3.7.2024 | Svátek má Radomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 7.2.2009 9:42

Re: Béma

nejsou to politici. Jsou to slušní lidé. A ty jsi blb.

M. Zima 7.2.2009 9:40

Pane Vlk, díky, opět se Vám podařilo

předvést českou poskomunistickou primitivitu tak dojemně, že není pochyb, že jste Vy, který se nebojíte za dobrou věc manipulovat a lhát jako krví revolucionáře kojený komunista, Neff, který v úvodníku opět nepochopil o co jde, sensibilní Kovanic s jeho  Sarkozyho tlamou, universální diletant Jakl, ... a ten ostatní výkvět soudobé kutury a žurnalistiky českého Zapadákova, včetně ubožáka kLause, měřeni evropskými měřítky politování hodní blbové. Otevřenost, s jakou to v redakci Psa děláte vás sice ctí, ale lepší by bylo, kdyby vás nadradila alespoň periferfní evropská úroveň. Jinak už z té EU vypadněte, ať nemusíte být vyhozeni.

dvd 7.2.2009 9:39

Dotaz

Kteří komunisté při veřejné volbě pro Klause hlasovali? Nebo alespoň - kolik jich bylo?

Tis 7.2.2009 9:37

V době internetu žádnou novou knihovnu nepotřebujeme

Dnes vědci a studenti do knihoven nechodí, vše si najdou na internetu. Na uskladnění knih, které nikdo nečte, nepotřebujeme žádné monstrum. Na podzim se otevírá nová Technická knihovna, v areálu vysokých škol a jsou obavy, že tam nikdo nebude chodit. Počkejme do roka a do dne - hin se hukáže kdo z nás míl praudu.

Petr Brok 7.2.2009 9:35

Diky

Dekuji pane Vlku. Mluvite mi z duse.

Uz od voleb kdejaky radoby intos vznesene pinda, ze Topolanek je pro nej absolutne neprijatelny kvuli jeho hulvatstvi a aroganci. Mohl by mi nekdo tedy rici, jakymi slovy by se melo nazvat chovani Paroubka a Ratha? Protoze proti tem dvema je Topolanek s Dalikem a celou ODS jen particka ruzovouckych andilku.

Dalik je pro tyhle lidi horsi nez Mefislofeles, zato cela ta slavna parta Mafianskych Kockovcu je nechava klidnymi.

Tak koho tam misto toho Topola s Kalouskem a Klausem chcete? Ratha ?Paroubka? Stareho Kocku? Pilipa? Reknete mi to prosim...

KK 7.2.2009 9:35

Re: "Zadne niceni prirody nevidim."

Naprostý souhlas R^

Jen malé připodotknutí:  Ekologové jsou vědci, ekologie je seriózní věda. Vy mluvíte spíše o ekologistech, což jsou doktrináři, zaštiťující se zcela neprávem ekologií. Jejich cílem je redukce lidské svobody a v konečném dopadu vydání lidského druhu zcela napospas rozmarům přírody.

Pišta 7.2.2009 9:33

Re: "Zadne niceni prirody nevidim."

Až jsem slzu uronil! Jenom pořád ještě nevím z kterého úsporného balíčku to finacovali.Nemohl by ste to upřesnit? Nebo , že by švýcarské konto? Nebo Božský Viktor? Co ho bylo tak málo?

batys62 7.2.2009 9:31

Píšete mi z duše. Děkuji!

etanol 7.2.2009 9:28

miliardy nelze realizovat sbírkou ani na Wall Streetu

Národ sobě. Inspirativní zvolání i pro Blob, i když určitě nebude poplatné stavbě Národního divadla, kdy největším dárcem byl tehdejší představitel mnohonárodnostního soustátí Franz Josef der Erste, a tedy zřejmě nelze uvažovat o Klausovi jako pokračovateli tohoto osvíceného panovníka. Toho jsem si byl vědom a proto jsem oslovil své spolustolovníky v mojí restauraci, by přispěli na Blob, ale se zlou jsem se potázal. Tak byla ukončena moje iniciativa na profinacování Blobu.  

Niky 7.2.2009 9:27

Re: "Zadne niceni prirody nevidim."

Klausovi vlády dávali na ochranu životního prostředí 40 miliard,vlády socanů dávali miliard 15!

Niky 7.2.2009 9:21

Re: Železný nás stál 11 mld, Uzongulu chce 50 mld,

yorik 7.2.2009 9:17

Nejen pan Moravec

je odborník na nálepkování. Podle jednoho emeritního kandidáta na prezidenta a předsedu NERVU, jsou všichni diskutéři na síti samozvaní extrémisté. Pokud jde o střelbu na Klause tak nic nového pod veřejnoprávním sluncem. Využívá se všeho, dokonce i to obludárium v Bruselu si pan uhlobaron zaplatil, aby se mohl do Klause strefovat. Až účastníci čajových dýchánků z vily Amálie získají ve vládě početní převahu, zbydou ODS jen oči pro pláč.

PetrM 7.2.2009 9:14

Re: Blob je jen záminka.

Ta stavka byla proti panu Hodacovi! Stava se casto, ze si pamatujeme veci v jine podobe, nez se staly.;-)

PetrM 7.2.2009 9:11

Re: Díky Bohu za extrémistu pana presidenta Václava Klause

A ac nasi zahr. politiku nikdo neridi,  tak nakonec jdeme stredem a lezeme stridave do Brusele a Moskvy :-D Mame holt vytribenou schopnost preziti a prizpusobeni se 

Pišta 7.2.2009 9:10

Re: Plíživý kontrarevolucionář?

Bingo! Pán je modrý nebo červený komunista? To je asi to jediné nejasné. Že se díky komoušům dostal  Klaus po druhé na Hrad nevíte nebo nechcete vědět? Všimněte si jak jsem tolerantní!  Žádná špína , žádné nesmysly a bláboly. Co vám vadí na ulici? Ve straně jsme spolu také nebyli , tak co to tykání?

horduch 7.2.2009 9:10

mnoho "demokratů"

v tomto státě zastává názor ,že nejlépe se vyvrací názor oponenta, likvidací toho oponenta

Jarda 7.2.2009 9:09

Re: Plíživý kontrarevolucionář?

Je to tak. Navíc nám tu pan Vlk podává další důkaz o tom, jak Soudruh Nadstranický spojuje naši společnost.

Ada 7.2.2009 9:08

Díky ra ranní dávku úsměvů...

Skvělý článek, výstižné formulace... R^:-)

Bezva 7.2.2009 9:04

Re: Velice přesné a trefné.

R^R^R^

PetrM 7.2.2009 9:03

No

jenze take v naproste vetsine stali na pocatku tech totalit. Ideje to jsou krasne, akorat ta realizace se vzdycky nejak po****.

Vy proste budete vesele ignorovat historii abyste mohli dokazat platnost hesla: ti co neznaji svou historii, jsou nuceni ji opakovat. A tim "svou", myslim evropskou. A historii nemyslim sucha data, ale kazdodenni veci, pricinu a dusledek ruznych deju. To vsak ve skole neuci a tak ma spousta lidi problem s tim, aby si dala veci do souvislosti

Martin 7.2.2009 8:59

Re: tzv. bloboví blouznivci se vyznačují tím,

:))) Máte v lecčems pravdu. Skutečně mi připadá, že není rozdílu mezi klasickým mladým "klausobijcem", typu Stropnický jr., a mezi mladým svazákem. Oba tyhle typy lidí měly (mají)  v očích ten zvláštní plamen vlastní "pravdy"  - a přitom jsou jen vláčeni ve vleku zájmu největších sviněk světa. Stejně jako Polednová s přesvědčením posílala na smrt odpůrce jejího světonázoru, tak dnes jsou dnešní svazáci ve vleku ekolobbistů a podobné havěti, které jde jen o osobní profit, i když se halí do pláštíku vyšších a morálních zájmů. Jak vždy říkám - průmyslníci jsou pěkná pakáž, ale alespoň si nehrají na světlonoše, jako to dělá zelený ekoprůmysl a ekopolitici.

Úžaslý 7.2.2009 8:59

Re: Plíživý kontrarevolucionář?

Plácáš, jen co chceš. Už jen volby prezidenta Ti  potvrzují ty nesmysly, které blábolíš, jen abys špinil. O ulici - kam asi patříš-,  nemluvím

Malý Aston 7.2.2009 8:59

Re: souhlasím

Není co dodat,souhlasím.R^

Jarda 7.2.2009 8:56

souhlasím

K článku není co dodat je to pravda bohužel dnes přebíjená různými uniformními názory v mediích

Úžaslý 7.2.2009 8:54

Blahopřání

 k myšlenkám a především k odvaze autora správně pojmenovat a označit avantýry exbolševiků a tlučhubů, kteří  si hrají na bojovníky á la Sarkozy, Cohn-Bendit, Rath a jiní -  ty už  nebudu jmenovat, protože se nechci zařadit mezi ty, kteří bez skrupulí urážejí  svého demokraticky zvoleného prezidenta, jedno kterého,  hm, že -, a skutek utek. Jak ta česká meziválečná zlatá mládež, která nám  po kavárnách vydržkovala bolševizmus. 

grr 7.2.2009 8:49

tzv. bloboví blouznivci se vyznačují tím,

že jim nikdy moc nešly počty, většinou se tedy věnují humanitním oborům. Proto je snadno zmanipulují lobbisté, kterým zase počty jdou nejlépe ze všeho. No a pokud na Staromáku znělo, že Klaus nemá co rozhodovat o blobu, protože není architekt, nechápu, proč se ten shromážděný dav diletantů domnívá, že právě oni všichni architektuře rozumí nejlépe ze všech. Tristní to byl pohled na ty klausobijce, neb místo slov zurčely z nich čůrky nesmyslů a oči třeštili jak vzorní pionýři v muzeu Gottwaldově.

MK 7.2.2009 8:46

Re: Klaus je extremista

R^R^R^R^R^R^R^

Josef K. 7.2.2009 8:43

Pane Vlku,

intošové a jim podobní byli vždy považováni za nepřátele totalitních režimů. Z dikce Vašeho článku trčí sláma a naprostá "normalizační neintelgence" , navíc značně přihnědlá.  To, co je skryto ve Vašem článku, je hodné putinovského Ruska či Andersenova nahého císaře...

MK 7.2.2009 8:37

Re: Klaus má v jistých tématech

Ještě dodám, že takový Giordano Bruno a Galileo Galilei měli onehdá také extrémistické  až kacířské názory.

fox 7.2.2009 8:33

pryč s tyrany

Pane Vlku-přesné,bohužel.