30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
brána 1.5.2008 10:47

Bože odpusť ji neb.......

Jě jsem hned po titulku požádal všemocného za odpuštění. Paní Bobošíková patří k nevinným svou nevědomostí. Nepochopila základy významu machiavelismu v křesťanském světě.

Skept icus Maxi mus 1.5.2008 10:47

Evidentně Vás i znásilnila, otečkovaný blbečku :-)

Hrad 1.5.2008 10:39

Re: Re: Re: co bylo ukradeno, musí být vráceno?

Buď rád, že aspoň k tobě "mluví". Jistota je jistota řekl si jednou ježek když lezl na rýžový kartáč, a raději si na něj nátáh prezervativ.

Hrad 1.5.2008 10:33

Re: Kdo je chamtivý

A jak se hromadí majetek se skrupulemi? Co je to vlasně ta skrupule? Nějak mi to množné číslo nejde. Není to zase nějaký pleonasmus tvářící se zasvěceně? A mlčet můžete i tehdy, kdaž něco "hlasitě" napíšete. Přečtěte si ještě jednou, co jste před chvílí napsala.  

jirka.s. 1.5.2008 10:32

Re: Vysvětlení prezidentské volby máme zde.

Tak tato asociace mne přepadla již dříve než v polovině článku! ;-(

Skept icus Maxi mus 1.5.2008 10:19

On je vlastně kardinál Vlk taky dobytek, takže nebude tak zle, takový vůdčí vůl.

Chce to okamžitou odluku církve od státu a s holou řití tento ujetý parazitický kult mrtvých vypoklonkovat.

Martin II 1.5.2008 10:18

Re: Vysvětlení prezidentské volby máme zde.

Jinak normální...?;-D

Martin II 1.5.2008 10:17

Re: Naprosto s vámi souhlasím

I já s p. Bobošíkovou souhlasím a měl by to uznat každý,nezaujetý člověk.To,co se v tomto státě děje teď,nemůže nechat poctivého člověka klidným,Ohromný stát.dluh a přitom se prodávají nemocnice i s pozemky za čtvrtinovou cenu předem dohodnutým osobám a skupinám.Přitom Julínek tvrdí,že ve zdravotnictví nejsou peníze.Kalousek nacpe desítky miliard církvi a zároveň řve,že jsme zadluženi.Řekl bych,že se naše vláda dopouští trestného činu postupné likvidace našeho státu.Rv!!

mirek 1.5.2008 10:08

Vysvětlení prezidentské volby máme zde.

Po přečtení této komunistické agitky jsem se přestal divit kandidatuře paní Bobošíkové na prezidentskou funkci za KSČM, má nejen jejich podporu, ale i jejich myšlení.

Michal 1.5.2008 9:54

Naprosto s vámi souhlasím

Vážená oaní Bobošíková, přiznám se, že politikamne v tomtostátě přestala zajímat již před ěkolika lety. Je mi pře padesát, jsem celkem slušně zajištěný, ale bohuže to není věk k tomu, abych kamkoliv odešel. Zdraví sem tam také sabotuje a proto již na změnu není čas. Škoda, jelikož práce je to poslední čeho bych se kdykoliv a kdekoliv bál. Hodně cestuji a tak mohu posoudit - bohužel. Naprosto s vašimi názory souhlasím ! V podstatě vám patří i dík, že jste je vyjádřila a třeba se někomu i rozsvítí. Děkuji, držím place a přeji hezký den! Michal

Ras-Putin 1.5.2008 9:53

Re: paní Bobo

Větší blbost, jsem dlouho nečetl.

Milan 1.5.2008 9:45

Re: Odmítám platit

Náboženství sloužili vždy k tomu,aby se lidé věřící něčeho báli,ale NIKDY nikomu nepomohlo z bídy,nemoci.I dnes vidíme,že ve světě dělá náboženství největší zlo,včetně válek.Pomocí náboženství byli lidé po staletí zastrašováni a běda tomu,kdo nevěřil.Církevní hodnostáři žijí v přepychu bez práce,kdopak bude na těch polnostech a lesích na ně pracovat,aby se měli ještě lépe???Rv

Diana 1.5.2008 9:43

Zbytečnost

Paní Bobošíková, je naprosto zbytečné chtít po vygumovaných modrých hlavách logické myšlení a zdravý úsudek. Na všechno, co jim nejde pod nos, budou pořád idiotsky opakovat, že jde o populismus, bolševické manýry a podobné "skvosty". A přitom je každému myslícímu občanovi jasné, že miliardovou zátěž na nás pánbíčkáři hodili výměnou za nedostižného prezidenta. Přišel nás pěkně draho a ještě přijde!! jJnomže pravdu nechce nikdo slyšet - jenom stokrát opakované fráze, takže bojovat s pokryteckými pravičáky je jako bojovat s větrnými mlýny či spíše korouhvičkami -kam možnost bezpracného výdělku - tam oni.

marie 1.5.2008 9:39

Re: Re: Re: Bože,

máš svatou pravdu i když Bobošíkovou kariéristku taky nemusím!

marie 1.5.2008 9:35

svatí zloději v každém století hnus

Největší pakáž jaká kdy byla  jen moc a vládnutí,nic jiného neznají.Jsou to obyčejní zloději pak se pánbičkáři pomodlí a jsou čistí a nevinní.pryč s něma.!!!!!!

Milan 1.5.2008 9:30

Re: Re: Bože,

Vážení pánové přede mnou,i kdyby paní Bobošíková napsala stokrát větší pravdu než teď,nakydali by jste na ni špíny na tuny.Vy nejste schopni uznat,že to co napsala je stoprocentní pravda.Vám nevadí,že se už rozprodalo několik nemocnic za čtvrtinovou cenu a zároveň nám tvrdí,že nejsou peníze téměř na nic??Že stát má miliardové dluhy a teď je ztrojnásobíme a že to všechno zaplatíme všichni,i nevěřící?Že si církve nahrabou jako to dělaly před 3-4 sty lety?Jen si poslechněte Kalouskovy nářka na státní zadluženost a co dělá teď??Nebuďte zaujatí a přemýšlejte.

Platil 1.5.2008 9:25

Re: Odmítám platit

Nejen Vlk je člověku vlkem!Církvi,zvláště té katolické by slušela skromnost a méně zlata.Já bych jim vše co dokáží,že její bylo a unese to morálka čistoty vrátil a když jsou tak pro lidi,mohou z toho ledacos darovat chudým a potřebným! Velkorysost a skromnost by jim doporučil určitě i jejich ikona Ježíš!Církev slouží údajně věřícím,tak především tito by si měli tuto opečovávat.Ti ostatní mohou být velkorysí,ale nutit k tomu někoho není správné!Pak následuje zloba a nenávist a o tu určitě církve nestojí!

PPP 1.5.2008 9:24

Re: Re: co bylo ukradeno, musí být vráceno?

Jste normární pane Promirule? Já píšu o okradených, vězněných a popravených za bolševika a vy tvrdíte, že moje mysl je červená až rudá? Zastávám se potomků obětí bolševizmu a vy mluvíte o mé trvale rudé mysli? Někdo z nás je asi blázen.

vi 1.5.2008 9:16

Re: Re: Bože,

No vzhledem k tomu, že KareIV byl Lucemburk, M. z Arrasu Francouz a Petr Parléř Němec, je největší "Česká kulturní památka" odrazem spíše francouzské a německé kulturnosti, než kulturnosti ušmudlaných českých sedláků.

Malý Aston 1.5.2008 9:04

Re: Bože,

Souhlasím s Vámi.Nejsem věřící a nemám rád ani KDU ani Kalouska ale to co napsala BoBo je snůška debility a lísání se ke komunistům.Já osobně,jsme panu Vlkovi nic neukradl,pokud má být církev odškodněna za majetek,který jim komouši ukradli ať to zaplatí Filip a jeho družina která se k vrahovi Gottwaldovi stále hlásí a něco mohou přihodit i socani v čele s Paroubkem.I ta jeho politická strana Socialistická ve které byl vrholným šaškem se na krádežích podílela včetně strany Lidové vedené Plojharem.Z jakého důvodu mám já ze svých daní něco platit církevním hodnostářům,když to ukradli komouši a jejich političtí kolaboranti?Nějaké řešení musí být přijato, památky například kostely  tvoří naše národní bohatství a jsou odrazem naší vzdělanosti a kulturnosti.Je třeba rozhodnout,zda se z našich daní bude všechno platit jako doposud nebo si Vlk a jeho družina vydělá a bude se platit sama bez ceckání ze státního rozpočtu.:-D

Saul 1.5.2008 9:04

K těm stravenkám

Pokud Vám, paní(?) Bobošíková, správně rozumím, bojovali jste vy - bolševici za zachování stravenek "na pokyn lobby premiérova poradce Dalíka". Zajímavý poznatek, tohle jsem dosud nevěděl.

Forstmeister 1.5.2008 9:02

Církevní nároky

Co Vám, vy falové, vadí na daném příspěvku?

Tak jsem si to v KN a pozemkových knihách zase prošel (dle sektorů). Díky české "šlamperei" asi bude mít  ŘKC pravdu. Zábory majetku dle první a druhé pozemkové reformy nebyly do pozemkových knih mnohde zaznamenávány díky převratové euforii. Nicméně senátní právní postulát statutu pozemkové reformy z let 1919-1923 nemůže být zpochybněn, byť to státní bordeláři tehdy nezapsali do KN (oni zapisovali ale teprve po roce 1927, kdy to klerikové již měli v užívání, tudíž zapsané apriori, bez druhu užívání). Tak co občané, mají církve 140 000 ha půdy SLT, BPEJ nebo SP nebo jenom 5 000?  Pak proveďte výpočet. Dle mého soudu klerikály nehodlám dotovat. Na trappu mám na holuba také jenom dvě patrony a za své. Ať se klerikálové chovají stejně, a vymáhají desátky svých sympatizantů, ale nikolivěk od heretiků. Zahraje si se mnou, licitovaný mariáš ve čtyřech, tedy pauzírovaný, tam karty míchá "preforhont" ? Co Vy na to? Jako Jihočech a křesťan jistě své křesťanské "já" budete presentovat. Jako katechumena, nikoliv biřmovance, kterak mne pane kardinále Vlku, přivedete do lůna Církve  svaté, presentované výroky Benediktem XVI? Zatím tápu. Můžete mi  odpovědět i latinsky (relevantně). Jazykem Caesara trochu vládnu, jazyk Senecy nezvládán. Jinak klerikálové, možno vás nazvat, abyste našinci políbil hýždě?           

pamětník 1.5.2008 9:01

Re: Re: Paní Bobošíková... Franz von Papen - katolická strana Centrum.

„Hitlera jsme si najali. Za dva měsíce ho zatlačíme do kouta, až bude kvičet,“ prohlásil sebevědomě Franz von Papen. Psal se leden 1933. Fanatik s knírkem a novopečený říšský kancléř byl podle konzervativního intrikána bezpečně „zarámován“ ve vládě plné spolehlivých lidí. U moci měl vydržet pár týdnů. Zůstal 12 let. od kat.str. Centrum získla Hitler 11,5 %.

Na jejich konci byla Evropa v troskách a desítky milionů zmařených lidských životů.

Hrad 1.5.2008 9:01

Re: Re: Re: Re: Odmítám platit

Ten, kdo se pokouší mluvit jménem Boha(i jako jeho náměstek, nebo podkoní(štolba)) by měl nejdříve  ukázat pověřující listiny!!!!!! Jestli to co se děje v této zemi a na této planetě bude dál pokračovat stejným tempem, pak počet těch "věřících" bude intenzivně růst. Jenom si myslím, že křesťané(katolíci) to nebudou. Ve slumech afrických velkoměst roste utěšeně počet příslušníků pentocostalismu(prý je jich přes 600 mil), kteří až se rozhodnou k činu, to bude (stranda). Víra(opium), nebo revolta!! Nic jiného jim totiž nebude zbývat. Kdysi dávno jedna moudrá, věříci žena pravila: "Přála bych ti takový život, aby jsi toho pana Boha nikdy nepotřeboval".

věřící 1.5.2008 8:58

Re: Bože, núžky mezi bohatými a chudými se rozevírají

" Dřív projde velbloud uchem jehly nežli bohatec do království nebeského."

PS  Nůžky mezi bohatými a chudými se rozevírají jak v dobách první republiky.

       Prokop Drtina napsal ve svých Pamětech : v letech 1930 a 1935 nebylo vlidských silách nájít si práci. (I to byl jeden z důvodů prohry politiků z první republiky ve volbách v roce 1946.)

promirul 1.5.2008 8:56

Re: Re: Re: Re: Odmítám platit

Kobylko Lajdo,má smlouvu a podepsanou krví,s ďáblem.

PPP 1.5.2008 8:55

Re: Re: co bylo ukradeno, musí být vráceno?

Ano pane Esmeralde, budou platit i ti kteří neokrádali, ale dali moc do rukou zlodějům. Budou ale platit i ti okradení, kterým nebylo nic vráceno a jejich potomci, včetně potomků vězněných a popravených. Platit prostě budou všichni. Tak si to přeje církev.

promirul 1.5.2008 8:54

Re: co bylo ukradeno, musí být vráceno?

Mýlíte se, to není klišé,CO BYLO UKRADENO,MÁ BÝT VRÁCENO.Ještě k tomu Masarykovo NEBÁT SE A NEKRÁST.Doba bolševismu zanechala v myslích všech lidí rudou stopu,kterou budou smývat generace.Vaše  mysl je zatížena vskutku červěně až rudě a zůstanete tak trvale.

Majkkl 1.5.2008 8:47

Re: Paní Bobošíková....

Tak to bývá u všech svazáků, kteří se přehoupli mezi "podnikatelskou elitu"..

balů 1.5.2008 8:47

Re: Re: Ano

270 mld - O tolik stihl Paroubek zvednout dluh ČR během jednoho roku, nejsem příznivec modroptáků, ale ani sklerotik