27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vodička-sapér 1.10.2008 21:40

Re: Šokující vystoupení redaktora Pacnera

Na  srandovní,   spontánní  výstupy  české  mutace  holohlavého  poldy  Kožaka,  mluvčího BIS , pana  Šubrta,  v  ČT,  jsme  si už  zvykli. Huba  mu  jede  jako  šlejferna,  hodně  mluví  a přitom nic,  co by  stálo za řeč , neřekne. Pan  Pacner,  je  novinář,  který  se  věnoval  dlouhá  leta kosmonautice,  pracoval  v  MF,  lidé co ho  znají  z té doby,  o něm  mluví  jako  o starém mládenci, pro  kterého  byla poctivá, objektivní,  informativní  novinařina  vším.  Psal  i  do Let.kosm.,  uznávaný znalec kosmických  programů.  byl  pozván  i do  NASA.  Proto  je opravdu smutné, že  na  stará kolena-  už ho  to trápí nějakou  dobu,   začal  Štětinovatět. 

Ravnagorac 30.9.2008 12:24

Re: Re: Re: Šokující vystoupení redaktora Pacnera

Copak asi dělal Pacner za Protektorátu? Že by byl organizován v Kuratoriu mládeže a každé léto trávil ve výcvikovém táboře na Čeperce u Unhoště? A jeho taťka v Lize proti bolševismu? Možná taky doma schovávali nějaký arizovaný majeteček.

Ravnagorac 30.9.2008 12:20

Re: Už od dob Švejka se to tu hemží ruskými špióny!

Pepku, naprosto souhlasím!!! Skauti z BIS tečou, když potkají ruského turistu na Hlaváku s foťákem. Švejka se taky ptali, jestli má fotoaparát a jestli rád fotí nádraží. Jenom nevím, jestli mají na BIS taky služební římskokatolickou kapli a služebního zpovědníka s nahrávačem. A jestli tam chodí na mši v podvlíkačkách a v zadních řadách hrají maso.

Dr. Chocholoušek 30.9.2008 10:47

Re: Re: Re: Ptejte se ale proč?

A co má co dělat Ivetiných 48 hodin s Pacnerovým článkem??? To jste asi nepochopil vy...;-)

Realista 29.9.2008 23:41

Lži

Blbost a lež! Čechy nepotřebuje nikdo proti radaru ovlivňovat a získávat. Češi jsou proti radaru z prncipu -- nepřináší nic pozitivního pro mír a pro bezpečnost mezui n áírody.

white.hunter 29.9.2008 22:54

demagogie

myslím, že šokující není ani tak zjištění bis, že zde operují ruské tajné služby. ostatně, jistě to nebudou pouze služby ruska, ale i jiných států. na tom není nic neobvyklého, natož šokujícího, stejně tak ani na skutečnosti, že ambasády jsou současně rezidenturami těchto služeb ...

šokující je míra demagogie, s níž budou nyní patrně odpůrci radaru - iniciativy i jedinci - ostrakizováni coby ruští zaprodanci. zdá se, že ruské svr a gru má v této zemi neskutečný vliv, neboť dle průzkumů veřejného mínění s radarem nesouhlasí většina čechů ... (!?)

trochu to zavání komunistickými praktikami, kdy byli lidé nesouhlasící s režimem označováni za zaprodance západu a imperialismu, jen to dnes dostalo opačný grad ...

A. 29.9.2008 22:48

Re: Rusko prostřednictvím svých agentů

To mi připomíná historku o tom, že židé vynalezli bezdrátový telegraf, protože se v arabských vykopávkách našel drát jako důkaz objevu drátového telegrafu a v židovských vykopávkách se nenašlo nic.

A. 29.9.2008 22:43

Re: Re: Jan Keller: Vláda může triumfovat

Když Vás tak čtu, tak ve mně klíčí podezření, že nejvýznamnějším vlivovým antiradarovým agentem Ruska je Vlastička Parkanová. Ten její hit je tak nezapomenutelný, že se po něm zvedá žaludek dlouho po vyslechnutí.;-D

A. 29.9.2008 22:36

Re: Re: Pacner + Doležal = Nejužitečnější idioti v ČR

miro, vy snad máte nějaké konkrétní informace? Tak sem s nimi! Nestyďte se! Nebo je to jen takové davové hajlování?;-)

A. 29.9.2008 22:21

Re: Kvalita práce ZS?

Vyměnili pouze špičku ledovce - ty, co jsou na očích. Ti ostatní jsou pořád bývalí StBáci.

A. 29.9.2008 22:19

Re: Re: Šokující vystoupení redaktora Pacnera

Inu, důchod malej a chuť na chleba s máslem přetrvává. Dříve bylo konjunkturní psát o úspěších sovětské kosmonautiky, teď je zase konjunktura  plivání na Rusko. Tak nebuďte tak kritičtí. Vždyť se tak chová prakticky celý národ.;-)

A. 29.9.2008 22:09

Re: Pacner měl sen a probudil se.

Daleko větší trapas je, že jsou agenti GRU přímo v BISce.

Herakleitos 29.9.2008 22:01

Re: Re: Ptejte se ale proč?

Co se směješ pitomče. Víš co je šestinedělí? No jo Chocholoušek, je to jasný!;-)

Dr. Chocholoušek 29.9.2008 21:48

Re: Ptejte se ale proč?

matky jsou po porodu jen 48 hodin pod kontrolou...;-D;-D;-DR^R^R^

P 29.9.2008 21:36

Podpora se poskytuje

skrytě. Podobně jako u praní špinavých peněz. To si například někdo zřídí restauraci, kde je káva za 500 korun. Samozřejmě do ní nikdo nejde, ale restaurace vykazuje zisk, který zdaní a peníze jsou legální. Podobný způsob se používá k financování dalších "bohulibých" aktivit, provozovaných například jinými státy. Není třeba se rozčilovat, dělají to skoro všechny státy. Rusům je zřejmě radar zcela ukradený, ale pravděpodobně se jim vůbec nelíbí, že v naší republice budou američtí vojáci. EU je stará chromá dáma, které se netřeba bát, ale USA jsou mocný stát. O tom to je.

Iva 29.9.2008 21:07

Ptejte se ale proč?

  Nezdá se Vám pane Pacnere, že se tady nějak moc zabydlují Američané? Ale proč? Ať si staví své obranné radary v USA. Rusové v Rusku a bude klid. Amerika zbytečně zvyšuje vojenské napětí a pak se všichni divíte, že ostatní státy si to nenechají líbit. Zvyšují se pak zbytečně náklady na armády zemí a pak není peněz na silnice a zdravotnictví a musíme platit almužny lékařům, i jim je to trapné. Měl by ste psát více o tom, jak se stýkat, chápat navzájem, přátelit se a ne vyhrožovat.

Radary evidentně zvýšily napětí. Amerika se stará o co nemá a doma má nepořádek, neví si rady s Hurikánama, neví si rady s bankovnictvím, neví si rady se zdravotnictvím, matky jsou po porodu jen 48 hodin pod kontrolou a polovina Američanů nemá zdravotní pojištění.

Dr. Chocholoušek 29.9.2008 20:40

Re: šokující varování

Vám nic dojít nemůže...není totiž kam. :-P

Dr. Chocholoušek 29.9.2008 20:38

Re: Karle Pacnere,

Máte v zásadě pravdu, až na několik drobností:1)píše se anamnéza, ne amnéza 2) Ptal jsem se na ni u vašich rodičů 3) vaši rodiče byli duševně zdrávi 5) vy nikoli - zdraví Chocholoušek.

Bond 006 29.9.2008 20:12

Autor se bojí říct pravdu,

tak příspěvek nezveřejnil, v rámci naši demokracie. pravdy a lásky našeho Vény Veškrny bombometčíka. 

Joob 29.9.2008 20:08

Gratuluji za objevení

problému. Obráceně to asi fungovat nebude. Ale stejně - hurá do náruče USA - tj. většinou stejně do ruskýxh rukou. Opravdu gratuluji " inteligentům " z BIS v ČR.

Bond 006 29.9.2008 20:02

Karle Pacnere,

 rodiče a obojí prarodiče byli jinak duševně zdrávi? Dr Chocholoušek se ptá na rodinnou amnézu.

Vlad, Navrátil 29.9.2008 19:45

Re: Předvolební kampaň ODS začala.

 Teď slyšim v rádiu o tych špijonoch, ruskejch. Jedneho už prej chytil strážmistr Flanderka z Putimi, Já jsem  ešče žádnyho teho špijóna nepotkál ale kdyby se mi dostal pod ruku tak mám plán jak na něj. Dám mu vypít flašku kořalky a až se svali a usne tak ho odchytíme s ministrem Langrem  Jo  a teď si vzpomínám, moja bábička o nich taky mluvila .Říkala jim špehóni. Tenkrát jich byly všude hejna, americkejch. Třeba ten Slánskej a taky nějaká pani jo Horáková se jmenovala ...

mod 29.9.2008 19:27

šokující varování

jednoho packala-pacnera:-D.odeessácká kašpařina jako pokaždé před jakýmakoliv volbama nabírá na obrátkách.kdy už to tomu manipulovanému stádu dojde,jak a čím se s ním zachází?

Kim 29.9.2008 19:19

Re: Už od dob Švejka se to tu hemží ruskými špióny!

Zkus si toho Švejka nejdřív přečíst, než začneš machrovat.

Brmboš 29.9.2008 19:16

Re: Kolaborace - národní zvyk

A teď kolaborují s USA. Nějak jsi zapomněl do kterého zadku leze u nás dost lidí. Že by skleróza nebo ty patříš mezi ty kolaboranty americké? Samozřejmě chápu, že tě přesvědčil americký špion, když s tebou seděl na pivě.

Brmboš 29.9.2008 19:09

Pacner měl sen a probudil se.

Co to je za hlouposti znovu před volbami. O tom, že na našem území pracují agenti z mnoha států ví i malé dítě. K čemu to hloupé psaní, které je spíše k smíchu a ukazuje na to, že BIS je naprosto k ničemu. Co bude před volbami do parlamentu? Terorista v županě u Mirka Topolánka na kafe ?

Pepek Vyskoč 29.9.2008 18:49

Už od dob Švejka se to tu hemží ruskými špióny!

Samotný kníže pán Karl VII, Fürst von und zu Schwarzenberg, Herzog von Krummau, Graf von Sulz, gefürsteter Landgraf im Klettgau vzpomínal na zlaté časy vachmajstra Flanderky z obce Putim. Tehdy se to ruskými špióny v Čechách taky hemžilo. Jenomže za císaře pána si uměli poradit, teplá cimra, kafe s rumem, vlídné vyšetřovací metody, placení informátoři a bylo to. A nepotřebovali ani BIS! Já bych dal každému z BIS dýchnout a ukázalo by se jako ve Švejkovi - rum, kontušovka, borovička, jeřabinka, režná!!! a na jejich provoz bych nedal ani korunu - prostě nic nového pod sluncem, hoši a za ty prachy prosím, buďte více vynalézaví. Za přispění médiíí jen a jen blamáž a vytváření jiných afér, pocitu hrozby, strachu, nejistoty a především odpoutání pozornosti jak médií, tak lidí od skandálu ODSáků podle zásady přerazit jednu nepříjemnou aféru ještě větší a ospravedlnit tak další výdaje na tyto hňupy, kteří dělají akorát machry a hajzl mají na chodbě. Takové ubožáky, lumeny a zločince na vlastním lidu jsme tam v práglu od dob socialismu ještě neměli.

PetrH 29.9.2008 18:16

Re: Předvolební kampaň ODS začala.

Nedémonizujte Topolánka tolik. Jestli tvrdíte, že BIS je politická organizace a kádruje lidi, tak nepotřebuju Topolánka, abych si myslel, že jste komanč.

juma 29.9.2008 18:04

Re: Re: Tajní "na kopci"

Jasně je podle mne uvedeno, že jasně a konkrétně uvedeno není nic. I já si myslím, že jde o typické předvolební strašáky. Pokud se o špiónech ví, mají být podrobování úkonům v trestním řízení. Pokud se o nich neví, jsou to kecy. Spíš je mi pana Pacnera líto. Patrně neprošel pravicovou prověrkou. Dopustil se nepředloženosti, když připustil, že některé ruské rakety létaly obstojně. A teď musí zachraňovat pozici. Za takový lapsus prokazující nedostatek loyality byly postihy před čtvrtstoletím a dnes taky.

111 29.9.2008 18:03

Předvolební kampaň ODS začala.

Byla k tomu použita prý apolitická BIS a jiní čiperové. Má odvést pozornost od Topoldalíkova svinstva v ODS a ve společnosti a má také za úkol kádrovat a známkovat lidi. Dnes ti conesouhlasí s radarem USA jsou ODS známkováni jako komančové a estébáci, po "demokratickém" hlasování v parlamentu budou navíc agenty Moskvy. Tuto blbost snad mohl vymyslet pouze kretén Topolánek sám.