30.6.2024 | Svátek má Šárka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vita 29.9.2008 11:38

Sakra, že ale jsou ti agenti úspěšní...

Neměla by se naše vláda poučit, jak ten radar dvěma třetinám národa vnutit, když ruským agentům se tak mohutně zadařilo?

Houby odborníka na propagaci rakoviny, ruského agenta měli najmout! To by se už lidi po troníčku skládali, aby národ sobě ten radar pořídil!

Tak mě napadá, možná to bude nutno udělat. Američani se nějak do financování nehrnou, už před Bushovým projevem "Jsme v krizi" a vyčleněním 700 miliard (pro USAfily billions) na socializaci ztrát ubohých bankéřů seškrtali třetinu (tak kolem čtvrt miliardy) ďolíků... Abychom se neskládali ještě i na provizi pro naše za-každou-cenu-radaristy, tak zvané ďalíkovné...

jirka.s. 29.9.2008 11:33

Re: Podle výsledků to tak vypadá...

Ne, to určitě ne!!! Kdyby se totiž blbost platila, tož jsi multimiliardář! ;-D

jirka.s. 29.9.2008 11:31

Re: Re: Existuje důvodné podezření, že právě občanskou iniciativu Ne základnám podporují ruské tajné služby.

To máš těžké, šejno-lejno! Někdo zase furt zatlouká vlivovou aktivitu svého strejčka jetelového generála! ;-D

vuta 29.9.2008 11:31

Podle výsledků to tak vypadá...

A co Radarová Pěnice Parkanová? Ta přece udělala co mohla, aby lidem radar zhnusila. Včetně vlastního zesměšnění.

Neříkejte, že to dělala zadáčo... TAK blbá snad být nemůže...

vlado 29.9.2008 11:26

Re: Jan Keller: Vláda může triumfovat

 nebyl ten reklamní agent Klvaňa zaplacen ruskými špiony ?

VLK 29.9.2008 11:20

Re: Re: Re: Re: Re: když je známo,že v roce 2007

Rusové se nám tu snažili vnutit svůj systém dost dlouho na to, aby každý rozumně uvažující člověk poznal, že u nás takový systém nechceme, že ten porušuje náš odvěký řád. Nakolik je americký systém nekompatabilní s lidovou džamahurií a podobnými muslimskými řády, je mi poměrně jedno, ale jasně vidím, že během celého minulého století americký vliv tu vždy probouzel a posiloval ty složky našeho řádu, které byly positivní a posilovaly svobodu a rozvoj ekonomiky i společnosti. Rusko, carské, sovětské i postsovětské, se neštítí porušovat principy, které hlásá, nejen v zahraniční politice ale i u sebe doma. Řekl bych, že naopak Rusko má dobré PR, když je ještě tolik lidí, kteří nevidí nedemokratičnost a přímo zločinnost tamějšího systému a propagují růst jejich vlivu u nás.

Nomen 29.9.2008 11:19

On někde Keller o Vás píše???

Kobylka Lajda 29.9.2008 11:19

Re: chtelo by to

Ty rudá předkožko! Rusové to už dávno tady nasypali, ještě jsme po nich nestačili ani uklidit, a teď přebytky přetékají z takových nádob, jako je Tvoje hlava, kterou Ti příroda darovala jen jako obvyklé zakončení trupu, protože jsi údajně člověk. Ty se svým IQ bys měl být v nádobě s fenolem a měli by se na Tobě učit studenti mediciny. Na tobě si tedy příroda zahýřila!!!;-D;-D;-D;-D;-D

Nomen 29.9.2008 11:17

Keller lže, Klvaňa občas někoho přesvědčil o zrdavosti kouření, a ty ještě blbější i o radaru...

Ano, vážení přátelé, 15 miliónů v pr.....

libero 29.9.2008 11:12

Re: Rusko prostřednictvím svých agentů

Jen Zvorálek se prozradil, ale u něj je to z marxistického přesvědčení.

libero 29.9.2008 11:11

Re: Já bych to typoval na Jihočeské matky

U Jihočeských zmatků je to jisté, (Horno)Rakušáci.

libero 29.9.2008 11:10

Re: Jan Keller: Vláda může triumfovat

To je ten Keller komunista?

libero 29.9.2008 11:09

Re: Jan Keller: Vláda může triumfovat

Deprimující to tedy je, to procento idiotů v populaci, pokud průzkumy nelžou.

lentilka 29.9.2008 11:08

Re: vechno je jinak

A samozřejmě odhalovat ruské "nabídky spolupráce". Z podobného důvodu bych se divil, kdyby nějaký rakouský agent něco nabídl Kuchtové. To už by mohl jít raději rovnou za Íčkem.

lentilka 29.9.2008 11:01

Re: Jan Keller: Vláda může triumfovat

Je to však ještě mnohem horší. Podle všeho určují ruské tajné služby také to, jak u nás dopadnou volby. Proto se nesmí o radaru v žádném případě jednat v Parlamentu ještě před nimi. Rusové by hravě zařídili, aby ODS potupně klesla až někam ke dvaceti procentům.

Každý český vlastenec by měl v této pohnuté chvíli podat vládě pomocnou ruku. Zřejmě sami Rusové načasovali odhalení svých nečistých praktik v naší zemi těsně před senátní a krajské volby... Je tedy třeba přejít co nejrychleji do ofenzívy. Kubiceho zpráva už nepomůže, je příliš zprofanovaná.

Fotografické nadání poslance ODS Moravy už také nelze využít. Poslanec Tlustý ve vířivce s ruským agentem by nevypadal dobře.

Co se tak poohlédnout po nějakých finančních účtech psaných azbukou? Ministr zahraničí by na ně nechal udělat audit u nezávislé americké agentury a občané by se nestačili divit. Všichni by se semkli proti zrádcovským dvou třetinám národa. Vláda by konečně mohla triumfovat. (konec článku)

F. Čech 29.9.2008 11:01

Rusko se dnes chová hůř než Hitler v roce 1938

Představte si vážený soudruhu, že by Hitler v roce 1938 zřídil na našem území dvě samostatné Sudetské republiky, vytvořil v nich loutkové vlády, vyzbrojil je a obsadil je svými vojáky., pod záminkou ochrany etnických Němců na těchto územích. Tuto situaci by tam udržoval celá léta a poté co bychom udělali pokus o zcela legální získání české kontroly nad českým územím těchto umělých republik by nás napadl a zmíněné dvě "republiky by "z důvodů ochrany německé většiny na jejich území" uznal za samostatné" definitivně by s nimi zrušil své hranice a obsadil by je svými vojáky . Představte si také, že by Hitler vyhrožoval Československu útokem proto, že na svém území buduje obranná zařízení, která pro nic jiného než obranu sloužit nemohou, ale on by přesto tvrdil, že ho ohrožují. Že je to nepředstavitelné. Ano je to až absurdní, a ani Hitler se k tomu neodhodlal, ale Rusové právě toto dnes udělali ve vztahu ke Gruzii a nám vyhrožují za zatím ani neexistující radar obden!

lentilka 29.9.2008 11:00

Jan Keller: Vláda může triumfovat

Normální vlády se chlubí tím, co všechno dokázaly učinit pro blaho svých občanů.Vláda Mirka Topolánka je také v tomto ohledu naprostou raritou. Ústy svých předních činitelů nám sdělila, že už vůbec nekontroluje dění v zemi. Přišla s touto sebekritikou naprosto překvapivě jen několik týdnů před důležitými volbami. I když o schopnostech jejích členů kolují historky nejrůznější, tak otevřené doznání je přece jen hodně neobvyklé.

Ministr vnitra, v mafiánském prostředí přezdívaný Íčko, je vážně znepokojen tím, že se ruským agentům podle všeho podařilo přesvědčit dvě třetiny jinak spíše protirusky zaměřené populace, aby hájila zájmy Moskvy ve věci radaru.

Vláda se tedy má co učit. Zatímco její pověřenec pan Klvaňa vyplýtval více než 15 miliónů z peněz daňových poplatníků, aniž kohokoliv přesvědčil o žádoucnosti radaru, tajné ruské služby pracovaly podle všeho mnohem efektivněji.

Pánové a baviči Lábus, Smoljak, Pepa Nos a Jiří Grygar se rozohňovali, argumentovali i zpívali naprosto zbytečně. Stačilo však, aby pár agentů jen šeptem něco proneslo špatnou češtinou, a rázem získali většinu na svou stranu. To musí být pro českou politickou elitu hodně deprimující.

lentilka 29.9.2008 10:57

vechno je jinak

Čelní představitelé NE ZKLADNAM jsou spíše agenty BIS, kteří mají za úkol nenápadně diskreditovat a monitorovat opravdové odpůrce radaru 

Minutus 29.9.2008 10:56

Já bych to typoval na Jihočeské matky

Ale kdo stojí za nimi, to je mi záhadou.

XXL 29.9.2008 10:52

Re: hloupý libero

Zaorálek je bývalý lektor marxismu-leninismu na ostravském pajdáku.

Honza 29.9.2008 10:51

Rusko prostřednictvím svých agentů

má u nás vliv odedávna a asi mnohem větší než by si kdokoliv z nás dovedl představit. KGB měla dlouhá desetiletí na to, aby si u nás připravila své lidi a vzhledem k tomu, že "sametový převrat" nespadl z nebe, ale byl jistě několik let pečlivě připravován, nepochybně byli i připravováni lidé pro role v dnešních poměrech. Vzhledm k tomu, že od listopadu 1989 nebyl u nás odhalen ANI JEDINÝ AGENT KGB (či jak se to dnes jmenuje), dá se to považovat za důkaz, že jejich plány zřejmě hladce fungují. A že "jejich člověkem" může být kdokoliv - včetně nejvyšších politiků!

namhal 29.9.2008 10:50

Re: ODS - špína a marast

Ono to je jedno jestli ODS nebo ČSSD oba tyto spolky jsou komunistické. Bolševici vládnou v tomto státě. Z minulosti velmi dobře víme že komunisti jsou schopni všeho. Vždyt´ nám to naši soudruzi poslanci každý den dokazují. Samozdřejmě i soudruzi ministři v čele se soudruhem Topolánkem.

Lupus 29.9.2008 10:46

Re: ODS - špína a marast

Je příšerné ,slyšet něco tak infantilního a proradného od nejodpornějších vlastizrádců v dějinách našeho státu!!Bolševická hroší kůže - výborný materiaál na podrážky:-D

Harry 29.9.2008 10:46

Re: Re: zvláštní

"Proč ne radar, ale pod naším velením a naší kompetencí." Inu proto, ze u nas se vsechno vykeca a rozkrade. To by ten radar mohli rovnou dat do sberny , urcite je tam spousta medenych kabelu.

F. Čech 29.9.2008 10:44

Opravdu tady platí: Jsi proti radaru, kopeš za Rusko.

Žádný jiný racionální důvod proti obrannému zaření dodanému USA bezplatně a chránícímu nás i Evropu proti případnému raketojadernému ohrožení "darebáckími státy" tady přece není! Proti ruskému jadernému arzenálu neuchrání nikoho nic. To jistě víte vážený soudruhu Kagiane stejně dobře jako já. Rusům vadí jedině to, že na "jejich" českém území se něco děje bez jejich souhlasu! Ptáme se snad my proč poslední roky Rusko zvyšuje své jaderné útočné arzenály? A to je opravdu důvod k obavám!

westík 29.9.2008 10:40

Re: Nic jiného se ani od BIS nedalo očekávat.

já zase používám výraz "naši proruští anální horolezci" ;-D Člověk si, ANELLUSi, nevybere ;-D

Lupus 29.9.2008 10:40

Re: kdo Tě platí "kámo"

Nebylo by lépe, kdybyste KÁMY oslovoval lidi vašeho levicového smýšlení? Přece, mezi vámi je běžné, že si tykáte, ne soudruhu?;-€(Y)

Lupus 29.9.2008 10:34

No vidíte

a bývalý přisluhovač komunistů, Aston, to bagatelizuje! Kdepak, když dojde na krájení chleba, charakter každého jedince se projeví!:-(

Kagian 29.9.2008 10:33

kdo koho platí

xxx Kubeš 29.9.2008 10:32

Autorovi článku

R^