21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 1.9.2006 11:06

Re: Re: UBU

Kdo si myslí, že taras do té páté nepostoupil, ať připojí smajlíka.

(Y)(Y)(Y)

Auiam 1.9.2006 11:06

Re: Re: Profesor Bělohradský

Zatarasená mysli, bereme-li v úvahu pouze přítomnost, zajisté nás budou zajímat bolševici v justici a na státních zastupitelstvích: http://www.geocities.com/kpt_hucin/gallery.htm

Marat 1.9.2006 11:05

Socialismem jen bolšáni oblbují lidstvo.

Prosím vás,to opravdu věříte tomu,že ten socialismus,sociálně spravedlivou společnost, mysleli někdy bolšání vážně? Ani jeden z bolševických velikánu nepovažoval prosté občany za lidi sobě rovné.To jen na poviných manifestacích se tváříli,že se o blaho lidu zajímají a dávali se fotit mezi dělňníky,kterými hluboce pohrdali.Proč si právě komunisté přidělili všemožné výhody,když jím tak šlo o blaho všech občanu?

Aby bylo možno nějakou sociální společnost vytvořit,tak to by se u komunisté museli zbavit hrabivosti.Přetvořit všechno lidstvo na mravence nemajíci jiné nároky,jak pracovat a pracovat aby se dobře měla královna.A to je opravdu nemožné! Dokážete si představit společnost,kde budou všichni chodit nazí i ti nejvýšší vládci a budou baštit stejné jidlo,jak ten nejposlednější trpaslík?

Auiam 1.9.2006 11:03

Re: Re: Re: Nejsilnější na levici KSČM by pravici supokojilo?

Tady idiot. Mezi komunismem a nacismem je jeden jediný rozdíl. Komunisti mají na svědomí ještě více zločinů.

Auiam 1.9.2006 11:01

Re: Nejsilnější na levici KSČM by pravici supokojilo?

Asi mi chybí nějaká část mozku, protože nechápu zákruty páně Vízkovy mysli.

milan007 1.9.2006 11:00

Re: ad pan Vízek-patřím mezi ty idioty

Moc hezky napsáno. Ale obávám se, že pan Vízek to nepochopí. Je se svými kumpány přesvědčen, že oni jsou vyvoleni šířit dobro na Zemi ( třeba i násilím) . A hloupí daňoví a poplatnící , v jejich slovníku lid, smějí jen obdivovat jejich činy a platit daně.

Stejně jako komunismus budoval lepší svět pro vybranou skupinu (dělnická třída), činí tak nacismus pro vyraný národ. Jaký je v tom rozdíl ??

Auiam 1.9.2006 10:59

Re: UBU

:-) Skoro by si je jeden spletl :-))))))

jirka.s. 1.9.2006 10:59

Re: Umenšování

V Š E    P R O    V Í Z K A !!!

Auiam 1.9.2006 10:58

Re: ad pan Vízek-patřím mezi ty idioty

Zdravim baci, ktera/y cerpa ze stejnych pramenu jako ja!

jirka.s. 1.9.2006 10:57

Klasifikace

JIŘÍ WOLKER: KÁZÁNÍ NA HOŘE  !!!!!!

Já jsem řečník chorý, ale ne mrtvý, a toto jsou lesy a hory, obec zelená.

jirka.s. 1.9.2006 10:51

Doporučení

JIŘÍ WOLKER: BÁSNÍKU, ODEJDI !!!!!!

Básníku, odejdi!

Zahoď  vše  -  jen s rýčem se vrať a přeryj ten lán od hřbitova k obzoru.!

eTony 1.9.2006 10:50

Tarasi,

račte si posloužit, rudý gentlemane, ale pokud jste si nevšiml, tak jsem psal o zvěrstvech komunismu na vlastních lidech u nás, který je bolševickými ignoranty sofistikován na dobu, kdy ve společnosti nebyli jen UTLAČOVANÍ ! Nesnažte se vexlovat od, pro vás jistě nepříjemného téma, problematiky komunistických zločinů a jejich dnešních pokračovatelů, kteří se násilí nevzdali. A to je ta přítomnost. Na minulost nikdy nezapomenu a svým dětem tuto minulost vysvětluji, když ji nenajdou v učebnicích dějepisu. Aby se mohly bránit v budoucnosti demagogii, hustě rozesetou rudým sajrajtem jako jste i vy.

jirka.s. 1.9.2006 10:47

Umenšování

Jiří Wolker: POKORA!!!!!!

Stanu se menším a ještě menším, až budu nejmenším na celém světě.

S tím umenšováním ses, souduhu učiteli, asi inspiroval u Wolkera, ne?

Marat 1.9.2006 10:45

Re: Re: Nejsilnější na levici KSČM by pravici supokojilo?

Soudruhu Vízku,to vás nenapadá,že mnozí příznivci komunistu klidně mohli volit i socedmáky,neboť ČSSD ma s nynější KSČ jeden a tentýž cíl? Co když si mnozí rudí řekli,že volit kovaříčka je totež jako volit kováře a že kovaříček brzo vyroste v kováře a tak mu k tomu pomůžeme.

Soudruhu Vízku,kdo by mohl být proti socialismu,proti spravedlivé společnost,ale byl komunistický réžím alespoň vzdáleně socialně spravedliví? Byl vůbec alespoň trošku spravedliví v ketrékoliv oblasti? Stejný réžím jaký vytvářeli komunisté,tak ten už dávno existoval ve starém Egyptě.

Soudruhu Vízku,měl jste zůstat pracovat v tom kamenolomu.Tam jste byl po prvé v životě užitečný.

Tomas 1.9.2006 10:43

Re: UBU

:-D A ještě víc Vladimíra Mečiara - abychom zahrnuli také nějaké reálné, žijící Paroubkovy vzory.

baci 1.9.2006 10:37

ad pan Vízek-patřím mezi ty idioty

patřím mezi ty idioty,kteří cpou komunismus a nacismus pod jednu střechu.Myslím si že budu v dobré společnosti-jako H.Arendtová a Její původ Totalitarismus nebo K.Poppera v jeho Otevřené společnosti a její nepřátelé,myslím si,že by mohl zde býti i Orwell a jeho 1984,který  psal těsně po válce.Dále by zde mohl býti i R.Aron a v neposlední řadě vynikající historik z Harvardu R.Pipes,který dokonce psal že bez bolševismus a komunismu by nebylo nacismu./Vixi,Rusko historie starého režimu a Dějiny ruské revoluce/Tento pán se dokonce stal tvůrcem Reaganovy doktriny o říši zla.

VLK 1.9.2006 10:36

Re: UBU

Nepridam. Smajliky zasadne nepouzivam. Ale souhlasim.

vládík 1.9.2006 10:36

Re: No, tak jsme pochopili, že pan Beneš nemá rád Paroubka.

Nejde o to rád, nerad. Je potřeba říct, že Paroubek má chování řeznického psa v politice, morálce, ekonomice, vládnutí. A řezničtí psi nic (kromě bázně okolí) nevybudují, neudrží, nevylepší.

VLK 1.9.2006 10:35

Re: Re: Re: Je symptomatické,

No prave. Vy to oboji berete jako urazku tech dotycnych politiku (a jedno z toho jako urazku i svoji) a stavite se tim na uroven muslimskych fanatiku urazenych Mohamedem v turbanu. Kdezto Pavla se clankem bavi a je povznesena nad takove drobnosti, jako ze jeji maskot je pojmenovan nelichotive (tedy sory Pavlo, jestli je to slovicko maskot nepresne, ale jsem stoprocentne presvedcen, ze i mou nadsazku ty chapes.) To je ukazka schopnosti uznat rozdilnost nazoru, coz je jedna ze zakladnich schopnosti nutnych pro demokracii.

jirka.s. 1.9.2006 10:34

Re: Je symptomatické,

Á,soudruh velkopodnikatel si právě udělal přestávku na poučování idiotů. Nemohu ani vyjádřit, jak jsme ti,; my nepoučitelní, vděčni. Vždyť bez tebe a tvého guru bychom se ani nezasmáli. Krajina česká by byla celá šedivá, kdyby  neoplývala takovýmy objekty jako jsi ty a celá ta vaše banda oranžgutánů. Možná, že to pan Beneš skutečně přehnal, protože stavět sochy něčemu, co se dá běžně, bohužel, potkat na ulici, je přehnané .

S tou přestávkou to nepřeháněj, nezapomeň, že v pondělí jdou děti do školy a Houmer Sobotka potřebuje prachy na pastelky. Tak koukej vydělávat a nezdržuj se psaním hovadin.

vládík 1.9.2006 10:26

Re: Paroubkovi socha je málo

R^

huš 1.9.2006 10:25

Re: Jéje, Vy jste tak krásně jedovatej:-)))

Pište dál,nenechte se odradit.je to výstižné.

Taraszátaras 1.9.2006 10:23

Re: UBU

Získal jste pro svůj názor sto procent čtenářů! Čtvrtá bé zvláštní školy.

Taraszátaras 1.9.2006 10:21

Re: Profesor Bělohradský

eTony, vaše zatrvrzelá, zatvrdlá hloupost je ve své tuposti nepřekonatelná: každý argument zametete tím, že bolševici věznili a týrali. A proč si nehoníte svůj smysl pro spravedlnost nad tím, že inkvizice upalovala, Pinochet a argentinská vojenská junta zavraždili (za pochvalného mručení Spojených států a českých prasvičáků) desetitisíce lidí? (Ti prasvičáci byl překlep, po zralé úvaze jsem ho nechal.) Zkuste žít v přítomnosti, ne tím, kdo vašim příbuzným před půl stoletím ublížil. Je dobré si to pamatovat, zvlášť v situaci, kdy se podobné praktiky a přístupy snaží znovu zavést vám podobní.

VLK 1.9.2006 10:19

Socdemaci neumi vytvorit zisk.

Trefa hned v prvnim odstavci. Socdemaci reprezentuji tu cast spolecnosti, ktera neumi vytvorit zisk a musi tak zit na dluh nebo na neci ukor. A tak o vsech, kteri zisk vytvorit umi, prohlasuje, ze jsou nemoralni zlodeji.

Buhehe chlemst 1.9.2006 10:14

Re: Nejsilnější na levici KSČM by pravici supokojilo?

Vízku Vízku, zřejmě Vám chybí 2 poznání:

1) Socialismus v praxi nefunguje a vede společnost zákonitě do p......i

2) Socialismus je trnitá cesta od kapitalismu ke kapitalismu...

No a s tím se opravdu nedá nic udělat, nechť to EU či Lejnin obdivují sebevíc.

žabák 1.9.2006 10:13

Re: Re: Re: Nejsilnější na levici KSČM by pravici supokojilo?

Na ideologii nacismu a komunismu snad dokonce máme zákon. Jako bývalý senátor o něm jistě něco víte. Podle vás Stalin bojoval za emancipaci dělnické třídy? Jak? Tím, že osidloval gulagy? A Stalin a jeho nástupci nevyhlazovali menšiny ve svém rudém impériu? jednou tvrdíte, že u nás byla totalita, kterou jste chtěl rozvrátit vstupem do KSČ, podruhé, že zde byla svobodná a rozmanitá společnost. No a tu poslední větu si snad pamatujete ještě ze stranických školení. Když tady byla tak rozmanitá a svobodná společnost, proč ji vámi oblíbený prof. Bělohradský opustil? Proč z této společnosti byli jiní doslova vyštváni? Proč tato svobodná společnost zabavovala majetek jiným? Že by zájmy kapitálu KSČ?

VLK 1.9.2006 10:13

Re: Re: OSEL

Cim dal lepsi. "to dojde" je nejpresnejsi vyjadreni hospodarske politiky Paroubkovy vlady.

milan007 1.9.2006 10:12

Re: UBU

R^

milan007 1.9.2006 10:11

Re: Re: Re: Nejsilnější na levici KSČM by pravici supokojilo?

Reagovat rozumně na hlouposti se nedá. Stejně jako se nejdná s teroristy. To je zásadní omyl levicových intelektuálů a i pana profesora Bělohorského, který pod heslem myšlenkové bohatosti vysvětluje , že to za komoušů nebylo tak nejhorší. Byla nesvoboda a útlak. To stačí k tomu , aby se dalo prohlásit, že to stálo za .......

To že pan profesor studoval v v kulturně bohaté společnosti je možné , ale vedle toho byla sorta lidí, kteří na vysoké škole nesměli ani uklízet , a v horším případě byli v kriminále.

Hlupákem jsem Vás nazval proto, že se tváříte (společně s panem profesorem) , že se zas tak moc nestalo.