30.6.2024 | Svátek má Šárka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kuk 29.9.2008 8:49

Re: Re: U mne se s agentama dveře netrhnou. Co u Vás ?

Já mám dojem, že na internetu sedí zejména lidé, kteří trpí stihomamem ;-D

kuk 29.9.2008 8:46

Re: Re: U mne se s agentama dveře netrhnou. Co u Vás ?

Od té doby, co zrušili přídavky pro děti lidem, kteří si vydělávají nad určitou hranici, žádné dávky od státu neberu. Slivovici si nechávám pálit v palírně, žádnej etylalkohol. Ty teda píšeš etyllakohol s dvěma l, asi sis ho teď dával. Ale bacha, oni ho prodávají u stánků, kde se pohybují ruští špióni, tak ať tě nějak politicky neovlivněj :-D

čtenář 29.9.2008 8:46

Re: Článek jak z padesátých let minulého století.

Přesto je velmi aktuální. je totiž psán proti KGB dnes vládnoucí v Rusku v osobě Putina a ta byla založena pod názvem Čeka již koncem r. 1917 Felixem Edmundovičem Džeržinským, jehož portrét má každý správná KGBák ve své pracovně, Putina zajisté nevyjímaje. Jestli vás mýlí několikanásobná změna názvu, najděte si to na wikipedii.

Mirek F. 29.9.2008 8:46

Re: Re: Re: Ještě čekám amerického

I chlastat nás donutili, lumpové;-€!!!

i.h. 29.9.2008 8:45

Re: Re: U mne se s agentama dveře netrhnou. Co u Vás ?

Nesuďte podle Vašich kolegů na schůzích ODS.

banway 29.9.2008 8:44

chtelo by to

proradarove priblbliky vystehovat k radaru do brd. vyzarovani by jiste pusobilo lecive na jejich komplexy menecennosti a az to tam jednou rusove nasypou stoupne prumerny inteligencni kvocient naroda nejmene o dvacet bodu ;-D

i.h. 29.9.2008 8:43

Pokud máte nějaké důkazy, Pacnere,

tak je Vaší povinností zachránit nebohou vlast před ruskými špióny a jejich přisluhovači a vše oznámit příslušným úřadům. Nebo jen hloupě tlacháte? S ruskými přisluhovači je to navíc jednoduché, jeden z nich, Klaus-Rek, sedí z vůle Šloufa na pražském hradě.

Když jste, Pacnere, kdysi psával o Bajkonuru,  prvenství sovětské vědy a techniky a přednostech sovětského člověka-kosmonauta, to Vám podklady nedodávala sovětská rozvědka?

Mard 29.9.2008 8:42

Re: Re: Co je na tom šokujícího ?

Hehehehe :-) A organizují politické procesy, co? :-) Hehehe, tomu komoušovi přeskočilo :-)

Sam Křepelka 29.9.2008 8:42

nebojíte se raket, budete se bát Ruska !

Věc má mnoho pohledů a nechá se vykládat různě.  Velice zajímavé jsou dva pohledy, které autor článku "přehlédl" . Tedy, že tyto inormace nejsou nic nového, když zmiňovaná zpráva BIS je vládě známa již několik měsíců. Proč se tedy tak Topolánek i šéf příslušného výboru parlamentu Vidím tak tváří překvapeně? Obdobné informace obsahovala i zpráva uveřejněná v loňském roce. Proč taková dramata ? Jediná odpověď jsou volby.  A druhým pohledem je efektivnost tajných služeb Ruska, které, byť silně v utajení, tedy tafy pracovali mnohem efektivněji a úspěšněni než vláda se svým pověřencem Klňavou. Jestli jsou informace BIS korektní znamená to, že přesvědčovací schopnosti Topolánka a jeho vládního spolku jsou opravdu minimální. A nebo je tu ještě jedna možnost. Že když selhal Klňava, nastupuje druhá fáze přesvědčování občanů ČR. Tedy nebojíte se raket, budete se bát Ruska. A to může zabrat !

Mard 29.9.2008 8:42

Re: Re: Opravdu šokující varování

Milej Pepa z Vermontu mu svou kozu nikdy nepřepustí.

Mard 29.9.2008 8:40

Re: Re: Ještě čekám amerického

Z Ruska spíše pochází špína, chudoba a alkoholismus!

Norman 29.9.2008 8:39

Re: Potrefené husy

Netvrdil bych, že se jedná pouze o sockokomančské husy. Bohužel, podle mě prolezlost KGB jede napříč naším politickým  spektrem. Viz respektovské poodhalení a fotky z devadesátých let. Klaus  s karlovarskou kágébáckou garniturou ( Rebjonok & CO) na klínoveckém Zámečku ( vskutku zvláštní náhodička s obhajobou ruské intervence v Gruzii, že?) , podivné  finanční toky směrem k Nově ( Šmejc a spol) a další...

Mard 29.9.2008 8:38

Re: Re: Re: když je známo,že v roce 2007

A sohledem na množství aktivit skupiny "Pro Radar" je CIA asi pěkně chudá organizace :-)

Mard 29.9.2008 8:38

Re: Re: Re: když je známo,že v roce 2007

Ať se USA klidně šíří a rozšiřuje. Jde o demokratickou zem s demokratickými institucemi. Ale Rusko je polototalitární stát, kde mají významný vliv státní velkofirmy a státní bezpečnost.  O demokracii v takovéto zemi nelze příliš mluvit. Proto mi jakékoliv rozšiřování Ruska a jejich způsobů vadí a jsem proti němu. Představa, že by G.W.B ush nechal zmlátit a zavřít pana Obamu je směšná a přeci se něco podobného v Rusku stalo - G.Kasparov byl zbit a několik dní vězněn. To je ten rozdíl, který vidím a který vy nevidíte. Nevidíte zřejmě ani to, že v Rusku podivuhodně umírají novináři, kteří chtějí kritizovat Putina. Nevidíte ani to, že Rusko zřetelně využívá svých surovin k vydírání svých odběratelů.

tleskot 29.9.2008 8:33

Článek jak z padesátých let minulého století.

Jenže tehdy se v tisku (loajálním, jak jinak) psalo o špionech amerických a o balonech Svobodné Evropy, kteří chtějí ovlivnit myšlení obyvatek ve prospěch kapitalismu. Váš článek je vařen ze stejné vody. Raději se běžte živit jinak, tohle vám už dlouho nevydrží.

ps 29.9.2008 8:32

Re: U mne se s agentama dveře netrhnou. Co u Vás ?

Do baráku mi sice nelezou ale mám dojem, že na internetu sedí ruští agenti furt.

Mard 29.9.2008 8:32

Re: U mne se s agentama dveře netrhnou. Co u Vás ?

Hm, asi jste rodinka, co všechny sociální dávky mění na etyllakohol. Vaše dojmy o světě by tomu odpovídaly.

Tom 29.9.2008 8:30

Re: existuje důvodné podezření

Pokud by to byla pravda, je to hrdina, a zaslouží si vyznamenání!

rv 29.9.2008 8:26

Re: Re: když je známo,že v roce 2007

Ještě zbývá doplnit, že americká CIA podporuje skupinu Pro Radar, jejíž členové a příznivci prodali za mrzký dolar svou vlast cizí mocnosti.

brblal 29.9.2008 8:25

Re: Re: když je známo,že v roce 2007

Histerie,histerie,nic než histerie.Největší,nejvíce se rozpínající agresor jsou Spojené státy.Nejvíce prostředků do špionáže dávají Spojené státy.První použily atomovou bombu Spojené státy.Jed orange,kazetové bomby,kuličkové bomby,bílý fosfor použily Spojené státy.Proti zákazu nášlapných min byly Spojené státy.Mezinárodní úmluvy byly porušeny jednostranným odtržením Kosova Od Srbska = nový MNICHOV.Nejvíce nedemokratických režimů podporovaly Spojené státy.Dalo by se dlouho pokračovat..........

kuk 29.9.2008 8:19

U mne se s agentama dveře netrhnou. Co u Vás ?

Tuhle u nás večer zazvonil nějaký chlap s punčochou přes hlavu a povídá : "Zdravstvuj, ja ágentom ká gé bé. Ja chačů, što by ty byl protiv rádaru. Skaží vsjem, što u těbja byl ágent ká gé bé. " Za chvíli tomuto individuu zazvonil mobil a když ho vzal tak povídal : " Tady Morava... ano pane premiére... jistě pane premiére... jak si přejete pane premiére. :o)))

Standa (jiný) 29.9.2008 8:18

Potrefené husy

Autorovi článku se zjevně povedlo trefit do černého, soudě podle vzteklého kejhání potrefených sockomančských hus (včetně mého jmenovce) :-D!

brblal 29.9.2008 8:18

Re: Re: A jejich agenty jsou:

Clay,představ si,že ano: Topolánek vyznamenal hrdlořezy Mašínovy.Který vrah to bude příště????

jm 29.9.2008 8:16

NEZNÁLKOVÉ PITOMÝŘI VĚDOMÉ A NEVĚDOMÉ OBJEKTY

NEZNÁLKOVÉ PITOMÝŘI VĚDOMÉ A NEVĚDOMÉ OBJEKTY zpravodajských služeb, včetně zpravodajských služeb cizích mocností, mohou tvrdit, že jsou ve s americkým radarem v Brdech je překvapivé možné zvýšení aktivit  zpravodajských služeb. Včetně a nebo zejména spravodajské služby Ruské. Božíčku, vždyť  brdský radar jenom přispěje ke změně geopolitických a geostrategických poměrů sil!? Že?! 

Proradar 29.9.2008 8:15

Re: když je známo,že v roce 2007

Ano, některé zpravodajské služby jsou službami našich spojenců a s těmi bývá zvykem spolupracovat. A přes vroucí přání početných proruských poskoků a kolaborantů v této zemi, bývalých kolaborantů s okupanty, členů zločinecké komunistické strany, Rusko, zvláště dnešní, stále stejně imperialistické Rusko jako byl dříve CCCP, náš spojenec není a doufám že nebude. Mít takového "spojence" by znamenalo být zase gubernií. Toho jsme si užili dost.

brblal 29.9.2008 8:15

Re: Co je na tom šokujícího ?

Rok co rok nám vláda tají,kolik tu je amerických poradců,kteří vystřdali ty ruské.

žaba(k) na prameni 29.9.2008 8:14

Re: Opravdu šokující varování

Pokud ti bude na tý tvý salaši rusák šukat kozu, bude to  pravej donskej kozák.

Kylchap 29.9.2008 8:13

Žádné obavy!

Rusové zde mají své špiony, my ale máme četnického strážmistra Flanderku.

brblal 29.9.2008 8:12

Re: Re: Opravdu šokující varování

O těch,co od "demokratické vlády" nedostal.Tohle je snad z dílny radia JEREVAN.

brblal 29.9.2008 8:07

Re: Václav Klaus - agent KGB?

Z druhé strany se mohu domnívat,že vázací list špionáže ve prospěch USA podepsal Vondra,Topolánek,Parkanová,Langer a jiní.