5.6.2024 | Svátek má Dobroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Senátní fraška

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Joska 2.2.2008 18:12

Re: Senátní fraška

Kdepak! Ani náhodou! Vždyť byl JEN premiér. Ten nemá proti prezidentské funkci žádné pravomoce;-D

Marcela 2.2.2008 18:24

Re: Re: Senátní fraška

Josko, Vy jste neodpověděl. Havel byl prezidentem a podepsal všechny zákony, podle kterých se dělala transormace.Proč, když je podle Vás Klaus vinen, proč není vinen taky Havel?

Patrik 2.2.2008 18:27

Re: Re: Re: Senátní fraška

Jistě,že spoluodpovědnost padá také na Havla.Ovšem,že hlavní vinu má předseda vlády,protože i když s tím prezident nesouhlasí,tak to neznamená,že zákon neplatí.

watabi 2.2.2008 18:55

Re: Re: Re: Re: Senátní fraška

Patriku, zajímavá úvaha. Ovšem vy a vám podobní svalujete na Klause i to, co napáchali socanští premiéři. Protože podle vás za naprosto všechno v této zemi může Klaus. Jen by mne zajímalo, jakou myšlenkovou konstrukci budete muset vyrobit, abyste mohli tvrdit, že Klaus může i za únor 1948. Ale váš megamozek Jičínský už na něco přijde:-P

Patrik 2.2.2008 19:00

Re: Re: Re: Re: Re: Senátní fraška

Moment,to je omyl.Já tvrdím,že je spoluzodpovědný a proto by měl jít do důchodu-Měl odejít se Zemanem.

watabi 2.2.2008 19:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senátní fraška

Kdyby měli odejít všichni, kteří se podíleli na politice od plyšáku, tak by asi nezůstala ani nožka. I váš guru Paroubek by musel zmizet...........Ten na premiérském postu škodil poměrně krátce, zato intenzivně. A o jeho působení na magistrátu HMP se toho v médiích už objevilo také dost. Ukažte, kdo je zcela bez viny? .........Vlastně ano, máte pravdu..........zcela bez viny je Švejnar. Ten totiž právě spadl z amerického nebe, nikdy pro tuto zemi nic KONKRÉTNÍHO neudělal, do politického života se nijak nenamočil, proto nemohl nic zkazit. Je to podobný spasitel jako byl svého času senátor Václav Fischer. Toho také národ zbožňoval, byl nejpopulárnějším miláčkem.........a proč vlastně? Na to by snad mohli odpovědět psychologové. Nebo spíš psychiatři. Občanstvo má sklon při vhodné mediální masáži jít jak slepí koně za jedním vyvoleným - a tím je letos Švejnar. Můžete mi prosím říci, jaký zcela jasný názor (alespoň jeden příklad) pan Švejnar od doby vyhlášení své kandidatury vyslovil?  Tedy kromě toho, že sám o sobě řekl, že má vysoký morální kredit....................už moje babička říkala, že samochvála smrdí;-D

Patrik 2.2.2008 19:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senátní fraška

Proč můj guru Paroubek?Prostě nechci Klause,tak hned jsem obdivovatel Paroubka,Trochu omezené

watabi 2.2.2008 19:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senátní fraška

................protože vaše myšlenkové pochody odpovídají mentalitě obdivovatelů pana Jiřího Paroubka....................

Patrik 2.2.2008 19:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senátní fraška

Tak já fandím Švejnarovi,tak jsem zařazen k obdivovatelům Paroubka,Hm.To jste mi naznačil přesně.Kdo nejde s námi,tak je proti.Je to výmluvné.

watabi 2.2.2008 19:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senátní fraška

Dělá vám potíže psaný text? Zkuste to ještě jednou................a kdo nejde s námi, jde zřejmě jinudy. Je na tom něco špatného?

Patrik 2.2.2008 19:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senátní fraška

Kličkujete.Vám dělá potíže být férový.Pro¨stě,já si dovolím,že nechci Vencu Klause,tak jsem Paroubkovec.

Patrik 2.2.2008 20:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senátní fraška

Nějaký hulvát napadá člověka a píše,že je jak vynervovaný jezevčík.To jsou paradoxy.chce poučovat a ted tohle.

Joska 2.2.2008 19:06

Re: Re: Re: Re: Re: Senátní fraška

No jedno je fakt a neříká se mi to dobře. Je pravda, že socani opravdu některé škody napravili, i když až pod tlakem EU. Není to probůh projev sympatie k nim, spíše postesknutí nad tím jak "pravicové vlády VK" úřadovaly. Tak, že levicová ČSSD se nakonec chovala pravicověji, tedy aspoň za Zemana.

Joska 2.2.2008 18:32

Re: Re: Re: Senátní fraška

Netvrdím přece ,že Havel je bez viny. Jenže pravomoce prezidenta nejsou tvořit zákony, ten je může pouze vracet a sněmovna jej opět může přehlasovat. Nevím, kolkrát se to a u jakých zákonů stalo, ale několikrát se to určitě stalo. Navíc, jak víte nehledí se na to moc dobře, když prezident často zasahuje do činnosti vlády. No a představte si také tu dobu.. Na Klause se nesmělo šáhnout, novináři se před ním téměř třásli a kdo byl proti byl zadupán.

Ivan Nový 2.2.2008 17:59

Proč potřeboval pan Švejnar v TV říci,

že nikdy nebyl lanařen na agenta?

Ivan Nový 2.2.2008 17:52

Přitažený scénář za vlasy,

Někdo ukradne 500 miliónů z bezpečnostní agentury, byly tam ty peníze? Že to nenapadlo SG takové řešení :-)))) No a jak by té bance pomohl rychlý přechod na euro???

Alf 2.2.2008 17:36

Velmi dobré. S tím stádem.

Zkrátka a dobře, Švejnar to skutečně bere tak, že se postaví do čela stáda. Jsme však stádo? Rád bych doufal, že ne.

Patrik 2.2.2008 18:24

Re: Velmi dobré. S tím stádem.

Stači,že je tady stádo Vency Klause.Pardon,Náš vůdce Václav

watabi 2.2.2008 18:58

Re: Re: Velmi dobré. S tím stádem.

Ach jo, vy jste opravdu naprosto nevychovaný arogantní hulvát.................

Patrik 2.2.2008 19:13

Re: Re: Re: Velmi dobré. S tím stádem.

a ty jsi normální debil Já si dovolil napsat Venca Klausů.Váš vůdce

watabi 2.2.2008 19:28

Re: Re: Re: Re: Velmi dobré. S tím stádem.

No vidíte, Patriku, jak se nám tu postupně hezky odkopáváte. Nejdříve se snažíte působit dojmem přemýšlivého inteligenta a nakonec se ukáže, že opak je pravdou.

Jen na okraj - buď je někdo debil a nebo je normální. Obé dohromady jaksi nejde. To je stejná pitomost jako kdybyste řekl - zásadový Paroubek, slušný Rath, inteligentní Zaorálek, poctivý Gross, demokratický Grebeníček.;-P

Patrik 2.2.2008 19:38

Re: Re: Re: Re: Re: Velmi dobré. S tím stádem.

Vy jste mě napadl,že jsem hulvát.To jste zapomněl?Já se bránil a vy jste útočil.Přemýšlejte.

watabi 2.2.2008 19:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velmi dobré. S tím stádem.

Hulvát není nadávka, to je konstatování, že někomu chybí základní vychování. Přemýšlejte..........nebo myslíte, že jenom proto, že net je téměř anonymní, se tu lidé mohou chovat jako hulváti, častovat ostatní nadávkami a urážet  je? Vás tu nikdo neoslovuje jako blbečka nebo debila.............tak zkuste totéž.

Patrik 2.2.2008 19:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velmi dobré. S tím stádem.

Debil a nebo blbeček není nadávka,ale přesný popis.Slušný člověk nenapadá člověka,když neví proč.já jsem o tom vůdci reagoval na poznámku pana Nového,ale to vy nepotřebujete vědět a hned mě napadnete.Vy jste zaútočil,já se bránil.zkuste nejdříve u sebe a pak to vyžadujte od jiných.

JC 2.2.2008 16:05

S dovolením, Patriku

PROČ by se měl Švejnar stát ausgerechnet prezidentem? Člověk, který nemá absolutně žádné zkušenosti ani rozhled v politice, o niž se nikdy nezajímal? Pouze papouškuje fráze, které mu nakukal Paroubek a jeho rádcové (známý styl se totiž nezapře).  Co pro tuto zemi udělal jiného, kromě prosazení arbitráže proti ČR v triku ČSOB?

Jestli ev. hodláte mávat nadací CERGE, tak si to můžete rovnou odpustit.

Pete Brich 2.2.2008 16:38

"Člověk, který nemá absolutně žádné zkušenosti ani rozhled v politice, o niž se nikdy nezajímal?"

Švejnar to považuje za svou přednost. To je jako by největší předností kandidáta do dozorčí rady banky bylo, že nezná procenta a o trojčlence četl nedávno v Haló novinách.

PB

Patrik 2.2.2008 16:55

Re: S dovolením, Patriku

A proč by měl být prezidentem Klaus?Člověk ,který je spojen se zlodějnama/ tím nechci říct,že je hlavní viník/.Člověk,který lže u soudu.Prostě měl odejít společně se Zemanem.Připadá mi strašně trapný a směšný a hlavně křívý.Viz třeba mobilizace.

Kajda 2.2.2008 17:11

Re: Re: S dovolením, Patriku

Můžete vysvětlit, jak souvisí mobilizace s Klausem?

Patrik 2.2.2008 17:14

Re: Re: Re: S dovolením, Patriku

Před volbami Odesáci polepili celou Prahu plakáty ve kterých mobilizovali proti ČSSD a potom se se Zemanem domluvil na funkcích.Na plakátě bylo napsaáno s velkýmy písmeny MOBILIZACE.Varoval a potom se za funkci přilez.

Patrik 2.2.2008 17:16

Re: Re: Re: Re: S dovolením, Patriku

tenkrát byl předseda Klaus.