21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eva D. 1.9.2006 18:45

Re: Pane Beneš

Svou radu použijte pro sebe a ulevíte tím mnoha. A můžete o přestávkách studovat svůj mateřský jazyk.

Kardiak 1.9.2006 18:42

Re: F.Vízek

Pane Vízku,když už historie,tak přesně.Přídomek "miláček strany" se používal pro Rykova.

pavel 99 1.9.2006 18:34

Re: Re: noviny

no že se stanete jejich čtenářem, o tom nepochybujte - všechno ostatní bude zakázáno a naopak čtení "panovin" bude nařízeno.

žabák 1.9.2006 18:32

Re: Re: Prosím,

Vízku, tvrdíte li že diskusní stránky patří k výměně názorů, pokuste se konečně odpovědět na moje otázky, které jsem vám položil asi 5x. Děkuji.

František 1.9.2006 18:31

Re: Re: Re: Re: Vízku, běžte do Tramtárie s vaším Cruščovem. V historii posledního století...

Ono je na tom právě pěkné to, že většinou jen málo lidí (spíše skoro nikdo) dostatečně brzy neví odkud to opravdu vyrůst může.

irenak 1.9.2006 18:27

Re: Re: Re: Vízku, běžte do Tramtárie s vaším Cruščovem. V historii posledního století...

Už jste se tedy vzepřel praktikám a chování předsedy ČSSD Paroubka? Ráda bych znala vaši odpověď, protože on je krystalický projev toho podhoubí, z kterého může toto všechno znovu vyrůst.

pavel 99 1.9.2006 18:26

Re: Politika a "politika".

"...prostě kvalitou a ne mocenskými prostředky, umlčováním, ostrakizací či dokonce zákazy...." - názorným příkladem je "socdem-talent" DRath při posledním extempore s onkology, že?  To byla panečku "kvalita" argumentů - jako vyhazov, snížené prémie.... Ale hlavně když "bojujete".

pavel 99 1.9.2006 18:23

Re: Re: Re: Vízku, běžte do Tramtárie s vaším Cruščovem. V historii posledního století...

"...Vzepřít se musíme všem praktikám, které jsou podhoubím, ze kterého může toto všechno znovu vyrůst ... " - a to "vzepření" vypadá tak, že s nimi uděláte jednolitý blok 100 hlasů, že?

irenak 1.9.2006 18:22

To František, 17:35

Není snad nutné, abyste na všechno reagoval. Berte to jako vtipné slohové cvičení.

František 1.9.2006 18:17

Re: Re: Politika a "politika".

Tak Vy jste vidím nenapravitelný a nevyléčitelný idealista. Za téměř každým lidským jednáním jsou peníze, čili prostředek k uspokojování životních potřeb. Nejsem žádný náruživý čtenář soudruha Kojzara, propaganda se mi příčí a nechci s ní ztrácet čas.

Samozřejmě, že když mi někdo sebere majetek, tak se mi to nelíbí a jdu třeba demonstrovat, nebo jak to tam píše. Existuje i pár idealistů vašeho typu , kteří se živí profesionálním demonstrováním a nechají se vydržovat sociálními dávkami.

Jenda 1.9.2006 18:13

Re: Nejsem biolog, ale mám dojem,

No tak se jim zkazí jako Kléma, no bóže.

Kobylka Lajda 1.9.2006 18:10

Re: Re: Pane Beneš

Hahahahaha, já jsem to pochopila! To, proč má jít pro pláštěnku do drogérie! Já jsem se od smíchu počurala, jémine!;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D A potom, že tu není žádná sranda!:-D:-D:-D:-D:-D

Haf 1.9.2006 18:05

Re: Re: Politika a "politika".

A nejlepší byli ty barikádníci z 10.května, co měli na klopě trikolóru, aby nebyl vidět vyšisovanej hakenkrajc a pozděj to překryli pěticípou, samosebou rudou, hvězdou. Některý se dostali i na krajskýho tajemníka za zavírání živnostníků........(Y)

Kobylka Lajda 1.9.2006 18:02

Re: Re: Re: Re: Je symptomatické,

Jerry, ty máš jasnou hlavinku. Politici tu nejsou od toho, abychom je milovali, ale aby dobře vedli tento stát , a to se s. Paroubkovi moc nepodařilo. Já jsem pravičák se sociálním cítěním, to se také nevylučuje. A to těch babách - tos napsals hezky. Jak někoho přestanou zajímat, tož je ámen. Vidíš - a já jsem fešanda, leč pravicová, to by už nezabral vůbec.  A umím pěkně vyhazovat! Škoda. Díky za vtipný příspěvek! ;-D;-D;-D

mamina 1.9.2006 17:58

ZBABĚLOST jako ZPŮSOB OBRANY

???!!! Odvážná definice. Vypovídá o stavu vlastní odvahy, jak víte, že ?.-))

Haf 1.9.2006 17:57

Re: Sochy netřeba

Nejseš hloupej, Honzo, jen nechodíš často s...t. Dodnes je na hajzlech napsáno : jenom tady to soudruzi držíte pevně v rukách. Nevím, jestli Puchejř vidí přes puchejř, co drží a kam míří, voni ty tlustý stávaj rozkročený, aby jim to mohlo bejt jedno. Ale nápis sem nedávno čet na záchodě u nás :-Dna vsi. Soudruzi, náš Lid ještě vnímá !

jirka.s. 1.9.2006 17:57

Re: Politika a "politika".

Tak cca po osmé: Co říkáte, soudruhu Vízku, na článek soudruha Kojzara v Haló novinách ze dne 5. května letošního roku? Jelikož jsi už sklerotický, tak ještě jednou pro připomínku:

 KOJZAR:Nechá se srovnat hrdinství těch na barikádách a těch, kteří zapalovali stohy a vraždili podřezáním protivníka v padesátých letech? Ti z května 1945 šli bojovat pro to, abychom všichni mohli už konečně svobodně vydechnout, i za ty, kteří se schovávali za kamny.Ti z padesátých let, kteří před několik dny společně se svými souputníky demonstrovali na Letné, vyhlásili válku své zemi proto, že jejich rodiny či oni osobně ztratili moc a majetek, anebo přicházeli z druhé strany hranic s úkoly, za které byli dobře placeni, ti hrdiny být nemohli. Dostávali často úkoly, které měly ublížit. Bojovali za sebe, nikoli za ideály. To dnes se zpětně domýšlejí jiné důvody a z těch, kteří vraždili či kradli, ničili či ubližovali, se dělají hrdinové boje za demokracii a svobodu.A tak jsem znovu musel sklonit hlavu před barikádníky z května roku 1945, kteří na rozdíl od těch druhých byli skutečnými hrdiny.  A TO JSME UŽ DVA ROKY V EU!!!

Ti z padesátých let, kteří před několik dny společně se svými souputníky demonstrovali na Letné, vyhlásili válku své zemi proto, že jejich rodiny či oni osobně ztratili moc a majetek, anebo přicházeli z druhé strany hranic s úkoly, za které byli dobře placeni, ti hrdiny být nemohli. Dostávali často úkoly, které měly ublížit. Bojovali za sebe, nikoli za ideály. To dnes se zpětně domýšlejí jiné důvody a z těch, kteří vraždili či kradli, ničili či ubližovali, se dělají hrdinové boje za demokracii a svobodu.A tak jsem znovu musel sklonit hlavu před barikádníky z května roku 1945, kteří na rozdíl od těch druhých byli skutečnými hrdiny.  A TO JSME UŽ DVA ROKY V EU!!!

Kobylka Lajda 1.9.2006 17:52

Re: Re: Re: Je symptomatické,

Huš, kuš! Nechej jirku.s na pokoji, je to přispěvatel, který má humorné příspěvky a navíc vůbec není hloupý.Šroubovaný je tvůj nick a obsah příspěvku nemá žádnou vypovídací hodnotu. Taky hromadíš sprosťárny. Já dnes jedu na vysoké vlně - někdy nutno přitvrdit, zvláště když hulváti obhajují hulváta Paruba. 8-o8-o8-o

Kobylka Lajda 1.9.2006 17:43

Re: Re: Re: Nejsilnější na levici KSČM by pravici supokojilo?

Ihahaha, jsem dnes ve zlostné náladě, protože nám místo čtyřlístků dali k žrádlu jakési zapařené seno, tak jsem nevrlá. Ale když mám hlad, tak mi to víc myslí. I koňská hlava má své dny...;-D;-DVV

František 1.9.2006 17:35

Tak opravdu nevím

Ač mám velkou chuť s něčím v článku polemizovat, nebo ho případně i pochválit, autor mi tu možnost dnes zase nedopřál.

Ptá se někdo proč? Asi ne. Ale přesto Vám to sdělím. Tedy: Ten článek (dá-li se ta věc tak nazývat) neobsahuje vůbec, ale opravdu vůbec žádnou myšlenku, nebo snad nedej bože argumenty či fakta. Je to zase jen jakési slohové cvičení, které je už na první letmý pohled poněkud odfláknuto. Ještě, že má už autor povinnou školní docházku snad zasebou. Nebo se snad mýlím a pod jeho jménem zde publikuje nějaký jeho vychytralý úhlavní nepřítel, který se ho snaží všemi silami znemožnit?

jirka.s. 1.9.2006 17:31

Re: Paroubkovi socha je málo

Nevím, nevím! Gottwald se jim nakonec stejně rozpadl a prý to příšerně smrdělo.

jirka.s. 1.9.2006 17:28

Re: Pane Beneš

Za chvíli začnou podzimní plískanice.Až si půjdeš koupit novou  pláštěnku, nechoď do prodejen obuvi, galanterie, případně k Vietnamcům, ale běž do drogerie.

huhu 1.9.2006 17:14

Re: Re: Re: Re: m

Vízku vy jste nikdy nepochopil, že znásilňovaný má právo na svoji obranu - a jít k volbám za vaší komunistické vlády nebyla zbabělost, ale způsob obrany před násilníkem. Vy jako jeden z těch násilníků, nemáte právo se těm znásilněným vysmívat.

Haf 1.9.2006 17:10

Re: Politika a "politika".

Jestli sem to dobře čet, tak ta demokracie má bejt jako u nás ? S pokroucenou Jičínskýho ústavou, bolševickým volebním zákonem, debilními zákony, úplatnými soudci, který vydávaj "opravný usnesení za 80sát měsíčně, zkorumpovanou a nefungující policií, poslanci jako je Křeček, Grebeníček, Kokot, a další řiťolezci a kejvalové bez názoru a tlustým prasetem v čele, samolibým pokrytcem bez morálky na Prahou ? To je celej výsledek bolševický vlády, dosud nekončící........Bla, bla, bla.............8-o

jirka.s. 1.9.2006 17:04

Re: Re: Tarasi,

Toto bylo obzvláště hezké a výživné, hodné skutečného inteligenta a demograta.

Hloupý Honza 1.9.2006 16:56

Sochy netřeba

V dávné době mého mládí na všech WC naší vlasti ba i cizině byl nápis Servít je vůl.Nastal čas tento pomník vytvořit našemu milému vůdci ./M.Macek má pro něj přilehavý název,Puchejř/

jirka.s. 1.9.2006 16:56

Re: Re: Re: Re: Je symptomatické,

Že by mezi socany byl ještě alespoň jeden rozumný? Díky jerry!R^R^R^

jirka.s. 1.9.2006 16:47

Re: Re: No,

Skutečně normální?

jirka.s. 1.9.2006 16:40

Re: Re: noviny

No, ona to asi zas tak velká sranda nebude, obzvláště až bude chtít benito ty fóry uskutečňovat.

jirka.s. 1.9.2006 16:35

Re: Re: Re: Připomenu pro zapomnětlivé

No, když by bylo nejhůř, tak bych tvou rakev také poponesl. Je možné, že by mi sice upadla jako ta Brežněvova, ale uznej, snahu jsem měl.