28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mell 7.2.2009 14:49

Počteníčko, pěkný článek

Blob se mi líbí, myšlenka napodobovat tvary z živé přírody je hodně zajímavá, horší je to s těma, kteří jsou radikálně pro nebo proti, ti by snad byli schopni  i začít 3.světovou.

Michal Kupka 7.2.2009 14:46

Máte naprostou pravdu

Dobré je, že činitelů dobra je relativně málo. Špatné je, že činitelé dobra umí ovlivňovat veřejné mínění. Dobré je, že Dobrý a Slušný lidi se zpravidla neumějí politicky zorganizovat. Špatné je, že umí prodat své dobré a slušné duše ďáblu ukrutně lacino. atd.

Hobo 7.2.2009 14:45

Jediná varianta

Demonstrace jsem se zúčastnil. Jsem totiž pro realizaci projektu. Některé argumenty p. Vlka st. určitě stojí za zamyšlení. Ani mně se hrubě nelíbilo, když J. Prachař hned na začátku svých slov spojil akci s loňskou tzv. "divadelní krizí," s jejímiž aktivitami a cíli jsem hrubě nesouhlasil.

Nesedí mi však autorovy závěry, jako by účast na demostraci byla výrazem levičátství a vedla zemi (či alespoň Prahu) do záhuby. Defétismus, to je to, co z článku čiší, defétismus, který mi má zřejmě říci "co blbneš, vole, stejně nemáš koho jiného volit." Jenže, p. Vlku st., vždycky jsem měl koho volit a mám i do budoucna; a nikdy jsem nevolil žádnou bolševickou partu, ať se tvářila jakkoliv pravicově.

Shrňme fakta: blob politicky zatloukl Klaus a následně jeho herold Bém, kterému se z toho veletoče protáčejí panenky dodnes. Není divu, že jakákoliv demonstrace personalizuje problém do těchto dvou klíčových osob. Na každé demonstraci, jíž se zúčastním, zaznějí i blbosti, s nimiž nesouhlasím, ale to jistě není důvod všechna taková shromáždění okamžitě dehonestovat. Kdyby se oba jmenovaní pánové chovali v této věci demokraticky, nepoškozovali by pravici. Neboť oni jsou ústřední viníci! Demonstruji-li za blob, nemá to žádnou spojitost s pohledem na "oteplování" (s Klausem bez výhrad souhlasím) nebo Lisabonskou smlouvou (s Klausem bez výhrad souhlasím). (Rád bych se zmínil také k Bémovým názorům, ale má on nějaké, kromě toho, že visí na ústech Klausovi?) Pokud demonstrace za NK vyzní proti Klausovi a Bémovi, nelze se divit. Je mi i jedno, jestli kvůli tomu ODS ztratí Prahu - však bude mít, co zaslouží. Přece je nebudu volit kvůli jejich čachrům-machrům?? Ne, dám jim za ně, co zaslouží.

Takže: blob já osobně podpořím i v budoucnu. Je to mé občanské právo a není tím vyjádřen žádný jiný politický názor než ten, že se mi hrubě nelíbí, jak s tím projektem naši tzv. pravicoví politici s Klausem a Bémem v čele naložili.

paštun višnu 7.2.2009 14:44

Re: tak dobře, pár odkazů pro Vás, některé obsahují další odkazy

omylem jsem to poslal jako nový příspěvěk, ale jde o reakci na čtenáře zdrojů

Budíš 7.2.2009 14:42

Neznám nikoho,

kdo by souhlasil s Klausem.Bohužel.

palava 7.2.2009 14:38

pořád nevidím

toho Kaplického a disnayland nad Prahou .

jirka.s. 7.2.2009 14:34

Re: Kdyby skutečně argumentoval, OK, ale u něho zbývá jen ta legrační komponenta.

Správně, kchaltno, bez tebe by tady ani nebyla žádná  (Y) !!!!!!;-D;-D;-D

Marcela 7.2.2009 14:30

Pane Vlku,

 souhlasím s Vámi.R^

Marcela 7.2.2009 14:29

Re: az na toho bem-a psal same blbosti

tak proč to čtete? Čtěte si to, nad čím Vám srdce plesá. A to že nechápete, tím se netrapte, nemůžeme být všichni inteligentní. I Vás má Pánbůh rád.

Didi 7.2.2009 14:26

Re: "Lenin architektury le Corbusier", to je další perla,

Mimochodem není název "funkcionalismus" odvozen od toho, že stavba plní "funkci" tj. přesně ten účel proč byla postavena?

jirka.s. 7.2.2009 14:25

Re: Klaus je ignorant

Musím také snášet důkazy, že "čtenář zdrojů" je prachsprosté, smradlavé ŚEJNO-LEJNO ??? :-/

Balů 7.2.2009 14:24

Re: az na toho bem-a psal same blbosti

Saprlote, Vy jste ale demokrat.:-/ Jako řemen.

Pišta 7.2.2009 14:24

Re: "Zadne niceni prirody nevidim."

No nevím.Klaus se určitě normálně nenarodil, toho si musel někdo vymyslet.  Něco takového může být jenom umělé. To, pouhá příroda, bohudík neumí.

Didi 7.2.2009 14:21

Re: Klaus má v jistých tématech

A co teprve ten pračlověk, který vynalezl využití ohně a tím vlastně zahájil cestu vedoucí až k využívání fosilních paliv. Kde jen jsme mohli dnes být, kdyby tehdy blesk místo do suchého stromu praštil přímo do tohodle pravěkého extrémisty.

Nebo ten maník (tuším že v Sumeru) co si usmyslel, že místo tahání nákladů na hřbětě by mohl vynalézt kolo. Kdyby toho extrémistu hned na místě to jeho kolo přejelo, nemuseli jsme se dneska potýkat s problémy útlumu v automobilovém průmyslu !

Pišta 7.2.2009 14:20

Re: Diky

Já chci Koženého!! Celý svět nám ho závidí a mluví se o něm i v Kazachstánu!! Pitra s Krejčířem jsou také fajn! A což  takhle Soudek , Junek , Stehlík, Macek , Čermák, bratři Helbigové a další a další , samí  fajn klucí to sou,  A je jich  jako máku , jeden krásnější než druhej. A Švorcová je také ještě holka jako lusk. A což ta Polednová ,až jí pustěj Zkušeností holka má na rozdávání .

furtdokola 7.2.2009 14:13

Re: Klaus kontra Slunce-Blbost

Kontra blbci!

Pišta 7.2.2009 14:12

Re: Chudáček Klaus

Ono v únoru je vskutku velice nečekané a nebál bych se toho slova--překvapivé. Co na to lední medvědi? Už si je informoval? Ti prý si Klause také nemohou vynachválit

nosál 7.2.2009 14:12

Re: Klaus je extremista

hele a co se takhle kouknout že za poelsdích 100 let vzrostla plocha lesů v té odporně zničené Evropě o 30% ? He?!?

Plašmuška 7.2.2009 14:07

Re: Poněkud zjednodušený pohled pana Vlka

Pane Vládinku,  tam u Vás v Čechách si zmatečně polemizujte jak chcete, ale u nás Česku nebo v ČR mám na pana Vlka zcela jiný  názor.

Pišta 7.2.2009 14:02

Re: Pravda

Tak , tak. Každej starej blbec, byl kdysi mladým blbcem. A z každého mladého blbce, bude jednou,(pokud ho nepřejede třeba tramvaj), starej zasloužilej blbec

Pišta 7.2.2009 13:59

Re: občanská iniciativa

On umí i číst ? To by mnohé vysvětlovalo!  Já to pořád říkám , že nám ho svět zavidí!

Plašmuška 7.2.2009 13:59

Re: Nedivte se.

Libore,  někteří simplexní "rychle myslící"ani neví, že existuje hradní protokol a že prezident má povinnost mluvit se všemi demokratickými stranami, i když je jiného politického smýšlení.

čtenář zdrojů 7.2.2009 13:58

Re: Klaus je ignorant

Hm, to je tedy logika.;-D

Takže když někdo tvrdí, že něco existuje, a já chci důkazy, tak si je mám najít sám. Hm, tak se mi zdá, že khmérem jseš tady ty, kámo.;-D

Pišta 7.2.2009 13:57

Re: pana klause vždycky odstrkovali

Putin a Castro s Ho-či- Mimem by takové faux pas nikdy neudělali To víte ti nevzdělaní zamindrákovaní blbci z jakési Francie.  Nevíte někdo , kde to vůbec je?

miroslavb 7.2.2009 13:56

az na toho bem-a psal same blbosti

nekteri obcane si mysli, ze jsou chytri a chodi s tim na verejnost, ktera je ma obdivovat. jmena vlk st., klaus st., bem jsou nam dostatecne znama. nechapu, co pan vlk ma delat na neviditelnem psu, nechapu, ze ho vcas nevymazali. nema cenu s nim diskutovat, on by to stejne nechapal.

čtenář zdrojů 7.2.2009 13:55

Re: "Ta data samozřejmě existují"

pokud "existují samozřejmě i data to vyvracející", tak nám jistě ta data se samozřejmostí Vám vlastní tady uvedete. Stačil by odkaz na webové stránky.

Pro začátek Vám sem posílám data, potvrzující oteplování:

http://www.cru.uea.ac.uk/cru/info/warming/

káma 7.2.2009 13:54

Re: Klaus je ignorant

Čtenáři zdrojů,když už jsi ten za koho se vydáváš,musíš číst všechny zdroje,určitě si je při svém intelektu hravě najdeš.Jinak jseš jen zelený khmér.

Plašmuška 7.2.2009 13:53

Re: Klaus je ignorant

Pane Vlku, jako vždy výborně. Celá ta pravdolásková suita s ministrem pro lidská práva, který nemá ani mandát od voličů ( jako kandidát nebyl do senátů zvolen) profloáknutý Kocab. Věrný okopaváč kotníků Václava Klause Moravec, si  tuto neděli zve   v poledne Mischigenského Švejnara!! jak dlouho si to my konsinoři necháme líbit, aby si ČT 1 dělala za naše peníze politické kampaně!? Jak dlouho si ČT 1 bude dovolovat na demokraticky  zvoleného prezidenta, kterého podporuje 60 % občanů!  žáden politik v zemí EU nemá tak vyskou podporu jako náš prezident!! Jak dlouho si to necháme líbit? Slabá vláda M. Topolánka, která musí ustupovat všem si kope vlastní hrob. Jen co opadné a skončí předsednictví, nastane rychly sešup. Topolánková výhra je je z hlediska času krádkodoba, on míři  do Bruselu, celá ODS do prd..pekel.   

Ludva 7.2.2009 13:52

Souhlasím s panem Vlkem,

že ODS je odporná. (To napsal on)