25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
spaldings 6.9.2006 5:35

Re: Re: Kdo nevěří

Ale on je Policejní JUDr.

dulcibelka 6.9.2006 8:17

Re: Kdo nevěří

No fuj, to je ale HNUS.

terra 6.9.2006 10:09

Re: Kdo nevěří

Dík za odkaz, ale že to teda je humus....;-€

zalozak 6.9.2006 0:35

Maji Vase hesla smysl?

Co by volic vasi strany musim se znacnym znechucenim uznat ze vasi kritici maji v rade veci pravdu. Bohuzel propagacni "hesla" pouzita  v tomto clanku jsou toho dukazem.

1) Bylo by opravdu politovanihodne kdyby se pres CSSD otevrela cesta k moci KSCM - o tom neni pochyb. Bylo by vsak mnohem hodnotnejsi vysvetlit proc neni zadouci spoluprace s komunisty pouzivajice prikladu z domaciho prostredi, konkretni kritiky programu a zameru radeji nez stupidni argument ze KSCM podporuje Fidela a Chaveze ( jste snad taky jen hlasnout troubou aby jste musel na kazdem vystoupeni tyto jmena opakovat??). Stydte se!

2) Je milion veci za co lze byvaleho predsedu vlady kritizovat ale snaha o normalizaci obchodnich vztahu s Cinou to opravdu neni. Pokud jste to jeste nezaregistroval, Cina je naprosto vaznym partnerem  cele rady zapadnich demokracii  pocinaje USA, GB, Australie, cela zapadni evropa, a tak dale...    Cina obchod s nami nepotrebuje... my ano. Prestante byt ideologem a stante se ekonomem, prosim

3) Vas jmenovany ministr zahranici vypadal jako muz na svem miste s vhodnymi zkusnostmi. Ovsem to jen do okamziku nez se ukazalo ze neni nicim jinym nez "hlasnou troubou" nazoru nekoho jineho. A navic , fanatickou hlasnou troubou.  Probudte se,. svet neni cernobily!

František 6.9.2006 0:38

Re: Maji Vase hesla smysl?

Tak tento příspěvek mohu jen podepsat.R^

jirka.s. 6.9.2006 10:07

Re: Re: Maji Vase hesla smysl?

Ty to umíš?

cerv 6.9.2006 0:46

Re: Maji Vase hesla smysl?

R^R^R^

spaldings 6.9.2006 5:37

Re: Maji Vase hesla smysl?

ale záložáku, nikdy jste ODS nevolil, nevolíte, jen sem zkoušíte napsat příspěvek, který vypadá jako kritika zevnitř.

zalozak 6.9.2006 7:08

Re: Re: Maji Vase hesla smysl?

Jak zrovna vy vite koho jsem kdy volil?;-P (ODS volim od doby co existuji, ne ze bych byl z nich odvazan ale proto ze je to jedina strana ktera kdy mela nejaky program)

strejda 6.9.2006 6:51

Re: Maji Vase hesla smysl?

zALOŽÁKU, chudáčku, socdemácký přihlupku, kdy už otevřeš očiska a vylezeš z Pablbkovic análu ?

kája 6.9.2006 8:45

Re: Maji Vase hesla smysl?

Záložáku, díky. Taky volím 12 let ODS, ale fakt po téhle šílené nenávistné kampani, štvanici na lidi, jim hlas příště nedám. Ale proč mám volit levici kvůli nemožné pravici? No, budu si prostě muset počkat, až budou v ODS jiní lidé.

Šmarjá, dostal se k vláde, je premiérem, ale on bude pořád psát články o Paroubkovi! Co tím chce ODS vyvolat? To je pro ně Paroubek tak nebezpečný, že ho chtějí uštvat, úplně zmemožnit, případně na něj poštvat nějaký dav nebo co? Od května tomu nerozumím, nebo spíš rozumím a je mi stydno.

František 6.9.2006 0:32

Tupolánek

Velmi lituji, že pan premiér Tupolánek se kvůli překročení věkového limitu nemohl přihlásit do letošní Č.H.Superstar.

Možná by ho i trumfnul: http://www.youtube.com/watch?v=K_mQo3k3K9c&mode=related&search

PetrH 6.9.2006 1:01

Re: Tupolánek

Nebo možná Re: František? Kdybych měl takového frantíka jako jste Vy, radši bych si ho uřízl. Je toto sdělení již na Vaší argumentační a duševní úrovni, nebo mám zkoušet ještě něco blbějšího?

František 6.9.2006 1:06

Re: Re: Tupolánek

Tak něco nadhoďte no. Nejsme tu žádné slečinky.

František 6.9.2006 1:14

Re: Re: Tupolánek

Člověk se tu pokouší vnést trochu humoru a nadhledu a jakých ublížených a zatrpklých reakcí se mu nedostane.

spaldings 6.9.2006 5:38

Re: Re: Re: Tupolánek

Ten kdo napíše TUpolánek, není vtipný, je to pičus.

pan Havran 6.9.2006 10:36

Re: Re: Re: Re: Tupolánek

Zatimco ten, kdo napíše Pablbek nebo KSČSSD je kabrňák.

ostravak 6.9.2006 0:21

Postkomunistický salonní antikomunismus

je k ničemu. Udivuje mě to u člověka, který šel studovat voj. školu, aby mohl pak na příkaz ÚV KSČ zabíjet kapitalisty. Nevšiml jsem si v programu KSČ nic o diktatuře proletariátu, třídním boji, znárodňování atd. Udivuje mě, že nás různí pozdní antikomunisté typu Kalousek, Bursík atd. straší totalitou, ač jsme v NATO a EU. Prostě se tu odvádí pozornost od jiných afér. Pro mně je nebezpečnější např. madam Kafková než pan Dolejš.

NobodyWasHere 6.9.2006 0:37

Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

diktaturu proletariátu a třídní boj neměli v programu ani v r.46, chytráku. Pro mně jsou zase nebezpeční ti, kdo ingorujíce historii se schovávají za vybájenou (a nikdy reálně neposkytnutou) ochranu v podstatě již nefunkčního NATO a reálsocialistické EU. Tedy takoví jako Vy.

ostravak 6.9.2006 1:11

Re: Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

O jaké historii mluvíte. Kdyby jste věděl co to je komunimus tak by jste měl vědět, že tady žádný komunismus nebyl ani nikde na světě. Snad jedině prvobytně pospolnou společnost bych takhle nazval.

68 6.9.2006 2:09

Re: Re: Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

Holt jste to nestihli. Chce to příště větší fortel.

lerak 6.9.2006 8:13

Re: Re: Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

Komunismus tady opravdu nebyl. Utopie se nedá naplnit. Ale oblbovat lidi utopií to je panečku něco jiného! Lituji vás.  

Ivan 6.9.2006 16:04

Re: Re: Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

Nezapomínejte na izraelské kibucy, asi jedinou dlouhodobě existující variantu komunistického uspořádání na lokální úrovni.

spaldings 6.9.2006 5:41

Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

PROKRISTAPÁNA !!!! A tohle má volební právo.

RZ 6.9.2006 8:15

Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

Nestudoval(tehdejší) VTA, ale VUT Brno.

jirka.s. 6.9.2006 9:55

Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

Programový cíl a charakter strany  (KSČM)

4. Programovým cílem KSČM je socialismus, demokratická společnost svobodných, rovnoprávných občanů, společnost politicky a hospodářsky pluralitní, postavená na maximální občanské samosprávě, prosperující a sociálně spravedlivá, pečující o zachování a zlepšování životního prostředí, zabezpečující lidem důstojnou životní úroveň a prosazující bezpečnost a mír. Program KSČM vychází z marxistické teorie otevřené dialogu s mezinárodním komunistickým a levicovým hnutím, novým myšlenkám a poznatkům.

KSČM usiluje o to, aby byla stranou masovou, která pracuje na základě kolektivnosti jednání a rozhodování, samosprávných principů a široké vnitrostranické demokracie.

Kromě programu KSČ si přečti třeba také její stanovy, to je počteníčko. A až budeš hotov (třeba i příští měsíc, vím že to dříve nestihneš), tak mi laskavě sděl, co si "myslíš" o straně, která vy chází z marxistické teorie a která vede dialog s mezinárodním komunistickým hnutím. Tento dialog dovádí dokonce do takové dokonalosti, že sviňský bazilišek grebeníček si dovolí sezvat tu nejhorší zločineckou pakáž z celého světa do hotelu Olympik a tam ji lézt do pr*dele.

gerontusinza 6.9.2006 11:44

Tak si vy troubo toho marxe aspoň přečtěte. Re: Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

Marx nebyl Frankenstain ale Philosof oni vole. Nietsche taky nemoh za to, že si ho přisvojil Hitler.Bože a to má o sobě vysoké mínění.

Ivan 6.9.2006 16:28

Re: Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

Co je špatného na ekonomických pracích Marxe?  V ekonomii má postavení odpovídající postavení obdobné jako např.  Einstein ve fyzice.  (Mimochodem, na Einsteina také útočili a stále ještě někteří zpozdilci útočí proto, protože byl žid. Na Marxe se taky vedly a vedou útoky výhradně z ideologických pozic.) Ekonomické zákony odhalené Marxem používá ekonomická věda (neplést s ideologií) stále.

irenak 6.9.2006 17:53

Re: Re: Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

Pikantní je, že Marx se nechal živit Engelsem, to znamená, že byl příživník non plus ultra. To se to potom teoretizuje, jdyž nás někdo živí. Od něj se skutečně nechali inspirovat mnozí levicově zaměření lidé a rádi se nechají živit, aby mohli přemýšlet o levicovýchteoriích. Pokud práce polidštila opici (parafráze B. Engelse(, musel Marx zůstat opicí.

Procházka 6.9.2006 11:43

Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

No, vsadím se, že v programu Rudých Khmerů nebyla ani zmínka o masovém vyvražďování.