3.7.2024 | Svátek má Radomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ghost Dog 7.2.2009 7:30

Re: Pane Vlku,

..honzaku, máte na to špatný názor: definovat nějaké "odborníky, zabývající se klimatickými změnami"...já bych o jednom věděl..Trofim Denisovič Metelka..;-)

..intoš = intelektuál..Osho Rádžníš označil takové tvory nepěknými výrazy..v podstatě o nich řekl:  "co intelektuál, to blbec" (volně přeloženo)...:-(

Frank 7.2.2009 7:28

Velice přesné a trefné.

Ještě by bylo zajímavé uspořádat anketu, kolik jsou na slavnou knihovnu dát mimopražští. Ti, co celou akci vymysleli musí býti trochu prdlí. Ale je vidět, jak  pražanům chybí první máje a manifestace. Berou potom zavděk čímkoliv, hlavně když můžou vyrazit do ulic.

Pišta 7.2.2009 7:27

Re: Béma

Zajímavý nazor.Bém vás jenom štve, ale ostatní jsou "sliz".a "zastupující říšští protektoři". Kdo je tedy podle vás v normě?

Pišta 7.2.2009 7:25

Re: Ále dou pane rado . . . .

Namouduši nevím s kým se pase Václav Klaus, ale pokud je pro jeho fan klub největší urážkou pouhé připomenutí jeho historických výroků , asi něco není v pořádku. A že ten klub bekal a dupal nožičkami pořádně!

honzak 7.2.2009 7:14

Béma

přímo "nemám rád". Štvou mě i jiní poslanci ODS, najmě Rádl. Nicméně se ovládnu a nebudu volit "přátele" zastupujícího europského protektora Reinharda Drátha či jejich staré soudruhy Filipoviče. O křídle zelenočerného slizu se ani nemá cenu zminˇovat. Zbývá tedy jen doufat (asi marně), že se ODS pochlapí a začne se chovat jako standardní pravicová strana. Tedy zamete si před vlastním prahem a nebude z lidí dělat blbce. Možná by to vyšlo, kdyby se prezidentn Klaus do "své" strany obul se stejnou vehemencí, s jako tepe euroblouznivce oteplovací.

paštun višnu 7.2.2009 7:12

levicově orientovaný kafral, žijící ze státních peněz,

...případně sám sebe si velmi vážící, do huby si nevidící samolibec, jehož lebensniveau nedosahuje úrovně buržoustova koně, kterážto životní křivda způsobuje jeho levicovou vyhraněnost. A nebo naopak, z dobrých poměrů vzešlý jedinec, jenž ke slávě a dobrému bydlu lehce přišel, a tuto nezaslouženost generalizuje na všechny úspěšné, za ni cítí vinu a svým levičáctvím ji odčiňuje.

honzak 7.2.2009 7:06

Re: Klaus je extremista

Až do dnešního dne jsem Tě považoval za realisticky myslícího člověka.... Ty si opravdu myslíš,že omezení CELOSVĚTOVÝCH emisí CO2 v Evropě, realizované za STRAŠLIVÉ  peníze něčemu prospěje??? Jediný znatelný efekt bude masový odsun zbytku průmyslové výroby z Evropy do Číny a Indie!

Jinak si přečti nějaké diskuse s Trofimem Denisovičem Metelkou, doktorem politické klimatologie. Pan doktor už pomalu brzdí a řekl bych že naměřené hodnoty prokládá jinými polynomy. K těm vykáceným pralesům - v posledních letech se kácí kvůli  NESMYSLNÝM BIOPALIVŮM!!!

Ať je Klaus takový nebo makový, nebojí se vystoupit proti eurosocialistickým kravinám. DObže dělá, případné následky bys totiž platil i Ty!!!!

paštun višnu 7.2.2009 7:01

Re: Krátká paměť

možná i strožoky, bedny, případně kontejnery

honzak 7.2.2009 6:56

Re: Pane Vlku,

Aby ses nerozplakal! Můžeš definovat nějaké "odborníky, zabývající se klimatickými změnami". Můžeš definovat nějaký rozdíl mezi chováním lidovců, melounů a sosanů? Já vidím jediný a to ten, že političky sosanů a lidovců se neválejí po zemi na Karláku jak Kačena Žakesová.

Závěrem definice intoše - je to levicově orientovaný kafral, žijící ze státních peněz, který nikdy nic smysluplného nevyprodukuje.

Prezident Klaus je opravdu zvláštní člověk, nicméně NENÍ BLBEJ!!!! Minimálně v případě "oteplování" a LS má 110% pravdu.

Niky 7.2.2009 6:53

Re: Pane Vlku,

Pane Fleischere měl jste ještě spát.

drask 2 7.2.2009 6:52

Re: Krátká paměť

;-)Zdeňku Tyšle- a vo tom to je! I já mám dobrou paměť ačkoliv jsem poměrně starý a ten Klausův  výrok si dobře pamatuji. Podržtaška Bém obrátil jak na obrtlíku a začaly problémy. Já jsem pro novou, krásnou knihovnu od Kaplického, která by byla u nás  první a pražáci a hlavně hoteliéři, kteří se stěžují na pokles zisků, by zase mohli na zahranicčních turistech začít plnit své vaky s penězi!;-O

paštun višnu 7.2.2009 6:52

Re: Pane Vlku,

Ano, má extremistické názory, zaplaťpánbůh. Ono totiž co je v naší skvělé EU extremistické, nemusí být ještě hloupé. Skoro bych řekl, že co v EU není hloupé, musí být extremistické. V KLDR je třeba extremistou každý, kdo neobdivuje veřejně Kim Ir-sena. V "politicky a ekonomicky debilním národě" (jak napsal vlastenec Niky níže:-)), může být extremismus jediným možným rozumným postojem.

J.G. Pašek 7.2.2009 6:36

Ále dou pane rado . . . .

Tobě se nelíbí co napsal a ne jak to napsal . . .

Václa Klaus se nepase se stádem ovcí a to ovečky nemůžou odpustit a tak bekají a dupou nožičkama . . .  

Niky 7.2.2009 6:31

Re: Klaus je extremista

Vileta je snad největší debil,který se na NP vyskytuje!

Niky 7.2.2009 6:28

Re: Železný nás stál 11 mld, Uzongulu chce 50 mld,

Květen 1995 pravdoláskaři v čele z Jiřinou Šiklovou,Petrem Pithartem,Ludvíkem Vaculíkem a dalšími pravdoláskaři napsali předsedovi vlády a ODS Václavu Klausovi otevřený dopis,kde jsme se mohli dočíst např. toto:vážený pane předsedo je nepřípustné aby ODS přijala sponzorský dar od zločinců jako je pan Uzonoglu.... Červenec 2007 stejní pravdoláskoví lidé napsali Topolánkově vládě  dopis,kde se např.dočteme toto:vážený pane premiére je nepřípustné aby naprosto nevinní lidé jako pan Uzonoglu ztrávily léta ve vězení,byli vláčeni médii a přitom se jim nedostalo ani té nejmenší satisfakce!

paštun višnu 7.2.2009 6:21

Re: Krátká paměť

no tak

Fleischer 7.2.2009 6:19

Pane Vlku,

ani já nefandím "blobu", nejsem však ani příznivcec našeho pana prezidenta a již vůbec ne panelákových krabic. Náš pan však prezident má extrémistické názory, nebo chcete tvrdit, že extrémisty jsou všechny zbývající evropské země a jejich představitelé, nebo odborníci, zabývající se klimatickými změnami? Ani já nemám rád pana Rátha a sociálně demokratickou stranu, ale proč je házíte do jednoho pytle se stranou zelených a lidovců?

Vaše názory jsou někdy zvláštní, stejně jako zvláštní jsou Vaše výrazy. Co to je "intoš"? Nebo to, jak jste nazval paní Jacques. To jsou totiž výrazy některých jedoduchých až slabomyslných diskutujících, jste také jednoduchý a slabomyslný?

Franta 7.2.2009 6:17

Re: Geislerová je jako Bobovize, taky nesmí chybět nikde, od akcí proti radaru až po stavbu blobu. Reklama zadarmo, no který komediant

Geislerová je dementní chudinka, nic než komediant. Vymaštěná slepice.

Niky 7.2.2009 6:17

Vážený pane Vlku moc vám děkuji za váš článek,

ale mám jednu otázku?Věříte,že náš ve své většině politicky a ekonomicky debilní národ je někdy schopen pochopit co jsou zač Havlovi pravdoláskaři?

xyz 7.2.2009 6:16

Kasl - salonní lev a podrazák

Klaus Kasla chránil a ten se mu "odvděčil" nevídanou zradou. Jeden den velebí Klause na václaváku, druhý pořádá s Havlem hepening Klause a ODS uražející. Není nad pevný chrakter.

xyz 7.2.2009 6:14

Re: Krátká paměť

Ó ty svatá prostoto.

j 7.2.2009 6:07

Železný nás stál 11 mld, Uzongulu chce 50 mld,

takže ta knihovna je vlastně směšně levná, pane Vlku. Vysvětlete to všem ekonomům i občanům, jejich srdce zajásá.

kalimero 7.2.2009 6:06

kde vzít pět miliard?

To je jenom polovina toho, co stát zaplatil za pana Železného, bývalého GŘ televize Nova.

Zdeněk Tyšl 7.2.2009 5:57

Krátká paměť

Bohužel mě paměť ještě slouží a tak si pamatuji,že:Když byl návrh knihovna poprvé představen,tak byl přijat s nadšením i na Pražské radnici.Pak ale pan prezident prohlásil,že se radši nevhá připoutat k buldozeru,a náhle radnice obrátila a bylo všecko špatné.Jsem obyčejný dělník,ale nejsem žádný hlupák a paměť mě ještě dobře slouží.Musím tvrdě pracovat každý den a né tlachat někde na veřejnosti,na to nemám vlastně vůbec čas.Myslím,e media nás někam postrkují a to se mě vůbec nelbí.Kritika má směrovat jinam.Děkuji:-/

lodička 7.2.2009 5:53

děkuji

děkuji pane Vlku za velmi výstižný názor.

paštun višnu 7.2.2009 5:49

Re: Klaus je extremista

Nevím, zda Klaus řekl nebo ne, že žádné ničení přírody nevidí a je mi to jedno, protože z nesčetných jeho vyjádření mi utkvěl především názor, že míra vlivu lidstva na oteplování není dostatečně prokázána, aby odůvodňovala brutální zásahy do svobody a trhu. V tom tkví těžiště jeho argumentace, ne v tom, jestli vidí nebo ne ničení přírody. Argumentace možná extremistické, (protože extremistické je zdá se vše, co není mainstreamové), ale navýsost potřebné. A jestli jste na extremismus citlivý, nechápu, co hledáte na NP. Inspiruje-li Vás mainstream, budou Vaším šálkem kávy spíš Novinky. Mezi vtipné bonmoty typu Vašek - šašek Vaše názory na prezidenta - blbce v čele - dobře zapadnou.

Rpuť 7.2.2009 4:52

O co že? No přece o prachy!

Pan Kasl má vlastní stavební firmu, víme?

http://www.jankasl.cz/kdo-jsem.php

bebe 7.2.2009 4:45

Velmi dobře !

Fafa 7.2.2009 4:45

Re: Klaus má v jistých tématech

extrémní názory... tak to prostě je

To je sice zrejme pravda, ale extremni nazory jeste neznamena mylne nebo moralne odsouzenihodne nazory. V kontextu doby meli Jan Hus a Martin Luther extremni teologicke nazory,  Ignac Semmelweis si taky uzil nalepek extremisty a Sir Winston Churchill byl extremistou pul zivota.

Fafa 7.2.2009 4:31

Re: Klaus je extremista

"Zadne niceni prirody nevidim."

Petre, tohle ovsem neni veta extremisty, ale naopak veta opatrneho svedka nebo opatrneho experta pred soudem.  Ona totiz v logickem dusledku znamena: "Netvrdim, ze niceni prirody neexistuje, ale ja osobne jej nevidim."