27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Čech 7.3.2007 15:49

Demagogu Catovi

Radar i protiraketová základna je opravdu dvoustranná věc mezi USA a Českem. prospěje ale také dalším státům NATO a vedení NATO nemá proti dvoustranným dohodám mezi svými členy námitky. Zvláště pokud se týká čistě obranných zařízení. Proč nás tady poučujeteo zcela jasné věci, vážený soudruhu Cato? A pokud jde to kdo vymyslel arabský bojkot západních zemí vývozci ropy,po další prohrané válce Arabů s Izraelem v roce 1973, tak to tedy nevím, proč bych si měl číst nějakou obskurní  protiamerickou tiskovinu. Stačí vzít rozum do hrsti a uvědomit si, že tento bojkot znamenal pro všechny odběratele arabské ropy, včetně USA,  problém a žádný americký vládní politik by to nemohl zosnovat. Existují ale jistě i američané působící proti zájmům svého státu - jakýsi lidský plevel. Z toho, že existují i mezi američany gauneři působící proti vlastnímu státu není nic zvláštního a  tyto zrádce přece nelze ztotožňovat s administrativou USA.. Vy milý soudruhu Cato tpřece také působíte proti zájmům obrany českého státu a proti naší demokrtricky zvolené vládě svým podlézáním Rusům a Němcům a svojí předposraností. Přesto, že vy a vaši soudruzi nám tolik uškodili a škodíte i nadále, musíme s vámi bplševiky, žel Bohu, žít v jednom státě. Na Kubu ani do Severní Koreje se vám moc nechce,nám už příliš ublížit nemůžete, tak aspoň svými verbálními zvratky tady kazíte vzduch. 

MaR 7.3.2007 15:44

Re: Pane doktore vraťte titul.

Článek je sice napsán poněkud demagogicky, ale co předvádíte vy to už nemá obdoby. Vy byste musel vrátit titul i z mateřské školky :/

Karel 7.3.2007 15:41

Bože můj...

...doktore, to už jste trochu přehnal

J.G. Pašek 7.3.2007 15:39

Re: Pane doktore vraťte titul.

Autor vrátí jeho titil, až koloťuk Standa Gross vrátí ten jeho . . . . a Vítězný únor, RAJ Jirka Paroubek titul Inženýra . . .

Brmboš 7.3.2007 15:33

Pane doktore vraťte titul.

Pane doktore takhle odfláklá reklama by vás přišla v marketingu velmi draho. Nevydělal by jste si ani na slanou vodu a nikoho nepřesvědčil. Prostě z jednoduchého důvodu, lžete jak když tiskne a ještě o trochu více. Diskuze je diskuza, ale to co jste napsal vy je typicky česká kolaborantská servilita. Neexistuje nic horšího než podporovat toho šílence za oceánem, kterého už mají dost i jeho vlastní voliči. Ten kdo má válku jako politiku je velmi nebezpečný, ale co je horší on na to nemá. Proč máme my být jejich souputníky? Jako msta Rusům mi připadá jako ubohost, do Buševáru jsme nic nedodali a přišli o velké peníze, radar za který jsme mohli vydělávat obrovské peníze jsme jim prodali a dál budeme brečet, že musíme utahovat opasky, kde u nás vlezly americké firmy tam jsme plánovitě zkrachovali, poklízíme po nich bordel v Afghánistánu, v Iráku a podílíme se na nekonečné řadě mrtvých lidí, kteří nám nic neudělali. Řekněte mi proč? Já prostě nechci, aby svět ovládaly USA. Já nechci, aby se svět stal horším jen proto, že jeden kovbojský idiot se chová jako fašista.

J.G. Pašek 7.3.2007 15:33

Re: Re: Nikdy nepodceňuj blbost českého a amerického voliče . . .

Já ten radar chci v Polsku . . . . .

Martin 7.3.2007 15:31

Re: Nikdy nepodceňuj blbost českého a amerického voliče . . .

j.g. pasek o kus nize

Kuku, já žádný radar v ČR nechci, to ale z jiných důvodů než jsou ty tvoje . . . .

F. Čech 7.3.2007 15:30

Re: Nikdy nepodceňuj blbost českého a amerického voliče . . .

Velmi přesné. Díky !

Martin 7.3.2007 15:26

Re: Re: tady neco zajimavejsiho

a u testovani je take zabavne pouziti navadecich prvku na rakete "utocnika"

Martin 7.3.2007 15:23

Re: Cato, nebuď tak domýšlivý o svém IQ . . . .

argument o nato pouzil autor clanku a tady se jen jasne dokazuje jaka je to lez

Martin 7.3.2007 15:21

ano po hlubsim studiu lzi vyniknou jeste lepe

napriklad hned tato

Česká republika i Polsko tak plní závazky vyplývající z jejich členství v Severoatlantickém paktu.

J.G. Pašek 7.3.2007 15:19

Nikdy nepodceňuj blbost českého a amerického voliče . . .

Češi, hádejte se tam mezi sebou, házejte klacky pod nohy radaru, fňukejte, mudrujte, dělejte drahoty, hrajte si na blbý, vyhrožujte, referendujte, spojte se s Rusáky a Němci proti radaru, vytrvejte, protože v r. 2008 Američani si zvolí a posadí do Bílého domu Demokrata jelito černouška Osama Obámu či postmenstruální holubičku Clintonku a bude po radaru v ČR . . . . . Irán a Severní Korea s Rusáky, KSČM, mohamedáni teroristi vám budou vděčni  a budou se  s vámi radovat . . . . . 

gerontusinza 7.3.2007 15:18

ALE POZDĚ. Re: Kosovo

Jako se vším co poslední dobou podnikají. Tahají za kratší konec.:-/

Buvol 7.3.2007 15:12

Přesně tak! Hlavně vůči Německu a Rusku!

J.G. Pašek 7.3.2007 15:10

Re: Re: Cato, nebuď tak domýšlivý o svém IQ . . . .

Kuku, já žádný radar v ČR nechci, to ale z jiných důvodů než jsou ty tvoje . . . .

nepolitik 7.3.2007 15:02

Velmi zajímavý text, vyžadující hlubší studium

a ne rychlé povrchní odsouzení, jak činí někteří diskutující. Je třeba ho číst pomalu a dvakrát, byste ho, vážení, pochopili.

ptl 7.3.2007 15:02

Re: Re: Re: Re: Re: dneska je rudá

Něco se soudruhovi nelíbilo?

kuk 7.3.2007 14:58

Re: Cato, nebuď tak domýšlivý o svém IQ . . . .

bla bla delas moc pekne ale asi nevis kde je sever trubko, ta zakladna bude jen a jen americka a s nato nema nic spolecneho. tak si ted muzes lestit svych sto bodu iq:-)

honzak 7.3.2007 14:56

Re: Re: Re: Náboženských fanatiků se nezbavíme podporou jiných náboženských fanatiků

Juro, měl jsem tě za inteligenta!!! Vzpomeň 1. světovou, kde feldkuráti VŠECH stran žehnali zbraním i vojskům, až je od toho bolely pazoury. Z 2. světové byl rozdíl, soudruzi měli místo feldkurátu politruky....

ptl 7.3.2007 14:56

Re: NATO

Jasně soudruhu, o NATO se již nesmí mluvit jako o útočném paktu (co ale bylo "humanitární bombardování" Jugoslávie, když ne agrese přesně podle definice schválené Valným shromážděním OSN?), zato je žádoucí mluvit o "Varšavské smlouvě" jako o paktu (kde se vojska Varšavské smlouvy jako celek zúčastnila agrese, kromě 21. srpna 1968, kdy ovšem šlo o operaci na území signatářského státu smlouvy?). Děkuji za PŠM - pro neznalé politické školení mužstva.

miki 7.3.2007 14:54

Švejci,

proč jsme vlastně odsud Rusy vyhánělI. Mohli tady "dočasně" být a měli bychom od těch zatracenejch inperialistů americkejch pokoj.

xtl 7.3.2007 14:46

Re: Že by tak dalece zanevřel na své spolubojovníky?

Bombardování Hanoje a jiných severovietnamských měst není takovým překročením hranice? Proč tedy Američané dosudz de hledají ostatky svých zestřelených pilotů?

honzak 7.3.2007 14:42

Re: Re: Re: Re: dneska je rudá

"se přikloníme k politice, kterou provádí úzká skupina lidí v USA spojená s vojensko-průmyslovým komplexem proti vůli většiny amerického národa, politiku namířenou proti Chartě OSN a rovněž Severoatlantické smlouvě" - rudá pakáž zůstane rudou pakáží. Ani rudé právo v roce 1970 by takovou vagínovinu nenapsalo .

J.G. Pašek 7.3.2007 14:31

Cato, nebuď tak domýšlivý o svém IQ . . . .

A k tomu NATO?

Až bude ČR dávat na armádu tolik kolik se zavázalo 2,2% HND a ne jak  dává 1,3% tak potom můžeš vyrukovat s tím bla-bla- bla argumentem o NATO . . . .

Kubeš 7.3.2007 14:31

Re: Re: aaa

F.Čech to popsal perfektně, souhlasím s tebou do puntíku.

Eda 7.3.2007 14:23

Zdá se, že s Ruskem a Íránem bude práce...

...možná dřív, než se nadějeme...

Přeběhl bývalý náměstek ministra obrany Íránu?

Novinář odhalující ruské dodávky zbraní Sýrii a Íránu mrtev

Jura 7.3.2007 14:19

Re: tady neco zajimavejsiho

K tomu by se slušelo dodat, že protiraketový štít se testuje jen za hezkého počasí. Viz. zpráva z tisku: "Test protiraketové obrany se neuskutečnil, protože nad cílovou oblastí byla mlha"

Darebácké státy nebudou čekat na hezké počasí. Ale USA svůj útok (a tím odvetný úder Ruska) si na hezké počasí naplánovat mohou, případně už si ho můžou i upravit.

F. Čech 7.3.2007 14:05

Re: Re: Re: Náboženských fanatiků se nezbavíme podporou jiných náboženských fanatiků

Vždy se najde pár zbabělců, zrádců a kolaborantů a pitomců i mezi kněžími. I když bychom u nich oprávněně čekali vyšší morální zásady. Zvláště to pak platí o odpadlých kněžích, kteří se na přání Hitlera odtrhli od Vatikánu a v nacistickém Německu založili tzv. Národní církev poklonkující Hitlerovi.

Cato 7.3.2007 14:03

Jen další proamerické oblbování a holé lži

Přece si nemúžete myslet, že IQ čtenářů je tak nízké

Česká republika i Polsko tak plní závazky vyplývající z jejich členství v Severoatlantickém paktu

Základna nemá s NATO nic společného, je to dvoustranná věc mezi USA a ČR

Připomeňme, že bojkot západních zemí vývozci nafty v letech 1973-1974 rozpoutal nezaměstnanost, kterou pak bylo velmi těžké odstranit.

Přečtěte si Crash 1973 a dozvíte se, že toto způsobili američtí poradci ve službáh tehdejšího saudského ministra ropy Zaki Yamaniho. Nedělejte z nás pitomce! 

Antonín Hrbek 7.3.2007 13:52

Re: Re: aaa

doufám že jste doma odpojil zemní plyn a nechodíte k pumpě čerpat palivo. A nebo nejste zásadový?