16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BuBu 4.12.2006 9:36

Re: Re: Pokud je toto Vaše . . .

. . . jediná námitka - omlouvám se za "rozumnět" . . . které vzniklo nedopatřením a "v návalu vášně " ! Ale jinak : Rozhodně nepatřím k těm, kteří by se báli  . . . si to s Vámi "poměřit" ve znalostech pravopisu "češtiny" !

huhu 4.12.2006 9:33

dost přesný komentář

názor autora rovněž sdílím. Topol má Paroubka na lopatě od doby kdy neuspěl s Kalouskem.

huhu 4.12.2006 9:32

Re: Pane modrý Bárto

samozřejmě, že nemusí, ale to by nesměl být v čele z předčasných voleb podělaný Paroubek a jeho šibalové :-D

Malý Aston 4.12.2006 9:30

Re: Poznáváte se ?

Vy musíte být ale hodně poznamenaný minulým režimem.Copak Vám vzal rok 1989?Již nemůžete budovat komunismus? V postkomunistických zemích napravo i nalevo se derou k moci ti,kteří již tady vládli,to je ten problém.Pročpak neútočíte na ty politické strany,které kolaborovaly s komouši v Národní frontě? Nevíte které to byly strany?Byla to ČSSD,KDU,strana bratra Paroubka,strana Socialistická,kampak nám ti kolaboranti vlezli? Do ČSSD,KDU a KSČM.Nenamlouvejte nám,že strany pravicové jsou zastánci rudých bratří.:-D

jerry 4.12.2006 9:28

Obávám se,

že máte pravdu, ale příliš veselo z takové politiky není. Jinak nevím, jestli ČSSD do vlády vstoupí / že chce zase Zaorálek lítat vrtulníkem, není pro Paroubka důvod/, pohodlnější by bylo umožnit vznik Topolánkovy vlády a zůstat v opozici.No ale uvidíme.

vládík 4.12.2006 9:26

Re: A co Ústava?

Není to spíš o absolutní blbosti přispívajících autorů?

jerry 4.12.2006 9:25

Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

Vy mně ale překvapujete pane inženýre. Stále čtete NP a stále se rozčilujete. Což takhle zkusit Právo.cz -komentáře? Víte, že rozčilování zkracuje život? Jinak máte naprostou pravdu -Paroubek sportovně uznal svou porážku ve volbách, vůbec neprotahoval své vládnutí a demisi podal okamžitě po první schůzi posl. sněmovny.;-D

vládík 4.12.2006 9:24

Re: Poznáváte se ?

Ale The Economist to myslel dlouhodobě. Takže chybí: Grossi, Paroubku, Rathe, Svobodo, Zaorálku, ....

golem 4.12.2006 9:24

Re: Obecně vzato . . .

Když chcete rozumnět politice, snažte se i rozumnět pravopysu. Rozumňýte vobojýmu stejnjě.

Radim 4.12.2006 9:16

Poznáváte se ?

Britský týdeník The Economist o současné politické situaci v postkomunistických zemích střední Evropy: "Země ovládají slabí,zákeřní,neotesaní,zkorumpovaní,šaškující a škorpící se gangsteři".Topolánku,Langře,Tlustý,Dalíku a spol poznáváte se?

BuBu 4.12.2006 9:10

Re: Re: Šejno, Vy moc dobře víte . . .

. . . že jsem "nepadl do oka" myslel v kontextu s dřívějšími články p. Bárty . . .

Ale jinak díky za reakci ! Přesvědčil jste mne, že jsem se v článku mýlil ! Díky !

gerontusinza 4.12.2006 9:07

Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

Po přečtení vaší věty na ČSSD "kterou prodlužovali vlastní vládnutí neuvěřitelného čtvrt roku po volbách" jsem přestal číst, protože jsem zjistil, že se nic nového nedozvím. Škoda času.Trouby a rádoby manipulátory s rozhledem jezevčíka nebrat. Jděte víte kam. Do (Y)

Mirek Šejna 4.12.2006 8:53

Re: Obecně vzato . . .

no pokud Vám také nepadl do oka, pak jste také stoupenec KSČSSD. Gratuluji Vás k sebepoznání.;-P

BuBu 4.12.2006 8:39

Obecně vzato . . .

. . . také mi ten článek až tak příliš "nepadl do oka" - ale když vidím, že se na něho "chytili" známí pro-bolševičtí (rozumněj KSČSSD) stoupenci . . . tak na něm přece jenom něco bude ! ;-D:-D;-D 

P.S. Není horší vizitky pro pisatele - než když s jeho názory souhlasí komunisté všech odrůd a odnoží ! ;-D:-D;-D

Renata D. 4.12.2006 8:30

A co Ústava?

"Pokud by Klaus již tehdy přijal možnost nahradit v kterémkoli okamžiku Paroubkovu vládu pověřenými správci ministerstev aniž by novou vládu jmenoval,...."

Čl.62:  Prezident republiky

d) pověřuje vládu, jejíž demisi přijal nebo kterou odvolal, vykonáváním jejích funkcí prozatímně až do jmenování nové vlády,

Kde vzal autor tu možnost jmenování správců bez jmenování nové vlády?  To je obraz politiky ODS, nereálná přání se vydávají za realitu.

Mirek Šejna 4.12.2006 8:21

Pane modrý Bárto

cituji: "ODS se dohodnout může, ČSSD musí". Nemusí, pane Bárto, nemusí. A podle chování modrého hejna (abych použil Váš termín) si myslím, že by socani už konečně měli modré hejno poslat do análu. Jestliže se modré hejno chová ve stylu "mohu, ale nemusím", pak ať socani přeruší jednání a jdou do tvrdé opozice. A nejlépe bude, když si socani osvojí opozici "nulovotolerantní" a pozvou si na toto osvojení školitele z řad ODS. Modráci totiž "nulovou toleranci" vypilovali v minulých letech do dokonalosti. Bez socanů teď modráci žádnou vládu nesestaví. A to je věc, která modrému Bártovi zcela uniká. Naopak, pokud dojde ke 3.pokusu a vládu budou sestavovat socani, pak šance na důvěru je vyšší, protože známe své lidovce.

Jan 4.12.2006 8:07

Re: směs blbostí

Je to tak. Poveren sestavenim vlady byl jiz podruhe Topolanek a ten nese zodpovednost. Zatim Topolanek osobne ukazal svou neschopnost splnit ukol, stejne jsko predtim vyhorel pri rizeni firmy VAE. Zbytek ODS (Necas, Bem,..) rovnez predvedl pouze ukazku provincni nesnasenlivosti.

PROROK ELIÁŠ 4.12.2006 8:06

Re: Je to spíš interní stranický článek ODS,

 Autor podobně, jako Topolánek nehledá skulinky, jak píše, ale zalézají do děr své neschopnosti....

ladik53 4.12.2006 8:01

směs blbostí

Tak už se s tím Paroubkem amatéři vítězové nebavte. Pověření ani jmenování nemá, takže zodpovědnost nese ten kdo je má. Jako ve firmě, jen jeden může rozhodovat. Ústava přece dává všechny možnosti, jenom se nebát a umět se rozhodnout. Když toho ovšem jeden není schopen...

Halama 4.12.2006 7:29

Re: Re: Tak to snad ani Bárta nečekal, že . . .

Ale BuBu - klídek.To nehrozí .....Ale dejte si pozor Vy - naběhnou Vám žíly na krku a trefí Vás šlak když se budete takhle rozčilovat.;-);-)

Dušan Polanský 4.12.2006 7:17

Je to spíš interní stranický článek ODS,

z toho titulu jako volič ČSSD mohu dost těžko něco napsat. Popravdě je to dlouhé, ale co chtěl autor jasně říci, to tedy nevím.  Jinak obvykle narážky na ČSSD a Paroubka, nestojí ani za zmínku. Možná ale hlouku textu vytuší ODSáci. I když tak chválit Němcovou, ale proč? Ví to někdo z ODSáků?

dvd 4.12.2006 7:06

Vladimíre

NECHLASTAT !!! Pak člověk píše potominky a ještě si plete jména.

BuBu 4.12.2006 7:00

Re: Tak to snad ani Bárta nečekal, že . . .

. . .by Halama chválil jeho příspěvek !

Halamo, kdybyste Bártovi jeho článek pochválil - tak to by byla pro něho ta nejhorší vizitka . . . to by si snad musel hodit mašli ! ;-D;-D;-D

Halama 4.12.2006 6:38

Tak to snad i Venca Blábol z naší spodní hospody by napsal něco lepšího ......

RvRvRv

Vladimir 4.12.2006 2:46

Re: Tak co je nového paní Milerová ?

No omlouvám se nějakému p. Bláhovi, tento rádoby žurnalista a politický analytik se jmenuje P. Bárta.

Vladimir 4.12.2006 2:44

Tak co je nového paní Milerová ?

Tak a mám zase jeden blábol za sebou a naštěstí jsem neutrpěl duševní úraz. Autora P. Bláhu sice neznám z novin, ale bude to pěkný magor ! Je možné, že normálně takový magor není, ale jen když pojí trochu lysohlávek nebo pokouří pár čvaňháku marjánky a zapije rumem s pivem a borovičkou. To co tu člověk musel číst o Paroubkovi, ODS jsou snad sny zhuleného ! Divím se, že majitel www stránky mu to povolil zveřejnit. Zítra se tu asi za "žurnalistu", či politického analytika bude vydávat 7-letý smrad.