21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Zdendáč 1.5.2008 12:29

Re: Věřící se spolehne na Boha, ne? :-)))

Ještě ti tam chybí Alois 12.25 (Grebeníček),Miroslav 12.45 (Ransdorf) a trocha "filipiky";-)

Skept icus Maxi mus 1.5.2008 12:51

K čemu bych tam měl přidávat rovnostářské bratry křesťanů? :-)

Zdendáč 1.5.2008 13:16

Re: K čemu bych tam měl přidávat rovnostářské bratry křesťanů? :-)

Třeba jen pro údržbu té Maxi mální Skep se?

Skept icus Maxi mus 1.5.2008 14:26

Pochyby nepotřebují údržbu, buď jsou nebo nejsou :-)

Zdendáč 1.5.2008 14:32

Re: Pochyby nepotřebují údržbu, buď jsou nebo nejsou :-)

Pochyby možná...ale skepse?To je přece úplně jiná písnička,né??

Pája45 1.5.2008 15:43

Re: Re: Věřící se spolehne na Boha, ne? :-)))

"Zdenáči", vy si vymíšlíte, ale kolega citoval z Bible.

Zdendáč 1.5.2008 16:11

Re: Re: Re: Věřící se spolehne na Boha, ne? :-)))

Milý Pájo,klidně můžeš psát boha i bibli malým písmem...Tedy pokud tím nebylo míněno zrovna něco osobního...Naopak "vy" bych se nebál a napsal raději s písmenem velkým,zvlášť jde-li o osobní zájmeno a vzkaz míněn byl navýsost vzkazem osobním?...To vše ale zůstává jen otázkou Vaší úvahy a volby...Ovšem "vymíšlíte" namísto "vymýšlíte",to už zůstává bratru na pováženou,jste-li jen kombinací ignoranta s negramotem nebo tak blbej úplně doopravdy?...

Skept icus Maxi mus 1.5.2008 11:52

Lukáš 12,31 Vy však hledejte jeho království a to ostatní vám bude přidáno. :-)))

12,21 Tak je to s tím, kdo si hromadí poklady a není bohatý před Bohem."

12,22 Svým učedníkům řekl: "Proto vám pravím: Nemějte starost o život, co budete jíst, ani o tělo, co budete mít na sebe.

12,23 Život je víc než pokrm a tělo než oděv.

12,24 Všimněte si havranů: nesejí, nežnou, nemají komory ani stodoly, a přece je Bůh živí. Oč větší cenu máte vy než ptáci!

clovek 1.5.2008 12:07

Re: Nakradené se prý vracet musí,možná!

Kdyby se měl vrátit nakradený majetek, tak kostely zmizí a flandáci

malstoka 1.5.2008 11:11

Návrat ke kořenům

Z tohoto článku Bobošíkové je jen jedno poznání a ukazuje jak hluboce je v ní zakořeněna výchova pionýrské a svazácké organizace, kde byla velmi náruživou svazačkou. Ona v životě nemůže pochopit, že co je ukradeno má se navrátit. Ona chce něco povídat o pití vína a kázání vody. Její manžel přišel jako jeden z vlastníků sklárem u  Chocně k pěknému majetku, Jejich výroba pivních sklenic pro rusko byl a je slušný byznys. Jako správná "demokratka" zaměstnala v Bruselu svého manžela jako svého asistenta, aby penízky z EU šly pěkně do jedné kasičky.

JH 1.5.2008 11:10

To je výborný nápad soudružko B0B0 a co ho aplikovat na vás???

Nebylo by fér zvláště v zemi, kde většina populace bývalé svazácké funkcionáře zrovna nemusí, oslovit ty, kteří si ze svého musí ročně ukrojit více jak pár milionů korun ve prospěch rodiny BoBo, která je neoslovuje a nikdy oslovovat nebude? Zeptat se jich, zda-li souhlasí, aby jedné hamižné rodině ze svých daní darovali tak značnou sumu?

K. 1.5.2008 11:20

Re: To je výborný nápad soudružko B0B0 a co ho aplikovat na vás???

vratte svazacky majetek, ktery byl vynat z restituci a ukraden, tem, kterym predtim patril. A majetek, ktery patril cirkvim, take vratte tem, kterym patril pred pucem. Co je na tom tak tezke pochopit ? Clovek nemusi byt v Bruselu, aby na to prisel. (Ale pokud na to prijde, mozna tam nebude.)

kAMIL MASAJEV 1.5.2008 11:09

Josef Fritzle

Musel jsem se jít projít. Ne že bych s článkem bůhví jak nesouhlasil, ale s Fritzlem bych taky souhlasil, kdyby napsal, že pedofilie je špatná.

kAMIL MASAJEV 1.5.2008 10:58

JANO, ZA KOLIK TY DĚLÁŠ?

KDO TI NA TO PŘISPÍVÁ? ZA KOLIK DĚLÁ TVŮJ MANŽEL? Z ČÍCH PENĚZ? CO TO PROBOHA PÍŠEŠ???

Zdendáč 1.5.2008 10:50

Bobo - mýty a omyly

Je nad slunce jasné,že s blížícím se termínem voleb do europarlamentu nás bude Bobo zásobovat ještě mnohým škvárem sloužícím jen a jen jejímu zviditelňování...Tentokrát už je ale nad další slunka jasné,že nebude kandidovat nikterak nezávisle nebo za jakési demokraty...Za svou šaškárnu při prezidentské volbě bude po zásluze odměněna a tak spočine na čelném (a tudíž volitelném )místě bolševické kandidátky.Tomu je zcela podřízen její současný slovník a nakonec i rétorika...

Přestože jsem beznaboh a nijak mi nevoní kontroverzní návrh pro narovnávání vztahů státu s církvemi,jedno upřít nemohu.Snahou (byť dle mého drahou a přehnanou) je mírnit dopady a škody způsobené bolševikem.Ten by proto měl v rámci takových náprav raději vyhlašovat sbírky (pokud to myslí upřímně) nebo raději držet hubu a krok (myslí-li to stále jen po svém)...

Skept icus Maxi mus 1.5.2008 10:19

On je vlastně kardinál Vlk taky dobytek, takže nebude tak zle, takový vůdčí vůl.

Chce to okamžitou odluku církve od státu a s holou řití tento ujetý parazitický kult mrtvých vypoklonkovat.

Pišta 1.5.2008 14:01

Re: On je vlastně kardinál Vlk taky dobytek, takže nebude tak zle, takový vůdčí vůl.

Vrátit co jim bylo ukradeno a okamžitou odluku!

mirek 1.5.2008 10:08

Vysvětlení prezidentské volby máme zde.

Po přečtení této komunistické agitky jsem se přestal divit kandidatuře paní Bobošíkové na prezidentskou funkci za KSČM, má nejen jejich podporu, ale i jejich myšlení.

Martin II 1.5.2008 10:18

Re: Vysvětlení prezidentské volby máme zde.

Jinak normální...?;-D

jirka.s. 1.5.2008 10:32

Re: Vysvětlení prezidentské volby máme zde.

Tak tato asociace mne přepadla již dříve než v polovině článku! ;-(

Skept icus Maxi mus 1.5.2008 10:47

Evidentně Vás i znásilnila, otečkovaný blbečku :-)

brána 1.5.2008 10:47

Bože odpusť ji neb.......

Jě jsem hned po titulku požádal všemocného za odpuštění. Paní Bobošíková patří k nevinným svou nevědomostí. Nepochopila základy významu machiavelismu v křesťanském světě.

Michal 1.5.2008 9:54

Naprosto s vámi souhlasím

Vážená oaní Bobošíková, přiznám se, že politikamne v tomtostátě přestala zajímat již před ěkolika lety. Je mi pře padesát, jsem celkem slušně zajištěný, ale bohuže to není věk k tomu, abych kamkoliv odešel. Zdraví sem tam také sabotuje a proto již na změnu není čas. Škoda, jelikož práce je to poslední čeho bych se kdykoliv a kdekoliv bál. Hodně cestuji a tak mohu posoudit - bohužel. Naprosto s vašimi názory souhlasím ! V podstatě vám patří i dík, že jste je vyjádřila a třeba se někomu i rozsvítí. Děkuji, držím place a přeji hezký den! Michal

Martin II 1.5.2008 10:17

Re: Naprosto s vámi souhlasím

I já s p. Bobošíkovou souhlasím a měl by to uznat každý,nezaujetý člověk.To,co se v tomto státě děje teď,nemůže nechat poctivého člověka klidným,Ohromný stát.dluh a přitom se prodávají nemocnice i s pozemky za čtvrtinovou cenu předem dohodnutým osobám a skupinám.Přitom Julínek tvrdí,že ve zdravotnictví nejsou peníze.Kalousek nacpe desítky miliard církvi a zároveň řve,že jsme zadluženi.Řekl bych,že se naše vláda dopouští trestného činu postupné likvidace našeho státu.Rv!!

Skept icus Maxi mus 1.5.2008 10:50

Ona to není "naše" vláda, je to vláda zvolená občany na základě legálního podvodného jednání.

Diana 1.5.2008 9:43

Zbytečnost

Paní Bobošíková, je naprosto zbytečné chtít po vygumovaných modrých hlavách logické myšlení a zdravý úsudek. Na všechno, co jim nejde pod nos, budou pořád idiotsky opakovat, že jde o populismus, bolševické manýry a podobné "skvosty". A přitom je každému myslícímu občanovi jasné, že miliardovou zátěž na nás pánbíčkáři hodili výměnou za nedostižného prezidenta. Přišel nás pěkně draho a ještě přijde!! jJnomže pravdu nechce nikdo slyšet - jenom stokrát opakované fráze, takže bojovat s pokryteckými pravičáky je jako bojovat s větrnými mlýny či spíše korouhvičkami -kam možnost bezpracného výdělku - tam oni.

Starý J. 1.5.2008 11:25

Re: Zbytečnost

Samozřejmě že jde o bolševické manýry! Za co vyměnili socani bilionovou zátěž v dluzích? Stokrát opakované fráze jsou ty vaše fráze o výměně za presidenta.

Nevážená - chceme-li odluku státu od církve, a to jistě v této převážně atistické zemi chceme, pak musí mít možnost církev, být z "něčeho živa". Předpokládá to majetek, aby žila z výnosů tohoto majetku. Komunisté - jejich partaj a potentáti této partaje žijí z prostředků nás všech - z našich daní. To církvi většina občanů této země nadále odmítá dávat. Takže si církev musí hledat jiné cesty k zajištění příjmů, aby její potentáti měli z čeho žít. A mají-li nárok na svou partaj komunisté, mají i věřící nárok na svou církev. Navíc rozdíl mezi církví a komunisty je ten, že církev dnes už (zvláště po odluce), nebude mít na život občana, který si to nepřeje, žádný vliv. Na rozdíl právě od těch komunistů, kteří se nám snaží řídit život i nadále.

Církev majetky měla do doby, než ji byly ukradeny. Takže teď nejde o nic jiného, než o vrácení mizivé části tohoto majetku, nebo náhrady za něj. Což zaplatíme za komunisty bohužel všichni!

Z vašeho příspěvku je vidět, že "je naprosto zbytečné chtít po vygumovaných rudých hlavách logické myšlení a zdravý úsudek." - řečeno vašimi slovy. Když jste totiž nepochopila tak naprosto jednoduchou věc. že "když bylo něco ukradeno, má to být i vráceno"! A opět vašimi slovy:..."takže bojovat s pokryteckými levičáky je jako bojovat s větrnými mlýny či spíše zloději -kde možnost něco ukrást- tam oni."!

marie 1.5.2008 9:35

svatí zloději v každém století hnus

Největší pakáž jaká kdy byla  jen moc a vládnutí,nic jiného neznají.Jsou to obyčejní zloději pak se pánbičkáři pomodlí a jsou čistí a nevinní.pryč s něma.!!!!!!

Saul 1.5.2008 9:04

K těm stravenkám

Pokud Vám, paní(?) Bobošíková, správně rozumím, bojovali jste vy - bolševici za zachování stravenek "na pokyn lobby premiérova poradce Dalíka". Zajímavý poznatek, tohle jsem dosud nevěděl.

Forstmeister 1.5.2008 9:02

Církevní nároky

Co Vám, vy falové, vadí na daném příspěvku?

Tak jsem si to v KN a pozemkových knihách zase prošel (dle sektorů). Díky české "šlamperei" asi bude mít  ŘKC pravdu. Zábory majetku dle první a druhé pozemkové reformy nebyly do pozemkových knih mnohde zaznamenávány díky převratové euforii. Nicméně senátní právní postulát statutu pozemkové reformy z let 1919-1923 nemůže být zpochybněn, byť to státní bordeláři tehdy nezapsali do KN (oni zapisovali ale teprve po roce 1927, kdy to klerikové již měli v užívání, tudíž zapsané apriori, bez druhu užívání). Tak co občané, mají církve 140 000 ha půdy SLT, BPEJ nebo SP nebo jenom 5 000?  Pak proveďte výpočet. Dle mého soudu klerikály nehodlám dotovat. Na trappu mám na holuba také jenom dvě patrony a za své. Ať se klerikálové chovají stejně, a vymáhají desátky svých sympatizantů, ale nikolivěk od heretiků. Zahraje si se mnou, licitovaný mariáš ve čtyřech, tedy pauzírovaný, tam karty míchá "preforhont" ? Co Vy na to? Jako Jihočech a křesťan jistě své křesťanské "já" budete presentovat. Jako katechumena, nikoliv biřmovance, kterak mne pane kardinále Vlku, přivedete do lůna Církve  svaté, presentované výroky Benediktem XVI? Zatím tápu. Můžete mi  odpovědět i latinsky (relevantně). Jazykem Caesara trochu vládnu, jazyk Senecy nezvládán. Jinak klerikálové, možno vás nazvat, abyste našinci políbil hýždě?