1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Joun 7.2.2009 10:56

Re: Vážně si to myslíte?

Odpovězte prosím na otázku pana Vlka. Koho budete volit?

Joun 7.2.2009 10:54

Re: 500 korun českých na občana ?

Člověče vy jste snad spad z višně. Národ, který prodá republiku za třicet korun bude dávat pro vaše krásný voči 500,.?

M. Zima 7.2.2009 10:52

Kdyby skutečně argumentoval, OK, ale u něho zbývá jen ta legrační komponenta.

David Karow 7.2.2009 10:51

Vážně si to myslíte?

Vážený pane Vlku, chatů na netu se zásadně neúčastním, neboť jejich úroveň mi připadá pokleslá. Váš článek mne ale přimněl, abych udělal vyjimku. Je to proto, že se mi vaše příspěvky líbí a skoro se vším, co píšete, shouhlasím. Tentokrát jste mne ale zarmoutil: opravdu jste tak pevně převědčen, že duševní ubohost pánů Rátů a Paroubků, či intelektuální jednoduchost zelených opravňují, nebo dokonce přikazují, zavírat oči nad korupčnickými manýry ODS a arogancí pana Béma? Váš příspěvek působí tímto dojmem. A je to škoda, protože když demonstraci za blob - na které jsem mimochodem také byl ač se mi blob nelíbí, jen si myslím, že by se o něm nemělo rozhodovat způsobem, kterým se tozhodlo - odsoudíte títo způsobem, otevíráte tím jen zbytečně prostor pro reakce typu twinIP viz níže.

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 10:50

Klaus kontra Slunce

"A jiní vědci jsou zase nasraní,že ty skvrny na slunci ne a ne přijít a odhadují,že nás čeká malá doba ledová. Takže doporučuji počkat a když se bude oteplovat nemá pan Klaus pravdu a když bude zima jako v Rusku tak doufám,že se všichni panu Klausovi omluvíte a řeknete jasně byli jsme volové"  Ani pak by Klause neměl pravdu , protože nikdy neargumentoval proti teorii glob.oteplování argumenty o nadcházejícím vlivu (též zatím pouze v úrovni teorie) snížené sluneční aktivity.  Hoří-li les za domem lze zvolit 2 varianty řešení :  a/HASIT (zastánci teorie GO)  nebo  b/ČEKAT na NÁHODNY DEŠŤ (snížení slun.aktivity)  c/ NIC NEVIDĚT(Klaus).   Klaus by měl pravdu jen tehdy kdyby se nakonec ukázalo  že vlastně nehoří. S náhodností varianty b/ to však nemá nic společného.

 

PETR 7.2.2009 10:50

500 korun českých na občana ?

Napsal jsem si těch pět tisíc miliónů na papírek, vydělil počtem obyvatel ( deset miliónů) a vyšlo mně, že by se z těch pěti tisíc miliónů mělo škrtnout sedm nul. Výsledek - pět set korun českých na občana. Prosím, přepoštěte to, nikdy jsem v počtech nebyl pevný v kramflekách. Ale  pokud jsem se nezmýlil, tak by to za tu legraci stálo. Konec konců - dnes je každý občan našeho státu zadlužen, ať už díky kterékoliv vládě, o to teď nejde, 70 - 90 tisíci. Těch 500,- Kč je pakatel. Za tu legraci to stojí. Do dneška jsme pyšní na to, že jsme si postavili Narodní divadlo. Jenže od té doby už nějaký ten rok uplynul a je na čase to zopakovat. A když se ukáže, že opravdu, ale opravdu není knihovna zapotřebí, o čemž pochybuji, tak ať výbor pro postavení blobu už teď řekne, nač se vybrané peníze použijí.  Tak prosím Vás, přepočtěte to po mně a jde-li opravdu o 500 korun - nebylo by to fajn, říkat si, že jsem jednou za celý dlouhý život dal pět stovek na něco rozumného ?  

herby 7.2.2009 10:49

Re: Geislerová je jako Bobovize, taky nesmí chybět nikde, od akcí proti radaru až po stavbu blobu. Reklama zadarmo, no který komediant

M. Zima 7.2.2009 10:49

Určitě, ale jako prezidentský imitátor nestojí za nic.

M. Zima 7.2.2009 10:46

Napište nám, jak jste to dokázal,

zatratit Béma, kLausovu onuci, a to při Vaší inteligenci! To bude jistě zajímavější, nežli Vlkovi bláboly.

LJG 7.2.2009 10:46

Nojo ta matematika

On dneska málokdo počítá a já spěchám takže to bude asi blbě.

To by tedy znamenalo, že pokud by blob chtěli zaplatit jen demonstanti dali by na něj každý kolik? Půl milionu?

Kolik by to vyšlo ,kdybysme se sbírali všichni včetně nemluvńat? Dvacet tisíc na rodinu? Pět tisíc na osobu?

Já dám nanejvýš stovku. Je to šité horkou jehlou. Viz ty články toho mladého architekta. Jsou ještě na netu bebo je musel stáhnout,

Haf 7.2.2009 10:46

Re: Klaue je velkým vůdcem vítězné konzervativní revoluce

a ještě největší ješita v česku, tím taky vostane na věkyvěkův.

Petr Brok 7.2.2009 10:44

Re: Diky

Priznejte si otevrene:

Po pristich volbach mate Paroubka premierem a Ratha prezidentem. Nebo opacne. Ja nepropadam nadseni z cehokoliv, co Topolanek vypusti z ust, ale fakt nevidim nikoho z te spousty JINYCH a SLUSNYCH o kterych mluvite. Vidim jen druhou, nebo spise treti garnituru, ktera se klepe na sve vysnene korytko.

Nejslusnejsi pravdolaskovec se jmenoval Pithart. Dodnes si pamatuji jeho vyjednavani s Meciarem, ktery si jeho slusnym nearogantnim vystupovanim vytiral hadejte co. Tak takhle ne.

Neplette si schopnost hajit vlastni nazor (odporujici stadni vetsine) s aroganci. Mne nevadi vztyceny prostrednik, ale nepotrebuji, aby nase zalezitosti spravoval tupy politicky korektni prikyvovac.

jan 7.2.2009 10:43

Re: Dáváte si zbytečně práci, jirkas je tu coby placený klaun

tak a´t si vydělá na chleba někdo ty diskuze musí vyvažovat - jinak by to byla nuda kdybysme si všichni přizvukovali :-) jen at argumentuje aspoň se něco zajímavýho dozvim

xxxKubeš 7.2.2009 10:43

S autorem

souhlasím do puntíku. Doufám, že hnusné příspěvky uvedené níže nebere v potaz, není se čemu divit když je mezi námi tolik komoušů a jim podobných. Za sebe bych jen dodal, že Béma od jisté doby nemusím.

M. Zima 7.2.2009 10:41

Dáváte si zbytečně práci, jirkas je tu coby placený klaun

mmm 7.2.2009 10:39

Re: Pane Vlk, díky, opět se Vám podařilo

8-o8-o8-o;-O;-O;-O

Petr 7.2.2009 10:37

Chobotnici nechceme

Dobře, Pochválil jste pana Klause ,trochu ODS  a nadal socanům. Bohužel jste zapomněl na bradvici p. Paroubka, a srovnat Ratha s Hitlerem. Rozšířilo by to prostor pro diskuzi.

M. Zima 7.2.2009 10:37

Pan Vlk

se svými iditskými výlevy sice splňuje bohatě kriteria poťouchlého kreténa, ale on je dnešní český vlastenec, člen redakční rady  Psa, a on se od tvořitelů mínění Neffa a spol. v podstatě neliší. I když se to nechce věřit, to je dnešní Česko, na víc se nezmůžou a víc také pakáž dosazená přes Listopad Prognosťákem a pod. stále ještě nedovolí.

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 10:35

Re: Chudáček Klaus

"A jiní vědci jsou zase nasraní,že ty skvrny na slunci ne a ne přijít a odhadují,že nás čeká malá doba ledová. Takže doporučuji počkat a když se bude oteplovat nemá pan Klaus pravdu a když bude zima jako v Rusku tak doufám,že se všichni panu Klausovi omluvíte a řeknete jasně byli jsme volové"  Klaus nebude mít pravdu ani potom, protože nikdy proti teorii globálního oteplování neargumentoval možným oslabením sluneční aktivity. Jestliže ta nastane, pravděpodobně sníží nebo vykompenzuje jeho účinek či způsobí dobu ledovou. Nic to však neříká o síle Klausových argumentů. Když hoří les za barákem (zapálený od blesku bez zásahu člověka) dá se buď hasit, čekat na záchranu od déště nebo nic nevidět.  Zastánci teorie o oteplování říkají HASIT, Klaus říká ŽÁDNÝ POŽÁR NEVIDÍM. Snížení sluneční aktivity je ten DÉŠŤ.

honzak 7.2.2009 10:35

Re: Vlk jako vzor myšlenkové totality

se na příznivce Kaplického těším tak za rok. Komu asi věnují svoji přízeň? Kaplický a jeho provozně nesmyslné stavby to rozhodně nebudou.

jan 7.2.2009 10:33

Re: Chudáček Klaus

jo příroda at chcípne, afričani klidně taky, po nás potopa, halvně že můžeme tedka plýtvat a užívat si - naše potřeby jsou totiž svaté - do každé domácnosti tři plazmové televize, pořádný SUV a kdo to nedělá je hlupák, stejně tu planetu zničíme, tak co

honzak 7.2.2009 10:33

Re: Ten pan Vlk, to je ale hlava!

možná je. Ale jste minimálně dva, ty "twine"!

jirka.s. 7.2.2009 10:31

Re: Malý Astone

A co takhle, šejno-lejno, na severu Prahy, v Bohnicích, tam teplotu neměříš??? ;-)

http://www.meteopress.cz/meteoblog/?p=4718

brána 7.2.2009 10:30

Klaue je velkým vůdcem vítězné konzervativní revoluce

 a tím zůstane navěkyvěků.

PROKOP BUBEN 7.2.2009 10:30

Re: Vlk jako vzor myšlenkové totality

R^ - není co dodat......

jan 7.2.2009 10:29

Re: nesouhlas s článkem

jirko podle mě je mnohem důležitější co píšu než že mi tam semtam chybí čárka či velké písmeno (víceméně schválně neztrácím s tim čas prostě píšu co mě napadne)

nepíšu článek do novin píšu komentář do diskuzního fora - ty jsi napsal jistě bezchybnou hlášku, dokonce jsi tam přidal uvozovky, je to krásné stylistycky bez chyby leč uplně k ničemu - radši bych aby jsi polemizoval s mými názory, než mě učil pravopisu - takže má fakta (možná spíše mé fakta - jukněme na pravopisnou stránku :-) ) možná obstojí v racionální diskuzi, těžko se ovšem hájí, když se jim nikdo nepostaví - jako malý aston kterému odpovídám, kolik dala vídeň nevím, myslim, že moc ne, i když někteří rakouští aristokraté patrně ano - vybralo se dokonce na dvě stavby ne na jednu - snad nám blob neshoří - nechci levnou knihovnu protože ta bude opravdu hnusná a nevkusná - blob se mi líbí klído si připlatim - už nejsme tak chudá země abysme museli šetřit na kultuře - stavba tam navíc bude desítky let - tak složme se - kde jste vzal číslo 5 miliard nevím - k dispozici je papundeklový modýlek z toho cenu nespočítá ani největší odobrník

yorik 7.2.2009 10:28

Re: Malý Astone

Když bylo zasedání v Davosu, tak jsem sledoval sněhové zpravodajství rakouské a německé TV. Od půl do sedmi metrů sněhové přikrývky. A i kdyby tomu bylo jinak, co s tím? Poručíme větru, dešti? Nebo si dáme závazek  jako pan Bursík a spol. , že za dvacet let ochladíme zeměkouli o dva stupně?  

čtenář zdrojů 7.2.2009 10:25

Re: Chudáček Klaus

skvrny na Slunci nejsou proto, že se nacházíme na minimu Slunečního cyklu. Astronomové prozatím neumějí předpovědět délku cyklu. Ten se mění v rozsahu 8 až 13 let s průměrem 11 let.

O tom, jak dělá astronomům problém predikce budoucího cyklu, se můžete přesvědčit zde: 

http://i191.photobucket.com/albums/z36/AlecRawls/Hathaway3-06and6-08gif100.gif

twin 7.2.2009 10:22

Ten pan Vlk, to je ale hlava!

Ten nám to, pravdoláskovcům a intošům, zase nandal, rejdy naše temné odhalil, ukázal, že nám nejde o nic jiného, než našemu slunéčku jasnému, dědu vševědu, kotník okopávati a světlé liberálně tržní zítřky tak ve své levičácké zavilosti mařiti.

Bože, to je ale vůl!

honzak 7.2.2009 10:21

Re: Chudáček Klaus

Jasně. Moře soupá, slaná voda je už v Pirně a soudruzi z NDR houfně prchají do Dolního Žlebu.

K chudému Jihu - ať se ráčí starat! Místo kmenových válek hlot budou muset černoušci máknout. Klidně jim to plať. Ale ZE SVÝHO!!!