3.7.2024 | Svátek má Radomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MK 7.2.2009 8:33

Intoši a hlupáci

Máte ve všem pravdu, pane Vlku. A než dojde většině, že máte pravdu, bude již asi pozdě.R^R^R^

Pišta 7.2.2009 8:33

Re: Béma

A hudba od třetí kumpanie! Ti dva jsou politici?

Princ Jasoň 7.2.2009 8:31

Re: Blob je jen záminka.

Hlavně se nenavážet do prezidentů.......to se přeci nedělá.... v Čechách.....

honzak 7.2.2009 8:30

Re: "Zadne niceni prirody nevidim."

"ekologové" jsou banda vyděračských hýzlů - dovolil jsem si poněkud zhustit Vás příspěvek. K moci je vynesla pravdoláska a u moci je drží ČT. Volit melounisty může jen opravdu hodně alternativně inteligentní jedinec.

Vaše věta "klausovy vlády dávaly na ekologii historicky největší podíl HDP" by měla vejít do učebnic češtiny! Dnešní žáci by v ní nasekali spoustu chyb. A nenásïlnou formou by si zapamatovali, jak že to vlastně je:-D

Sýček 7.2.2009 8:29

"Co se týká knihovny,tak ji má ovšem na svědomí."

Nebuďte nekritický: 1. vítězný návrh musí být realizován. Navštívil jste výstavu návrhů na dostavbu staroměstské radnice? Kolikrát byla vypsaná? Kolik bylo vítězů?  2. špatně vypsaná soutěž - jak je možné, že v ní nebyla podmínka maximální ceny. Ministerstvo připravilo na stavbu 1,7 mld korun, kaplického návrh převýšil možnosti rozpočtu více jak třikrát. A další nedostatky odhalil nejen UHOS ale i Evropská komise . 3. Neregulerní soutěž - v porotě převažovali lidé s blízkým vztahem k vítězi. Kdyby v ní byl jedinný, byl by tu střet zájmů. Vítězný návrh porušil závazné podmínky soutěže Na což upozornila Česká komora architektů. 4. Krom konroverzního tvaru, není na návrhu nic mimořádného, naopak, byl to energeticky náročný neekologický projekt. 5. Vítězný návrh zabíral jiné pozemky než k tomu určené.

Vše nasvědčuje tomu, že to bylo ze strany vedení NK když nic jiného, tak alespoň pořádně zpackaná soutěž od samého počátku. O mrtvých jen dobře, ale ani v cizině mu nepostavili naprostou většinu návrhů, průběh soutěže a kaplického reakce nasvědčují o takové "malé domů" mezi kamarády. Tedy to co všichni velmi odsuzujete a zazýváte to tunelem. Nechcete to vidět, což je smutné a varující. Měli byste se zbavit ideologického myšlení.

Princ Jasoň 7.2.2009 8:28

Re: Díky Bohu za extrémistu pana presidenta Václava Klause

Jistě, měl by jít "doprava" s Klausem a Moskvou za jeho zády.

Obávám se, že máte v těch směrech poněkud chaos.

Pišta 7.2.2009 8:28

Plíživý kontrarevolucionář?

Mohu pana Vlka uklidnit. Ti co  používali zmiňované výrazy, jsou právě ti, co nám ho zvolili na Hrad. A "samozvanci,"  "zaprodanci " a vůbec jiná verbež byli ti, kterým se dnes říká provdoláskovci. Národní umělkyně kdysi se vyskytující pod pultem to jistě ráda dosvědčí. Už jste někdy zahlédl nebo dokonce zaslechl komunistu spílajícího Klausovi? To musí být přírodní úkaz , který je asi tak častý jako současné zatmění Slunce i Měsíce.

Milan 7.2.2009 8:27

Dobré, dobré. Děkuji

Princ Jasoň 7.2.2009 8:26

Re: Pane Vlku,

Má pravdu, říkáte.... Inu primitivové chtějí slyšet že se nic neděje, všechno je v pořádku a když se něco děje, tak se taky nic neděje, porotože je tady ON, který má na vše recept a vše zařídí.....

harris 7.2.2009 8:26

nezaujatý článek...

Autorova nezaujatost z článku jen čiší. Nerozčilujte starého pána, prosím.

Martin 7.2.2009 8:21

souhlas

S klausem v mohém nesouhlasím, ale právo na názor mu přiznávám. Jaký bych byl demokrat, kdybych se choval opačně?!! Ale to je asi opravdu nad myšlenkové síly "pravdo-láskařských" lidí, kteří jinak tak rádí mluví o demokracii a svobodě slova.

p.s. V mnohých názorech Klause je navíc dost pravdy. 

honzak 7.2.2009 8:20

Re: Béma

Dana Zátopková. Jiří Raška.

I-Worm 7.2.2009 8:18

Re: Geislerová je jako Bobovize, taky nesmí chybět nikde, od akcí proti radaru až po stavbu blobu. Reklama zadarmo, no který komediant

kde je ten Bubik, aby napsal: Franto, co ty jsi zač a co jsi dokázal?

I-Worm 7.2.2009 8:10

Re: Prezident Klaus

no jo, ale když bude knihovna, nebude olympiáda! To je, oč tu běží!

I-Worm 7.2.2009 8:09

Re: Blob je jen záminka.

jasně, stávka proti Bobošíkové, to byla špína všech špín...

Emča Olomouc 7.2.2009 8:06

Díky Bohu za extrémistu pana presidenta Václava Klause

R^ Díky pane Vlku - velice přesné a povzbuzují ! Tento národ jde nezadržitelně doleva, a to je po letech totality trágédie >-

Pišta 7.2.2009 8:05

Re: Železný nás stál 11 mld, Uzongulu chce 50 mld,

A o tom "dopisu z května 1995" vám vyprávěl kdo? Uzunoglu? Mějte rozum ! Ten pán trpí chorobnou lhavostí ! Žádný takový dopis NEEXISTUJE!   Popletl jste si to z hladovkou, která se týkala jen a jen toho, že Uzunoglu byl ve vazbě dva a půl roku a za celou tu dobu policie a soudy z nějakých velice podivných příčin nebyly schopné kauzu ukončit. A to bylo (jak je všeobecně známo o tři roky později) Já vím o Baronu Prášilovi z Turecka od doby, kdy naše firma musela uhradit jeho dluh u jisté státní firmy v rámci restituce. a to bylo v červnu 1993!   Takže jeho dobrodružství  sleduji velice pozorně. A že sponzoroval ODS je asi jediná pravda , kterou o sobě kdy řekl.

Otakar 7.2.2009 7:55

Blob je jen záminka.

Jak řekl autor, každý uvažující občan musí dojít k tomu,že sbírka na blob je jen chiméra a záminka a příležitost jak se navézt opět do prezidenta, (Bém je jen zástupný problém) a ODS. Není to nic jiného než další akce pravdyalásky jak urvat svůj kousek moc. Je to stejná špína jako byla televizní stávka, ostudná prezidentská volba, neustálé nenávistné útoky na prezidenta v ČT (otázky VM nevyjímaje), problém globálního oteplování zaviněný člověkem v budoucnu sám vyšumí, až vyvolení "vědci" vyčerpají dosud tučné granty a dotace, ale to už bude Evropa druhořadou ekonomikou. Měli bychom si Klause vážit za to, že říká věci jak je vidí a požaduje diskuzi, všichni ti křiklouni co ho okřikují, od nás hlavně požadují abychom drželi hubu a krok, to už tu jednou bylo, když nám Klaus říká opak tak si jej važme.

Pišta 7.2.2009 7:48

Re: Železný nás stál 11 mld, Uzongulu chce 50 mld,

A kdopak nám toho prolhaného a fantazírujího turecko- kurdského doktora vypustil zpět ? A kdopak nám to vládl, když policie zametla pod koberec jeho zlodějny za třicet milionů. To čekali, že někam zaleze a dá pokoj?Svatá prostoto!

Sýček 7.2.2009 7:47

Náš pan však prezident má extrémistické názory

Pokud je jiný názor "extremistický", pak jistě máte pravdu. Jenže já nechci žít ve společnosti, která jiný názor označuje za extémní.

PU 7.2.2009 7:47

Re: O co že? No přece o prachy!

Nepleťte si stavební firmu s projektovou, buďte tak dobrý...

Hasan 7.2.2009 7:45

Prezident Klaus

má v případě LS a oteplování pravdu.Co se týká knihovny,tak ji má ovšem na svědomí.Peníze na knihovnu by se daly vzít tam,kde se berou všechny ty peníze na válku v Afghanistánu a Iráku,na nákupy trasnsportérů a stíhaček,stavby předražených soudních paláců a prostě všude tam,kde ODS peníze dnes jenom bez užitku vyhazuje.Co se týká Moravce,tak by byl jeden z prvních,který by nosil cop kdyby nás přepadli číňani.Nikdo od něj nemůže čekat nějaký objektivní postoj.

Stanislav Ševeček 7.2.2009 7:43

Pane Erétiku, všiml jste si

že článek vůbec nebyl o "Klausovi extrémistovi"?

Pišta 7.2.2009 7:42

Re: levicově orientovaný kafral, žijící ze státních peněz,

Kdo? Klaus? To trochu přeháníte!

tady Kotas 7.2.2009 7:41

mám dotaz

Kdo bude dělat, aby bylo na živobytí a na ta referenda?

P.s.: Pro ty jednodušší - živobytí = HDP.

Pišta 7.2.2009 7:40

Re: Vážený pane Vlku moc vám děkuji za váš článek,

Ano určitě jde o krátkou paměť! Nebyl to buldozer, ale bagr!  Buldozery Klaus přímo nesnáší a k něčemu tak odpornému by se  určitě , ale docela určitě nepřipoutal.!  "Buldozer "se totiž u Klausů říká Paroubkovi.

Sýček 7.2.2009 7:36

"Zadne niceni prirody nevidim."

Tedy Péťo, pokud něčemu nerozumím tak o tom taky nepíšu. Přopomínáš mi naštvanou hysterku, která, může-li co pochopit špatně, tak to taky špatně pochopí. Václav Klaus uznává, že člověk je  součástí přírody. Žije v ní vyvinul se před několika sty tisíci lety a nechová se jinak než ostatní tvorové - žít a přežít, přizpůsobit .... člověk - součást přírody - ničí přírodu třeba jako slon, termit, .... Věta "Termit ničí přírodu" jistě může mít nějaký smysl, ale když uznáme, že je součástí přírody, nebudeme jej přeci likvidovat.. Ekologové vycházejí z předpokladu, že člověk je na Zemi  a v přírodě cizorodým prvkem, stojí mimo přírodu, takovým vetřelcem z vesmíru. A proto má být izolován, zredukován, nejlépe vyhlazen (Hlubinní ekologové, hnutí Země především,.... a následníci myslitele Arnee Naesse). Tento názor je již dávno zdrojem našeho ekologického práva. Porazte si na vlastní zahrádce stromek, když jeho kmen přesáhl průměr 15 cm i když jste jej sám zasadil. Snažte se o poražení starého umírajícího stromu, který ohrožuje váš dům, nebo lidi v parku., na zastávce..... Vyber si, který názor je extrémní a přitom si opakuj klausovy vlády dávaly na ekologii historicky největší podíl HDP.

Vytrhnout větu z kontextu, vyložit ji dle svého jo v tom jsou všichni demagogové mistři a ti socialističtí především. 

Ekologové zastávají a prosazují řadu extrémních (hloupých, bez racionální opory) názorů: "rovnováha v přírodě", "škodlivost invazních druhů".... a provedli řadu dobře míněných zásahů (k obnovení "rovnováhy"), které měly (z jejich hlediska) katastrofální vliv na místní ekosystém. A přesto nejsou nijak vysmívaní.

Ekologové zastávají

Ghost Dog 7.2.2009 7:36

Re: Železný nás stál 11 mld, Uzongulu chce 50 mld,

:-DR^:-D

Pišta 7.2.2009 7:34

Re: Vážený pane Vlku moc vám děkuji za váš článek,

Jasně ! A až je všechny pozavíráme , vypukne ráj na zemi'! 

Pišta 7.2.2009 7:31

Re: Pane Vlku,

Na chodníku se svého času válel i copatý Knížák.A dodnes je  za to obdivován. A to si tam ustlal na rozdíl od Kateřiny sám!