27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 7.3.2007 12:42

Re: jako vzdy vis ze bije

Radar je radar a rakety jsou rakety.Radar pod NATO nebo radar bez NATO je pořád jen radar.:-D

gerontusinza 7.3.2007 12:37

A proč by se stěhovali! Re: Re: Vojenská základna USA jako ideální záruka lidského štěstí a dobra

Vždyť hlásají jednoznačné ZKUSTE NÁS VYHNAT!To Rusové odešli, neměli tak hroší kůži a tak široká ramena. Proto jim to dnes dávám k dobru. Aspoň něco.

Martin 7.3.2007 12:36

co to pises

prece rusko je fuj a americane nam dodaji vsechno co potrebujeme a samozrejme za nejlepsi mozne ceny, vzdyt toho maji tolik ....

lis 7.3.2007 12:35

aaa

Spolupráce s Ruskem je v našem národním zájmu už jen kvůli surovinam, ale i dalším záležitostem.

Martin 7.3.2007 12:34

Re: Re: Re: zájmy

nic, maly aston pokud 20x nenapise jmeno paroubek, tak ma spatny den

Martin 7.3.2007 12:33

Re: Re: Žasnem....

rude pravo krasne nahrazuje np, ta sama servilita ta sama jedina spravna pravda

gerontusinza 7.3.2007 12:32

TAK JIM JI TAM ŠOUPNEM. Re: To zase bude řevu

není nic jednoduššího. ;-) 

Martin 7.3.2007 12:32

pan adolf h premyslel taky o svete

bez nekoho, taky se mu takovy svet velmi libil

Martin 7.3.2007 12:30

jako vzdy vis ze bije

ale netusis ktera

rozdil mezi zakladnou NATO a zakladnou USA je  v tom, ze ta prvni by byla nasi povinnosti - v ramci smluvnich zavazku

na tu druhou by se musely tvorit nove pakty, dnes nasi povinnosti neni at si autor clanku lze jak chce

gerontusinza 7.3.2007 12:30

Tito lidé protiútok vydávají za útok. Re: Re: Re: Autorovi: Pište dál a více!

To byla stejná doktrina při útoku na Polsko v roce 1940. Nahraný drobný útok, a okamžitá masivní ataka protivníka. Kdyby neprohrál, učili bychom se (pokud  bychom se vůbec učili) o svinstvech na německém lidu slovanskými skřety a teroristy. Vždy tito lidé záměrně zaměňují příčinu a následek. Oni se nikdy nepletou !!

Charlie 7.3.2007 12:28

Chcete to ?

Usáma bin Ládin upřesňuje v sedmi bodech, co od Američanů vyžaduje.

1. aby “konvertovali na islám”. 2. aby ”přestali utiskovat, lhát, páchat nemorální činy a oddávat se neřestem...” 3. aby “uznali, že Amerika je národem bez principů ve vztazích s ostatními”. 4.  aby “přestali podporovat Izrael v Palestině, Indy v Kašmíru, Rusy proti Čečencům, vládu v Manile proti muslimům v jižních Filipinách.” 5.  aby “sbalili svá zavazadla a opustili muslimské země“. Tuto radu jim prý dává v jejich zájmu, “abychom je nemuseli posílat zpět v rakvích.” 6. “aby přestali podporovat zkorumpované vůdce našich zemí”. 7. “aby přestali s politikou podřizování, okrádání a okupování”.

 

On to ale vyžaduje nejen od Američanů, ale od všech nevěřících psů. Od Evropanů a i od Čechů. Samozřejmě se nás některé body týkají méně, třeba bod 6.

Ale bod 1. abychom konvertovali na islám, bod 2. abychm ”přestali .... páchat nemorální činy a oddávat se neřestem...”  tedy přestali jíst vepřové, pít pivo, koukat na pornofilmy, šoustat sekretářku nebo sousedku,  holky nosit sukně nad kotníky, atd....  jak se vám to líbí ?

Malý Aston 7.3.2007 12:22

Začínám milovat Paroubka,Zaorálka a soudruha KATO!

Ti kteří jsou pro radary je ČSSD.Pokud to bude pod velením NATO souhlasí a nějaké rakety zaměřené od Putina jim nevadí.Další kteří souhlasí jsou Zelení,také nejsou proti radarům pokud budou spojení internetem na generalitu v sídle NATO.Neznám jediný důvod proč ODS+KDU pořád váhají.Pořád hovoří o tom,že je nutné jednat se všemi a potom se rozhodnou.To Jirka Paroubek a Zaorálek jsou jiní pašáci s nikým nejednat.Když dá razítko Špidla v Bruselu a generálové v NATO hned se začne stavět.Začínám toho Jirku milovat.:-D

Francin 7.3.2007 12:15

Re: Re: Re: svět bez muslimů :o)

navrhuji vyžadovat bezpodmínečné respektování obou našich kultur! Staňme se misionáři míru a porozumění ! Všichni jsme jen lidé !

Každý si vyberme svého muslima, a pozvěme ho na vepřo-knedlo-zelo-pivo. :-)VV

RomanL 7.3.2007 12:11

Re: Re: svět bez muslimů

Fajn, navrhuji muslimům něco dát.

Francin 7.3.2007 12:10

Re: Re: Článek je typickou ukázkou myšlení užitečného idiota se svazáckým duchem,

Milá Harpyje. Velmi si vás vážím za vaše minulé příspěvky. Jste žena rázná, a zdá se i inteligentní. Proto mne mrzí, že vaše příspěvky zdegenerovaly na boj se svými oponenty. Mnohem radši bych si od vás přečetl něco k tématu. o to tu jde, především, než o nadávky, obviňování a podobně.

Francin 7.3.2007 12:06

Re: svět bez muslimů

v pátek odopedne jsem v Mnichově a mám volno. Co takhle zajít na bírko, a něco vymyslet? ;-)

Charlie 7.3.2007 12:03

Re: Žasnem....

Nechceš Rudé Právo z dávných časů ? Tady jeden důchodce ho má doma. Třeba ti to půjčí. ;-D

Charlie 7.3.2007 12:01

svět bez muslimů

Opravdu, svět bez muslimů by byl hezčí svět. Jak to ale udělat ?

Karel II 7.3.2007 12:00

Re: Re: Re: Re: Re: Výborně napsané...

RomaneL,když mě cestu zaplatíte,pojedu.Praxe je kriteriem poznání!

RomanL 7.3.2007 11:56

Re: Re: Re: Re: Výborně napsané...

A vy jeďte do Severní Koreje, tam je bezpečno, Kim to říkal...

Francin 7.3.2007 11:53

Re: Re: zájmy

milý zlatý. To co říkáte, je sice zajímavé, ale nějak jsem nepochopil, co jste těmito jinak bezobsažnými slovy chtěl říci ;-)

Francin 7.3.2007 11:52

Re: Re: Autorovi: Pište dál a více!

prohlášení ruských generálů plány na postavení radaru předcházelo, nebo je až reakcí na něj?? Neplést příčiny a následky.

Malý Aston 7.3.2007 11:50

Re: zájmy

To víte,většina američanů ani neví,že nějaké česko je a kde je.Nebýt podpory Havla,když žehlil Levinskou a našeho piva a hokejistů tak to neví 100% amerických občanů.Proti je zásadně Filip a ten je za to placen.Paroubek říká,ano mám zájem o radar ale musí to být v rámci NATO.Ostatní říkají budeme jednat se všemi a pak se rozhodneme.Takže jediný který má zájem o radar je Paroubek,jemu postačí když mu to odsouhlasí Špidla v Bruselu a generálové v NATO.Takže nevím,proč někdo nadává současné vládě.Ještě nic není rozhodnuto,jen je to jasné Moravcovi na Čt1 a Filipovi.:-D

Peter 7.3.2007 11:50

Žasnem....

....nad tým ako autor thoto článku sa stáva ponižujúcim panáčkujúcim posluhovačom fašistickej ameriky. Ak takéto bláboly musíte v ČR čítať pravidelne vo vašich (nielen) printových médiach, tak je mi vás češi ľúto.

Karel II 7.3.2007 11:48

Re: Re: Re: Výborně napsané...

Pane kNEDLe, tak se dejte do AČR, můžete si zabojovat v Afganistanu.Budete na čerstvém vzduchu!

Milan 7.3.2007 11:39

Chybná premisa

Premisa, že to co je v zájmu ameriky, je také v našem zájmu, stojí mino realitu. To samé lze říci i o debatovaném článku. Doporučil bych autorovi definovat zájem České republiky a až po té přemýšlet o dalších souvislostech.

Francin 7.3.2007 11:38

zájmy

zájmy žádných 2 zemí na světě nemohou být 100%ně totožné. Trochu mi tento způsob uvažování připomíná bolševickou rétoriku, před rokem 89. Taky nebyly argumenty, tak se hrálo na city. A kdo nesouhlasil , byl antikomunista, revizionista, reakcionář. Takže teď většina národa, která se k projektům tohoto typu staví rezervovaně, jsou pro změnu zase komunisté, Rusofilové a búhví, co ještě. Ve frašce se vyměnil Big Brother, převlékly kabáty, bolševické totalitní myšlení, včetně nálepkování, zůstalo stejné.

Že by v USA právě kvůli dobru ČR nemohli politici, propojení s nadnárodními firmami, spát??? Dosud to nikdo nedoložil. Že by nehájili své zájmy na úkor obyčejných lidí po celém světě? Je to absurdní. :)

Zajímavé je, že v USA taky nikdo o radaru nic konkrétního neví, zatím se hraje jen o rozpočet v Kongresu. Přitom se u nás na Psu vyrojilo tolik "odborníků", že bychom je mohli vyvážet.

Situace připomíná absurdní frašku. V ČR existuje skupinka lidí s nesamostatným myšlením, se silnou touhou státi se zase vazaly, nebo otroky. Vší silou se cpou strýčku Samovi do prd*le. A on si přitom ještě ani nesundal kalhoty !!:-);-D

Harpyje 7.3.2007 11:34

Re: Článek je typickou ukázkou myšlení užitečného idiota se svazáckým duchem,

Septiku, Vaše příspěvky do diskuse jsou příspěvky neužitečného idiota, který si plete skepticismus s ignorancí a osobní urážky s argumentací. Bezobsažné plkání popisuje přesně kvalitu Vašich příspěvků.

John 7.3.2007 11:29

To zase bude řevu

Dánsko podporuje protiraketovou základnu USA v Evropě.

Více na iHned.

BERAN 7.3.2007 11:20

Myšlenkový veleobr

Nějak pro změnu cestuje časem: islámský fanatismus, s kterým během pár desetiletí obsadili Arabové území od Atlantiku po Indii je dílem intituce nazvané "Bushova sebranka svou idiotskou agresivní politikou ve vleku zbrojních a ropných lobby."

No to je síla!