12.6.2024 | Svátek má Antonie


Diskuse k článku

POLITIKA: Senátní fraška

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.VÍZEK 88.100.57 2.2.2008 12:25

Slovní útoky na komunisty nezabírají...

Lezou ti krkem komunisté? Buď lepší než oni ! Jejich  strana je z vůle občanů třetí nejsilnější v zemi, má více poslanců než lidovci a zelení dohromady a dokonce už skoro dvacet let nebyla "u koryt". A dokonce sama říká, že se tam ani nehrne, byť jí Topolánkova garda zametá chodníček k moci parádně...  

 Uvědom si, že tento způsob odmítání komunistů už nikoho "nebere", je spíše kontraproduktivní a jde jim "na ruku".   Navíc jde o primitivní demagogii i s ohledem na to, že jsme v EU ... a v NATO...   Nechme žít a buďme lepší, aby doopravdy znovu nedostala KSČM  od lidí kormidlo... 

Ladislav N. 2.2.2008 13:52

Re: Komunistický fanatik Vízek...

Jasně, komunističtí paraziti se množí na své oběti... Rv(Y)

Ivan Nový 2.2.2008 11:41

Jak postupovala PR agentura pana Švejnara?

Četla NP, když na NP se objevilo, že prezident ČR musí mít podporu lidí, vymysleli strategii veřejné podpory Švejnara, proto manipulace s veřejným míněním pomocí průzkumů veřejného mínění, proto duel v TV. Pak si na NP přečetli, že prezident by měl mít vizi, tak pan Švejnar začal hovořit o tom, že má vizi, neřekl však jakou, protože by s tou vizí narazil u potencionálních volitelů. Nebo otázku občanství, která se na NP také široce diskutovala, jen tak přeletěl, s tím, že to konzultoval, v hlase však byla cítit jeho nejistota a znalost pravého stavu věcí.  Atd. Z toho plyne, že on sám nemá co říci a jeho PR makeři jsou z generace zvyklé opisovat referáty z internetu :-)))))))))))))))))))))))))))))))

Patrik 2.2.2008 11:48

Re: Jak postupovala PR agentura pana Švejnara?

A nakonec jste soudruhu zapomněl napsat,že v pozadí je centrála CIA.Čím jste se živil za komoušů?

Ivan Nový 2.2.2008 11:56

patriku,

nezlobte se, ale Švejnarova PR agentura je dost průhledná, korelace s NP silná a dlouhodobě :-)))) A i za socialismu jsem se živil slušně, stejně jako dnes.

Patrik 2.2.2008 12:01

Re: patriku,

To Vám věřím,že se živíte slušně ,ale vidět všude konspiraci,tak je to ubohé.

Ivan Nový 2.2.2008 12:08

Patriku,

jaká konspirace, myslíte snad, že ty fráze si vymýšlí sám Švejnar? To je takový hlupák sám o sobě a doopravdy?

Patrik 2.2.2008 12:08

Re: Patriku,

Zatím tady konspirujete jenom VY.

Ivan Nový 2.2.2008 12:12

Patriku,

ha, ha, ha, .... Vy pana Švejnara podezříváte, že ty kraviny co říká myslí vážně a že si je i sám vymyslel. No to by tedy byl prezident :-)))))

Patrik 2.2.2008 12:15

Re: Patriku,

Budte klidný.Klaus bude prezidentem.Za 300 miliard bych ho také zvolil.

Ivan Nový 2.2.2008 12:23

Patriku,

vy byste tedy pozemky a budovy, které jsou v pozemkových knihách zapsány dodnes na církev a jen stát blokuje jejich používání znárodnil? To ale ČSSD nikdy neřekla a neřekli to takto ani komunisté. No a z přechodem na euro, hodnota toho dluhu značně poklesne, a může poklesnout i na polovinu, když euro nepřijmeme zbytečně brzo. Pak ta dohoda bude vykládána úplně jinak a bude se k ní hlásit i ČSSD.

Patrik 2.2.2008 12:42

Re: Patriku,

A to je náhoda,že zrovna jsou prez.volby a lidovci váhájí a Cyril si pustí huba na špacír.Pane Nový proč kvůli obhajoby Klause děláte ze sebe i...?Máte to zapotřebí?

Malý Aston 2.2.2008 11:36

Musíme se dívat dopředu,zpátky ni krok!

Paroubek dle mého má blbé poradce nebo je dokonce osobně řídí což je ještě horší.Jde na to špatně. Jednak zbytečně nasral KDU a to díky Zaorálkovi a nemůže s nimi počítat.Pak nasral své poslance,když mluvící troubou jmenoval Ratha,chtěl si naklonit KSČM a donutil poslance podepsat dokument že u nás nikdy žádná diktatura nebyla vždy jen demokracie a tím prohlásil disidenty za lháře,což je sice pravda ale blbě se to některým zasloužilým poslouchá včetně Veškrny.Veškerý postup převzal od Veškrny,tedy"nejsme jako oni" a udělejme tlustou čáru,co bylo to bylo a za Jakeše nebylo špatně a StB byl spolek přátel žehu naprosto bezvýznamný.A do toho mu ještě kecá Zeman,který ČSSD dostal do Strakovky a nechce a nechce slyšet že je imopotent. Ale vnímají to jiní z jeho strany a já se domnívám,že mu to sečtou a podtrhnou tlustou čarou a jeho osobně zlikvidují volebními lístky které budou házet do urny jinak než si přeje a jak jim rozkazuje.A nebude za to moci ani Kubice,ani KSČM ani imperialisté američtí jen jeho blbost. Možná že v Praze na magistrátu byl mezi svými ale jako představitel velké levicové strany na to nemá a nedá a nedá si poradit. Jen si všimněte jak nakukal Švejnarovi tu frázi,musíme se dívat dopředu a ten ji pořád mele a mele dokolečka.Co znamená dívat se dopředu? Zapomenout,kdo tady vládl do roku 1989,kdo jim pomáhal a nás kteří jsme to prožili nazvat blbci.:-D

Patrik 2.2.2008 11:46

Re: Musíme se dívat dopředu,zpátky ni krok!

hele Astone,já jsem mladý a tak moc bolševiky nepamatuji,ale zajímalo by mě¨jak ty osobně jsi bojoval proti komunistům a STB?To jsi ten ,který si do listopadu 89 zdobil okno praporky a každé volby poslušně odevzdal hlasy kandidátům NF a nebo jsi byl hrdina a to divadlo jsi odmítl hrát.Ty jsi doby prožil a pomáhal jsi také ten režim udržovat.Tak teď neříkej -já nic-já muzikant.Vina padá také na tebe.

Ivan Nový 2.2.2008 11:53

Patriku,

třeba jen tím, že je považoval za lumpy. To stačilo, protože byli i tací co v komunismus věřili a ti byli nejhorší. Třeba Rudá Marta.

dulcibelka 2.2.2008 11:54

Re: Re: Musíme se dívat dopředu,zpátky ni krok!

Patriku, budete také spílat vězňům v koncentráku, že se nevzbouřili a pracovali pro Říši?

Patrik 2.2.2008 11:57

Re: Re: Re: Musíme se dívat dopředu,zpátky ni krok!

Vězni nepracovali a nezakládali BSP.Poněkud jste trapně něco přirovnávala.Že někteří dokázali neKolaborovat s komunisty.Je hezké,že říkáte-já jsem nemohla.

dulcibelka 2.2.2008 12:01

Re: Re: Re: Re: Musíme se dívat dopředu,zpátky ni krok!

Ale pracovali! BSP nějak tehdy ještě nebyly v módě...Pokud za kolaboraci pokládáte chození do práce, aby člověk nezemřel hlady, pak jsou kolaboranty jistě i vaši rodiče.

Patrik 2.2.2008 12:08

Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se dívat dopředu,zpátky ni krok!

Trapně se vyhýbáte.Nikdo nevyčítá chození do práce,ale přitakání komoušům.Podepisovat petice proti CHartě 77/kterou nikdo nečetl/,chození na 1.máj,brigády,volby.Otec se mi přiznal,že prostě nebyl hrdina a proto nemůže pochopit Vás,kteří jste jako on se komoušům nepostavili,že můžete každý den tady slintat a dělat hrdiny a vymlouvat se na komunisty.

Ivan Nový 2.2.2008 12:27

Patriku,

můj otec hrdina byl.

Patrik 2.2.2008 12:45

Re: Patriku,

Tak to byl vyjímka.

Jerry 3.2.2008 4:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se dívat dopředu,zpátky ni krok!

Zbabělec vychoval křiváka? Dojděte si k psychiatrovi, 30,- Ká čé za Vás rád zaplatím.

Malý Aston 2.2.2008 11:54

Re: Re: Musíme se dívat dopředu,zpátky ni krok!

Jsem si plně vědom,že mé kecání zde nemá na nic vliv,nikdo to nečte a nikdo se tím neřídí.Vám mladým jen přeji aby svůj produktivní věk nemuseli prožít zavřeni za ostanatými dráty Lagru socialismu a to blaho které až do roku 1989 tady předváděli komouši se již neopakovalo.Ještě v roce 1952 jsme měli stejnou životní úroveň jako rakušáci,my starší jsme měli tu smůlu že jsme se narodili v nepravý čas a v nepravém místě.Narodit se kousíček západně,měl bych důchod jako rakušák,narodit se v prominentní komunistické rodině jako pan Švejnar,mohl jsem dnes kandidovat na prezidenta republiky.:-D

Patrik 2.2.2008 11:59

Re: Re: Re: Musíme se dívat dopředu,zpátky ni krok!

Zapomněl jste mi napsat jestli jste volil kan.NF?

Malý Aston 2.2.2008 12:03

Re: Re: Re: Re: Musíme se dívat dopředu,zpátky ni krok!

Já jsem volil Paroubka jako představitele strany Socialistické,jejíchž kandidátku sestavovali na OV KSČ.:-D

Patrik 2.2.2008 12:11

Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se dívat dopředu,zpátky ni krok!

Proč jste tak trapný?Paroubek je Pražák a vy z Moravy.Těžko leze z úst-byl jsem srab a teď to musím dohnat a tím se umyju.

F.VÍZEK 88.100.57 2.2.2008 11:49

KLAUS = amatér ve všem...

S Klausem ztratíme dalších pět let, on prostě "vyčichl" a nového nepřinese nic, natož změnu k lepšímu...  Jeho ekonomický zázrak = pan Kožený a Železný atd. = byl shledán nepřijatelným!

Nepotřebujeme  za každou cenu experimenty ve světě nevídané. Na to jsou laboratoře a myšky, možná potkani.  Není k tomu vhodné Česko a ani Češi jako národ.  Demokratický svět většinou ví, jak na to a proč něco ANO a něco NE a ví, co dělá, co se osvědčilo...  Totéž platí pro země EU.  Švejnar ví své a umí najít, co je a co není "přenositelné"  k nám.  Ví, kde se ve světě chybovalo a dokáže se na těchto chybách poučit. Je to levnější, než dělat vlastní chyby.  Neobjevujme objevené a nehrajme si na ty nejnej... 

Klaus se plete do všeho a proto je amatér ve  všem!   Je vnímán kolegy i na ekonomickém hřišti spíše jako komik...

PS: A pokud jde o podpisy:  Pokud vím, tak jediná ODS předložila podpisy VŠECH svých zákonodárců na podporu Klause.

dulcibelka 2.2.2008 11:55

Re: KLAUS = amatér ve všem...

Švejnar ví své  - a že neřekne?!

Malý Aston 2.2.2008 12:01

Re: KLAUS = amatér ve všem...

Vážený pane Vízek,Vy jste komouš i když říkate že nejste komouš.Vaši komouši u socanů i komoušů napsali a podepsali,že u nás nikdy totalita nebyla,takže Vaše práce v lomu Vám nijak nepomohla a Vaše přesvědčení z komunistických školeních je pořád ve Vaší hlavě.Zásadně odmítám Vaše kecání,že jeden emigrant z prominentní komunistickérodiny  je schopen změnit Vaše myšlení a myšlení ostatních kteří se pořád potácí v poskomunistickém období.Na Vaši ideologii kašlu,nebýt Vás a ostatních mohli jsme se mít jako rakušáci,nemusel být rok 1989,nemusela být žádná privatizace a vracení všeho co jste Vy a Vaši soudruzi ukradli.Jděte konečně do perdelky.:-D

F.VÍZEK 88.100.57 2.2.2008 12:10

I kdybych byl...

I kdybych byl - jak říkáte "komouš" - byl bych členem třetí nejoblíbenější strany v ČR, která má třetí nejlepší program, která má více poslanců než lidovci a zelení dohromady, která nakonec roozhodne o příštím prezidentovi...

Nejsem ale členem žádné strany...