16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JanS 1.6.2006 1:22

trochu jednostranný pohled

Vážený autore, sdílím Vaše zděšení nad některými nápady made in SZ, nesdílím ale vaši argumentaci. Když už např. píšete o těch Pávkovch větrnících, mohl byste se aspoň pokusit a zjistit fakta. Např. na  http://www.jindrichovice.cz/doc/207_1.jp jsou nějaká ta čísla zveřejňena, jsou dost vysoká na to, aby se jim dalo věřit. Váš článek vyznívá tak trochu jako když kromě SZ nic nestojí v cestě pokroku ad infinitum. Vy tomu opravdu věříte?

Demokrat 1.6.2006 1:03

Čeho se tak strašně bojíte?

Co je mi do německých Zelených! Ti naši ještě nic špatného neprovedli, a už se jich neschopní politici bojí. Proč asi? Že se Zelení nebojí podívat do budoucnosti? Že nemyslí jen v horizontu jednoho volebního období? Proč se více nebojíme komunistu, kteří již prakticky předvedli, co neumí! Dejme Zeleným šanci! Je to v dnešní době jediná naše reálná naděje na změnu politiky i politické kultury. Proboha, přeci nebudou vládnout sami. Kdyby měli opravdu některé nereálné návrhy, tak je ostatní strany ve vládní koalici přehlasují! Tak čeho se stále bojíte? 

Ladislav N. 1.6.2006 1:00

Dobrý článek, díky! To je přesný popis Zelených....

ZELENÉ NEVOLIT!! Je to jenom jiný druh náboženství...

Pavel 1.6.2006 0:58

Největší nebezpečí vidím v energetické politice Německa

Atomky, které budou Němce zásobovat stojí - u nás. Doma si je postavit nedovolí.

Jiri Janecek USA 1.6.2006 0:37

rust - mic vice zbytecnych kramu? - vse kolem znicit, po nas potopa?

 Římský klub, spolek vědců, filozofů a bohatých filantropů, který v roce 1972 šokoval tehdejší západní svět publikací Konec růstu.

Je, a byl take jeden z prvnich computer modelu globalni ekonomie - jak nase "civilizace" jede na rope - prisla prvni krise - lide se nepoucili - ted jsem pred druhou krisi - miliardy se vyhozuji na zbrojeni, sto tisice zabitych - to je jen zlomek ceny dnesniho litru benzinu.

Global warming - co lidi pali - to se nas netyka - jen spotrebujeme - jako prasata u koryta - kerym nevadi co bude zitra = zabijacka.