16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Neklaus 4.12.2006 14:45

To vše je otisk monarchy Klause

Ten z jejího vedení udělal své nohsledy a satelity bez samostatného názoru a teď je ODS kvůli němu v prde-i.  Handrkuje se o jediný hlas v parlamentu. Jasná práce monarchy.

Toník 4.12.2006 14:43

Ať žije velký myslitel a modrý vůdce,

ale ať se proboha nesere do politiky,když ho vidím mudrovat a pšežvýkávat na obrazovce,dostávám osýpky !

František I. 4.12.2006 14:35

Re: Re: Re: modrá mlha

Já obé celkem bez problémů nacházím. Pokud vy ne, tak za to mohou neschopní pedagogové, kteří nám sem posílají takový materiál.

Richard 4.12.2006 14:31

Re: Jak může být některý novinář tak neprofesionální

Tak se ptám, která přitroublá hlava psala tenhle příspěvek. Lituji času, který jsem věnoval jeho čtení, ale člověk nepozná, co je póvl, dokud se s ním neseznámí.

Slava 4.12.2006 14:18

Re: Re: Re: Re: A za globální oteplování

Jistě, má ho na lopatě už od června, že? Vaše logika je ve stylu konstatování: "Hnal jsem ho za sebou až k mostu, a tam mě zbil jako psa." Vaše víra musí byt opravdu pevná, ale nakonec si ji budete moci dát leda za rámeček.

jerry 4.12.2006 14:18

Re: Re: Re: Re: A za globální oteplování

No já si taky myslím, že nemá a to proto :Topol spotřebuje velkou část své energie na to, aby přesvědčil ostatní i sám sebe, že je velký politik, zatímco Paroublb je o své genialitě hluboce přesvědčen a veškerou svou energii věnuje jen k získání osobní moci.

Vilma06 4.12.2006 14:15

Jak může být některý novinář tak neprofesionální

!!!!!! Pane Bárto, váš neprofesionální výtvor mi nestojí ani za komentář a budu-li někdy vidět článek s vaším podpisem, veřte, že mi nebude stát za čtení. Nejste profesionál, neznám Vás, a proto si myslím, že jste úplně modrý a zaslepený a věřte, že to tak jak by jste si to přál nebude a ani opěvovaný a vynášený pan Topolánek není obdařen svatozáří, kterou mu dáváte a ani pan Paroubek není takovým bubákem, jak ho vybarvujete. Po přečtení vašich nesmyslů je mi líto všech modrých, jsou-li na takové úrovni jako vy.

Slava 4.12.2006 14:15

Re: Re: Re: Re: Víra hory nepřenáší

Já bych spíš řekl, že ODS čas tlačí víc než socdem. Tu čas netlačí vůbec, ba spíše naopak. ODS zatím vehementně dokazuje, že vládnout  opravdu neumí. A dopady takového vládnutí se začnou postupně projevovat čím dál víc. A navíc v poslední době spíš vypadávají kostlivci modré barvy. Stran třetího pokusu - to je evidentně Topolánkova noční můra. Proberte se spíš vy...

Slava 4.12.2006 14:10

Re: Re: Re: pro soudruha Šejnu

Ale vnímám, byť to draní se není tak intenzivní jako dřív. Nicméně o to tu přece nejde. Podstatné je, že Topolánek může Paroubkovi doporučovat přechod do opozice asi tak stejně jako slunci, aby zapadalo na východě.

H.K. 4.12.2006 14:08

Re: Pro Františka!

R^R^

Slava 4.12.2006 14:08

Re: Re: modrá mlha

Fajn, byl byste tak laskav a ukázal, kde je ta hlava a kde je ta pata?

huhu 4.12.2006 14:06

Re: Re: Re: Víra hory nepřenáší

čas ods zatím netlačí, každý den ze šibalské skříně vypadne nějaký kostlivec..a cesta k předčasným volbám vede bud přes nedohodu a 3. pokus a nebo Paroubek ods odkýve vše a tahle vláda dostane důvěru a Topol bude moci předkládat jakékolikv zákony, vždy spojené s "důvěrou"....ostatně dohodnout se se šibaly by rozhořčilo podstatnou část příznivců ods a to Topol ví. Pokud jste nezaregistoval, že je Paroubek podělán už i z možnosti 3. pokusu, tak se proberte...

František I. 4.12.2006 14:03

Re: modrá mlha

Oproti skvostům páně (soudružčíka) Jelínka, jsou články pana Bárty téměř Čapkovy spisy. Alespoň mají hlavu a patu. Uznávám ale, že pro sockomouše všeho kalibru mají několik podstatných chyb. Jsou o něčem, nechválí do socialistického nebe soudruha přítele Paroubka, vyznačují se dialektickou nedůsledností, nerespektují vědecký světový názor, zavání imperialistickým pozlátkem, nedrží se vytyčené linie - sockomunistům patří budoucnost a republiku si rozvracet nedáme, co více občas pochválí tu modrou, kterou jsme kdysi při vojenské přípravě používali ke znázornění vojsk hnusných Američanů a jejich evropských nohasledů.

huhu 4.12.2006 14:01

Re: Re: pro soudruha Šejnu

asi nevnímáte, jak se Paroubek do koaliční vlády dere, ani nesouhlas některých vlastních soudruhů ho nezastaví, dokonce se ted nechá Paroubek prezentovat jako reformátor ...:-D

Slava 4.12.2006 13:55

Re: Re: Víra hory nepřenáší

Máte to nějaké popletené, ods to samozřejmě může takhle táhnout dál, to jest vládnout bez mandátu, ale to je politická sebevražda - nebyla by to ostatně nejhorší varianta. Na předčasných volbách se ODS musí dohodnout buď se socdem, nebo s komunisty - je to jednoduchý početní úkon. A že se Paroubek bojí 3. pokusu jsem nějak nezaznamenal. Tím, kdo se ho bojí, je přece Topolánek.

huhu 4.12.2006 13:52

Re: Re: Re: A za globální oteplování

to, že má Topol Paroubka na lopatě je jasné každému, kdo si umí vyhodnotit vyjednávací pozice a nedá na to, že Paroubek po každém výprasku vítězně jása jak Arafat...;-)

Slava 4.12.2006 13:51

Re: pro soudruha Šejnu

Topolánek může Paroubkovi doporučovat, co chce. Ale to je asi tak všechno, co může dělat. Holt komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.

huhu 4.12.2006 13:50

Re: Víra hory nepřenáší

velice se mýlíte, ods se se socany vůbec dohodnout nemusí. V případě nedohody bude ods vládnout dál, jak to je a pozvolna dospěje ke 3. pokusu, kterého se dnes Paroubek bojí snad více než předčasných voleb. ODS má jako prioritu předčasné volby a ty budou pokud se s Paroubkem nedohodne. Předčasné volby nebudou jen pokud čssd plně akceptuje to co ODS předloží....

Slava 4.12.2006 13:49

Re: Re: A za globální oteplování

No, ani vaše IQ zrovna nezáří, napsat takovou kravinu, že "Topolánek má Paroubka na lopatě", je dostatečnou ilustrací schopnosti uvažovat vlastní hlavou.

Malý Aston 4.12.2006 13:48

Pro Františka!

Já jsem v důchodu,pěkně jsem mladá léta prodrbal při budování socialismu a když to vidím,kam se to ubírá a kolik mají komančové a převlečení komančové v ČSSD příznivců tak to vidím černě.Bez výměny minimálně dvou generací to dopředu nepůjde.Ta závist a rovnostářství se řadě spoluobčanů zažrala pod kůži a ne a ne se jí zbavit.Plná huba o sociálním státě který se o vše a o všechny postará,jako za socialismu .N:-Dikdo nic neměl a všechno patřilo všem.

vogel 4.12.2006 13:47

modrá mlha

pisatel článku p.Bárta často a rád vypouští modrou mlhu se zaujetím sobě vlastním..ovšem nejhorší z toho je závěr na téma Němcová..podobnou snůšku hloupostí by nenapsal ani desetiletý školák, ale na druhou stranu to cosi vypovídá o pisateli, což je též užitečné.. p.Bárta zřejmě pohlédl do očí Modrému ptáku štěstí, který se živí cizími myšlenkami a nasazuje za ně svoje vlastní.. 

huhu 4.12.2006 13:47

pro soudruha Šejnu

Topol doporučil Paroubkovi jít do opozice, právě proto, že o účast ve

vládě šibal Parouibek nejvíce stojí a za tuhle možnost by se zřekl

Marxe, Engelse, Lenina, Stalina i Gottwalda s Grebeníčkem a Filipem...:-D:-D nicméně předpokládám, že se nakonec vyplní Dalíkova slova a ODS pošle socany do (Y)

Slava 4.12.2006 13:45

Víra hory nepřenáší

I kdyby se Huhu upsalo pošetilými glosami, Topolánek se se socdem dohodnout musí, ledaže by se obrátil na komunisty. A bezradnost, kterou projevuje už od voleb, dává tušit, že tam, kam posíláte Paroubka, skončí nejspíš Topolánek i s Dalíkem. BTW kauza Dalík je takové svinstvo, že jinde by už teď Topolánek byl v zaslouženém politickém důchodu.

huhu 4.12.2006 13:45

Re: milé Huhu

Topol doporučil Paroubkovi jít do opozice, právě proto, že o účast ve vládě šibal Parouibek nejvíce stojí a za tuhle možnost by se zřekl Marxe, Engelse, Lenina, Stalina i Gottwalda s Grebeníčkem a Filipem...:-D:-D

huhu 4.12.2006 13:43

Re: A za globální oteplování

radek je opravdu přesvědčený příznivec ksčssd. IQ a logika příspěvku plně odpovídá...:-D:-D:-D

huhu 4.12.2006 13:41

Re: pane bárto-divím se kam chodíte na ty vaše moudra-podle vás musí čssd udělat to co chce ods-jinak zkrachuje-vaše bláboly jsou opravdu hodné modré bibly-kolik máte odměny za to štvaní-je už únavné číst stále opakované bláboly

stačí si vyhodnotit vyjednávací pozici. Paroubek se dnes bojí jak 3. pokusu tak zejména předčasných voleb. Od června Paroubek pos*al vše nač šáhl, ztratil voliče, plojhara  poslední zbytky důvěryhodnosti...nezbývá mu, nežli se pokusit vlézt Topolovi do zadku...

huhu 4.12.2006 13:39

Paroubek chce být za každou cenu ve vládě

a Topol to ví. Přesně jak píše p. Bárta, Paroubek jen aby byli šibalové ve vládě, odsouhlasí Topolovi vše, až na rovnou daň, kterou nechtějí ani KDU a SZ. Včera "ředitel dělnické akademie" Jelínek již připravoval půdu a psal o "reformátorovi" Paroubkovi.....doufám, že Topol přesně tak, jak avizoval Dalík, Paroubka co nejvíce zesměšní a  nakonec socany pošle  do (Y) . :-D

kamil 4.12.2006 13:23

pane bárto-divím se kam chodíte na ty vaše moudra-podle vás musí čssd udělat to co chce ods-jinak zkrachuje-vaše bláboly jsou opravdu hodné modré bibly-kolik máte odměny za to štvaní-je už únavné číst stále opakované bláboly

jerry 4.12.2006 13:18

Re: Re: Re: Re: Souhlas až na Němcovou

Horší bude, až ten vrtulník začne taky půjčovat členům rodiny.:-)

jerry 4.12.2006 13:16

Re: tvore Frantíku

A bude ještě v Liberci komické, jak se těchto dvou výtečníků bude zastávat i liberecká ČSSD. Inu, když máte v čele kakaového Krause, není pak divu , že s podobnými výtečníky najdete rychle společnou řeč a může pak sílit bratrská spolupráce ODS a ČSSD v Liberci.