obviňovali ČSSD -podpásovka před volbami.Třeba za to nemůžete Vy, ale pan Langer ano a Vy ho jmenujete ministrem vnitra! Proč jste to nenechali po volbách? Asi protože Vám vůbec nejde o prošetření těchto závažných podezření, ale jen o co nejlepší volební výsledek Vaší strany. Za podporu Vaší vlády by celá zpráva klidně letěla do koše. Jste s Paroubkem jako  dva malí kluci, hádající se o hračku-vládu. A paranoidní výlevy se už od něj taky učíte. A kde je Váš ambiciózní program? Začíná se z Vás stávat takový pravicový Paroubek, zamyslete se nad tím.

Semiramis 6.9.2006 8:12

Re: Pane Topolánku,

Jerry, ať se Paroubek spolčuje s komunisty z jakéhokoli důvodu, dává jim do ruky moc. A to je ta hrozba návratu do ...... RaJe !

Arab 6.9.2006 10:16

Re: Re: Pane Topolánku,

Nejhorší je se zapomíná.

Kodl 6.9.2006 7:58

strašení komunistama

Myslím,že je to obehraná písnička s komunistama a rokem 1948.Normální člověk ví,že tady byl SSSR a svět byl rozdělený.V dnešní době to už nepřichází v úvahu a je to jenom strašák na lidi.Komouši dneska podnikají a pochybuji,že by chtěli o všechno přijít.Dneska řvou proti komoušům většinou jenom  takoví,kteří jim dříve lezli do p.....e.Třeba takoý Vlastík Tlustý aj.Nevím,proč Topolánek nepožádá o důvěru dříve,když už mají program zpracovaný?A nové volby?Dobře,ale stranám,bych sebral peníze,které dostaly za letošní volby a ony by si to rozmyslely a dohodly by se.

eTony 6.9.2006 6:57

Vážení, mám na vás prosbu,

nereagujte na toho píčuse Martina. Je to jen ušmudlanej bolševickej sajrajt a provokatér. Mějte nějakou hrdost.

jirka.s. 6.9.2006 10:21

Re: Vážení, mám na vás prosbu,

Vzpomeňte si na pana Wericha a jeho citát o blbosti.

Hasan 6.9.2006 5:41

Škoda,že ODS nemá ve svém vedení schopné lidi.

Neustálé a dávno vyčichlé strašení komunismem dnes těžko někoho zaujme.Tady se už nevolí mezi dobrem a zlem,ale mezi menším a větším zlem.Vedení ODS si asi myslí,že je lidé volí z přesvědčení,ale podle mého jde spíš o to,že nechtějí vládu ČSSD a KSČM.Obávám se,že působení pana Topolánka a některých obecně nepopulárních členů ODS této straně nové hlasy nepřinese a povede v příštích volbách k naprostému krachu této strany.

spaldings 6.9.2006 5:45

Re: Škoda,že ODS nemá ve svém vedení schopné lidi.

Jak říkal soudruh RSDr Valsil Biľak, CSc : Ako sa babe chcelo, tak sa jej aj snilo. Tak Toplánek chce předčasné volby, protože by určitě prohrál a Paroubek se jim brání jak může, protože by vyhrál. Jsou to ale blbci, co ? Nebo že by ne oni ? Každý, kdo napíše, že strašení komunismem je zbytečné, je pátou kolonou komunistů, tak dobře známou z roku 1948. Tehdy taky žádné nebezpečí nehrozilo a byla přece také demokracie.

jogurt 6.9.2006 16:23

Re: Re: Škoda,že ODS nemá ve svém vedení schopné lidi.

Tak proč se demokratické strany nedohodnou a nezákážou "je?" No hlavně proto, že se jim komunisti hodí! Viz volba p profesora a jeho články o antikomunismu na celou stránku!!! Ale to je dobré, pan profesor může, že?

IDena 6.9.2006 8:52

Re: Škoda,že ODS nemá ve svém vedení schopné lidi.

A co říkáš na možnost dostat se k moci komunistů typu Vondruška,Filip a jiných dalších známých brutálních Estébáků.,Znám takovou jednu skupinu a čuměl by jsi co vše ovládají

Martin 6.9.2006 3:38

Pane Topolanku, vy jste chtel podporu KSCM

lide nejsou sklerotici a pamatuji si vase zadosti o podporu komunistu z doby lidoveckych zmatku. to ze o nich dnes mlcite a opakujete jak mantru ze budete jednat jen s demokratickymi stranami vas ukrok ke komunistum nesmaze. hezky je to popsano zde http://modra-sance.blogspot.com/2006/08/vztek-bez-hrdosti.html a opravdu nezapominejte, ze jste prvnim premierem v historii CR ktery pri sestavovani vlady hlasite rekl lidu, ze chce podporu kscm :-D

spaldings 6.9.2006 5:30

Re: Pane Topolanku, vy jste chtel podporu KSCM

NELŽI !!! NELŽI !!! NELŽI !!! O žádné podpoře KSČM nepadlo ani slovo. A nedávej sem odkaz na přiteplale růžovoučkou snůšku lží od Tvého registrovaného patnera.

Martin 6.9.2006 5:47

Re: Re: Pane Topolanku, vy jste chtel podporu KSCM

ty nelzes ty jsi tak hloupy ze si nepamatujes ani veci stare dva tydny :-D a na tve infantilni postuchovani ti z vysoka kaslu, nech si ho od 8 do skoly :)

strejda 6.9.2006 6:49

Re: Re: Re: Pane Topolanku, vy jste chtel podporu KSCM

 Martine, Martine, takové pěkné jméno a ty takový primitiv - socdemácký přihlupek, zamysli se (ESLI MÁŠ ČÍM)

Prétextat 6.9.2006 6:57

Re: Re: Re: Pane Topolanku, vy jste chtel podporu KSCM

Topolánek chtěl podporu pro vypsání předčasných voleb. A to je tak jediná shoda, kterou by mu voliči tolerovali. A většina lidoveckých voličů to má podobně. Slušný člověk se ostatně ani jinak nemůže chovat. Dokonce i někteří socani mají z otevřené spolupráce s bolševiky špatné svědomí a tak se uchylují k demagogii. Že nikdo není čistý, že všichni tak nějak s komunisty kolaborují. Ostatně nic nového pod sluncem - podobná demagogie tu byla hned po převratu. Tehdy ale někdo šel do basy a někdo ho tam dostal. Někdo dělal kariéru na stranickou knížku (Paroubek&Filip), někdo na ni raději rezignoval.

IDena 6.9.2006 8:54

Re: Re: Re: Re: Pane Topolanku, vy jste chtel podporu KSCM

;-)!!R^

jirka.s. 6.9.2006 10:16

Re: Pane Topolanku, vy jste chtel podporu KSCM

 Ty jsi snad té zhovadilosti autor!!! Už mi připadáš jako souduh husák, když se podepsal pod Poučení z krizového vývoje a pak to vnucoval i každé hajzlbábě na hlaváku.

Lišák 6.9.2006 2:36

Sním či bdím? Šálí mě paměť nebo zrak?

Nevyjednával náhodou autor s komunisty o podpoře rovněž? Tady je asi zakopáno nějaké morální poselství které mi uniká....něco jako, že když s komoušema jedná pravičák, tak je to taktika (ev. prakmatismus), zatímco když s nima jedná socan tak je to zrada.....

spaldings 6.9.2006 5:31

Re: Sním či bdím? Šálí mě paměť nebo zrak?

Ne nvyjednával. Uniká Ti toho hodně. A to havně proto, že se Ti líbí Paroubek.

loula 6.9.2006 6:03

Re: Re: Sním či bdím? Šálí mě paměť nebo zrak?

Já opravdu nevím, zda Topolánek vyjednával nebo nevyjednával s komunisty, pouze vím - podotýkám že z tisku - že Němcová se byla v klubu KSČM představit  (nebo žádat o podporu - nevím), že krajští hejtmani vyslovily myšlenku, že by akceptovali podporu komunistů.

Semiramis 6.9.2006 8:17

Re: Re: Re: Sním či bdím? Šálí mě paměť nebo zrak?

Ještěže jsi tak upřímný loula a připouštíš, že nevíš. Takže se jen dohaduješ (asi v duchu hesla Podle sebe soudím tebe), ale zasmradit umíš.

loula 6.9.2006 15:38

Re: Re: Re: Re: Sním či bdím? Šálí mě paměť nebo zrak?

Vážený, prosím, přečtete si, co jsem napsal. Vaše reakce je hysterická.

Dilema premierovo 6.9.2006 2:13

Kam jit dnes spat, a s kterou ...

A Mirku, kde jsi travil dnesni noc - v Dusni ul. nebo Na Hradbach? ;-D

spaldings 6.9.2006 5:33

Re: Kam jit dnes spat, a s kterou ...

Trapné.

jirka.s. 6.9.2006 10:10

Re: Kam jit dnes spat, a s kterou ...

Soukromý Bretschneider? Platí tě trojjediný, nejvyšší mocí nám přidělený?

doxa 6.9.2006 1:10

Kdo nevěří

ať tam běží

68 6.9.2006 2:29

Re: Kdo nevěří

Ano, musí to být naprostý blb. Ale je to JUDr. Asi ho to omluvá, služba na Pankráci byla tvrdá. Snad se ozvou i přítomní kolegové právníci.