27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 6.9.2006 11:06

Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Mě nezajímá jestli budu mít vládu antikomunistickou či ne. Mě zajímá, jestli ta vaše vláda je důvěryhodná, schopná akce  v zájmu země a jejich obyvatel.  Ale vaše vláda není ani důvěryhodná ani schopná akce v zájmu země.  Vaše vláda má tu drzost do této země zatahovat vojska cizích mocností (jako bývalá KSČ) a má ještě tu drzost tvrdit vašimi ústy, že lidé této země  do toho v referendu nemají co kecat a že tomu nerozumí..  Lituji, jste zrádcovská zrůda, která je ještě natolik pitomá, že si to neuvědomuje. Po Kubiceho aféře jste nedůvěryhodný a tím i celá ODS. Odstupte není vám za co děkovat. .

honcek 6.9.2006 11:14

Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Rad bych vam pripomenul, ze mate na svuj subjektivni nazor pravo, nicmene nezobecnujte ho na nazor teto zeme nebo jejich obyvatel. Opravdu se desim toho, ze by lide vasi inteligence, charakteru, zodpovednosti a uvedomelosti meli rozhodovat o umisteni zakladen nebo podobne dulezitych vecech. Takto zasadni veci by meli rozhodovat lide uvedomeli, znali problemu, prostredi, podminek, ... Jste jenom tupa ovce v tupem stade tupeho udavace paroubka, ktery zije v omylu, ze toto tupe stado by melo rozhodovat (podle jeho rad a doporuceni, jakozto vyvoleneho!) v zajmu prime demokracie , ktera, jak predpokladam dobre vite, v nasi zemi nastolena NENI!!!!

Buvol 6.9.2006 11:22

Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

"Jste jenom tupa ovce" Nápodobně!

honcek 6.9.2006 11:36

Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Ja vim, ze nic jineho nez reprodukovat cizi myslenky, slova neumite. Tim jsou socani vyznacni. Pouze prehravaji co jim nekdo napovi :o)

Buvol 6.9.2006 13:35

Re: Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Vy spíš víte hov*o ....

Andy 6.9.2006 11:28

Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

přesně tak-

gerontusinza 6.9.2006 11:31

Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

právě že nepatřím mezi vaše tupé ovce s rozhledem maximálně do jejich  peněženky vám sděluji s radostí: jděte  do prd.ele.  takoví ničemové jako vy prodali v 69 tuto repubiku pod nátlakem cizích vojsk, takže měli alespoň nějakou omluvu. Vy ale nemáte ani tuto. A blbce s omezeným rozumem (Vondra) a mandátem (Topolánek a celá jeho tzv vláda) za sebe mluvit nenechám. Nechtěl jsem do EU ale přehlasovali mě, beru to.  Ale nikdy nepřipustím, dokud budu živ, právo zneužívat tuto zemi tlupou lotrů, kteří ani nemají základní důvěru parlamentu s ní a se mnou takto manipulovat. A myslím že na tento názor a konání dle něho narazíte brzy.

honcek 6.9.2006 11:34

Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Pevne a silne doufam, ze uz moc dlouho ziv nebudete a s vami pojdou i podobni bolsevici!!!

gerontusinza 6.9.2006 11:52

Děkuji za jasné vyjádření demokratického myšlení, vám vlastního.Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Jsem rád že má ODS takovédemokratické příznivce.Heil, fašisto.

honcek 6.9.2006 12:03

Re: Děkuji za jasné vyjádření demokratického myšlení, vám vlastního.Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Ona vase retorika : "Ale nikdy nepřipustím, dokud budu živ, právo zneužívat tuto zemi tlupou lotrů, ..." take o leccems svedci :o) Republiku si rozvracet nedame!!!! :o)

Procházka 6.9.2006 11:55

Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Jakže to bylo v té páně Batistově Pohlavní zdravovědě? Omývat přirození vlažnou vodou?

jirka.s. 6.9.2006 12:06

Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Před časem jsem se rozhodl, že v diskuzích nebudu používat sprostá slova. Ale na tento (nevím co, protože mne pro to nenapadá ani žádné sprosté slovo) se nedá už jinak reagovat než sprostě. Když někdo napíše, že v roce 1969 jacísi ničemové prodali tuto republiku pod nátlakem cizích vojsk a dává při tom zcela zřetelně najevo, že to nebyly komoušské svině, ale někdo jiný (a je v tomto kontextu úplně lhostejné kdo), tak je buď  zhovadilý demagog s benitovými a falmerovými klapkami na očích a nebo s ním v roce 1969 ještě táta mlátil o plot , když šel z hospody. To by též mohla být jakás takás omluva, ale to by ze sebe nesměl dělat údajně vysokoškolsky "vzdělaného" inteligenta, tudíž individuum schopné alespoň koktavé četby. Ale i kdyby tohoto výkonu nebyl schopen, máme tu ještě dokonce "veřejnoprávní" televizi a pokud by byl schopen pomocí svých neuronů v "mozku" vyhodnotit alespoň část informací poskytovaných ČT po roce 1989, nemohl by zplodit výše uvedenou slátaninu.

Samozřejmě, tuto zemi zneužívá tlupa lotrů, ale ne že by neměla tato tlupa důvěru parlamentu, ale nemá důvěru předvším většiny občanů této země. Soudruzi grebeníček, filip, vondruška, jičínský a podobná banda zločinců ji samozřejmě ani nemohou získat, ale je něco shnilého v takovém státě, ve kterém se oni a jim podobní dostanou dokonce až do parlamentu.

gerontusinza 6.9.2006 12:18

Vy jste fakt magor s modrým mozkem. Vy nikdy nepochopíte, Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

že by někdo mohl mít odlišný názor a nebyl komunista.  Vás už nečtu, vy jste starý blb. Mladí mají na blbost trochu právo, jenže z mladých blbců taky mou dorůst staří blbci, což je váš připad. Takže vy mě taky a vynechte mne. Heil Tupolánek.

jirka.s. 6.9.2006 12:34

Re: Vy jste fakt magor s modrým mozkem. Vy nikdy nepochopíte, Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Hochu se soplem! Takoví jako ty se nemohou ignorovat, ti jsou totiž nejnebezpečnější, protože jsou nejsnáze zmanipulovatelní. Čím více a čím častěji se jim bude připomínat jací jsou to pitomci,tím větší (i když uznávám, že ne příliš velká) je naděje, že se jim po sedmi letech těch pár mozkových buněk co mají, vymění. Konec konců, už pan Werich říkal, že blbost je sice nekonečná, ale musí se s ní neustále bojovat.

gerontusinza 6.9.2006 13:05

Takže dobře ,pana Wericha mám rád a proto se mu podřídím. Re: Re: Vy jste fakt magor s modrým mozkem. Vy nikdy nepochopíte, Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy

Přestaňte sakra už mluvit o nebezpečí komunistů, když vám vykrádají pod prde.lkou poslední aktiva této země a to prosím nejsou ti nebezpeční komunisté, to jsou bývalí komunisté či jejich nohsledi. O mé manipulovatelnosti se můžete přesvědčit z mých příspěvků I ten Werich by vám řekl: pane, když vás okrádají, braňte se a nekafrejte s nimi o tom jak vás okrádali jiní před 50 lety. To je to, o čem stále je řeč. Jinak nechte mé mozkové buňky na pokoji, ne že bych neměl cementozu, ale ještě to není na to abych žil jen ze vzpomínek. Makám a to dost (pokud mě někrdo nerozpálí na netu) a myslím že kvalitně a taky se slušně platím. Vidím ovšem, na rozdíl od vás to co vy již nemůžete, spoustu svinstva, různých podvodů a mizerné legislativy vzniklé hlavně v dobách vlády ODS, která přetrvává právě díky ODS a další rozkrádačky (privatizace) hoši plánují. Podávám ruku k usmíření a přestávám vás rozčilovat. Ale račte laskavě respektovat mé názory (bez změn ODS jsou nezměnitelné) já nebudu glosovat vaše názory. Respektujte laskavě tento fakt. Do roku 94pro mě neexistoval horší nepřítel než KSČM. Od té doby se mým nepřítelem stali zloději rozkrádající a rozprodávající tuto republiku bez placení. Rozkradené a vytunelované podniky mluví za vše. A za to mohou všechny strany v této zemi, mimo KSČM, kterou k lizu nikdo nepustil. TAKŽE?

honcek 6.9.2006 13:33

Re: Takže dobře ,pana Wericha mám rád a proto se mu podřídím. Re: Re: Vy jste fakt magor s modrým mozkem. Vy nikdy nepochopíte, Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají

"Vidim ovsem na rozdil od vas, ... " Taky asi budes ten vyvoleny, jako tvuj vzor udavac paroubek!!!! A my prostacci preci musime poslouchat co nam vyvoleni radi!!! :o) Jdi do vole prdele :o) frustrovany jelito :o)

gerontusinza 6.9.2006 16:07

Vskutku ELITA. Re: Re: Takže dobře ,pana Wericha mám rád a proto se mu podřídím. Re: Re: Vy jste fakt magor s modrým mozkem. Vy nikdy nepochopíte, Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výrok

jirka.s. 6.9.2006 18:14

Re: Takže dobře ,pana Wericha mám rád a proto se mu podřídím. Re: Re: Vy jste fakt magor s modrým mozkem. Vy nikdy nepochopíte, Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají

Zatím ji nikdo k lizu nepustil, zatím. Takže je jenom otázka času, kdy si s pomocí takových jako jsi ty zase líznou. A to se pak budeš mít na co těšit.

kolo 6.9.2006 13:38

Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Ten geroblb mně už fakt sere!!!!!!!!

Pane Topolánku,máte úplnou pavdu a držím Vám palce.Ta diskuze potvrzuje,že rozhodovat referendem je v této zemi velmi riskantní.

Tomáš X. 6.9.2006 14:40

Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Cizí vojska v roce 1968 sem šly zabránit hrozící demokracii a tomu, abychom nepřestali slepě poslouchat Moskvu i ve vnitřní politice!!! Sovětská vojska sem byla vyslána PROTI českým lidem, i proti obyčejné svobodě slova.

Protiraketový štít USA a obslužní američtí vojáci by sem nešli likvidovat demokracii ani zařídit, aby nám Washington nařizoval cokoliv ve vnitřní politice, hospodářství, svobodě slova, ...

Tenhle rozdíl je tak obrovský, že nikdo, kdo umí číst a psát a diskutovat na Psu, prostě nemůže být tak neskonale blbý, aby to nepochopil. To srovnání tedy logicky nemůže být z blbosti, ale pouze schválně ze zlého úmyslu. Opravte mi, pokud se mýlím. Chápu, že může existovat normální člověk, který tu nechce cizí vojáky. Prosím, ale nemůže existovat normální člověk, který srovnává srpen 68 s protiraketovým štítem. To není "noumání Uďo", jak by řekl Kaiser. Pokud to někdo srovnává, tak v lepším případě ví, že je to absurdita, jenom chce provokovat, pak si ale nezaslouží seriózní diskuzi nebo to říká ze zlé vůle, protože to opravdu chápe jako vojenské ohrožení svých představ. Opravdu pouze ten, kdo vážně chce diktaturu proletariátu prosazenou ozborjenou silou, ten může srovnávat srpen 68 s protiraketovým štítem USA.  Pak by mu americká vojenská základna mohla opravdu překážet v provedení krvavé bolševické revoluce. Ale tak ať to řekne rovnou, že chce krvavou bolševickou revoluci a pro tu se mu přítomnost USA opravdu nehodí. Jiný důvod opravdu nevidím, prosím, opravte mi, jestli se mýlím.

jirka.s. 6.9.2006 16:21

Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Opravuji Vás, Tomáši. Samozřejmě, že může být někdo tak neskonale blbý, copak nečtete geronta, šejnu, martina tarase a celý ten spolek náhodných shluků buněk?

gerontusinza 6.9.2006 17:10

Opucujte tu jedinou mozkovou buňku co vám zbyla, Re: Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

a buďte rád že můžete psát. Myšlenku nevitvoříte tak vám ji vnuknu. S Topolánkem a USA na věčné časy a nikdy jinak. nebo Zašlapeme rudé nepřátele do moře . Sbohem a šáteček

jirka.s. 6.9.2006 20:30

Re: Opucujte tu jedinou mozkovou buňku co vám zbyla, Re: Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

No, co se mne týká, i kdybych měl tu nejzaprášenější poslední mozkovou buňku, tak ve slově NEVITVOŘÍTE napíši tvrdé "Y". Zřejmě bys udělal dobře, kdybys po celodenní tvrdé dřině zde na Psu se na to už  VISR*AL , řekl si mamince o sklenici teplého mléka, šel se vyčurat a spinkat. Ráno se probudíš alespoň trochu dříve a můžeš mi konečně začít vydělávat na ten důchod. Konec konců, každá koruna dobrá.

Kantor 6.9.2006 11:47

Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Lidé uvědomělí.To se kdysi psávalo do kádrových posudků.A jestli berete referendum jako hlasování tupých ovcí, tak potom se ráčíte zařadit kam?

honcek 6.9.2006 11:55

Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Tak podivejte se :o) (to nemam ze sve hlavy) On je mozna rozdil v tom, ze kdyz o necem rozhoduje tupa ovce, je mu jedno jak rozhodne! Nepotrebuje zadne informace, zadne znalosti, staci kdyz se mu libi jak ten ci onen mluvi, vystupuje, jak to tem prachacum nandal a ja podle jeho nazoru (nevim, kde se vzal, na cem je zalozen, co ho podporuje co ho zvyhodnuje, co ho znevyhodnuje) tupe zvolim ANO/NE. To je klasicka ukazka populismu!!! Referendum pouze ve vyjimecnych pripadech vyjmecnych pripadu a o velmi obecnych vecech. Mimochodem pripominam ze zijeme v parlamentni nikoli prime demokracii a tim, ze nekoho zvolim, mu davam pravo, aby za me rozhodoval!! Rozmyslete si proto dobre, komu to pravo date!!!

gerontusinza 6.9.2006 12:31

Nechte si ty své žvásty s pohledu mravence. Re: Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Račte používat svoji hlavu a ne hlavu jiného pitomce. Pokud si nevěříte a potřebujete aby za vás rozhodovat někdo jiný je to vaše věc. Ale neupírejte právo samostaným jedincům a občanům této země, aby rozhodovali o vlastním osudu, osudu jejich rodiny a země..Nemám rád lži a výmysly ODS,  že nejlépe za občany této země budou rozhodovat zástupci v parlamentu. Zvlášť po zkušenostech, co za póvl  tam  jednotlivé strany kandidují. O senátu ani nemluvím, ty snad už volí jen jejich rodiní příslušníci a přátelé. A v čem žijeme? O tom si rozhodnem sami, k tomu nepotřebuji blekotající ovci.

honcek 6.9.2006 13:27

Re: Nechte si ty své žvásty s pohledu mravence. Re: Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Neotravuj tu vzduch, demente!!! Bez se lecit, tohle uz se ambulantne zvladnout neda. Trpis opravdu vaznou poruchou osobnosti s prvky stihomamu a agresivity. Places jedno pres druhe, konzistence a kontiuita tvych nazoru a myslenkovych pochodu se limitne blizi nule. Howg!!! PS. Tusim, ze na jinem serveru se s takovym jako ty vyporadali vetou: " Panove sorry, ale na geronta serem, ze?" Myslim, ze v tvem pripade pouziji podobne reseni!!!! :o)

gerontusinza 6.9.2006 16:09

Na Honceka seru. Pa.Re: Re: Nechte si ty své žvásty s pohledu mravence. Re: Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Kantor 6.9.2006 14:02

Re: Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

A že vy praváci jste tady před časem měli plno řečí o té národní suverénytě, a uplyne pár měsíců a voláte po tom, aby tady zase byli cizí soldáti...

Em 6.9.2006 11:50

Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Nebudu se ho zastávat , ale :  ...tupého udavače Paroubka... Na to jste přišel kde?;-D To jen tak pro pořádek.:-)