30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrN 26.11.2008 10:29

Re: Není to tak...

To už bolševici s oblibou dělali - jedni druhé zavírali, mučili, věšeli, střílel, umlátili k smrti, zavírali do koncentráků, posílali na Sibiř nebo pracovat do kamenolomů... To vůbec neznamená, že byste bolševik nebyl. Přečtěte si ještě jednou, co jste napsal. To je důkaz, ze kterého se nevykecáte svými dojemnými historkami o tom, jak jeden bolšán druhého chtěl zničit... Rv(Y)

historik 26.11.2008 10:33

Re: Není to tak...

Aha. Proto Vy nemáte Klause rád. On zapomněl na Vás. Ale Vy jste přece Husáka neměl rád. Vždyť jste ho, zastoupen svými spolusoudruhy,  zavřel.

zloch 26.11.2008 11:18

Re: Není to tak...

Vízku, tak starej a stále tak prolhanej. Když vás Bilakova parta sesadila z funkce Městského tajemníka KSČ v Jablonci a žádné koryto pro "Dubčekovce" Vízka se nenašlo, šel jste normálně pracovat rukama (!!!!) do ČMPK n. p. Liberec. Chápu, že vy, odvyklý manuální práci jste toto chápal jako nucené práce v lágrech, které měli tolik v oblibě vaši spoluzločinci 50-tých let. Nikdo po váš vy šašku nešel, protože to byste nemohl být ani členem ROH na Kamenickém učilišti v Lipnici n.S. odkud vás znormoalizovaní soudruzi doporučili ke studiu na Střední průmyslové škole kamenické v Hořicích. Potom jste jako "nepřítel státu" studoval i Vysokou školu, kde jste se velmi aktivně zapojil do práce v SSM,vy doktore matematiky! Tak stále nelžete, jak vás bolšáni likvidovali. Proti jiným, skutečně postihovaným, jste si žil jako prase v žitě, vy hrdino před bukem! Vaše kecy O hrdinovi Vízkovi, si laskavě vetkněte za klobouk. Jste dle zákona spoluviník všech komunistických zločinů.

jirka.s. 26.11.2008 9:49

Tož se ptám po OSMÉ, francku!!!

9.11.2008 kolem 18-té hodiny jsi zde na Psu napsal:

"Po parlamentních svobodných  demokratických volbách získali komunisté více poslanců než mají lidovci a zelení dohromady.  Líbit se to nemusí, ale je to tak. "  

A teď kápni božskou !!! Tobě osobně - LÍBÍ nebo NELÍBÍ ???? Každou odpověď, která bude mít více než JEDNO SLOVO si klidně strč do řiti!  

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 9:59

Neměl bych reagovat...

S lidmi určitého typu je lépe nekomunikovat, ba se jim obloukem vyhnout, ale já budu vstřícný jako vždy: 

Práce lidovců a zelených, kterým i v součtu dává KSČM pěkně "na zadek",   se mi hrubě nelíbí.  Líbilo by se mi, kdyby zelení měli navrch (ale raději bez pana Bursíka, kterému nevěřím ani pozdrav).

Respektuji výsledky svobodných voleb do parlamentu a trvám na tom, aby v Poslanecké sněmovně měla každá strana váhu, která výsledkům voleb odpovídá (poměrný systém !), byť mě to nemusí těšit.  respektuji, že občané rozhodli ve prospěch levice letos 13 : 0 a ve prospěch ČSSD před ODS  23 : 0  a mám z toho radost. 

Jsem - jako většina Evropanů (viz volební výsledky a praxe EU) -  levicově smýšlející, protože pravice dělá politiku prospívající pouze nejbohatší menšině. Taková politika je špatná!

jirka.s. 26.11.2008 10:05

Re: Neměl bych reagovat...

Tož si, francku, s touto odpovědí klidně natrhni (Y)!!!

 PO DEVÁTÉ:  LÍBÍ či NELÍBÍ ????

historik 26.11.2008 10:26

Re: Neměl bych reagovat...

Jirko.s. Zkuste něco snazšího. Třeba vymámit z jalové krávy tele.

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 11:19

Pokolikáté....

Pokolikáté přímo i nepřímo píšu a říkám jasné NELÍBÍ se mi... a přál bych si, aby zelení měli navrch před komunisty (ale raději bez pana Bursíka, kterému nevěřím ani pozdrav).

Jsou lidé tvrdí, ba i natvrdlí...  Takže se ptají popáté, podeváté a nedovedou vstřebat odpověď, která jim nejde "pod vousy"...  Člověk s mým životním osudem už nikdy nebude chtít ani minutu totality v našich luzích a hájích. Proč myslíš, jirko s., že tak bojuji s totalitními manýrami všech barev a všech chutí? 

jirka.s. 26.11.2008 11:50

Re: Pokolikáté....

PRO KORYTO, FRANCKU, PRO KORYTO !!! 

BTW: Co já znám, tak totalita bývala obvykle hnědá nebo rudá! Ta modrá se  vylíhla pouze v takových vylízaných palicích jako máš ty, abyste odpoutali, vy rudí parchanti, pozornost od té pravé, nefalšované a znovu se probouzející! (Y)

Ladislav N 26.11.2008 9:34

"...A reportérka se jí zeptala, proč tito lidé, co ji četli, nevysvětlili Irům, že smlouvu mají přijmout. A ta Irka jí odpověděla: "No protože ji četli!" ....

viz víže komentář jura-p :-)

Vízku, a ty jsi Lisaboskou smlouvu četl, a nebo tady jenom tak plácáš své komunistické třesky-plesky jako obvykle? ;-P

PROKOP BUBEN 26.11.2008 9:46

Re: "...A reportérka se jí zeptala, proč tito lidé, co ji četli, nevysvětlili Irům, že smlouvu mají přijmout. A ta Irka jí odpověděla: "No protože ji četli!" ....

Snad si alesponˇ uvědomujete, když ne nic, že nejen váš Kormidelník, ale i komunisté jsou proti LS.....

jerry, the overmouse 26.11.2008 9:51

Krásný argument !

Nějak ale zapomínáte, že jejich důvody jsou krajně rozdílné.:-)

PROKOP BUBEN 26.11.2008 10:07

Re: Krásný argument !

To bylo odmítnutí předešlé smlouvy Francouzi a Nizozemci také a kLausmodří je hází do jednoho pytle......Nakonec ovšem kLaus, který se spolu se svými komplici nikdy nepříčil navázání na bolševické právo a morálku má k bolševikům blíže než mnozí komouši....

wandy 26.11.2008 9:53

Re: "...A reportérka se jí zeptala, proč tito lidé, co ji četli, nevysvětlili Irům, že smlouvu mají přijmout. A ta Irka jí odpověděla: "No protože ji četli!" ....

no jestli se nemýlím, tak za Klausem stojí nejenom KSČM, ale i Dělnická strana a Právo a spravedlnost. A menší část ODS.

jerry, the overmouse 26.11.2008 9:59

a jerry...

:-)

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 9:52

Komunistické třesky plesky?

Komunistické třesky plesky - Ladislave N. - přece plácá pan Václav Klaus, protože si s nimi notuje. To jsi nepochopil?  Smutné... 

Lidovci, zelení i sociální demokraté volají po retifikaci "Lisabonu" , pouze KSČM a část ODS (včetně Klause) je na opačném břehu, že ?

jirka.s. 26.11.2008 10:01

Re: Komunistické třesky plesky?

Francku, vypadlo ti písmenko ve slově "retifikace" !!! Předpokládám, že jsi měl na mysli "REKTIFIKACE", že ano? ;-(

emil 26.11.2008 9:26

Pane Vízku

co chcete tímto článkem dokázat ? Že ODS je divná, když různí členové ODS jsou pro Lisabonskou smlouvu a někteří proti ? To se vám stýská po stádním způsobu řešení problému, kdy tlustý vůdce vyhlásí vizi a všichni ji musí propagovat, ažtomu věří či nikoliv ? Doma mně říkali, když jsem se bránil, že Pepík to udělal taky, "to skočíš z okna, když ostatní skočí" ? Tím bylo myšleno právě to, co vy propagujete, stádnost. Když ostatní státy to schválily, nám se něco nelíbí, tak musíme podle vás také schválit. Vaše články jsem rád četl, ale tuto hloupost nemohu zkousnout.

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 9:31

Chci poukázat třeba na toto:

Proč prokazatelně do Strakovky na jednání vlády ani jednou jedinkrát Klaus nepřišel v průběhu více než roku a nesnažil se za "zavřenými dveřmi" ministry -  které jmenoval - svými argumenty přesvědčit, že podpis "Lisabonu" je chyba? Proč Klaus volí cestu veřejné a ve světě nevídané komedie, která světu ukazuje, že vrcholný orgán exekutivní moci (=vláda) je v rozporu s hlavou státu, která je součástí exekutivy a navíc podle ústavy neodpovědná, čili za ni odpovídá vláda?

Tento postup vyhovuje leda Klausovi: pozvánky na přednášky se mu ze světa jen pohrnou, protože takový exot - to je něco k pohledání ! 

A ještě poznámku: Dejte alternativu k existenci ČR v Evropě a mimo EU !   

Lišák FOX 26.11.2008 9:39

Re: Chci poukázat třeba na toto:

Dle mého prezident svojí aktivitou v této věci čestně plní závazek ze svého prezidentského slibu a jsem rád, že tak činí. Dle mého se v této věci chová Klaus jako veliký politik a ne jako politický přizdisráč, což bohužel předvádí řada politiků, kteří náši zem a vlast prakticky zrazují a zaprodávají.

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 9:45

Více než rok...

Klaus mohl a měl víc než rok na to, aby svoji vládu "dostat k rozumu"...

Je to vláda vedená ODS, premiér je ODS a Klaus je zakladatel ODS a čestný předseda.  Proč se chová jako uražený klučina ? Nebýt Topolánka a ODS, tak by na Hradě neseděl, že? 

Proč právě část ODS je právě s KSČM na jednom břehu a proč zelení, lidovci a sociální demokraté na druhém?  Zajímavé !

Ladislav N 26.11.2008 9:49

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vízku, ty jsi měl na to, abys přišel "k rozumu", celý život. Ne, ty jsi komunistou zůstal...;-)

emil 26.11.2008 13:17

Re: Více než rok...

Jste fakt dobrý komik. JednouKlausovi nadáváte, že není nestranný, že podporuje ODS (osobní návštěva ma mítinku), podruhé dostane vynadáno, že na ODS nepůsobil. Chce to si udělat pořádek a nadávat jen na stejnou věc. Trochu mi připomínáte ješitného slizského Drátha, který jednou tvrdě vyžadoval poplatky, po druhé tvrdě proti poplatkům. Vaše omluva, že názor se vyvíjí, je dost chabá. Asi se vyvíjí, ale zatím vždy podle směru pláště a výhodnějšího koryta a následných prebend.

wandy 26.11.2008 9:50

Re: Chci poukázat třeba na toto:

pan Klaus se chová stejně jako staročeši za Rakouska-Uherska. Obstrukce, obstrukce, obstrukce...velký politik???

Ladislav N 26.11.2008 9:44

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vízku, to je ale průšvih, tebe nikdo na žádnou přednášku nepozve, co? Ani na Kubu, ani do severní Koreje... ;-)

emil 26.11.2008 11:49

Re: Chci poukázat třeba na toto:

Já vám dost dobře nerozumím. Prezident chce, abychom byli v EU (tím padá, proč bych dával alternativu, když ČR nebude v EU), jen nesouhlasí s částmi Lisabonské smlouvy. Vždyť to jsou dvě různé věci. A to fakt nemáte obavy ze silných států, které již loni napodzim a letos v krizi přijali opatření proti Schengenské dohodě, kterou podepsali ? Myslíte si, že budou dodržovat rovnocenost s ostatními státy (viz pracovní povolení pro lidi z nově přijatých států-to je rovnocennost ?). A to právě není pořádně obsaženo a hlavně ošetřeno v Lisabonské smlouvě. A právě proto se musí jednat a nad názory přemýšlet a ne je bezhlavě respektovat a hned přijmout.

xy 26.11.2008 9:18

Souhlasím s presidentem

že Lisabonská smlouva bude znamenat konec české samostatnosti. Není náhodou, že se jedná o spis o několika tisíci stranách pro normální lidi nesrozumitelný. Běžná ústava mívá stran pouze několik a pochopí ji každý gramotný člověk. A to, že to schválili všude okolo není argument - možná ještě tak pro občana Jablonce nad Nisou nebo bývalého pracovníka družstva invalidů META, takto vicepremiéra pro evropské záležitosti Vondru.

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 9:29

Lisabon nahrazuje stohy papíru !

Za 50 let procesu evropské integrace se nahromadily stohy nezbytných papírů pro fungování společenství a někdejší euroústava i nynější lisabonská smlouva tomu dává řád a smysl - a všechno skutečně zpřehledňuje.

To pochopí každý, kdo se v problému nějakou dobu pohybuje.  Zdá se, že jsem to pochopil nejen já...  Pusťte se do toho !

A dejte alternativu pro existenci ČR v Evropě, ale mimo EU ! 

H.K. 26.11.2008 9:35

Re: Lisabon nahrazuje stohy papíru !

.....někdejší euroústava i nynější lisabonská smlouva tomu dává řád a smysl - a všechno skutečně zpřehledňuje.

Vy jste, pane Vízku, četl Lisabonskou smlouvu?

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 9:48

Otázka zbytečná...

Být 4 roky zákonodárcem a 4 roky poradcem v parlamentu a nemít tyto texty zažité - to bych mlčel a seděl v koutku...

Přesto bych se ale divil, proč premiér z ODS a prezident z ODS a vláda vedená ODS a Senát s převahou ODS jsou tak "na kordy" ve věci tak prosté:  ČR v Evropě bez EU?  No to by to u nás fungovalo !