21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buhehe chlemst 1.9.2006 10:08

No,

Řekl bych, že pan Beneš psát umí a to dobře. Jen jedna poznámka ten text písně V+W není z Caesara, ale z Těžké Barbory.:-D Jinak trefné, čím víc zde budou potrefení kydat své výpotky, tím lépe, lépěji i nejlépěji. Alespoň je sranda.

eTony 1.9.2006 10:01

Re: UBU

R^

Pete Brich 1.9.2006 9:59

Vízku,

pijte to už jen velmi zředěné.

Jinak na sebe prozradíte, že ten jediný závit na mozku máte od kulaté čepice.

PB

eTony 1.9.2006 9:59

Profesor Bělohradský

je možná pro vás kapacita, pro mne levicový popleta.

"..., kteří bojovali za sociální rovnost, za emancipaci dělnické třídy .... " vězněním, týráním a vražděním vlastních lidí, kteří se postavili proti idejím komunismu a socialismu! Tyhle žvásty zkuste říci všem pozůstalým vězněných, týraných a zavražděných nebo na jednání Konfederace politických vězňů, bolševický ignorante vyznávající filozofii v relativní svobodě !

Jack 1.9.2006 9:55

Re: UBU

R^

Pete Brich 1.9.2006 9:53

Re: UBU

R^;-)

PB

eTony 1.9.2006 9:48

Re: Re: Vízku,

Přečtěte si můj text ještě jednou, a pořádně. Přesně po bolševicku žijete v iluzích. Řešte a všímejte si konkrétní situace. 35% voličů se nedostavilo, no a ? Tato veličina odpadá. Zbývajících 65 % klidně považujte za voličskou veličinu úplnou - 100% - ní. A z této skupiny zúčastněných voličů s platným hlasem jich většina odmítla praktiky KSČSSD. Nebýt nějakého přepočtu, tak dávno neplatí 100 . 100, jasné. Právě jen a jen díky tomuto přepočtu tento výsledek vyšel, ale skutečnost je jiná.

Takže ještě jednou : Většina voličů, kteří se zúčastnila a odevzdala platný hlas odmítla praktiky neobolševického  bloku KSČSSD, včetně voličů stran, které se do parlamentu nedostaly.

Vendelín 1.9.2006 9:46

UBU

KOMU PAROUBEK PŘIPOMÍNÁ KRÁLE UBU, TEN T PŘIDÁ SMAJLA.

Em 1.9.2006 9:43

Re: Re: Re: Nejsilnější na levici KSČM by pravici supokojilo?

Ten rozhovor by tu chtělo mít celý. To by se ale modrá klaka posrala8-o;-D

F.Vízek 1.9.2006 9:39

Re: Re: Nejsilnější na levici KSČM by pravici supokojilo?

Nadávky nepřidají VAšemu názoru na věrohodnosti, ale spíše značí nedostatek argumentů, že?

Profesor Bělohradský: Celý život jsem patřil ke kritikům komunismu, můj odpor k této myšlenkové soustavě a politickému systému byl také důvodem mé emigrace. Nicméně s dnešním tzv. postkomunistickým antikomunismem, s mladofrontním diskurzem, s honičkou na českého komunistu nechci mít nic společného. 

Jen idiot může cpát komunismus a nacismus pod jednu, ve studené válce narychlo postavenou střechu s názvem totalitarismus a pak klást křivé rovnítko mezi lidi, kteří bojovali za sociální rovnost, za emancipaci dělnické třídy, a rasisty, kteří vyhlazovali Židy a Slovany a budovali árijskou říši od Uralu až k Atlantiku. 

Lže, kdo tvrdí, že život v komunistickém Československu byl jen životem utlačovaných: studoval jsem v šedesátých letech filozofii v kulturně bohaté a rozmanité společnosti a v relativní svobodě. Ostatně svoboda je vždy jen relativní, ta naše současná je tak relativní, až se téměř vytrácí z našich všedních dní, jak ví každý, kdo se střetl se zájmy kapitálu a musel z kola ven.

F.Vízek 1.9.2006 9:36

Re: Vízku,

Vaše schopnost reagovat na text je ztížená zřejmě tím, že nechcete rozumět. Jak ale můžete tvrdit věci zcela odporující snadno spočitatelným cifrám? Například, že VĚTŠINA voličů odmítla praktiky ČSSD a kSČM?  35% lidí k volbám nepřišlo a výsledek těch, kteří přišli, se po úpravě volebního systému (který prosadila ODS s ČSS v roce 2001) projevil jako 100: 100 , že ?  Od kdy je polovina většinou?  A že by těch 35% nevolících občanů byli přívrženci ODS či ČSSD ? Myslet si to můžete, ale skutečnost MŮŽE být jiná, že?

Taraszátaras 1.9.2006 9:31

Re: Re: Je symptomatické,

Zatímco Váš kmen vede náčelník Kňourající Buzna. Kam se takto vedenou polemikou dostaneme?

milan007 1.9.2006 9:26

Re: Nejsilnější na levici KSČM by pravici supokojilo?

Jste hlupák soudruhu Františku a mýlíte se. Antikomunismus znamená demokraci a svobodu . Ale to jsou Vám a komunistům zcela cizí pojmy. Jděte tu svoji a Paroubkovu šibalskou taktiku vysvětlit mému strýci, kterému komunisti sebrali statek a zavřeli ho na 10 let do kriminálu.

eTony 1.9.2006 9:23

Vízku,

nechte těch propagačních lží, k žádnému umenšení vlivu komunistů nedošlo, naopak, byli povýšeni na spolupracovníky, nehledě ke skutečnosti, že se ta vaše slavná ČSSD svými praktikami stala s komunisty monolitem - KSČSSD, bolševiku.

A ta uznávající Evropa významně "zvedla obočí" po Paroubkových oslavných tirádách na novou vládu na Slovensku.

Většina voličů, kteří se zúčastnili voleb a odevzdali platný hlas odmítla neobolševické praktiky KSČSSD.

franta 1.9.2006 9:20

Tak prý

"Od včerejška může totiž kdokoli libovolného činovníka KSČM označit veřejně za primitiva a u případného soudu se hájit tím, že je to norma chování, kterou prosazuje dlouholetý předseda této strany". Je zajímavé že to od něho přebírají hlavně příznovci ODS.  

baci 1.9.2006 9:20

omluva

to ta děravá pamět-musel jsem si najít na internetu originál

Prohlásil se za krále, za blázna, za kata,

takže vznikla situace značně napjatá.

A tak z kata a blázna vznikla hodnost svérázná,

vylíhnul se nový tvor - blázen diktátor!

F.Vízek 1.9.2006 9:19

Re: Nejsilnější na levici KSČM by pravici supokojilo?

ČSSD oproti minulým volbám získala navíc skoro 300 tisíc voličů a KSČM jich 200 tisíc ztratila.  Představa, že by její voliči přeběhli k ODS či jinam je sotva pravděpodobná, že?

Psí vrah Čumil 1.9.2006 9:19

No, tak jsme pochopili, že pan Beneš nemá rád Paroubka.

V tom směru neříká o sobě nic nového, ale zato hodně o úrovni Neviditelného psa... ;-)

franta 1.9.2006 9:18

Jo, jo, je to tak

vzpomeňte si třeba na takového Churchilla ! Mimochodem četl jsem, že v letošním roce převýší počet tlustých lidí na světě počet hladových. Jen doufám, že to nebudou klony Tlustého Vlastimila. 

Saša 1.9.2006 9:13

Nejsem biolog, ale mám dojem,

že mumifikace tlusťochů je nemožná. To sádlo žlukne...

Pavla B. 1.9.2006 9:12

Re: Je symptomatické,

No je fakt, že Vereckého článek v magazínu MFD o boji indiánských kmenů se mně líbil víc než dílko Páně Benešovo, ale Vám by se určitě nelíbil, neboť kmen Socanů vede náčelník Nenažrané Panděro.

F.Vízek 1.9.2006 9:11

Nejsilnější na levici KSČM by pravici supokojilo?

Škoda, že si česká média nepovšimla, že  jimi trvale atakovaný a ironizovaný Paroubek - za údajnou přípravu k vládní kolaboraci s komunisty - byl prvním předsedou strany, kterému se podařilo umenšit vliv a význam KSČM způsobem, který budí úctu. Byl první, který pochopil, že izolace a zahánění komunistů do kouta jim jde náramně k duhu.  Pochopil, že tím dostávají dárek – který kdyby byl rozbalen –, mohl světu zakrátko hlásat:  Už dvacet let se KSČM na ničem špatném v této zemi nepodílí, je čistá, je nejvyšší čas dát jí důvěru i hlasy. Paroubek byl první, který se rozhodl komunistům žádné takové dárky nedávat. A uspěl. Vzal jim voliče i poslanecká křesla. 

Je mi záhadou, proč česká pravice neocenila, že nejsilnější stranou na levici je v Česku opět Evropou uznávaná a respektovaná ČSSD.  I její stesky, že Paroubek mluví trvale o povolební „stovce“ jsou falešné.  Kdyby tak nečinil, nestál by přece pravici ani za pozdrav.  Maximalizovat volební zisk je úkol všech předsedů stran, což je politická násobilka, kterou by měli ovládat i političtí komentátoři, kteří levici nemohou přijít na jméno.

Saša 1.9.2006 9:09

Až na pár výjimek vážně nemocných lidí

signalisuje tloušťka neschopnost sebeovládání a tlusťocha dlužno považovati za bratra notorického alkoholika, vášnivého kuřáka, heroinisty či kokainisty...

Taraszátaras 1.9.2006 9:02

Je symptomatické,

(pro pravičáky překlad: příznačné), jak pravicově horoucí srdce vytlačilo rozum, humor a smysl pro ironii z modrých hlav (ostatně něco podobného se dříve stalo i komunistům). Pan Beneš předvedl legraci na úrovni třídního časopisu čtvrté bé. Paroubek je tlustej a měl by mít sochy, nejlépe v parku, aby ho ochcávali pejsci, jak doplnil čtenář - rovněž humorista. A vyložený srandista pak navrhl v hlavě místo restaurace záchodky, aby to po něm teklo. Podobně jako Beneš šprýmuje Zelený Raoul: hulvátsví, primitivní urážky, hnůj. Modrý hnůj od skutečných hovad.

Pohorský 1.9.2006 9:01

Re: Pane Beneš

V češtině se oslovuje pátým pádem - tedy pane Beneši. A kdo budou "ušetřeny" - nějaké ženy? Myslím, že vrhne-li se hlupec k počítači, nemají normální lidé šanci. Jak tu ubohost mohou ignorovat, dokud si ji nepřečtou?   

Šnek 1.9.2006 8:58

Re: Pane Beneš

Pavle3, co ty vlastně jseš zač? Ženská nebo chlap? Jseš tedy vůl, nebo volice? Z tvé češtiny se to nepozná.

Harry Mikota 1.9.2006 8:57

Re: ještě jeden citát z V+W

Vznikla situace značně napjatá (ale zpívali "napatá"). Žádná proklatá. Baci, prosím, už nikdy necituj, sděluj dychtivým čtenářům vlastní moudra...

VL 1.9.2006 8:55

Re: Celého rouba zalít do betonu ...

Do parku psům ne, na to jsou lepší kandidáti - sousoší Kořiska - Šojdrová, kteří se budou jednou rukou objímat a v druhé držet jejich nesmyslný návrh protipsího zákona.

baci 1.9.2006 8:54

ještě jeden citát z V+W

Prohlásil se za krále za blázna za kata a tím vznikla bytost proklatá,

narodil se nový tvor - blázen diktátor

pic 1.9.2006 8:47

socgu paroubka ano.

Do hlavy sochy bych projektoval hazlíky. Ty na potřebu.

Ono by to časem prorezlo a začalo stíkat po povrchu předmětné sochy.

Tahle vypovídající hodnota, takového tím správným způdobem polidštělého díla, by byla opravdu hodně nepřehlednutelná. Řečeno de facto: bylo by nezpochybnitelně jasno, odkud ty sračky se vždy braly a jak velký prostor , i kolem sochy, zasmradily.!!!!

Hypersensitivním čtenářum, se kaju. ,pardon.