25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www racek 6.9.2006 9:24

Re: Pane Topolánek, dnes je to tak plytké,

no, zimo, názorně jsou vidět vyjednávací schopnosti našeho tokeše ... jsou nulové. jinak ... programenm vlády je komunistický pozdrav ... každý den dobrý ...:-D

franta 6.9.2006 9:17

Ví ten člověk co vlastně říká ?

1) "Byl to Jiří Paroubek, kdo se snažil vymknout geografické i civilizační logice naší země a učinit z ní "vlajkovou loď Číny v Evropě"". 

2) "Sociální demokracie je samozřejmě stranou s nezpochybnitelnou euroatlantickou orientací a dlouhou prozápadní tradicí. "     Tak jak to vlastně je ?

Vzpomínám si, jak ODS napadala Havla, že kvůli nějakému hloupému dalajlámovi ohrožuje naše obchodní vztahy s Čínou. A Klaus byl Číně proč ? Taky vyspravoval tu vlajkovou loď ? Takhle si konzistenci rozhodně nepředstavuji. 

Sch.glosátor 6.9.2006 9:08

A jak by takový návrat vypadal ?

Ve svobodných volbách to nepůjde a jinak bez Velkého bratra také ne. Obavu z 99,9% a zadrátování hranic opravdu nemám. Chápu, komunisté jsou vděčným nepřítelem, nad kterým netřeba mnoho přemýšlet. Můžou za vřechno špatného v uplynulých nejen více než čtyřiceti ale i posledních sedmnácti letech. Jako Židi a listonoši. Jak dlouho si ještě budeme naříkat nad čtyřiceti lety temna ? Paradoxně, největšími praktickými antikomunisty jsou mnozí "bývalí" nyní úspěšně podnikající. Vědí proč. Na řadu by přišli jako první. Tuzemské strašido komunismu neberu. Těch třináct procent by samo o sobě nestálo za řeč. Skutečným problémem je plíživá byrokratická socializace celé Evropy a neschopnost konkurovat na světových trzích. Jenže většina voličů požaduje jednoduché návody na štěstí. Jednoduchá líbivá hesla. Ne ekonomické rozbory plné nesrozumitelných čísel. Chtějí něco co pochopí v pauze mezi tímhle a támhletím seriálem. Tak ODS "objevila" nové nebezpečí. Skutečné každodenní nebezpečí se na nás dívá odjinud. Chcete-li ho spatřit, podívejte se do zrcadla.

TTonda 6.9.2006 9:07

Na komunisty kašlu

Na komunisty kašlu, ti jsou již za zenitem.

Nestrašte a už se sakra nějak dohodněte!!!!

Začněte už něco dělat. To plati pro všech 200 kusů ve sněmovně. Chci moderní sebevědomou, ekonomicky úspěšnou, částečně sociálně vstřícnou, světu otevřenou českou republiku, tak na tom začněte makat.

Na příští kvartál jsem Vám naplánoval: penzijní reformu, snížení daní, vyrovnaný státní rozpočet, konec dabování filmů do češtiny... v případě zajmu další body dodám.

TT

hodne neRath 6.9.2006 9:10

Re: Na komunisty kašlu

nekaslete, skod mohou udelat az az...

jinak to co chcete je bezva... jen nechapu, jak si myslite, ze na tom se lze dohodnout s KSCSSD.

Vodák 6.9.2006 13:50

Re: Na komunisty kašlu

Jen aby komunisti kašlali na Vás, když by se dostali k moci. Co bych za to před rokem 89 dal.

Dave 6.9.2006 9:07

Cesi,

nic jineho nez navrat do padesatych let si za to, co pisete a delate, nezaslouzite.

Em 6.9.2006 8:53

Komunisti nejsou váš problém.

Ale úplně ze všeho nejdůležitější je bránit stále reálné hrozbě návratu komunistů k moci. To pokládám za svůj hlavní státnický úkol, za úkol, který stojí vysoko nad jakýmikoli stranickými či osobními zájmy.  Od předsedy vlády bych čekal jiné starosti. 

jirka.s. 6.9.2006 9:08

Re: Komunisti nejsou váš problém.

Svatá pravda! Jeho prvním úkolem by mělo být pověřit Tlustého, aby někde vyštrachal patřičný obnos na zakoupení jednostranných letenek na Kubu či severní Koreje pro podobná individua jako je šejna, taras, geront, martin apod. Když ty komunisty tak obdivují, tak ať si jich užijí co hrdlo ráčí.

gerontusinza 6.9.2006 11:12

Kdo by vám platil důchod. Jinak pod most staříku,a žebrat.Re: Re: Komunisti nejsou váš problém.

JE 6.9.2006 11:40

Re: Kdo by vám platil důchod.

Socka jako vy asi těžko.

gerontusinza 6.9.2006 12:03

Vy trumbero, jinu ak myslíte.Není socka jako socka.Re: Re: Kdo by vám platil důchod.

:-P:-/:-/:-/(Y)

jirka.s. 6.9.2006 12:21

Re: Kdo by vám platil důchod. Jinak pod most staříku,a žebrat.Re: Re: Komunisti nejsou váš problém.

Tvá starost o můj důchod, ubožáku, je vskutku dojemná, obzvláště když je to už po několikáté. Člověk by i slzu zamáčkl. Bohudík, o SVŮJ důchod jsem se postaral již sám, kdybych to nechal na tobě, to bych dopadl hodně zle. Ale i kdybych měl "bydlet"pod tebou zmiňovaným mostem, dal bych si při volbách zatraceně dobrý pozor, aby mnou do urny vhozený lístek neležel vedle socanského nebo dokonce komoušského.

lola 6.9.2006 9:19

Re: Komunisti nejsou váš problém.

jaké starosti by měl premier, pokud zde nevládl 40 let bolševik?.Kdy Ti konečně dojde,že nebýt bolševika tak máme všichni jiné starosti a možná i radosti.

Em 6.9.2006 9:40

Re: Re: Komunisti nejsou váš problém.

S tím "kdyby" táhněte už všichni někam. Copak nevidíte, že neví kudy kam a zástupným problémem jsou komunisti. ;-(

Malý Aston 6.9.2006 9:55

Re: Re: Re: Komunisti nejsou váš problém.

Problém se jmenuje Paroubek+ KSČM.

Em 6.9.2006 10:01

Re: Re: Re: Re: Komunisti nejsou váš problém.

Chraň pánbůh, abych ti tu hračku bral;-D

jirka.s. 6.9.2006 12:25

Re: Re: Re: Re: Komunisti nejsou váš problém.

Nechte ho,  Malý Astone! On už se celý klepe na to až bude dělat domovního důvěrníka.

Faust 6.9.2006 8:39

Deset důvod, proč jsem pro Topolánkovu vládu

1)      Předsedou vlády je Topolánek,  který se neumí dohodnout ani se svou ženou, zatímco před tím tam seděl Paroubek, který se uměl dohodnout s každým (a to i s komunisty a s Marťany)…

2)      Ministrem vnitra je Langer, který všechno co ví, za tepla hnedka vyžvaní novinářům, zatímco předtím tam seděl Bublan, který dodnes ani necekl, o co šlo v akci Mlýn…

3)      Ministrem financí je Tlustý, který byl kdysi u komunistů, zatímco dosud tam seděl Sobotka, který u nich už brzy skončí…

4)      Ministrem zdravotnictví je Julínek, který jako anesteziolog umí uspávat, zatímco dosud tam seděl Rath, kvůli kterému se v noci budila ze sna půlka národa hrůzou, jak to bude s tou lékařskou péčí….

Další pokračování tady: http://blog.lide.cz/johanesdoktorfaust/2006/09/05/150

bez brýlí 6.9.2006 8:22

Co tomu všemu ale předcházelo

Nová tolerance ze strany ODS - "Je třeba ČSSD ke spolupráci s komunisty doslova nutit". Klausovo volba prezidentem a jeho následné přijetí komunistů na hradě. Postoj ODS k EU. Sudý počet poslanců. Změna volebního zákona jejíž výsledkem je 200.000 zlikvidovaných hlasů. Někteří méně důvěryhodní lídři ODS - př. Langr na moravě.

Zdá se, že Topolánek si je toho nyní vědom, ale jak z toho ven ? :-(

Mablung 6.9.2006 8:19

Ach jo

Jak už tady bylo řečeno, prázdné kecy. Kdyby tento článek nevznikl, Váš assistent se mohl věnovat něčemu užitečnějšímu než sepisování blábolů a vy jste se nemusel shazovat podepisováním tohoto shitu.

Vaše politika je absolutně neprůhledná a nikdo neví co uděláte. Místo abyste konkrátně řekl co chcete udělat a kam až jste schopen zajít, krmíte lidi tímhle. A to vám dává prostor jak pro předčasné volby, tak pro velkou koalici. V zájmu státu(Y). Jenže voliči Vám mandát pro velkou koalici nedali. Ať s Paroubkem či bez něj. A voliči také chtějí vědět co udělá ten člověk, který vede stranu které dali hlas ...

Vlali 6.9.2006 8:12

odpověď

Na tu otázku je odpověď jednoduchá budeme mít komunistickou vládu v podání (tentokrát) OdS.

Cedr 6.9.2006 8:12

Přestaňte strašit

Pane Topolánku, ne všichni mají modrou mlhu před očima. Místo psaní takových to blábolů raději požádejte co nejrychleji o důvěru. Do té doby nesmíte dělat žádné podstatné zásahy, jinak budete jednat proti ústavně, jak jste na tvrdil o minulé vládě.

Semiramis 6.9.2006 8:14

Re: Přestaňte strašit

No jasně, ti méně inteligentní mají zase před očima mlhu oranžovou až rudou! A bláboly Paroubka jim asi vyhovují - a že ten jich naplácal! Jestlipak jste ho taky pokáral, Cedře?

Vlali 6.9.2006 8:44

Re: Re: Přestaňte strašit

Já bych třeba rád Pablbka sepsul. Jenže von (potvora jeden) na Psu nepíše.

w4c 6.9.2006 9:08

Re: Přestaňte strašit

Dobry den, Cedre,

ruku na srdce, na slovech p. Topolanka v jeho prispevku "Ted jde o vic, nez jen o urad premiera", ktere tak uderne (presto vsak, dovolte, prazdne) komentujete, tezko najdete jakykoli prvek falesneho populismu, jako u Paroubka, jehoz jakykoli vyrok a jakykoli krok (vezmete si jen pet poslednich..) smeruje az trapne pruhledne k jedinemu, totiz k neomezene (ano - jen si vzpomente!),totalni moci bez spetky realneho pohledu na dnesni svet a ohledu na lidi v nem. Jeden fakt za vsechny: vy opravdu verite cloveku, jenz podrazi koho kde muze a handluje o nas s podporou tlupy zlodeju a vrahu, kteri u nas prave takto neomezene "vladli" 40 a pul roku? ..nebo jste na jejich strane?   

gerontusinza 6.9.2006 11:18

Pokud tím myslíte Topolánka tak podepisuji.Re: Re: Přestaňte strašit

Zloději a vrazi se vyskytují právě mezi příznivci  tohoto muže a on s tím nic nedělá. Naopak on je na rozdíl od Paroubka obhajuje. Ten alespoň nebrání jejich vyšetřování. To pan Tupolánek říci nemůže.

.. 6.9.2006 8:12

A pořád dokola

BUBUBU BUBUBUBUB BU BUBUBU UŽ JSTE VYLEKANÍ NÉ TAK ZNOVA BUBUBUBUBU NA PULKU NÁRODA TO NEZABÍRÁ CO SVÁMI

RomanL 6.9.2006 8:22

Re: A pořád dokola

No jo, když už je půl národa vypatlaná, tak to na ně holt už nezabírá. Jenom nevím, jak ke možné, že ještě mají volební právo.

Vlali 6.9.2006 11:22

Re: Re: A pořád dokola

No to je pravé řešení kdo není s námi tomu odebereme volební právo. Modrý bolševik hádám.