17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pravá Míra 4.12.2006 20:26

Agenda 2010

je, doufám, vytištěna na dostatečně jemném papíru....její obsah, jak praví klasik, se rovná "jedněm novinám" (na vysvětlenou - tomu se rovná obsah dvou "půlnočníků")

gossip 4.12.2006 20:16

Re: pro modrého komsomolce Huhu

Heled,Paroubku alias Mirku Šejno tys uz toho prohlasil a zase odvolal tolik,ze to lumpenproletariat prestal chapat,a sel radsi na pivko,No a Ty jsi bez preferenci a podelanej z toho,ze pujdes od valu.

Mard 4.12.2006 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

Jojo, jsou to hodní a milí lidé, podobně jako novodobí příznivci fašismu! Zkrátka, hned se s nimi družit a nechat si od nich pomáhat! Já na rozdíl od Vás jsem rád že strany před volbami deklarují s kým chtějí a s kým nechtějí dělat po volbách, realizovat svůj volební program. Víte takový kompromis třeba mezi salátem tzatziky a nutelou je hnus, který by se nedal pozřít. Nechápu jak můžete akceptovat kompromis mezi školným, placeným zdravotnictvím a rovnou daní na jedné straně a zvýšením minimální mzdy, přijetím zákoníku práce a socialistickým zdravotnictvím na straně druhé. Takový kočkopes by nejvíce uškodil běžným lidem.

Mard 4.12.2006 20:01

Re: Re: Re: Re: Re: milé Huhu

Vaše velebné duchovní pustoto, nesuďte dle sebe ostatní, já na rozdíl od Vás ani nekvičím ani se nepodělávám. Musím podotknout že jste nepochopil, že Paroubek po volbách ve kterých se z vítěze voleb (2002) stal poražený voleb (2006) měl morální povinnost dát demisi. Topolánek je předsedou strany, která volby přesvědčivě vyhrála a na základě toho sestavil vládu. Do několika dní po nevyjádření důvěry podal demisi (jaký to rozdíl proti Paroubkovi a jeho chování po volbách). Nevím co se Vám nezdá, postupuje se podle ústavy. Chápu že komunisté nějak moc ústavu nectí, ale nevěděl jsem že máte podobnou úchylku!

Mard 4.12.2006 19:49

Re: Re: pro modrého komsomolce Huhu

Pochybuji, myslím že ODS se tak nemorálně jako ČSSD pod vedením Paroubka nezachová. Přeci jen to není strana šibalů a vesnických buranů. S někým "seriozně" jednat a se mu vychechtat s doutníkem v ruce, při ohlášení dohody s někým jiným, je chování odpovídající ruskému mužikovi po několik lahvích vodky. Domnívám se že tyto způsoby nejsou ODS vlastní a pokud se tak stane, budu zklamán.

Mard 4.12.2006 19:45

Re: Re: Ať žije velký myslitel a modrý vůdce,

Nemůže, v Bohnicích jim ošetřovatelé dálková ovládání zásadně nepůjčují do rukou!

Mard 4.12.2006 19:43

Re: Re: ...absolutní neschopnost se domluvit, udělat kompromis...

Jen ho nech. Představ si, jak by musel být rozčilený, kdyby si myslel, že Topolánek sestavil vládu, jejíž členové normálně řídí ministerstva i dnes. Kdyby si třeba mohl myslet že Topolánkovi nic nechybí. ČSSD klesá podpora na rozdíl od ODS, které voličská podpora stoupá a navíc má ODS v ruce exukutivu. Furt je to lepší, když si zřejmě myslí že Topolánek je utrápený chudák, který prohrál vše co mohl a Paroubek se mu jen chechtá až se za břicho popadá. Jen ať si to myslí a lituje Topolánka :-) >-;-D

Vladimir 4.12.2006 19:39

Re: Re: Tak co je nového paní Milerová ?

- To, co autor píše o V. Klausovi (že měl udělat to a to ..) , dokládá naprostou neznalost ústavy ČR autora. Podobně to je i výčítkami k Paroubkovi - že měl po volbách udělat to, či ono - opět naprostá neznalost ústavy, navíc mu chybí byť minimální PRÁVNÍ POVĚDOMÍ !

- Co se týká morálních aspektů jak jednání, tak nejednání Paroubka, Topolánka, ODS, ČSSD - je vidět, že morálka (etika) je to poslední co ho zajímá (pokud náhodou nebylo šlápnuto na kuří oko jeho "mančaftu".

- Co se týká pohnutek jednání Paroubka, tak je to na úrovni fanouška Sparty, či Baníku, po 10 pivech. Nebo možná na úrovni 7- letého spratka (tedy nezdárně vychovaného dítěte).

- Celkový dojem - kecy na úrovni 4. cenové  skupiny po několika pivech. Možná chodívá na pivo s Dalíkem :-).

 

Vladimir 4.12.2006 19:21

Re: Re: Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

Není důvod brát si Německo, či Rakousko za vzor ve všem, ve všech ptákovinách, které tam dělají.

Není všechno just demokratické, co v těchto 2 zemích dělají. A hlásat před volbami, s kým chce strana po volbách vládnout, je opravdu zbytečnost, protože MANDÁT voličů je k vládnutí a politici mají po volbách hledat kompromisy s jinými stranami, aby MANDÁT BYL NAPLNĚN ! Nikoliv, aby si omezili manévrovací prostor a po volbách řekli : "Občané, volili jste špatně, musíte znovu a lépe !". Při současné polarizaci, by se mohlo stát, že se  neschopní politici nedomluví ani po opakovaných volbách, takže asi další předčasné volby ...(?) asi  by byly předčasné volby každého půl roku !!

Pokud jsou bolševici VRAZI A LUPIČI, měl byste podat na ně trestní oznámení !! Vědomí, že víte o trestném činu vrahů a lupičů a nečinnost v tomto ohledu , zakládá vinu i vám. Já tuším něco o zločinnosti Gottwalda a pár jeho souputníků, ale ti už jsou na "pravdě boží". O zločinech těch nynějších bolševiků zatím nemám ponětí.

Vladimir 4.12.2006 19:02

Re: Re: Re: Paroubkovo náhle "zmoudření"

Abych vám oplatil vaši laskavost, nazvu vás Fanouškem ..

Kde vyslýchali vrchního falešného hráče a podvodníka Doležela, nevím. Možná v Praze, možná někde na Vysočině. To jenom potvrzuje názor, že policie (+ státní zastupitelství) a justice je nemožná (možná neschopná, možná zkorumpovaná, ..) v celém státě, nejen v Ostravě. Konec - konců, případ Kořistka byl řešen jak v Praze, tak v Ostravě. V Ostravě bylo řešeno tuším trestní stíhání Dalíka a jeho kumpána, v Praze zase naopak občanské stíhání Kořistky (dle žaloby Dalíka pro urážku na CTI !  - snad si národ o cti Dalíka udělal před týdnem úsudek).

Myslím, že tzv. nezávislost Justice (vysoké platy, aby nebyli úplatní ??, neodvolatelní, takže nepotrestatelní za cokoliv !!, .. ba dokonce i mladí smradi bez zkušeností si vynucují, že jim do jejich "souzení" a funkce nebude nikdo mluvit !!)  je děsný úlet, na který doplatí demoralizací celý národ. Dnes už převažuje ve veřejnosti názor, že PRÁVO před soudem má ten, kdo má PENÍZE. Ten , kdo z morálního hlediska je sice v právu, ale nemá peníze na velmi dobře placené advokáty, na různé pozornosti, úskoky, ap. PRÁVO NEMÁ.

jirka.s. 4.12.2006 18:03

Re: pro modrého komsomolce Huhu

Zato tobě se, lejno, dělalo vždy při spatření tvého strýčínka jetelového generála vždycky na blití, viď?

Ladislav N. 4.12.2006 17:59

Re: ...absolutní neschopnost se domluvit, udělat kompromis...

 ;-D 8-o ... to se mi snad zdá!!

demokrat 4.12.2006 17:33

Re: Neschopná ODS

Opravuji:       ..sami se pak najmenují do správních rad penzijních fondů, a pak se nám možná stane, že se v důchodu žádných peněz nedočkáme), ...

demokrat 4.12.2006 17:28

Neschopná ODS

To, že podle autora je Paroubek v defenzívě, je spíše přání otcem myšlenky. Zatím je na tahu Topolánek a to co předvádí, je absolutní neschopnost se domluvit, udělat kompromis. Výsledkem je, že už půl roku nemáme legitimní vládu. Možná ale, že je to dobře, protože co by nás v podání ODS čekalo ? Bylo by to postavení US raketové základny u nás, což by nás vystavilo hrozbě teroristického útoku a útoku protivníka (Čína, Rusko), prodej zbytku státního majetku (ČEZ..) a hledání zdrojů v našich kapsách - placení u lékaře, na důchod (sami se pak najmenují do , školné, omezení sociálních dávek...Jednoduše likvidace sociálního státu, konec solidarity mezi občany. Povolí vstup Turecka do EU(viz Klaus..) a pracovní migraci Rumunů a Bulharů (podporuje ODS) a následně i muslumanů do naší země. Zlikviduje finanční policii, ministerstvo informatiky, budou mluvit o boji proti korupci, ale sami myslí a  budou myslet jen na to , jak si nakrást. Do významných funkcí se budou dostávat podivné figury (viz Jančík na Praze 5, Hampl  v radě ĆNB, když se mu v oddělení ČKA ztratilo 0,5 miliardy...)

pepa 4.12.2006 17:22

Re: Bárta je úchyl

Zloděj křičí: chyťte zloděje. Proč by proboha měla socdem podporovat jakousi Topolánkovu vládu ? To je čistě jejich problém, že se jim nedaří půl roku nic mravného udělat, jenom ječet o předčasných volbách. A pokud chce vládnout, o čemž silně pochybuji, bude se muset o moc rozdělit. To se ODS evidentně nechce, a tak podporována průzkumy, se těší na předčasné volby. Třeba si však kapři rybník nevypustí.

Děda 4.12.2006 17:18

Re: Vývoz demokracie není možný!

No, je to tak, pravda pravdoucí.

Děda 4.12.2006 17:11

Re: Re: To vše je otisk monarchy Klause

Tak jest!

Rolen 4.12.2006 16:59

Bárta je úchyl

Už snad rok tu plive síru na Paroubka, takovou výdrž nemůže mít normální člověk. Schválně, článek jsem nečetl...že tam zase "odhaluje" Paroubka a ČSSD...ty ďábly.:-):-):-)

gerontusinza 4.12.2006 16:36

Souhlasím, zůstávejte na pozoru. Já taky.Re: Re: To můžete Já jej mám taky. Re: Re: Pane Jerry PROČ????? PROČ nemít rád jednoho vylučuje nemít rád druhého? Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela

Slyšel jsem už  toho dost. Jen máloco se potvrdilo, vesměs to byly pindy. Proto přestávám pindalům věřit. A že za vámi nikdo nejde s nabídkou poradenství za 350 táců? Asi je k tomu potřeba něco víc než vystudovat. I to může být korupce, proč ne, ale sakra špatně se to prokazuje. Znalost a přesvědčení je něco diametrálně odlišného. Máte pocit, že koncipient za milion/rok se vyplatí zvláště když je to ministr vnitra nebo bývalý ministr? Zvažte své možnosti, třeba budete dobrý lékař, ale podnikatel nic moc. I to je ovšem nutno ocenit. Např. pro mě měl a má takový člověk větší cenu než podnikatel. Nechtějte se v penězích koupat, tuto možnost měl jenom strejda Skrblík. A ten se mě líbí pouze v pohádkách. Hezký den.

Pepino 4.12.2006 16:05

Re: Ať žije velký myslitel a modrý vůdce,

A proč si nepřepneš na jiný kanál???????

nup 4.12.2006 15:58

Re: Re: milé Huhu

Všimlo jste si, huhu, že Paroubek v koaliční vládě s ODS být nechce? ;-P

Vilík 4.12.2006 15:46

Již půl roku je rozhodnuto.

Paroubek skončil politickou kariéru svým povolebním projevem. Vše co v jeho provedení následuje, je už jen jeho předsmrtná křeč.  Že to dosud neví on sám, lze při jeho zabedněnosti a chorobné touze po moci pochopit. Že to nevědí někteří další, je sice smutné, ale na věci to nic nemění.

nup 4.12.2006 15:26

Re: Re: To vše je otisk monarchy Klause

nebo komouše převlečené za šmouly ;-)

huhu 4.12.2006 15:11

Re: pro modrého komsomolce Huhu

AParoubek by se "skromně" spokojil s funkcí předsedy sněmovny a do vlády by nasadil šibaly....já jsem vcelku přesvědčen, že se nakonec vyplní Dalíkovo proroctví a ods se s bolševiky neušpiní...;-)

golem 4.12.2006 15:08

Re: Re: Re: Re: Pokud je toto Vaše . . .

Tak tedy pište: Zav-l- šakal- v-l- u m-sl-vny ...

Malý Aston 4.12.2006 14:58

Re: Paroubek není bubákem? Zatím!

R^R^R^

Malý Aston 4.12.2006 14:56

Re: To vše je otisk monarchy Klause

V postkomunistické společnosti,kdy jedna polovina občanů volí komouše nebo převlečené komouše za růžovky je obtížné hledat nějaké řešení.V parlamentu stojí proti sobě 100 levičáků pod vlajkou Filipa a Paroubka a ostatní.Svalovat vzniklou situaci na pana prezidenta,může jen komouš nebo socák. Pokud máte pravdu a většina obyvatel má zájem o Vaši vládu,nemusíte se bát nových předčasných voleb.Vy jste ale posraní strachem,všechno jen ne nové volby.Takže za Vaši zbabělost odpovídá prezident?

Mirek Šejna 4.12.2006 14:55

pro modrého komsomolce Huhu

vám nějak uniká, že Paroubek prohlásil, že v koaliční vládě on sám být nehodlá. Zato tam mermomocí hodlají být soudruzi zelení o jejichž ultralevičáctví neví pouze bývalý vojenský důstojník Topolánek, kterému se zelená barva vždy moc líbila.

jerry 4.12.2006 14:48

Paroubek není bubákem? Zatím!

STRAŠIDLA STARÉ PRAHY ,vydá Orbis  v roce 2106,  strana 57:

Strašidelný premiér

Za temných bezměsíčních nocí mohou osamnělí chodci potkat v Hybernské ulici přízrak, vycházející z Lidového domu s aktovkou v ruce, nervózně se dívající na hodinky. / V případě deště nad ním jiný ,ale vyšší a štíhlejší přízrak drží deštník/ Jedná se o strašidelného premiéra, který vládnul před sto lety. Poté ale prohrával volby a přestalo se mu dařit.Stále však doufal, že jej prezident jednou pozve na Hrad a pověří sestavením vlády. To se nestalo a on žalem zemřel. Teď tedy čeká v temných nocí na vůz, který jej odveze na Hrad.Pověst tvrdí, že odvážlivec, který se toho odváží a přízrak na Hrad odveze, jej tím vysvobodí. Za to se mu prý bývalý premiér odmění tím, že mu oznámí místo uložení pokladu, který shromáždil v době, kdy ještě vládnul.

Ladislav N. 4.12.2006 14:48

Re: Re: Re: Re: rudá chátra

 ;-DR^