11.6.2024 | Svátek má Bruno


Diskuse k článku

POLITIKA: Senátní fraška

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JC 2.2.2008 16:15

Re: Re: Re: Re: Patriku (ad 11.51 - "A co rodiče Klause?")

Těžko říci, v každé rodině je "něco".  Třeba odešel od máti za mladší a syn mu to nikdy neodpustil (to si samozřejmě vymýšlím, ale taky se to stává). Nebo zemřel už hodně dávno.

Patrik 2.2.2008 17:02

Re: Re: Re: Re: Re: Patriku (ad 11.51 - "A co rodiče Klause?")

No práve .Děti nemůžou za rodiče.Je veselé,že ho kvůli rodičům napadají Odesáci a přitom matka Topolánka byla sekretářkou Mirka Mamuly.Je to dobrý for.

balthasar 2.2.2008 15:18

Re: Patriku (ad 11.51 - "A co rodiče Klause?")

Máte blbej tajming, děti tehdy odjely za svýma rodičema ještě než tito emigrovali, přesněji tedy než se na výzvu státu nevrátili do vlastě z legálního zahraničního zaměstnání. Asi jako kdyby se  tehdy ve stejnym roce Václav a Livie nevrátili ze svých legálních zahraničních stáží .. ;-)

Patrik 2.2.2008 15:24

Re: Re: Patriku (ad 11.51 - "A co rodiče Klause?")

Nějak si nerozumíme.Já nic Švejnarovi nevyčítám a naopak si myslíme,že by měl se stát prezidentem a Klaus jít do důchodu.

balthasar 2.2.2008 15:56

Re: Re: Re: Patriku (ad 11.51 - "A co rodiče Klause?")

Však jsem to psal tomu JC nad váma (asi Jouda, křestnim) ;-)

Pete Brich 2.2.2008 13:56

Včera večer byl ke shlédnutí další díl seriálu

"Jan Zlatoústý for prezident". Nebyl to takový nářez jako v úterý. Někdy to dokonce vypadalo, že si oba aktéři (Drtinová a Švejnar) vzali Stanislawského k srdci a do svých rolí se vžili - např. při opakovaném poštívání Koženým. Jan Zlatoústý odpovídal spatra a okamžitě. Bylo nepřehlédnutelné, že nad svými odpověďmi nemusí vůbec přemýšlet. Stačil "šlágvort". Holt paní Drtinová byla lepší nadhazovačka než celý senátorský klub ČSSD. Nechyběl tomu ani happy end - po odstěhování z Hradu se Jan Zlatoústý chce s rodinou usadit na jižní Moravě. (to jako emigrant prchající za dramatických okolností před svými strýčky tu nic nezrestituoval?). Jen mi chyběly závěrečné titulky: scénář a režie. Že by Občan Havel a Bratrstvo Pravdy a Lásky?8-o

PB

Patrik 2.2.2008 14:15

Re: Včera večer byl ke shlédnutí další díl seriálu

To byla nuda.Až tam bude Klaus,tak se sní popere a nebo alespon rozbije mobilHolt to jsou vrtochy našeho staříka.třeba bude vyprávět něco o otci.

Ivan Nový 2.2.2008 14:22

PAtriku,

tam nebyla Nuda, ale Loutka :-))))

Patrik 2.2.2008 15:04

Re: PAtriku,

Čekáte,že Klaus se tam porve o diktafon?S klausem je větší sranda.A když promluví.on snad je buzna.

Josef 2.2.2008 13:46

"Opakovaně zaznělo, že prezident má být především morální autoritou ..".

V zemi, jejíž tradice spočívá na vyhánění a vyvražďoví nejlepších lidí, se občas může stát, že morální osobnosti dojdou ... :-/

Patrik 2.2.2008 15:08

Re: "Opakovaně zaznělo, že prezident má být především morální autoritou ..".

Morální autorita se nerve s novinářkou a nelže u soudu.

bacil 2.2.2008 13:41

čeho moc, toho příliš

Ty vogane, nezdá se Vám, že už se na Klausovi a Švejnarovi přiživuje, kde kdo? Není toho už moc? Mě osobně už to nebaví a opravdu si v klidu počkám na 8.2.

Tady se články kopírují z jednoho fóra do druhého. Je to pořád dokola.

Ladislav N. 2.2.2008 13:48

Re: čeho moc, toho příliš

 ;-PR^ !! Oni to fakt opisují jeden od druhého. ;-D

Vlasta.on 2.2.2008 14:41

Re: Re: čeho moc, toho příliš

Ladislave N, Ladislave N, tak jste se rozčiloval, když jsem tady asi před týdnem tvrdil, že Švejnarovic jsou agenti STB. A je to tady že.

A chcete vědět ještě něco? To co ukázal jsou pouze k uveřejnění uvolněné materiály. Spousta materiálů rozvědky není (zatím a některé navždy;-P) určena ke zveřejnění. No a mezi nima jsou Švejnarovic (sic!) materiály od roku 1969. To byste si teprve smíchy rozerval břicho.;-D;-D

Ivan Nový 2.2.2008 14:47

Vlasto.On,

no on pan Švejnar se nám před očima mění na Dr. Ratha, nebudeme mít Dr. Jellkyla a Hayda, ale Švejnara a Ratha :-))))

Ladislav N. 2.2.2008 15:09

Re: Vlasto.On,

No jo, je potřeba to hodně rozmazávat a lhát ještě víc, aby se moc nemluvilo o Klausově komunistické rodině, že? ;-D

Z Klausova blábolícího fanklubu mám docela dobrou bžundu... ;-P

bacil 2.2.2008 15:26

Re: Re: Vlasto.On,

Já docela taky...obzvlášť, když někdo označuje profesora ŠVEJNARA ZA DR. RATHA. My si je nepleteme jako vy ,ty vaše Tomáše (Šulínka s Cukrem). A to je mezi nimi snad metr rozdíl. No ale zase mektaj oba stejně a chytří budou asi taky postejnu. Fešáci jsou rovněž oba.

Ivan Nový 2.2.2008 14:53

Vlasto.on,

všiml jste si jak u Drtinové skrytě dementovali to, že by mohl být agentem KGB :-))))) Podobně postupovali i s tím občanstvím :-)))))

Patrik 2.2.2008 15:06

Re: Vlasto.on,

To je omyl.Podezírám je Klaus,že je agent .jeho papíry byly rychle zkartovány v listopadu 1989.Ale ono se toho nakecá.

Patrik 2.2.2008 15:10

Re: Re: Re: čeho moc, toho příliš

Já jsem všiml,že Klaus asi není čistý.Proč zrovna jeho dokumenty byly zkartovány?S tím břichem bych raději počkal,až Putin naštve a otevře archiv.

F.VÍZEK 88.100.57 2.2.2008 12:58

Reformy začít od HLAVY !

Volá se po reformách (= změna, náprava, zlepšení).  Všechno, co se má reformovat, bylo založeno vládami Václava Klause (systém daňový, důchodový, zdravotní, sociální).  S Klausem se ale v dalších pěti letech dá očekávat spíše stagnace, případně deformace a změny k horšímu.  Je to člověk za zenitem (v cizině budí rozpaky až útrpný úsměv)  a další roky s ním = ztracené roky ! 

Pokud by k nám se  Švejnarem přišla pohroma pro podvodníky,  pro zloděje a zlodějíčky,  pro politické korouhvičky - nebylo by to žádné neštěstí pro národ.   Copak si zasloužíme, aby dalších pět let na Hradě pražském byl autor a ochránce a propagátor pánů Kožených, Železných, Krejčířů, Pitrů, Mrázků, Šrejbrů, Stehlíků....a jak se všichni jmenují...  To si národ zaslouží ?

Když RERFORMA VŠEHO,  začněme u hlavy !

Alenka Šklíba 2.2.2008 13:03

Re: Reformy začít od HLAVY !

fajn, začneme u hlavy- byl jste senátor? Jste tedy zodpovědný za to, jak to tu vypadalo a za bilionový dluh. Alou do kamenolomu a tentokrát si to pořádně odpracovat, žádný zašívárna v kanclu.

Patrik 2.2.2008 13:06

Re: Re: Reformy začít od HLAVY !

Správně a Klause,Kočárníka,Jičínského a ostatní také.

F.VÍZEK 88.100.57 2.2.2008 13:38

Nevinen - JEDINĚ KLAUS !

Pouze Klaus je NEVINNÝ, ten jediný má pouze zásluhy:  Aby ne: vždy't byl postupně jenom ministrem financí, předsedou vlády, předsedou Sněmovny, prezidentem. Samé bezvýznamné funkce...   Taková je pravda.

PS: O mých aktitách jste si přečetla?  A moje hlasování v parlamentu prohlédla?  Pokud v té době zůstalo něco v archivu?  Našla jste moji ruku zvednutou na něčem, co  DOVOLILO mnou kritizovaná fakta?  Potom mě - jako bolševici - mějte za viníka a posílejte do kamenolomu !  Oprávněně ! ?

Ladislav N. 2.2.2008 13:49

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek

Vízku, celý život zůstat přesvědčeným komunistou jako ty, může jenom člověk, který nemá rozum... ;-P

Hrad 2.2.2008 14:01

Re: Re: Komunistický "Goebbels" Vízek

Řekl řekl W.Churchill. Ale také to, kdo komunistou není do třiceti let, nemá srdce. Blbečku. To poslední není urážka, ale diagnóza. (Y)

AeroKarel 2.2.2008 15:11

Re: Re: Re: Komunistický "Goebbels" Vízek

Vaše?

Ladislav N. 2.2.2008 15:18

Re: Re: Re: Komunistický "Goebbels" Vízek

Opravdu to říkal Churchill? Dá se to nějak doložit?  :-D

Hrad 2.2.2008 16:23

Re: Re: Re: Re: Komunistický "Goebbels" Vízek

Čti, ať se nemusíš ptát. Ta věta má pokračování. Kdo je komunistou ještě po třiceti letech, nemá rozum(souhlasím, za předpokladu, že nežiji v Kibeře, Rocinze, ..... a na nějakém jiném místě planety Slumů - Mike Davis).  Cítíš v tom anglické myšlení(humor)? Ale ještě něco. Líbí se ti toto? Jako koloniální tajemník v roce 1919 chtěl Churchill používat v Iráku proti "Arabům, kteří nechtějí spolupracovat, smrtící plyn. Vysvětlil: "Nechápu, proč se tak štítíme užívání plynu. Velmi silně podporuji užívání jedovatých plynů proti necivilizovaným kmenům". Hitler se měl od koho učit. Koncentrační tábory, nebo chceš-li gulagy nevymysleli ti dva známí hoši. Oni mohli klidně opisovat od Angličanů, jak ti řešili svůj problém za burské války. Když k ná vtrhla vojska spřátelených armád tak období po vpádu nazval Louis Aragon Biafrou ducha. Druhý díl této tragedie má pokračování po vpádu "Trhu". Studuj, ať nemusíš hrát tu novou hru "Hop na špek". Lepší je prohlédnout si fakta, a okamžitě zůstat úplně němý. Moc mi to nejde. 

F.VÍZEK 88.100.57 2.2.2008 14:11

KSČM a tvoje ubohost, anonyme...

S opovržením píšeš o komunistech, jejichž strana je z vůle občanů třetí nejsilnější v zemi, má více poslanců než lidovci a zelení dohromady a dokonce už skoro dvacet let nebyla "u koryt". A dokonce sama říká, že se tam ani nehrne, byť jí Topolánkova garda zametá chodníček k moci parádně...  

 Uvědom si, že tento způsob odmítání komunistů už nikoho "nebere", je spíše kontraproduktivní a jde jim "na ruku".   Navíc jde o primitivní demagogii i s ohledem na to, že jsme v EU ... a v NATO...   Nechme žít a buďme lepší, aby doopravdy znovu nedostala KSČM  od lidí kormidlo...