1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Diskuse k článku

POLITIKA: Přestaňte s válečným štvaním

Kdybych se probudil, nevěděl, jaký rok se píše, a přečetl si úvodníky českých médií a poslech řeči v rádiích, musel bych si myslet, že jsem v roce 1982, kdy Sověti umísťovali v Česku rakety SS20 a USA na západě své pershingy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Sedlák 3.2.2022 7:05

Sám jste sráč.

I. Pávek 3.2.2022 6:58

Souhlas s autorem. Je srandovní jak ti sráči z pětikolky, kteří nejsou ani papíroví tygři jsou v bezpečí bojechtiví. ;-D

V. Zadák 3.2.2022 6:57

Gruzie vypravila do Jižní Osetie na trestnou výpravu a Osetii etnicky vyčistit.

Sundejte klapky.

V. Zadák 3.2.2022 6:54

Rozhodnout si může, ale ostatní to musí schválit. Pokud se Ukrajina bude chovat k maďarské menšině tak jak se chová, tak Maďarsko bude proti.

V. Zadák 3.2.2022 6:52

Je potěšitelné, že se zde objevilo plno uvědomělých a státotvorných diskutérů typu Emanuela Moravce.

R. Hansmanova 3.2.2022 6:34

Při čtení pitomoučkých lží toho rusáčka si ovšem všichni připadají jako v roce 1938.

Byly by to groteska, jak takový český polointeligent ví přesně, že Rusko neusiluje o obsazení Pobaltí. On to přece musí vědět, že ;-D

Dalo by se tomu zasmát někdy kolem roku 2012. Ovšem po okupaci Krymu a východního Donbasu a tisících zabitých v dosavadní "malé" válce Ruska proti Ukrajině už to zas taková zábava není.

P. Zeman 3.2.2022 6:10

Tentokrát naprosto mimo! Jenom voda na mlýn zdejším trolům :-/

T. Kubín 3.2.2022 5:47

Tak za prvé to není úvaha T.Zdechovského, to psal jeho asistent. Zdechovský dokáže vyplodit nesouvislé bláboly plné gramatických chyb. No a obsahově je ten text směšně tendenční a neobjektivní.

T. Kubín 3.2.2022 5:45

Výborně napsané. Připojuji se.

D. Stirsky 3.2.2022 5:43

Nu, a neměla by si především Ukrajina sama rozhodnout, zda chce v NATO být či nikoli? Není v tom jádro sporu? Ne, že bych si nemyslel, že západ nedělá chyby... Leč to, co napsal Holásek, tak to by mohl v 80. letech vyprodukovat s. Kojzar blahé paměti. Já byl v Rusku 4x. Krásná země, milí lidé, nyní tvrdý kapitalismus volné soutěže. Ale občas nám průvodkyně v klášteře jemně naznačila, že jsme přece Slované, že pravoslaví je jediné správné... Moje mamka, dej jí Pánbůh nebe, zemřela v r. 2003, vždy říkala: Putinovi nevěřím. Podívej se na ten jeho výraz "maska". A je to bývalý kágébák. A to teprve začínal. Řešení? Jednat a zase jednat. A bez kompromisů to nepůjde. Na obou stranách.

M. Šurgot 3.2.2022 5:29

Kdybych se probudil a precetl si Holaska bez zaramovani v Neviditelnem psu a hlavne na papire, myslel bych si, ze jsem omladl o 35 let a ze ctu uvodnik Rudeho Prava. Takze bych se podival na hodinky a utikal na autobus, abych stihl sfarat na sachte...

To mladi bych bral vsemi deseti, ale uvodnik Rudeho Prava ani omylem, soudruhu Holasku...

P. Rychetsky 3.2.2022 5:15

Je pozdní večer – první máj, večerní máj je lásky čas, hrdliččin zve ku lásce hlas: Petře Fialo! Jano Černochová! Jane Lipavský! Heleno Landšádlová! Jarmilo!

Opusťte parlamentní bufety, nechte v prachu tu žvanírnu a žranírnu. Nikdo nestojí za Ukrajinou! Já a moji přátelé, co vzadu u ohně vaří ježka, se za vás stydíme. My chceme mír! Na věčné časy! Za každou cenu!

P. Rychetsky 3.2.2022 4:54

To je slovo do pranice. Tri horke kandidaty bychom meli. Klaus+IVK, Zeman+Hrad, Holasek+vasen a opravdova vira ve Vladimira Vladimirovice. Zeman uz pry upravuje vladni special. Myslim, ze by mnoho danovych poplatniku klidne vybavilo nekolik Airbusu A380 a nastrkalo do nej vsechny ceske tvorcemiru pro nasi dobu. Doporucuju bud pristat ve Smolensku, nebo letet z Amsterdamu pres Ukrajinu. Vladimirovi Vladimirovicovi tato zrychlena jednani, kdy proti nemu nikdo nesedi, z casovych duvodu vyhovuji. Petre Fialo, Lipavsky, neskudlete. Ja i moji pratele se za vase skudleni na nespravnem miste stydi.

V. Roubal 3.2.2022 4:46

Holásek je záruka kvality! Ten nezklame.......

P. Rychetsky 3.2.2022 4:21

Spravna pripominka. Pan Holasek ale bude muset jit na obnovovaci kurs bolsevictiny. "Jestrabi v NATO" se prece nikdy nemuze pouzivat samostatne. Podle zakl.r.KSSS(b) se vzdy pouziva "Jestrabi v NATO financovani kosmopolitnimi supy z Volstrytu."

V. Chadim 3.2.2022 3:58

Na tohle se pamatuji z dvou let před před WW2! Dnešní úvaha Tomáše Zdechovského v NP vyhrává nad Vaší na celé čáře!

Koho navrhujete do role Neville Chamberlaina?

T. Flaška 3.2.2022 3:36

Jasně. Rusko Ukrajině nic neudělalo. Na Krymu přeci byli z ničeho nic neznámí zelení mužíci a k Donbasu jezdí jen dovolenkáři. V Gruzii a Abcházii to byly jen nějaké ruské přeludy a i ten Skripal si za to může sám. Ve Vrběticích bouchla zábavná pyrotechnika a Litviněnko byl zakuklený agent CIA a americká provokace.

Až bude po zabrání Ukrajiny Rusko požadovat stažení vojsk NATO od svých hranic, tedy ze Slovenska a Polska, tak autor bude zase říkat, že jsme proti válce a je potřeba jednat velmi rozumně.

J. Sinnreich 3.2.2022 3:11

Asi nevite, ze Banderova strana ukrajinskych nacionalistu pro osvobozeni Ukrajiny byla zalozena uz v r. 1929 na kongresu ve Vidni a Bandera sam proklamoval samostatny stat uz v r. 1941 proti vuli Nemcu a sel za to do nacistickeho koncentraklu!

T. Šmilauer 3.2.2022 2:12

Pokládám za objektivnější Poučení z minulosti T.Zdechovského z dnešního vydání NP. Lze oba články porovnat.

P. Labaj 3.2.2022 2:01

R^

P. Rychetsky 3.2.2022 1:59

Zeptejte se Holaska. Ten vam rekne, ze nacista byl jen jeden, Bandera. Ten stale bydli v Kyjeve a pote co si s Hitlerem rozdelil Polsko, tak chce ted vyhubit vsechny Rusy. A proto to tam rozmlati ruske armady, ktere se neshromazdily za ukrajinskou hranici. Bandero, stahnete se, ja i moji pratele se za vas stydime.

P. Labaj 3.2.2022 1:54

Možná jo.

Ale co to mění na tom, že je to pravda?

Z. Koutecký 3.2.2022 1:47

Pane Rychetsky, a kde bydleli nacisti?

F. Vízek 3.2.2022 1:42

Vhánět Rusko do náruče Číny není dobré pro EU a ani pro USA.

Zapomínat na to, že i Rusko je vlastně Evropa bychom neměli. Stěhovat se nikam nebude.

EU potřebuje Rusko a naopak. Konflikt by oslabil všechny. Harašení zbraněmi neprospívá ničemu.

P. Motyka 3.2.2022 1:29

Udelalo by mne radost, kdyby me po probuzeni chytil oko titulek v novinach: BIDEN NABIZI RUSKU BYT CLENEM NATO.

Toho osla uz nenapadla zadna sranda od jeho utleho mladi. Cela ta svancparada v Evrope, za naseho nemaleho prispivani, existuje jen proto, uhlidat Germany, aby je zase nenapadlo zabrat neco, co ted vlastni nejaci blbi podlide.

P. Motyka 3.2.2022 1:20

"Je možné, že tuto politiku USA vedou lidé, kteří chtějí ve skutečnosti poškodit samotné USA. "

Ano. Zalistujte par let zpatky a vyskoci jmeno Hussein Obama. Problem Ukrajiny je pokracovanim proti imperialisticke, komunismu v ceste stojici Americe.

K. Chwistek 3.2.2022 1:18

Válečné štvaní, váleční štváči, jestřábi v NATO, západní propagenda......rétorika z komunismu jak vyšitá.

K. Chwistek 3.2.2022 1:10

R^

M. Grundmann 3.2.2022 1:09

Kdo má vlastně na umělém konfliktu mezi Ukrajinou a Ruskem zájem ? Rusové určitě ne, Evropa taky ne. Mají na tom zájem USA ? Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nemohu najít, v čem je konflikt mezi USA a Ruskem pro USA užitečný. Nevidím, čeho mohou USA získat. Rozbít Rusko ? Ale to by byla pro USA ta nejhorší varianta. Převychovat Rusy a nastolit tam nějaký nový politický režim ? To je absolutní iluze, jakýkoliv nový ruský režim se bude chovat podobně nebo pravděpodobně i hůře vůči Západu.

Obávám se, že je situace daleko horší, než si myslíme. Je možné, že tuto politiku USA vedou lidé, kteří chtějí ve skutečnosti poškodit samotné USA. A to je pro nás jako spojence USA velmi špatné.

T. Kohout 3.2.2022 0:52

Je to psychóza ve stylu "Ostatně soudím, že Rusko musí být zničeno". A tato nemoc se vydává za "hrdou, samostatnou, nezávislou, statečnou politiku".