26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Slávek-Valašsko 7.2.2009 19:10

Re: Pěkně zpíváte pene pisálku

 Ty ,abych ti to prozradil  slivovica je dobrá(ta moja),ale ta politická kocovina a to okolo,teho to je špatné a já starý vůl  diskutuju o takových blbostťách a to bych neměl, že když  piť  tak   jen tak ,abych  nechlastal moja řeč........

Fafa 7.2.2009 19:09

L'ego

V západní civilizaci je prostě GO fakt, a kdo to neuznává, blázen.

Ovsem podle Vasi logiky byly sveho casu v zapadni civilizaci faktem carodejnice a geocentrismus. Presto jsem docela rad, ze se nasli extremisticti blazni, kteri o techto pravdach pochybovali.

nO... 7.2.2009 19:06

Dopis Karlu Schwarcenbergrovi-PŘEČÍST TADY NA PSU !

Včera, nebo předevčírem tady na psu Vladimír Železný (nenadávejte a nejdřív si to přečtěte !) zveřejnim MOC hezké vysvětlení podpisu Lisabonské smlouvy. Pochopit to TAKHLE musí každý. A kdo pochopí, "pomodlí se" nejen za Klause....

Rostislav 7.2.2009 19:06

Jen do nich Vlku.

Vážený pane Vlku. Děkuji vám za vaši vůli a odvahu neustále bojovat s lidskou zbabělostí a hloupostí.Víte jsem už starší nejsem psavec jenom čtivec.Ale moc dobře pamatuji chování některých tzv.intošů.Jsem z vesnice a běžné rozdělení na ty kteří chápou "velký přínos socializmu" nebo  na " hlupáky  kteří  nechápou velké myšlenky."Je  ještě dnes bohužel  zažité, a nastává znovu  obroda podlosti a závisti.!Soudružka běhá s modlitební  knížkou ,jiný soudruh   zapálený ekolog hřímá o špatném topení,špatném hospodaření atd. atd. A znovu nám ti chytří  a inteligentní  hlupákům ukazují "jedinou cestu" Dnes to bude "Zelená "  nebo že by "Růžová." a opět  vše ZADARMO. A naši intoši! Opět mlčí lžou mlží no hlavně že   tvoříme v bruselu hajzlíky. Děkuji bohu za pna Klause a pár jemu podobných jenom víc takových pevných a slušných lidí. Ti  ostatní rádoby taky "intoši" by nás znovu přivedli  až k těm šlapačkám v Bruseu.  O mlouvám se za psaní nejsem "intoš". Hodně zdraví pane Vlku!!!!!!

Fafa 7.2.2009 19:05

Re: Klaus to dělá pro peníze.

Hlavo 22, pak jsou ale spis podplaceni ti, kteri chteji proti oteplovani bojovat. Prezident tvrdi, ze bojovat neni nutne. Jestli on neni podplacen od vyrobcu klimatisace? ;-)

Eva D. 7.2.2009 19:05

Re: V době internetu žádnou novou knihovnu nepotřebujeme

R^

Eva D. 7.2.2009 19:02

Re: Velice přesné a trefné.

R^;-D

L'ego 7.2.2009 19:01

Klaus a extremista?

Vy jste, pane Vlku, objevil Ameriku. Rozumně uvažující člověk ví, že Klausovy názory prostě už několik let jsou extremistické, nikoliv menšinové. A to nejen pokud se týká Lisabonu a EU, ale i GO. To, že si ho lidé zvou na přednášky, o opaku nesvědčí, spíš naopak. Na přednášky si ostatně zvou třeba Ahmedinežáda, který má také menšinový názor stran holocaustu. On ho nepopírá, chce jenom prověřit, zda k němu opravdu dochází.  Přesto o něm říkáme, že je extremista. V určité chvíli se totiž nějaké teorie bere jako prověřená (a to bez ohledu na to, zda je či není pravdivá), protože protistrana vyčerpala argumenty. V západní civilizaci je prostě GO fakt, a kdo to neuznává, blázen.

Fafa 7.2.2009 19:00

Re: ZAJÍMAVÉ JE, ŽE BLOB

Rozhoduji o nem predstavitele statu a mesta, kteri byli zvoleni v radnych svobodnych volbach. To se Vam zda dobre nebo spatne?

Fafa 7.2.2009 18:58

Pisto,

Popletl jste si to z hladovkou, která se týkala jen a jen toho, že Uzunoglu byl ve vazbě dva a půl roku a za celou tu dobu policie a soudy z nějakých velice podivných příčin nebyly schopné kauzu ukončit.

Ja si presne nepamatuju, kdy presne byl pan Uzunoglu ve vazbe, ale neprobihala vetsina jeho kauzy v dobe, kdy jeden z pozdejsich ucastniku hladovky byl prezidentem republiky a mohl kauzu ukoncit jednim skrtem pera?

Fafa 7.2.2009 18:52

Hobo

Na základě této námahy jsem provedl vlastní hodnocení a utvořil si názor. Jak to mám udělat, abych Vám ho předal?

Diky za debatu. Mimochodem neocekavam, ze mi predate Vas nazor. Na druhou stranu mame na blob odlisne nazory a Vy to zcela evidentne mate v hlave srovnane a pro svuj nazor zrejme mate docela dobre argumenty. Tak by mne docela zajimaly.  

Franta Flinta 7.2.2009 18:49

Re: Možností je nevolit nikoho.

Jeno aby pak ještě mohl volit!!!

Fafa 7.2.2009 18:47

Re: Možností je nevolit nikoho.

Ne, mne bohate staci ucast hluboko pod 50 procent. A navic bych podstatne omezil volebni pravo podle vyse platby primych dani.   

honzak 7.2.2009 18:39

Re: EXTRÉMISTA Klaus ?

tak siho važ, máš na to právo. My ostatní si ho nevážíme a taky na to máme právo.

Brabec 7.2.2009 18:29

Je to tak

Doufám, že lidi nejsou tak hloupý

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 18:20

Re: Ach ten Klaus!!!?????

Proč myslíte že se v lednu nečekal mráz. Předpověděli ho rosničkáři celkem přesně a tak jak přišel (tedy čekaně) tak zase odešel. A zase příjde.

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 18:19

Re: EXTRÉMISTA Klaus ?

Třeba je to tím, že to není jejich prezident. Zrovna tak jako to není můj prezident.Za svého prezidenta jsem považoval pouze Havla a toho si vážím dodnes.

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 18:13

Re: ZAJÍMAVÉ JE, ŽE BLOB

Myslíte že ti o něm rozhodují ?  Kdyby ano, pak se o něm diskuse nevede, ale chodí se tam za poznáním a na výlety.

vĚRA k. 7.2.2009 17:58

EXTRÉMISTA Klaus ?

Pane Vlku díky.Plně  s Vámi souhlasím.

      Jen nechápu, že redakce upozorňuje,že odstraní urážky, vulgarismy ale neděje se tak. Jak je možné, že někteří diskutéři si dovolí urážet svého prezidenta ? Je to děsné.

zrusksc 7.2.2009 17:58

Dokonalé:

pane Vlk klaním se před Vámi, mluvíte mi z dušeR^

Hm 7.2.2009 17:55

Re: ZAJÍMAVÉ JE, ŽE BLOB

To jako ti blobisti? Václav Havel a spol?

vĚRA k. 7.2.2009 17:48

EXTRÉMISTA

   Pane Vlku díky !

      Plně souhlasím s Vaším názorem ! Díky.

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 17:44

Re: Možností je nevolit nikoho.

Nebojte já bude demokrat taky jen do chvíle než nastoupí nová totalita.:-P

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 17:43

Re: Možností je nevolit nikoho.

A za totality byla takřka 100% účast. Spolu s tou venezuelou to však bylo právě až po nástupu totality. Tak daleko to vážně chcete dojít.  A 50% voličů přece není málo, daji-li hlasy pro demokratické strany. Ale naposledy tady získala hlasy z velké většina levice, to vás uspokojuje?

Hobo 7.2.2009 17:42

Re: Hobo

Ovšem. Nejsme v rozporu. Lišíme se snad jen v tom, že já to nepovažuji za hloupost, ale za podraz. Osobně se myslím, že takové množství přehodnocování stanovisek, jaké nastalo ze strany představitelů ODS po Klausově vyjádření, s absolutně největším kotrmelcem od primátora, vypovídá o demokratické kultuře výmluvněji než mnohé jiné kauzy. Jsem člověk pravicových názorů, nejsem přívrženec žádné strany, abych nemohl čas od času pochybovačně kroutit hlavou nad činy legálně a demokraticky zvolené pravicové strany.

Mimochodem, Klaus v této věci mi vadí nejméně, má prostě opačný názor, to tak chodí. Ti přikyvovači, vlezdoprdelkáři, přisluhovači a ostatní ubožáčci, ti mi vadí. Bém v čele. Snižuje to snad jeho legitimitu? Ne. Mluvím stále a jedině o tom, že u mne kredit nemá. U mne už ho ztratil.

No, jinak nevím, proč bych měl být s politickým smetením projektu smířen. Jako občan mám legální právo protestu a stejně jako ochotně půjdu podpořit Klause na jakoukoliv demonstraci proti Lisabonské smlouvě, tak budu nadále demonstrovat pro blob. Žádné jiné myšlenky, důvody či záměry mi nepodsouvejte.

paštun višnu 7.2.2009 17:31

Re: Možností je nevolit nikoho.

No vidíte, jak to máte vlastně jednoduché. Vám se hloupá rozhodnutí voličů musejí přijímat mnohem snáze než mě, nedemokratovi.

vládík 7.2.2009 17:29

Největší extrémista:

Vlk. st.  Nevěříte. Přečtěte si ten blog ještě jednou.  Kdo nemá jeho názor, toho by nakopal (tedy on je zbabělý, tak na to posílá zesnulého).

PS: To není souhlas či nesouhlas s autorem blogu. To je jen o jeho způsobu myšlení.

Paul Sulc 7.2.2009 17:25

Re: místo nové knihovny

Jisteze knihy ztraceji vyznam, mate pravdu, mladez hraje na computeru hry, a necte, je stale blbejsi a blbejsi a pismem se uz nedokaze vyjadrit: napsat par odstavcu neceho smysluplneho uz neumi. Protoze necte!! Takze : misto knihovny computerovou Megahernu??

Fafa 7.2.2009 17:24

Hobo

V poradku mi vsechno pripadat nebude. Tezko ale budu zpochybnovat, ze je to demokraticke rozhodnuti. Tak uz to v demokracii chodi, ze se se svym nazorem muzu ocitnout v mensine a musim se smirit s tim, ze politicka reprezentace zcela demokraticky dela neco, co ja povazuju za nebezpecnou hloupost.

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 17:23

Re: Možností je nevolit nikoho.

Ok, když je vše jak má být, tak jsem spokojen. Škoda že tak nějak není spokojen i Vlk ;-D