2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
h 8.2.2007 11:51

radary

doporučuji ještě http://www.b l isty.cz/art/32461.html . zde je možno leccos vyčíst. Ty 4 km2 jsou zastavěná plocha. a Samozřejmě si nikdo nenechá nakukovat přes plot do takovéhle kuchyňky.

Pozor v adrese je záměrná chyba. Zřejmě kvůli slovu  b l i s t y  jsem byl vyloučen z diskuse.

AeroKarel 8.2.2007 11:51

Re: jo

Já také, ale nedočkáme se.

AeroKarel 8.2.2007 11:50

Re: jsme si rovni nebo rovnější

Inu zaplať pánbůh za ty "packaly". Nikdo jiný totiž na potřebnou činnost, držet různé škůdce zkrátka, nestačí a mimo Britů se stačit ani nesnaží. Takže lépe nedokonale než vůbec.

Druhé já 8.2.2007 11:49

Re: Re: Nesouhlasím

R^

AeroKarel 8.2.2007 11:48

Re: Re: Tak jasné (a správné) stanovisko

U mne je normální souhlasit v konkrétní věci i s tím, s kým nesouhlasím v jiných věcech. Můžete tomu říkat "kam vítr, tam plášť", je to sice blbina, ale mně lhostejná. Holt mě chybí vaše posedlost.

F. Čech 8.2.2007 11:47

Re: Zijeme v dobe permanentne probihajici treti sv. valky

Zajímavý názor, ale máte asi pravdu. Také jsem rád, že USA zůstávají v Německu a zaručují jeho demokratický vývoj.

skoroprduch 8.2.2007 11:45

jsme si rovni nebo rovnější

Radarová stanice podle všeobecného vědomí má sloužit k obraně USA. Jak už jsem několikrát psal kde bude radarová stanice která by opravdu mohla sloužit k naší ochraně. Při vzdálenosti od chráněného území by musela být cca za Uralem. A to asi nebude. K američanům jsem měl úctu pro jejich obrovskou a efektivní účast ve druhé světové válce. Jejich bojové nasazení a potom hlavně pro jejich nasazení při obnově Evropy. Dnes je ale jiná doba byli ve Vietnamu tam nezvládli přístup k místnímu obyvatelstvu a jak dopadli. O Afganistanu je momentálně málo informací ale tam to taky poněkud nezvládají. O Iráku je informací více a taky to nehovoří o zvládnutí věci. No a teď by chtěli svoji obranu posunout do větší vzdálenosti od svého území aby měli větší šanci na případný zásah proti útočící raketě. Tak když to shrnu jsou to momentálně světoví packalové a snaží se svoje problémy posunout na někoho jiného. Lehce se dá říci co za to. To není to pravé ořechové. Je vhodnější je upozornit že musí respektovat názory druhých a sami výrazně zapracovat na svém přístupu k řešení světových problémů. Ono nejde jen vše rozbít a potom ponechat svému osudu. Tak chlapci přijďte s uceleným návrhem jak si co představujete nebo si najděte jiný píseček a tam si dělejte co chcete.

AeroKarel 8.2.2007 11:45

Re: Soudruhu Vodníkovi

Vodník? To je zajímavý případ proislámské a zároveň proruské posedlosti.

XXL 8.2.2007 11:44

Re: Tak jasné (a správné) stanovisko

Ale to je u vas normalni, jednou jednoho zatracovat a podruhe ho vynaset do nebes, kdyz se vam to hodi.Cesky se rika, kam vitr tam plast.Havlova servilnost k USA se shoduje s vasi malou ceskou vychytralosti.

F. Čech 8.2.2007 11:44

Váženým soudruhům Vodníkovi, Králíkovi i tomu tlusťochovi XXL

Tady vám pšenka chlapci už nepokvete. Spřátelené hordy bratrského SSSR, které jste si na nás pozvali v osmašedesátém jsou už pryč a pryč je i samotné SSSR, Odstěhujte se chlapci do některého ze zbylých bolševických rájů - na Kubu nebo do Severní Koreje. Všem vám to prospěje - budete mezi svými. Oba tytp státy mají moře, takže Vodník si zaplave, XXL tam rozhodně okamžitě zhubne, možná i na velikost L, a Králík bude jistě brzy místním hladovějícím obyvatelstvem sněden čímž naplní své poslání které čeká na každého králíka.

AeroKarel 8.2.2007 11:44

Re: Re: Re: radar

No nestyďte se to prozradit. S odpovědí jsem si u vás jist z 99,99%.

AeroKarel 8.2.2007 11:43

Re: radar

A radar k obraně USA je něco špatného?

8.2.2007 11:42

Re: radar

kvalitní názor. Kromě toho, že si váží průseráře Havla

AeroKarel 8.2.2007 11:41

Re: referendum

Korupci a lži? Jak se tedy liší od těch předchozích?

Skutečně si myslím, že jmenovaní jsou kvalifikováni, aby rozhodli o základně. Mají totiž ze zákona přístup k utajovaným skutečnostem. Vy ne, a je dobře že ne.

buran@praha 8.2.2007 11:40

Zijeme v dobe permanentne probihajici treti sv. valky

Podstatou veci - Proc radar ANO - je vojenske sblizeni s technologicky nejmocnejsim statem sveta tim, ze na svem uzemi strpime technologii odhalujici raketove utoky na zapadni civilazaci. Takovy utok by ve ctvrte svetove valce predchazel utoku vojsk. Z historickeho pohledu nas vzdy nasi spojenci nejakym zpusobem zradili. Nestali jsme jim za risk konfliktu a nebo nas obalamutili jinak. Vykaslala se na nas Francie a Anglie ve tricatych letech a mohlo byt zabraneno druhe valce. Rusove nas sice z vetsi casti osvobodili, ale jejich vojska zde po valce nezustala. proto potrebovali zaminku, aby sem mohli vtrhnout. A tu jsme jim nakrasne v osmasedesatem poskytli. Neni to tak davno co jsme jim na Vystavisti mavali, kdyz odletal posledni rusky general svym vrtulnikem. Do te doby si vuci nam Nemci nedovolili ani Ë (en s hackem). Od roku 1990 si nas Nemci rozebiraji, jak je jim libo. To by ustalo v okamziku, kdy zde bude kontingent americke armady, byt jen jako obsluha a ostraha radaru.

Hlavni nebezpeci dnesnich dnu vsak spociva v obrane proti islamskym zemim a jejich patym kolonam v evropskych zemich. Tady musime dat zretelne najevo kam patrime a kdo je nasim hlavnim spojencem. Rusove jsou take pomerne vyhraneni proti islamskym fundamentalistum a maji s nimi neblahe zkusenosti. Stejne tak neblahe zkusenosti s nimi mame my a proto nasim spojencem museji byt v dobach nadchazejicich prave a jen Spojene staty a tvrdim to i pres skutecnost, ze s mnoha jejich globalnimi zakroky nesouhlasim. Protoze je nutne oddelovat od sebe to, co provadi politicka reprezentace USA od toho na jakem stupni je a bude armada a vsechny jeji slozky.

Muj nazor se od vetsinoveho, ovlivneneho bulvarnim tiskem, diametralne lisi. A ten je kupodivu v rukou nemeckych vydavatelu...

8.2.2007 11:39

Re: Nesouhlasím

R^

osvč 8.2.2007 11:39

Souhlasím

 Jsem pro radar. USA jsou totiž zem, která nám již vícekrát pomohla, aniž by za to něco chtěla. To se nedá říct ani o "Spojenci na věčné časy a nikdy jinak", ani o spojencích v Evropě. To aby fungoval, nemohou USA svěřit nikomu jinému. A jednání o radaru považuji za rozhodování politické, a až na druhém místě technické. Snahy některých politiků, podporujících výstavbu radaru, o nalezení podpory u obyvatelstva tvrzením, že se zvýší zaměstnanost považuji za nekorektní. O tom ten radar opravdu není.

Korsika 8.2.2007 11:38

Korsika

Vážený pane exprezidente. Naprostý souhlas s vaším článkem. Samozřejmě jsem pro radarovou základnu. Jenom se divím, kolik máte dnes rádobykamarádů , kteří Vám tykají. Anebo se mýlím?

AeroKarel 8.2.2007 11:37

Tak jasné (a správné) stanovisko

jsem od Veškrny neslyšel, ani nepamatuji. To určitě dostane kuřbu od "užitečných idiotů".

asd 8.2.2007 11:35

Re: Soudruhu Vodníkovi

to jsem rád, že teď o těch organizacích vím, rozhodně do některé z nich vstoupím.

Americká raketa 8.2.2007 11:34

Re: referendum

Tololánek, Parkanová, Schwarzenberg a spol. budou o základně pouze vyjednávat. Rozhodovat bude podle ústavy 200+81 poslanců a senátorů (pokud nebude přijat ústavn zákon, že se to udělá jinak).

Vyjednávači i členové braněbezpečnostních výborů obou komor parlamentu jsou a budou nepochybně kvalifikovanější, než my všichni ostatní, protože budou seznámeni s utajovanými skutečnostmi.

XXL 8.2.2007 11:32

Re: Re: radar

Vy jste takovy znalec, zkuste nam vygooglovat, kdo prodal vybusniny atentatnikum z madridskeho nadrazi.

XXL 8.2.2007 11:28

Re: Soudruhu Vodníkovi

A vy patrite kam Cech?Vy jste takovy zbozny krestan a modlite se za duse zemrelych deti v Iraku, ze, pokrytce.Porad se navazite do Klause, protoze si kdysi dovolil zpochybnit smysl celeho irackeho dobrodruzstvi a dovolil si tak tolik, ze mu Bush dodnes nemuze prijit na jmeno.Ve vasi tmarske hlavicce se zkratka nemuze vylihnout stupidnejsi napad, nez nekoho nekam zaskatulkovat.Ale nebojte, k odpurcum zakladny patri i ti, kteri nejsou cleny zadnych spolku a protestuji proti ni uplne zadarmo.Havel pise jak piskaji jeho chlebodarci.

Yurri 8.2.2007 11:27

Re: Kdo o americke Narodni raketove obrane rika,

Takových jako ty jsou plné Novinky,tak se vrat kam patříš,ty jelito..;-D;-D

Yurri 8.2.2007 11:24

Re: Re: Re: referendum

Nebo mozek..

moker 8.2.2007 11:23

Re: Re: co chceme na tomto světě?

No a Iránci se vasele vraždí dál sami a intenzivněji než by to dokázal bolševik

F. Čech 8.2.2007 11:23

Re: radar

Zdá se, že vy byste chtěl, vážený soudruhu H manipulovat v blízkosti amerického radaru s výbušninami? A proč? Kdo by vám je dodal a kdo by vás platil? Je jasné komu asi vadí ta ochranná zóna. Ta 16 km zóna je ochranou před idioty jako jste vy. A možná byste měl dostat i zákaz bydlet se svými výbušninami i v blízkosti větších měst a železničních uzlů.

Charlie 8.2.2007 11:22

Re: Re: Re: Havel napsal jen to,co normální člověk ví..

Proto taky jsem napsal „Co se inteligence a morálky...”  .

Za druhé chytrost a inteligence se plně nekryjí, přečti si Čapka, Knihu Apokryfů.

Kralik 8.2.2007 11:20

Re: Re: referendum

Ja souhlasim s tvym prispevkem nize... Hlavne argument c. 1, ktery je nezasadnejsi. Ale prijde mi ponekud obtizne psat vecne kdyz ma clovek tak omezene informace.

Kralik 8.2.2007 11:18

Re: Soudruhu Vodníkovi

Je zajimave jak clovek umi sikovne vybrat jen nektere z tech 40 organizaci ktere jsou clenove dotycneho sdruzeni. Devet ze 40 neni tak uplne poctivy obraz.