1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kecal. 7.2.2009 11:34

Re: Napište nám, jak jste to dokázal,

Zimo ty bys taky potřeboval zatratit,pár takovejch zapšklejch hnid jako ty dělá mezi lidmi jenom rozvraty.

Pedro 7.2.2009 11:34

Re: ...

Blob sice nebude, ale mrakodrapy na Pankráci zřejmě ano. Vždy se mi příspěvky pana Vlka st. líbily, ale dnes mi při čtení bohužel vstaly vlasy hrůzou na hlavě ......

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 11:32

Re: Pane Vlku,

R^R^R^

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 11:32

Re: Klaus kontra Slunce. jen

Zastánci GO o snižování slun.aktivity nic neříkají - proč si myslíte že ji chtějí ovlivňovat?:-P

taky imunolog 7.2.2009 11:31

Pane Vlku,

máte v ledasčem pravdu, ale nešlo by to říci s trochou noblesy? Takhle to silně dělá dojem, že jste stejně žlučovitej dědek jako pan president.

H.K. 7.2.2009 11:31

Re: Vážně si to myslíte?

....jeden prezident a jeden primátor nemaj moc co kecat do veřejnejch staveb

Každý má právo se "k věci " vyjádřit. V.K. i Bém, mají taková práva jako Vy nebo já.

Anonym 7.2.2009 11:29

Nevím, kdo vyhrál svatou válku proti Bushovi

Pokud vím, byl zvolen i přes odpor Evropy na druhé volební období, a tak jsem přesně nepochopil, kdo že vyhrál svatou válku proti Bushovi.

Co však vím jistě, že nejsem od těch správných novin a na těch správných pozicích, avšak Bushe jsem rád neměl a nemám. Neznám žádný důvod, pro který bych měl svůj názor změnit. Byl nevzdělaný (absolutorium na univerzitě na tom nic nemění), dost jednoduchý a celá řada kroků, které vyhlásil (byť si uvědomuji, že v důsledku tlaku těch skutečně mocných v USA), jsou slušně řečeno kontroverzní.

Zdá se, že takto vypointovaný článek je dost jednostranný, co říkáte?

jan 7.2.2009 11:27

Re: Vážně si to myslíte?

on totiž vzhled neni všechno - jde taky trošku o demokracii a o tom že jeden prezident a jeden primátor nemaj moc co kecat do veřejnejch staveb

jan 7.2.2009 11:25

Re: Vážně si to myslíte?

volím vždy menší zlo - řada stran od nejzlejších a tedy pro mě nevolitelných až po přijatelné - ksčm (nikdy) čssd (kdyby byla blairovského typu - mmtálně nevolitelná) kdu-čsl (trošku hadi ve velké nouzi se skřípěním zubů) ODS (dávají naději po odstřihu od klause - ještě setřást pražskou ODS co je nechutná sbírka vyžírků a exotů) Zelený (stalo se čeho jsem se bál - ekofundamentalismus kuchtové a spol. na druhou stranu díky nim máme opět po letech opravdového ministra zahraničí - takže tak - strany se sem tam prohodí protože některá mě ještě víc znechutí a začne se posouvat směrem ke komunistům - alternativu mezi malýma stranama zatim nevidim - chtěl bych vznik pravostředové strany která by se vmáčkla mezi vyhrocené ptáky a socany a vyluxovala racionálnější část voličstva (oba extrémy levý i pravý považuju za malichernost- nelze tvrdit o něčem že je to apriory špatně - pozitiva se najdou skoro všude naopak vlastní názory bych měl prohnat konstruktivní kritikou - tito extrémní voliči jsou a budou, chtěl bych však alternativu pro lidi přemýšlivé

Kecal. 7.2.2009 11:23

Bravo,

při čtení vaších článků jde mi až mráz po zádech jak dovedete vše popsat.R^

robils 7.2.2009 11:22

Re: Vážně si to myslíte?

Vy tedy chodíte demonstrovat za něco v co se Vám nelíbí.No vlastně za komunistů jsme "manifestovali" aniž bychom souhlasili.

Kajan 7.2.2009 11:21

Havloidi zase řídí !!! Otravové ! Dzp.

Kajan 7.2.2009 11:20

Hezký, pane doktore Vlku ! Dlouhodobě ! Dzp.

kacir 7.2.2009 11:19

...

Londýn má okurku, Barca Torre Agbar a Praha maloměšťáky Knížáka s Klausem... bohužel. :-(;-P

Santini a jiní byli ve své době  odmítáni jako novátoři, přesto se jim povedlo své plány uskutečnit...naštěstí

yorik 7.2.2009 11:16

Re: pana klause vždycky odstrkovali

Až přijede do Prahy Malý Korsičan, dopadne to stejně.

yorik 7.2.2009 11:14

Re: Klaus kontra Slunce

Berte to po řadě. Zatím Klaus může jenom za oteplování. Ochlazování  se bude věnovat až ve druhém sledu. ;-)

janoryna 7.2.2009 11:10

Re: Klaus kontra Slunce. jen

nevím jak aktivity zastánců GO ovlivní sluneční aktivitu ?

darny 7.2.2009 11:09

Vážně si to myslíte?

Já za sebe - Národní stranu. Ale jinak......., že pana Vlka st. moc nemusím, vcelku s ním souhlasím. Koho chcete volit? Dvě největší politické strany jsou prosáklé korupcí a touhou po moci za jakoukoliv cenu a s nimi se vezou koaliční partneři. Nejmarkantněji je to vidětu u Strany zelených. Spousty slibů před volbami a nic se nenaplnilo. Jen svatá dvojice jaksi vystupuje do popředí - Káťa a Burš.... Džamila byl úlet hned od začátku a její nástupce Kocáb hledá zdroje nějakých zaručených příjmů, když mu nejde muzika. O knížeti raději nemluvit, ten má jen "své" zájmy, které nějak prapodivně korespondují se zájmy mocných směrem přes Atlantik. O jeho informovanosti ani nemluvím, o mezinárodní politice toho ví stejně, jako všichni, kteří čtou denníky a sledují TV, radiožurnály a internet.

janoryna 7.2.2009 11:08

Re: Vážně si to myslíte? pravici volí ten,

kdo je proti blobu tak jako nejpopulárnější politik pan bém a pan prezident. dyť kaplického paroubek jmenovalsvým poradcem ! ještě, že je volí aspoňv praze takže pražané blob nechtějí.

jan 7.2.2009 11:07

Re: Kdyby skutečně argumentoval, OK, ale u něho zbývá jen ta legrační komponenta.

sem tohle zažil u diskuze o radním richterovi a jeho pornokomixu - ten byl ale vtipnější - autor komixu se již tetelí strachy neboť polici si již pro něj jede (psal spisovně) ... jste hlupáci a stejně jako autor již brzy budete litovat... (a korektně)  a pod různými jmény - říklajsem si kolik ti chudáci politici platěj PR agenturám takovýhle kvality

yorik 7.2.2009 11:07

Re: Vážně si to myslíte?

Na demonstraci" za blob" jsem nebyl. Byl jsem jeho příznivcem  za života pana Kaplického. Jsem přesvědčen, že ten projekt zemřel i s ním.  Pan Klaus přispěl k jeho neuskutečnění nemalou měrou. Už jen tím, že ho veřejně odsoudil. To nesvědčí o jeho všemocnosti ale spíše o nemohoucnosti politické "elity, která se za ním schovávala. 

grr 7.2.2009 11:05

Re: Klaus kontra Slunce

...počasí bude aprílové... a protože meteorologům stát ještě prý nekoupil nový počítač za 80M, nutno se spokojit s pranostikami ......

janoryna 7.2.2009 11:05

pana klause vždycky odstrkovali

když v roce 1988 přijel francouzský prezident mitteranddo prahy, sešel se s aktivními bojovníky proti komunismu. na truc režimu pozvaltakové lidi, jako pana havl atakové nicky jako pana dienstbiera, pitharta a takdále. nebylo náhodou, epana klause nepozvali. holt již tehdy se ta socialistická eustavěla proti němu. jistě věděla proč ho jako člověka pravicových názorů ignoruje navzdory jeho zásluhám o pád režimu.

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 11:05

Re: Klaus kontra Slunce

Navíc ještě - když skutečně dojde vlivem Slunce k době ledové, já se pokusím (bude-li po čase čím) zatopit.  Nedám na Klause,který bude říkat , nejde o vliv člověka tak zmrzněte.

Bava 7.2.2009 11:02

Pane Vlku

Děkuji za výstižný a pravdivý článek, a ještě doplňuji, že Ti, co byli napadeni  jsou povzneseni nad krákoráním neférových útoků  "Uměleckými mysliteli ", které stejně uvažující člověk příjímá s pohrdáním a  ví  kdo je kdo.. .

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 11:02

Re: Klaus kontra Slunce

Blbě jako vždycky - kde v příspěvku vidíte v náhodném (časově) vlivu sluneční aktivity něco o jejím korigování?

Pamětník 7.2.2009 11:01

Re: Blahopřání

Vždyť jste se tam už zařadil.Když jste označil českou meziválečnou zlatou mládež,která nám vydržkovala bolševizmus.Copak v současnosti nedržkuje další éra zlatá mládeže i když neví proč?Ale držkuje jenom proto,aby byli zajímaví a máme demokracii.Jste přesvědčen,že mezi těmi co držkovali pro bolševizmus nebyl třeba Klaus,Paroubek,a řada jiných?Dnes se každý hlásí k bijcům bolševiků,ale v podstatě jich bylo daleko méně a ti většinou mlčí.Bohužel tlučhubů máme dnes tolik,že se divíme.A nejsou to jen mládežníci odkojení bolševizmem Uvědomte si,že dnešním třicátníkům bylo v roce 1989 deset let a jak se brzy naučili držkovat.

grr 7.2.2009 11:01

Re: 500 korun českých na občana ?

Svatá pravda. Navíc mnozí mají zkušenost ze ZOO, kde pavilón slonů dodnes nestojí, ačkoliv mnozí posílali aspoň to pětikilo.....no, oni aspoň rozdávali volňásky. Ostatně ty vybrané peníze už Kaplický nikdy neuvidí, prožerou je jiní a blob stát nebude, neb studio v Londýně se rozpadá: http://fokus.respekt.cz/Dostavba-Kaplickeho-knihovny-zustava-ve-hvezdach-3688.html

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 11:00

Re: 500 korun českých na občana ?

Jen připomenu že fin.prostředky na knihovnu byly ve st.rozpočtu vyčleněny, jinak by se nemohla vypsat soutěž a vybrat vitěz.:-D

yorik 7.2.2009 10:57

Re: Klaus kontra Slunce

Takže nebudeme jen poroučet větru a dešti, budeme korigovat i sluneční aktivitu. Apropó, nevíte, jaké počasí bude v dubnu?