26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xtl 7.9.2006 7:37

Re: Re: Topolánkem obchází strašidlo, strašidlo komunismu

To je samozřejmě uvažování typického českého bolševika nebo fašisty, když se mi výsledek demokratického rozhodnutí voličů nelíbí, strčíme pár těch, co nejdou s námi, do koncentráku a máme "demokracii" (nacionální socialismus, reálný socialismus apod.) zachráněnu.

PP2 6.9.2006 21:44

Re: Projev

 Všechna Topolánkova snaha je na dvě věci. Měl se s Paroubkem domluvit na změně volebního systemu na většinový. K tomu nikdo komunisty nepotřeboval. Neudělal to a tak nebude nikdy vládnout. I kdyby vyhrál příští volby musí si kleknout před černým a zeleným zadkem a vládnout budou oni. Vypadá to,že Paroubek udělá vládu a vydrží celé období a bude to Topolánkova vina.

jirka.s. 6.9.2006 20:30

Re: Opucujte tu jedinou mozkovou buňku co vám zbyla, Re: Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

No, co se mne týká, i kdybych měl tu nejzaprášenější poslední mozkovou buňku, tak ve slově NEVITVOŘÍTE napíši tvrdé "Y". Zřejmě bys udělal dobře, kdybys po celodenní tvrdé dřině zde na Psu se na to už  VISR*AL , řekl si mamince o sklenici teplého mléka, šel se vyčurat a spinkat. Ráno se probudíš alespoň trochu dříve a můžeš mi konečně začít vydělávat na ten důchod. Konec konců, každá koruna dobrá.

jirka.s. 6.9.2006 20:19

Re: Bez obav, je to pod kontrolou. Re: Re: Madam jako vždy ,vy mě též.Re: gerontusinza

BINGO!!! ZCELA URČITĚ TO BYLA DRUŽINA PAVLÍKA MOROZOVA!!!

PetrM 6.9.2006 20:05

Projev

V tomto duchu měla ODS vystupovat už před volbami, ne až po nich, kdy je pozdě bycha honit. S panem Topolánkem ovšem souhlasím a držím mu palce, zatím má mé plné sympatie.

qwerty 6.9.2006 19:25

Re: zda se

no to ano to zní na první pohled dobře, na druhou stranu se obávám že v té oblasti se pohybuje od začátku... zároveň se v tom tvrzení dá tedy najít naděje že množství idiotů se mění což bych taky podepsal...

doktor 6.9.2006 18:52

Prohlašuji, že se distancuji

od kolegy Doktora, všech dalších diskutujících, Topolánka (dnes zaperlil - Paroubkova vláda se nesmí plést do sporu ODS s autobusáky, jeho ano: zabývá se tím už několik ministerstev) i Paroubka (neumí se chovat, je nevzhledný, moc mluví). Zajímavý je jihomoravský hejtman Juránek. Ještě o něm uslyšíme.

Dag Badman 6.9.2006 18:49

Re: Lůza

taky by nám mohla vládnou červená-namodroobarvená lůza ;-P

mik 6.9.2006 18:48

zda se

ze Topolanek pozvolna roste v akceptovatelneho politika zatim co Pablb se rychle propada do oblasti volitelne jen idioty.

qwerty 6.9.2006 18:45

Re: Falešný a prázdný Topolánek?

dnešní komunista který je jediný nebezpečnou škodnou se nepozná podle toho jak málo nebo hodně se zapletl s matkou KSČ anébrž podle svých skutků.  Těmito měřítky je současná Topolánkova vláda nejméně komunistickou vládou jakou jsme kdy měli...  Takže bych navrhoval nesoudit lidi podle drbů anšto to zavání tzv. "laciným antikomunismem" což je velmi účinný nástroj současných komunistů tělem i duší (paroubek) proti nám demokratům...

Dag Badman 6.9.2006 18:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

však nemusí, promne zamne, ať si ji mají třeba na úplně jiných částech Evropy. A jestli chceš líbat USA prdel, tak si posluž, ale mne do toho netahej.

vi 6.9.2006 18:36

Falešný a prázdný Topolánek?

Nepřestává mě fascinovat, jak úporně bojuje s komunismem člověk, který je z komunistické rodiny, do vlády si přitáhl jako ministra komunistu a podle jeho vlastních slov mu ve vstupu do KSČ zabránil pouze nátlak vlastní ženy! Mimochodem, ta jeho žena, se dala dohromady s bývalý husákovským prokurátorem Kříženeckým. Bolševický vojenský prokurátor byl za HUSÁKA POVAŽOVÁN ZA SVINI VŠECH SVINÍ! Tak nevím jak je to s tou Topolánkovou pravicovostí? Nebo mu boševické svině z dob jeho vojenské kariéry tolik nesmrdí?

qwerty 6.9.2006 18:23

všechno zlé je pro něco dobré

Nakonec jsem optimistický.  Ten šibal Paroubkovic totiž dělá všechno pro to aby socany zlikvidoval.  Vzpomeňme co se dělo těsně před Špudlou.  Pro všechna klíčová média byl Špidlina "slušný, poctivý člověk", anti-komunista, pracovitý a nezkorumpovatelný...  ODS? oposmluvní nestvůry s Arogantem v čele...  A dnes?  Kromě Rudého Práva, koček a pár ostatních úchylů jdou všichni proti džordžínovi...  To už muselo dojít a levicově sympatizujícím novinářům a i občanům co je to Roko za sockomoušskýho šmejda... A výsledek?  Boj o nekonvertovatelné pitomce mezi KSČ a socany tzn. další oslabení KSČSSD ve sněmovně.  Posílení zelených (umírnění socanští voliči) a ODS (z vlády se jde do voleb podstatně lépe než z opozice)...  Takže Topolánku, klídek, bolševikům dochází dech...

jirka.s. 6.9.2006 18:14

Re: Takže dobře ,pana Wericha mám rád a proto se mu podřídím. Re: Re: Vy jste fakt magor s modrým mozkem. Vy nikdy nepochopíte, Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají

Zatím ji nikdo k lizu nepustil, zatím. Takže je jenom otázka času, kdy si s pomocí takových jako jsi ty zase líznou. A to se pak budeš mít na co těšit.

jirka.s. 6.9.2006 18:09

Re: Mimochodem nebyl jsem nikdy členem žádné strany. takže pane qwendyRe: Re: Nikoli jardo, já spím dobře. Re: gerontusinzo

Áno, áno. 7+5 jsou 13 anebo 7+5 je 13. Toť otázka, viď, uslintaný buldoku.

jirka.s. 6.9.2006 18:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

Proč by musela být NATO? To by totiž na to musela mít Evropa prostředky a know how a pokud je Evropa nemá, tak musí USA pr*del líbat, že je ochotná je sem vůbec investovat. Nebo si snad myslíš, že Pentagon musí mít onu základnu ausgerechnet na pupku Evropy? To si namlouvá jenom pár sebestředných blbečků.

irenak 6.9.2006 17:53

Re: Re: Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

Pikantní je, že Marx se nechal živit Engelsem, to znamená, že byl příživník non plus ultra. To se to potom teoretizuje, jdyž nás někdo živí. Od něj se skutečně nechali inspirovat mnozí levicově zaměření lidé a rádi se nechají živit, aby mohli přemýšlet o levicovýchteoriích. Pokud práce polidštila opici (parafráze B. Engelse(, musel Marx zůstat opicí.

jirka.s. 6.9.2006 17:52

Re: šmarjá, jen ne tu vládu s vámi, pane!

Hezké Pepíku! Hoďte na něj deku!!!!  Jestli dnes už nevíš kdo tady chtěl zametat, tak  běž krmit na nábřeží labutě a nepleť se mezi dospělé. A pokud to víš a stydíš se za to, tak z toho nábřeží rovnou skoč do vody.

jirka.s. 6.9.2006 17:45

Re: Nikoli, udělal jsem si pane čas a dovolenou. Re: to gerontusinza

Hezký, Pepíku! Hoďte na něj deku!!!! No jen trénuj, trénuj to poučování. Ale snaž se trochu víc, takovýchhle "učitelů" se vyrojí strašná síla, konkurence je velká, nemakačenků mnoho. Až tě stáhne falmer z posledních trenýrek, tak ti ta almužna za vyučování ve VUMLu bude dobrá. Tak do toho. Jenom nevím, co si počneš s takovými žáky jako jsem já, už jsi mi jednou vyhrožoval, že mi dáš po hubě a já su taková svi*ňa, že ti ji, učitel neučitel klidně natáhnu zpátky.

Historik 6.9.2006 17:42

poslední citát Milouše Jakeše

"V Maďarsku a Polsku rozhodlo o obnově kapitalismu samo politbyro komunistických stran. U nás nic takového nebylo."

pozn. já vím že si ani jedni neříkali komunisti, pokud mě chce někdo chytat za slovo.

qwerty 6.9.2006 17:42

Re: šmarjá, jen ne tu vládu s vámi, pane!

myslíš ten tlustý egomaniak aparátčík soudruh Paroubek soudruhu? ale možná na bierfestu v mnichově by se svojí pani mámou až takovou vostudu neudělal... šprechtit určitě z ráje umí (když vexloval s mařenama) a chlastat pívo? první liga, soudruhu, první liga

Josef 6.9.2006 17:33

šmarjá, jen ne tu vládu s vámi, pane!

VPředstava, jak nás reprezentujete za hranicemi, vyvolává děs.

Kdosi navrhl smést všechny papaláše do Vltyvy, aby si národ konečně oddechl, no, něco na tom je. Nevinní, vinní, všechno jedno.:-P>-

Jura Jurax 6.9.2006 17:29

To by jeden neřekl

co je tady, takměř sedmnácte let po sametu, komunistů a jejich sympatizantů. Těmi klíči se nemělo jenom cinkat ...

Kupředu, soudruzi, rudý prapor zavlaje a buržousti ostrouhají. Naším vzorem budiž Bělorusko, Kuba a Severní Korea - v nerozborné jednotě s nimi komunismus zvítězí i u nás. Soudruzi Paroubek a Filip nám všem ukazují správnou cestu k lidové demokracii - soudruh Paroubek už začal s kontrolami správného tajného hlasování ve sněmovně, aby zatrhl tipec kolísajícím. A soudruh Filip byl ideově pevným spolupracovníkem StB už v době, kdy my, kolísající, jsme akorát remcali ve frontách na hajzlpapír a gumičky do stěračů a maso a jogurty a barevné televize.

Už se těším, jak budu zase moci před vánocemi stát frontu na mandarinky a na 7. listopadu a prvního máje zdobit okna vlaječkami.

jirka.s. 6.9.2006 17:28

Re: Co takhle zalepit hubu a mlátit přes ruce? Re: Re: Topolánkův vládní program = nadávání Paroubkovi. No to si užijem!!!!

A hlavně DEMOGRATICKÉ, viď, geronte! Napiš nám ještě něco o tvém způsobu demokracie, abychom se mohli připravit na to, co nás čeká od mírumilovných a domluvy schopných oranžgutánů, abychom si připravili banány a pamlsky a nerozlobili si je hned, jak trojjediný, vyšší mocí nám přidělený, jim rozdá trafiky a funkce v domovních radách.

VLK 6.9.2006 17:25

Re: Co takhle zalepit hubu a mlátit přes ruce? Re: Re: Topolánkův vládní program = nadávání Paroubkovi. No to si užijem!!!!

To jako myslite toho bachare - poslance? Ale s tim chce spolupracovat Paroubek a ne Topolanek

VLK 6.9.2006 17:20

Re: Re: Re: Zoufalec v čele státu

Jenze ti polsti komuniste si nedovolili postavit na kandidatku bachare. A kdyz se jim tam provalilo, ze nekdo z jejich funkcionaru byl spolupracovnik tajne bezpecnosti, tak to videli jako problem a resili to. To jsou takovi komunisti jako byl Calfa, ne Grebenicek. Proste se od minulosti odstrihli. Kdezto ti nasi jsou na svou socialistickou minulost hrdi. Ostatne polsti komunisti se ani za socialismu nejmenovali komunisti.

jirka.s. 6.9.2006 17:19

Re: Re: Re: Re: Re: Zoufalec v čele státu

Zajímalo by mne, RSDr, co jsi konkrétně ty v roce 1990 učinil pro to, aby byli komouši zakázáni, když už nás teď tedy chceš mocímermo naučit s nimi fungovat? Se mnou to budeš mít každopádně těžké, něco takového mne naučit. A pokud se mezi současnými komunisty nacházejí nějací ochotní cokoliv oddělovat, já osobně jsem přesvědčen o tom, že oddělovat budou, ale ty co s nimi nesouhlasí nebo ty, co je dokonce nemají rádi a to oddělování se bude dít zase za ostnatý drát.

Jura Jurax 6.9.2006 17:18

Re: Nikoli, udělal jsem si pane čas a dovolenou. Re: to gerontusinza

Už vstali.

Dag Badman 6.9.2006 17:17

Re: Re: Re: Re: Re: O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

takže ta základna bude NATO? ;-D;-D Nauč se číst, jiříku.

gerontusinza 6.9.2006 17:13

Co takhle zalepit hubu a mlátit přes ruce? Re: Re: Topolánkův vládní program = nadávání Paroubkovi. No to si užijem!!!!

bYLO BY TO STÁTNICKÉ>-