27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xtl 7.3.2007 9:14

Re: i kdyz se lez bude opakovat stokrat

Skutečně, propagování lží v goebelsovskem stylu například o tom, že raketová základna je splněním závazků plynoucích z členství v NATO, ukazuje, jak se podvodníci autorova typu snaží za účasti lhářů v čele s Topolánkem podvést občany České republiky.

aljav 7.3.2007 9:12

Re: mrňavý Astone,

 demagogické a vylhané příspěvky zabedněných rudooranžových soudruhů !  A poslední dobou jich na diskuzích je tolik, že by jeden blil ;-O . Také by se dali nazvat pštrosy, podle toho jak strkají hlavu do písku. (Y)

xtl 7.3.2007 9:08

Re: Autorovi: Pište dál a více!

Správně, ať autor píše takové bolševické propagandy častěji, je to nejlepší cesta, jak lidi přesvědčit, aby s ním nesouhlasili.

ondys 7.3.2007 9:03

Vojenská základna USA jako ideální záruka lidského štěstí a dobra

Kuba je jednou z posledních existujících komunistických zemí. Na východě Kuby se nachází vojenská základna Spojených států amerických US Naval Base Guantanamo Bay, kterou Kuba v roce 1901 pronajala USA.

Mirek F. 7.3.2007 8:55

Re: Re: Doplneni k doplneni

Těch 40% hlasů komančům (kteří tehdy totalitu takticky nehlásali) není nadpoloviční většina. Vedle momentální euforie za porážku nacismu hrála tehdy značnou úlohu vzpomínka na Mnichov. Proti kterému neprotestovaly ani USA.

Petr 7.3.2007 8:46

Další demagog. A že frantíci také tak milují Američany a opičí se po nich, když tam studoval.

čtenář zdrojů 7.3.2007 8:43

Re: Re: mrňavý Astone,

tak to chápu. Mě se to občas stává také.

čtenář zdrojů 7.3.2007 8:42

Anonyme

on ten pisálek sice studoval na univerzitě, ale nejspíš jen to, jak se mají přitloukat hřebíky. Jinak máte pravdu: česká vláda se rozhodla Američanům odpovědět v tom smyslu, že o radarové základně je ochotna jednat. Tedy žádný souhlas, ale jen a pouze ochota jednat. Nekomu to ale připadá, jako bezvýhradný souhlas.

Malý Aston 7.3.2007 8:41

Re: mrňavý Astone,

Platí to druhé.R^

jirka.s. 7.3.2007 8:39

Re: Článek je typickou ukázkou myšlení užitečného idiota se svazáckým duchem,

Milý septiku! Měl bych k tobě prosbu! Nemohl by ses mi asi tak na 14 dní zapůjčit? Svařil bych ti takovou malou útulnou klícku a během těch 14 dní bych s tebou objel náměstí všech větších měst. Zamýšlím vybírat pouhou desetikorunu. Nedomnívám, že by za pohled na tebe někdo dal více, ale i tak bych se dostal do pěkného balíku! Tu dovolenou bych ti samozřejmě refundoval!

čtenář zdrojů 7.3.2007 8:38

mrňavý Astone,

Mohl bys nám sdělit, které příspěvky tě tak nadzvedly, že z toho jsi málem na infarkt? Nebo jsi jen samonasírací?

Anonym 7.3.2007 8:23

Nesprávná premisa - neuvěřitelné závěry

Můj názor je, že autor patrně vůbec nesledoval obsahy diskusí u nás o tomto tématu, a to nejméně za poslední tři týdny.

Jednak vláda neřekla USA ano, jednak NATO se od podobné spolupráce jednoznačně distancovalo a jednak sami Američané se zmítají v pochybnostech, zda jde o systém defenzívní nebo ofenzívní.

Z nesprávných předpokladů nelze podle mého učinit relevantní závěr. Nechť se tedy autor neztrapňuje něčím tak neuvěřitelným, jako je pochvala vládě, za něco, co naštěstí neudělala a s čím tři čtvrtiny obyvatelstva téhle země nesouhlasí.

Je klidně možné, že ta menšina prosazující ANO radarům má pravdu. Ale takhle by to snad mělo chodit v demokracii, ne? Až půjde o skutečné jednoznačné rozhodnutí, měla by rozhodnout většina. Tak se spíše snažme tuto část obyvatel přesvědčit fakty namísto lží a agitek.

Michael 7.3.2007 8:19

Re: Re: Doplneni k doplneni

Male doplneni: "kvetnu 1946"

Michael 7.3.2007 8:17

Re: Doplneni k doplneni

Ach jo, zase ta ceska ukrivdenost.

Stalinovi se nejchytrejsi narod na

svete predal sam, kdyz si v kvetnu

zvolil soudruha Gottwalda predsedou

vlady. Na to nebyla potreba zadna Amerika.

Malý Aston 7.3.2007 8:16

Socani a komouši,pátá kolona imperiálního Ruska!

Tak,tak socani a komouši dosedli na svá křesílka v úřadech,Jelínek zapl internet v přípravce mladých socanů a komoušů,stranické sekretariáty od Paroubka a Filipa rozdaly hesla a již to fičí.Je potřeba nadávat na američany a chválit představitele imperiálního Ruska a to pěkně celých osm hodin,někteří budou dělat i přesčasy Zákoník práce se dočasně ruší.A tak nám socani a komouši napište,proč máme milovat Putina a jeho generály a proč musíme mít neradi američany.Já jsem ještě žádného zlého američana nepotkal ale rusáků nevídané množství.Když nás máte zájem přesvědčit,pište o vašich chlebodárcích,jen nadáváním na druhé nás nepřesvědčíte.:-D

čtenář zdrojů 7.3.2007 8:15

Autor, je opravdu užitečný idiot

tohle je článek, jehož dikce by se vyjímala do předlistopadového bolševického periodika Tvorba nebo do Rudého práva. Teď  teprve chápu, proč měli bolševici po válce tak jednoduchou cestu k převzetí moci, když část národa je schopna takto idiotský myslet. Je zajímavé, že pouze ODS a její fan-klub je ochotna za americkou základnu snad i položit život. Proto bych navrhnul Američanům, aby svou základnu vybudovali na spřáteléném území, tj. v Praze, kde modráky volilo 60% obyvatelstva. Například v Motole je bývalé vojenské cvičiště vysokoškoláků. Je to kousek od nemocnice. Tam by se radar vyjímal nejlépe. A modří Pražané v čele s Bémem by byli českému a moravskému národu vzorem, jak vyjít našim přátelům z USA vstříct v jejich boji proti korejskému a íránskému nebezpečí. Sám jsem pražák a existence radarové základny je mi ukradená. Když ji tu chceme mít, tak ať tu je. A jako pražák ji chci mít v Praze.

miki 7.3.2007 8:15

Re: Doplneni k doplneni

Stalinovi jsme po válce vlezli do zadku sami a rádi a s nadšením a s budovatelskými písněmi na rtech.

Karel II 7.3.2007 8:00

Re: Výborně napsané...

Vážená Olinko,chtěl bych Vás upozornit, že radarová stanice, 60 km od Prahy, je hazard.Jedná se o cíl prvního úderu, realizovaný raketami s jadernou hlavicí.Tento cíl musí být zničen, tomu odpovídá i intenzita úderu.Vzhledem k tomu, že úkryty v Metru jsou neprovozuschopné, ukázaly to povodně,jsem v odhadu způsobených ztrát na obyvatelstvu Prahy  velice pesimistický. Pokud bydlíte v Dejvicích, tak Vás zasáhne jen radioaktivní spad!

Skept/icus Maxi/mus 7.3.2007 7:58

Co máte proti šimpanzům bonobo? zrovna Vy, napůl žena napůl pták?

Zrovna Vy, napůl žena, napůl slepice, tedy harpyje ;-D

Ladan 7.3.2007 7:46

Tak neco,

Tak neco blbyho muze napsat pouze Cechacek, tak chranit Cesko pred bombama z Iranu a Koree.;-D;-D;-D

Vojta 7.3.2007 7:43

Re: Článek je typickou ukázkou myšlení užitečného idiota se svazáckým duchem,

To je skutečně-neskutečná hromada hnoje. Doporučil bych mimo jiné autorovi, až si třeba s pane profesorem Lewisem vytře.............a pak se možná zklidní a nebude  psát takovéhle "povedené" zhovadilosti.

L 7.3.2007 7:43

Doplneni k doplneni

A jak konkretne nam USA pomohli v dobe druhe svetove? Jestli myslite to, ze nas predali Stalinovi, ktery byl horsi nez Hitler, tak jste proste stary bolsevicky magor.

Faktem je, ze nas USA podrazili, tudiz jsme tu meli komunistickou diktaturu. Aspon byla legrace, kdyz veseli tu Slanskeho zradcovskou bandu.

Harpyje 7.3.2007 7:40

Re: Článek je typickou ukázkou myšlení užitečného idiota se svazáckým duchem,

"Článek je typickou ukázkou myšlení užitečného idiota se svazáckým duchem,

 který nahrazuje nedostatek skutečných vědomostí chaotickým bezobsažným plkáním v duchu oficiální propagandy", praví šimpanz bonobo.

S/ke/pticus Maxim/us 7.3.2007 7:27

Článek je typickou ukázkou myšlení užitečného idiota se svazáckým duchem,

který nahrazuje nedostatek skutečných vědomostí chaotickým bezobsažným plkáním v duchu oficiální propagandy. :-/

Otakar 7.3.2007 7:04

Jen malé doplnění.

Souhlas s auturem, že můžeme být USA vděčni za pomoc v době II.světové války a 40 let totality. Ale to základní a podstatné je,že bychom měli být vděčni USA za pomoc při obnovení samostatnosti českého (československého) státu.

Borek@exil 7.3.2007 6:45

Re: Re: Výborně napsané...

Král - Mazej zpátky do hospody, teplá ti pivo !!!

jerry 7.3.2007 6:25

Re: Přidat, přidat.

Hochu, ty jsi perla sama vo sobe. ;-P

král 7.3.2007 6:09

Přidat, přidat.

Zbytečně krátký článek, autore. Je třeba, abyste rozvinul své hluboké myšlenky do ještě větší formy. Čtenář pak bude mít možnost kochati se perlami vašich myšlenek dosytosti.

král 7.3.2007 6:06

Re: Výborně napsané...

Jedeš zpátky do kuchyně !!!

jerry 7.3.2007 5:55

Re: Vasku,

Kdepak, od te doby co NP cenzuruje ty Janeckovy blivance,  tak zoufale radi na Lidovkach a furt jen nadava ze ho sem Neff nechce pustit. ;-P