5.7.2024 | Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mejla 7.2.2009 4:30

Geislerová je jako Bobovize, taky nesmí chybět nikde, od akcí proti radaru až po stavbu blobu. Reklama zadarmo, no který komediant

by to nevzal.

Fafa 7.2.2009 4:24

Petre

komunismus taky nechybi v zadne ucebnici moderni historie. ;-D

důchodce30 7.2.2009 4:17

Re: Klaus je extremista

Jistá přezíravost Václava Klause vůči přírodě se koneckonců projevuje i v rozhodné distanci vůči blobu. Jako racionalista pochopitelně upřednostňuje tvary klasicky geometrické před tvary, jež přiznaně navazují na křívky "přírodní" a jsou jimi inspirované.  

důchodce30 7.2.2009 3:55

Re: Klaus je extremista

Vychází-li Václav Klaus z předpokladu, že podmaňování si přírody je výsostně lidská činnost  (a jako taková zajisté dočasná)  umožňující mu stále bohatší život, nemůže z principu připustit, že by poškozování přírody bylo člověku jakkoli na škodu. O "přírodu" již dávno jistojistě nejde, jde toliko o její úplné "vytěžení" a "vykořistění". To se zdá být úkolem člověka na této zemi. 

Jinak není ani třeba se dívat na snímky Amazonie, stačí vidět a srovnat satelitní záběry postupující pouště, vysychání,  středomořského pobřeží blízkého Španělska.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 7.2.2009 3:36

Re: Klaus je extremista

Ale ne, to samozrejme nemuze. Jenze me obecne vadi lide, kteri nejsou ochotni uznat, ze v necem nemaji pravdu a hlasaji extremni nazory. Napriklad mnozi tvrdi, ze VSICHNI Romove kradou. Mozna, ze z 50000 Romu jich 49000 krade, ale to prece nejsou vsichni. Zrovna tak by Klaus mel uznat, ze "trochu te prirode ublizujeme, ale neni to vyznamne". Jenze on radeji prohlasi, ze zadne niceni prirody nevidi. Aby bylo jasno, nevolim ani Zelene, ani zadne socialisty nebo komunisty, ale Klaus, Bem a podobni "radikalove" mi v ODS hodne vadi a myslim, ze i pro mnoho dalsich lidi delaji z ODS nestravitelnou stranu. Znate to, padesat malych chyb dokazete prehlednout, ale jednu, dve obrovske chyby neodpustite. Zrovna tak par "trochu nevhodnych" lidi v ODS by lide odpustili, ale jeden "blbec v čele" dela z cele strany neprijatelnou stranu.

Paul Sulc 7.2.2009 3:31

Re: příspěvek

Prispel z habsburskeho fondu,  dedictvi po Frantisku Lotrinskem, vy hlupaku.Prispela i slechta .A to se cela desetileti tutlalo, s tim ze prispel pouze narod..Kdyby to zalezalo na narode, tak by tam stala tak akorat drevena bouda na vercajk. Tohle ovsem nutno troubum vysvetlovat

vrata 7.2.2009 3:27

Re: Klaus je extremista

Měl jste ještě napsat, že za kácení pralesů, výrobu biolihu na úkor potravin, stavění větrníků, zákazy výstavby jaderných elektráren, lovení velryb a smrt Kaplického může Klaus.

68 7.2.2009 3:12

Když už jsme u toho extremismu,

tak tohle je extremně dobrý článek o extremních exhibicionistech a jejich veřejných exhibicích.

dzanny 7.2.2009 2:59

Re: Klaus je extremista

No tak je extremista - no a co? Je to přesně člověk kterého potřebujeme!

Josef 7.2.2009 2:55

Plizivy nastup totalitni diktatury !!

Pekne jste to Vlku popletl !! Nas Pan President nikdy nerekl  "Pliziva Kontrarevoluce"   !!!

dzanny 7.2.2009 2:55

Re: Vlk rozhodně žádným "intošem" nikdy nebude

Demokraté? Ti by se nechali zvolit v demokratických volbách  jako prezident. Demokracie znamená především vládu zákona (třeba územních plánů a výběrových řízení, které nějak neznal nikým nevolený Ježek), dále pak rozhodování o veřejných penězích volenými představiteli, jako jsou Bém a Jehlička.

A volí se ve všeobecných volbách, pouliční nátlakové akce, notabene s podtextem "navalte peníze", si mohou dát slovo "demokracie" tak akorát do názvu.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 7.2.2009 2:50

Klaus je extremista

Klaus je extremista, nebo se za nej alespon vydava. Jeho veta "Zadne niceni prirody nevidim." je proste skvost ;-P Nerikam, ze v mnoha vecech nema pravdu, ale on hlasa opravdu extremni nazory. Mozna, ze se klima otepluje, mozna se ochlazuje, mozna za to mohou sopky, slunce, rozsahle lesni pozary. Ale mozna, ze za 1/10 z techto zmen opravdu muze clovek se svymi tovarnami, auty, kacenim lesu, vypoustenim jedovatych odpadu do rek a mori. Jenze Klaus nepripousti ani tu 1/10. On zadne niceni prirody nevidi. Mozna by mu meli z letadla ukazat vykacene destne pralesy nekde v Jizni Americe a pak satelitni fotografii toho sameho mista z doby pred 5, 10 lety. Jenze by to asi nepomohlo. Klasu nikdy neni ochoten uznat, ze se nekdy mylil.

Klaudius 7.2.2009 2:47

Smyslem článku

je otázka v poslední větě- kým chcete v Praze nahradit ODS a hnusného Béma? Řekkěte to konkretně a nestyďte se za to. Nebo chcete dopadnout jako ve středočeském kraji nebo v MS kraji, kde také vládnou soc.demokrati s komunisty? Náměstkem hejtmana pro zdravotnictví je RSDr.Konečný, bývalý tajemník OVKSČ pro zemědělství v Novém Jičíně. Na titulní straně webových stránek MS kraje je kromě češtiny nabídnuta ruština. Pokud se prokliknete dál přes návštěvníka, teprvez tam najde cizinec anglickou verzi. 

hardy 7.2.2009 2:41

příspěvek

Musím Vás Vlku ubezpečit, že starej Procházka nepřispěl na Národní divadlo ze svého platu císaře, ale z daní toho lidu, kterým opovrhujete. tak je to.

ali 7.2.2009 2:39

To by se melo dat do ucebnic

demagogie8-o....

emersonskej 7.2.2009 2:37

Re: Klaus má v jistých tématech

Vidím to stejně !!!R^

PePa 7.2.2009 1:44

Re: "Lenin architektury le Corbusier", to je další perla,

Le Corbusier jako Lenin architektury je samozřejmě nadsázka, ale velice výstižná;-). To byste ale musel o architektuře něco vědět...

Hmmm... 7.2.2009 1:26

Re: Klaus má v jistých tématech

"vymknuta z kloubů doba šílí, já narodil se bych napravil ji..." Tak to myslíte s panem Klausem?

On ten Hamlet skončil, jak skončíl - a byla to tragedie, pane.

Jirka 7.2.2009 1:13

Re: Klaus má v jistých tématech

Taky si to myslím.8-o

Petr 7.2.2009 1:08

korektura

za "pokud vím" patří čárka.

Petr 7.2.2009 0:59

"Lenin architektury le Corbusier", to je další perla,

pokud vím tak funkcionalismus nechybí v žádné učebnici moderní architektury a brněnská vila Tugenhat (byť od jiného autora) - také krabice - je na seznamu UNESCO.

Honza42 7.2.2009 0:57

Re: Klaus má v jistých tématech

A vidíte. Mně zas připadají jeho názory celkem rozumné. Zato "svět" se za posledních 20 let poněkud pomátl.

Petr 7.2.2009 0:52

Dosti pokleslá úroveň,

"milovníci čtverců a panelákových krabic" - kdo to má být? Já myslel, že hlavní roli tam hráli někteří ministři, herci a umělci. Pokud je p. Vlk  schopen dospět až k označením typu Kateřina Jau Jau (a to mně příslušná dáma není nijak sympatická), pak se dostal na úroveň diskutujících z podniků nižší cenové skupiny. 

Gaston 7.2.2009 0:49

Vlk rozhodně žádným "intošem" nikdy nebude

To ovšem v daném případě není pro Vás vyznamenání, spíše naopak. Pane Vlku, jednak nerozumíte architektuře a prosím abyste si nebral do úst Le Courbusiera. Jelikož jste natvrdlý, tak budete podporovat Béma proti Paroubkovi, ačkoliv oba "jedni" jsou. Budete podporovat Klause proti těm "trapným demonstrantům za blob", ačkoliv ti trapní jsou demokraté, což se o Klausovi říci nedá. Budete nadávat Paroubkovi a zároveň budete fandit Klausovi, přičemž oba opět "jedni" jsou. Abych Vás tak úplně nezničil - Klausův nesouhlas s LS i oteplováním mi vůbec nevadí, považuji to za demokratickou diskusi. Ale Vy v hlavě jasno rozhodně nemáte, a tak se divím proč zrovna Vy sem píšete. Nejste ani demokrat, ani levičák, ani pravičák..... Jste pouze ambiciozní pan Vlk

S.T.K. 7.2.2009 0:49

Dědiční panovníci již nejsou k mání

- co takhle jmenovat do řela České monarchie Václava V. - Klause?

Jistěže jmenovat, král přece nemůže být zvolen plebsem. Kdo že ho jmenuje? To je přeci jedno.                   ;-)

pp 7.2.2009 0:43

Re: pane Vlk

V češtině oslovujeme 5. pádem Karlíku. Takže: pane Vlku.

baklažán 7.2.2009 0:19

Re: Naprostý souhlas!

Aby nedošlo k nedorozumění - měl jsem na mysli svůj souhlas s autorem článku.

baklažán 7.2.2009 0:18

Naprostý souhlas!

R^

Erétik 7.2.2009 0:18

Klaus má v jistých tématech

extrémní názory... tak to prostě je.

mmm 7.2.2009 0:18

Ja je chci vsechny nahradit referendem

preci Cesi nejsou blbejsi (aspon ne o moc) nez Svycari. Politici jako urednici/podrizeni, kteri pripravuji a predkladaji navrhy a lidi(sefove) si vybiraji, ktery z tech navrhu projde.

Ovsem konkretni navrhy, ne stylem "muzete si vybrat 1000 navrhu od Pavla nebo 1000 navrhu od Petra, ale stejne je nesplnime ani jeden". Cili pryc s tema preplacenyma neschopnyma urednikama panama Klausem, Bemem ci Rathem!