23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
milan007 1.9.2006 16:31

Re: Politika a "politika".

Už víte, kde vzal Gross peníze na byt ?

milan007 1.9.2006 16:30

Re: Politika a "politika".

A tohle je zase co ?? Zkuste to vysvětlit hlavně svému šéfovi. Lehce utíkáte od tématu komunismus ano či ne ??

AeroKarel 1.9.2006 16:30

Re: Politika a "politika".

Že tím myslíte Paroubka s Bublanem ........

A ČT s její radou, vyhazováním a rušení, případně ČR .......

jirka.s. 1.9.2006 16:29

Snad tomu, Milane, proboha, už rozumíte!!!

99,9%, 13:87, 6335, to jsou přece všechno magická čísla, mající význam zaklínacích formulek. Vezmete-li je Vízkovi,  je to totéž jako když vezmete pacientovi doc. Chocholouška jeho denní dávku psychofarmak. Potom se nám jako osobnost zcela rozloží a začne nám tady na psu vystupovat ještě i pod jinými, schizofrenickými jmény a to už se pak vůbec těch čísel nedopočítáme. Tak ho trochu šetřete, konec konců, i přes vážnost tématu, uznejte sám, není božský?

AeroKarel 1.9.2006 16:28

Re: Re: Re: Vízku, běžte do Tramtárie s vaším Cruščovem. V historii posledního století...

Tak bych tedy očekával nějaké vzepření proti komunistům, Paroubkovi, Grossovi a Bublanovi politizující policii ........Všude tam to podhoubí je.

Ale na  p r d e l  od Vízka obvykle dostávají liberálové, případně pravičáci.

milan007 1.9.2006 16:27

soudruhu Františku

Nic jiného , v této chvíli verbálně, nedělám, než se vzpírám přiznici komunismu jako jste Vy.  

F.Vízek 1.9.2006 16:25

Politika a "politika".

Celá naše politická scéna by měla pochopit, že politické soupeření se v demokracii realizuje výhradně politickými prostředky, přesvědčivým a přitažlivým programem, prostě kvalitou a ne mocenskými prostředky, umlčováním, ostrakizací či dokonce zákazy.  Občas se v našich médiích volá i po takové „politice“.  A to jsme už dva roky v EU !

milan007 1.9.2006 16:23

Re: Re: Re: Připomenu pro zapomnětlivé

Na Dalíka a Topolánka se nikdo  neptal,

F.Vízek 1.9.2006 16:22

Re: Re: Vízku, běžte do Tramtárie s vaším Cruščovem. V historii posledního století...

Celý svůj život ať je u vlády kdokoliv nedělám nic jiného, než že prosazuji DEMOKRACII a pluralitní systém.  A dopadl jsem, jak jsem dopadl, že? Přesto si nedám pokoj ...  Pouhé opovržení k nacismu, bolševismu, terorismu nestačí, milý Milane !  Vzepřít se musíme všem praktikám, které jsou podhoubím, ze kterého může toto všechno znovu vyrůst ...

milan007 1.9.2006 16:20

Re: Re: Re: Re: m

Nemáte žádne právo navíc jen proto , že jste na nějakém seznamu. A to že hájite komunismu Vás usvědčuje přinejmenším z nerozumu.

jirka.s. 1.9.2006 16:19

Když už jsme u té zapomnětlivosti....

Už sis vzpomněl na svůj vlastní názor na článek soudruha Kojzara v Haló novinách z 5. května letošního roku?

F.Vízek 1.9.2006 16:17

Re: Re: Re: m

Ne, Milane, nikomu nevyčítám zbabělost. Já mám jenom právo - protože minulý režim si mě sám zařadil mezi 6335 svých úhlavních nepřátel (viz seznamy zveřejňověné po r. 1989  (v září 1992) v Lidovkách - jako každý jiný si svoje MYSLET a MLUVIT a PSÁT , zejména když jsem si totéž dovolil už za vlády KSČ (a doplatil na to), jak ale už asi víte, že?  Řečeno slovy  jednoho polského disidenta na adresu  pozdních ANTIkomunistů:  Nebyl jsem s Vámi tehdy zbabělý, nemusím být s Vámi nyní statečný.   Snad tomu rozumíte.

jirka.s. 1.9.2006 16:16

Re: Re: Re: Připomenu pro zapomnětlivé

Tak se mi to líbí, soudruhu Vízku. Kolikrát jsi  nás tady poučoval, jak se má správně diskutovat, jak se mají správně vyměňovat názory, jak se má správně odpovídat na otázky.

Vzhledem k intenzitě tvého poučování bych se domníval, že odpověď na otázku milana007 by měla znít asi takto: "Informaci o Grossových 2 milionech opravdu nemám." Vše ostatní je, podle tebe, o mlácení černochů v Americe.

milan007 1.9.2006 16:11

Re: Vízku, běžte do Tramtárie s vaším Cruščovem. V historii posledního století...

I já soudruhu Františku mám často při čtení Vašich tzv. argumentů použít zkratky a poslat Vás do (Y). A to z důvodů, že k lidem kteří obhajují komunismus (nacismus, terorismus a jine směry omezující svobodu) cítím hluboké opovržení.

F.Vízek 1.9.2006 16:08

Re: Re: Připomenu pro zapomnětlivé

Já jsem nikdy neseděl v žádné volební komisi - ani nyní a ani za minulého režimu, takže odpovědět neumím. Informace, že Kirov (kdysi byl označovaný jako  "miláček strany") byl odstraněný na Stalinův pokyn jako jeho konkurent , jsem četl, ale také viděl záběry z Kirovova pohřbu, kde jeho rakev nesl  právě i Stalin, takže snad archivy řeknou víc. Zkusím pátrat i po knihovnách.

milan007 1.9.2006 16:07

Re: Re: m

Ano , jsou dnes k smíchu. Nepochopili vůbec nic. A problém těch 99,9% je v tom, že se rozhodovali nesvobodně, pod nátlakem.  Pohnutky byly různé, ale fakt nesvobody stejný. A Vy máte odvahu tvrdit, že komunismus není nic tak hrozného a vyčítat jim jejich chování?

F.Vízek 1.9.2006 16:03

Re: Prosím,

zbavte se totalitního zlozvyku a zanechte okřikování a umlčování i osobních invektiv na adresu oponenta. Diskusní stránky slouží k výměně názorů, předpokládám, že RŮZNÝCH názorů, protože výměna názorů STEJNÝCH by ztrácela smysl.  Nic Vám nebrání v tom, abyste případně nereagoval, ale nemáte právo oživovat bolševické manýry a praktiky.   Zkuste o tom přemýšlet, Ladislave N.

Senior 1.9.2006 15:54

Re: Připomenu pro zapomnětlivé

Pane Vízku, nevíte náhodou složení té volební komise, která vydávala konečné výsledky voleb? Nemyslíte, že ty výsledky už byly vlastně připravené pro jistotu již před volbami?   Falšování výsledků voleb je jak známo starý bolševický  obyčej.  Anebo nevíte náhodou, jak byl zvolen ústředním tajemníkem VKS(b) veliký Stalin, když nejvíce hlasů na XIX. sjezdu VKS(b) získal soudruh Kirov? Né?

AeroKarel 1.9.2006 15:49

Re: Připomenu pro zapomnětlivé

Takže, ať žijí Mašínové a Paumer !

AeroKarel 1.9.2006 15:48

Re: Re: Trochu přemýšlet !

Prima by to rozhodně nebylo. Ale nakolik by se to lišili od toho, kdy vládne Paroubek s pomocí KSČM nevím. Asi moc ne. Program takřka totožný a manýry také. Pokud by zde vládla levice jako ta Blairova nebo konec konců i Schröderova (mohl se zachránit spojením s místními komouši, ale bylo to pod jeho úroveň) byl by objem útoků možná menší. Za to co dělá Roko + Falmer je ještě pozoruhodně malý.

A k pravici mne nestrkejte, mé přesvědčení je liberální.

A proč s Bělohradským prskáte nad srovnáním komunismu a nacismu, to tedy nechápu. Pravda, komunismus má asi celosvětově podstatně více obětí a někdy nelze rozlišit která z těch dvou ideologií  má v době války někoho na svědomí, ale že to byly obě levicové imperialistické vražedné diktatury, to je opravdu velmi těžko zakrýt.

F.Vízek 1.9.2006 15:36

Re: Re: Připomenu pro zapomnětlivé

Informace o Grossových 2 milionech a ani o 8 milionech Tapolánka či jeho asistenta Dalíka opravdu nemám.

Ladislav N. :-))) 1.9.2006 15:35

Re: Re: Takže

Vízku, já se na rozdíl od vás do partajní politiky necpu, mně stačí, když tady mlaskáte, jaký vysoký máte díky politice a senátorskému platu v minulosti přidělený důchod. Vy už můžete jenom strašit malé děti a psát do diskusí tlustě rudou barvou celé příspěvky, abyste přebil ty ostatní, když už píšete blbosti.... ;-P

F.Vízek 1.9.2006 15:35

Re: m

IMilane,  když nemáte odsudek pro 99,9% mlčící většiny, potom aspoň prozraďte,  jak si považujete těch, kteří po srpnu 1968 spěchali do Husákovy KSČ. Bylo jich JENOM 1,6 milionů. Mnozí jsou dnes kapitalisty a pravými prrravičáky.

A ten profesor Bělohradský za Husáka ven do exilu a venkovský kantor Vízek pryč do kamenolomu ... To byli ti dva idioti ...  a jsou dnes k smíchu ?  Zajímavá logika!

F.Vízek 1.9.2006 15:33

Re: soudruhu Františku

Ještě mi popište, co smýšlíte o těch 99,9% lidí, kteří komunistům dávali hlasy ve volbách, kterých se účastnilo přes 99% občanů. A jak si považujete těch, kteří po srpnu 1968 spěchali do Husákovy KSČ. Bylo jich JENOM 1,6 milionů. Mnozí jsou dnes kapitalisty a pravými prrravičáky.

A profesor Bělohradský za normalizace ven do exilu a venkovský kantor Vízek pryč do kamenolomu ... To byli ti dva idioti ...   ?

Ladislav N. 1.9.2006 15:31

Vízku, běžte do Tramtárie s vaším Cruščovem. V historii posledního století...

...je spousta osobností, které komunisty nikdy nebyly a zachovaly si rovnou páteř navzdory komunistickým perzekucím. Jenomže i skutečné sociální demokraty, jakým byl např. Rudolf Battěk, jste z ČSSD vyštípali!

Na vás už nikdo není zvědavý!

milan007 1.9.2006 15:31

Re: Připomenu pro zapomnětlivé

Když tak všemu rozumíte, už víte, kde vzal Gros peníze na byt ??

F.Vízek 1.9.2006 15:29

Re: Takže

Ladislave N., až se osmělíte a přihlásíte se ke svému jménu a nebudete se schovávat za anonymní přezdívku, můžete se rozjet do Jablonce a prohlédnout si, co všechno si Vízek za osm let pobytu v politice pořídil a jak dobře si žije a jak má plné břicho ze zlodějen, které napáchal. 

Přivítám Vás jako oponenta. Já na rozdíl od Vás si každého oponenta vážím: nutí mě přemýšlet, hledat nové argumenty, zdokonaluje mě ... Škoda, že ve Vašem případě šlo z Vaši strany více o nadávky, osobní útoky a trapné poznámky, které za věcnou reakci většinou nestály...  Takže zavolejte,sejdeme se:  606 646 329 !

milan007 1.9.2006 15:29

m

Jste idiot, otíráte - li se o 99,9% občanů, kteří volili mezi aktivním odporem a nebo klidem pro práci a pro rodinu. Pro ně to nebyla lehká volba. Pro Vás  , který se snaží tvrdit, že se zas tak moc nestalo , to asi nebyl problém.

jerry 1.9.2006 15:24

Re: Re: Re: Je symptomatické,

Poprvé jsem byl nazván pravičákem, zajímavé. Tak proč ty socany vlastně volím? A druhá věc.těžko si jde představit horšího předsedu , než byl Gross, tak jaká zásluha, že je Paroublb lepší?A pokud vím , nekritizuji jeho názory,kritizuji to ,že žádné nemá. Neodpověděl jsi na otázku: Jak to, že byl v roce 1993 Paroublb kandidátem pravice v sociální demokracii na předsedu? Že by názorový posun? Nebo je jeho jediným  názorem osobní moc a svou politikou vlastně reaguje na poptávku? Najdi si to v první Zemanově knize, když mi nevěříš. A že už tě baby nezajímají? Je to vidět, je to vidět... 

milan007 1.9.2006 15:24

soudruhu Františku

Jen idiot nevidí společne rysy komunismu a nacismu, omezování svobody, vraždění odpůrců, diktatura a neúcta k základním principům demokracie.  Roztomilý poleta pan pofesor studoval v době, kdy byly ničeny tisíce osudů, ukraden nnepředstavitelný majetek a omezovány základní principy svobody a demokracie.  Jestli se mu na té době něco líbilo  , máte na to právo. Ale v mých očích jste hlupáci oba.