16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jerry 4.12.2006 13:12

Re: Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

A jaký byl ten volební program? Tedy -byl -li nějaký? Jsou to strašné fráze , pořád říkají něčemu NE, ale nevím z toho, co vlastně ANO.:-)

Mirek Šejna 4.12.2006 13:10

Re: Re: Re: Re: milé Huhu

Mard je další tvor, který se po volbách mohl podělat vzteky, že Paroubek ihned nepodal demisi, a dnes kvičí jak čuník nadšením, že Topolánek bude možná vládnout bez důvěry na věčné časy a nikdy jinak.

jerry 4.12.2006 13:08

Re: Re: milé Huhu

Vyloučeno to není, vlastně to záleží jedině, kdo Míšu Kuličku přeplatí, případně , kdo bude mít na něj lepší kompromitující materiály.

jerry 4.12.2006 13:06

Re: To můžete Já jej mám taky. Re: Re: Pane Jerry PROČ????? PROČ nemít rád jednoho vylučuje nemít rád druhého? Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

No nevím, kolik že to zůstalo dluhů po Míšovi Kuličkovi v Nemocnici u svaté Anny, a k čemu má sloužit Klinika Mayo, další aktivita jmenovaného? To jsou ty otázky, které si kladu. A jakpak přišel pan doktor Rath k tolika nemovitostem? A proč mně někdo nežádá o poradenské služby za 350 000 měsíčně? Jsem přece taky lékař. Ale abych byl objektivní, dost jsem slyšel o napojení současného MZ na firmu Pfizer, takže zůstávám na pozoru.

AeroKarel 4.12.2006 12:46

Re: milé Huhu

Zvláštní, že Paroubek nějak přestává vypadat že by se na ten třetí pokus těšil. Proč asi? Možná z toho vzteku vystřízlivěl až teď a došlo mu, co vše by to znamenalo.

Nebo už jsou všechny aféry a šibalové venku, ale tomu nevěřím.

gerontusinza 4.12.2006 12:45

Já mám jinou teorii. Re: Re: Je jedno s kým vládnete, pokud jste schopen prosadit svou koncepci. Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

ČSSD klesají tzv preference spíš proto, že tzv lavíruje. V okamžiku až dosáhno toho o čem jejich  voličům šlo, tj. vyšachování modré lůzy od jakéhokoli podílu na vládě, bude zase důvěryhodná pro své voliče.  A o tom to je. Ze strany modrých ptáků, je to jakbysmet. Takže vy si nechte své křiváky, jámá radost, že já volil dle vás jen jednoho jediného. VIVAT.....

AeroKarel 4.12.2006 12:43

Re: Re: Re: Souhlas až na Němcovou

Hodná paní, jen vůz. Zaorálek trénuje vrtulník a dělá konference.

AeroKarel 4.12.2006 12:41

Re: Vývoz demokracie není možný!

Tak tohle je čirý pesimismus, Bárta zase čirý optimismus.

Realita někde mezi.

František I. 4.12.2006 12:37

Re: Vývoz demokracie není možný!

Probůh nestrašte, nechte nás, starší ročníky, alespoň doufat.

gerontusinza 4.12.2006 12:36

To můžete Já jej mám taky. Re: Re: Pane Jerry PROČ????? PROČ nemít rád jednoho vylučuje nemít rád druhého? Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

Já jsem na rozdíl od vás pana Ratha hodnotil značně kladněji než vy svého p. Julínka Pokud ovšem máte za to že se pan Julínek neprojevil, tak to jako vždycky zavíráte oči ?A copak máte proti panu Pohankovi? Já nic, jen o něm dost ošklivě psaly noviny MfD a Lidovky. Inu a to vám stačí pane doktore? Lituji, mě nikoli. Já nevěřím, já prověřuji, atí m se lišíme a budeme asi lišit i nadále.:-P

František I. 4.12.2006 12:34

Re: Re: Paroubkovo náhle "zmoudření"

To jistě pamatujete, Vladimírku, jak dlouho trvalo naší čadské policii, než poprvé vyslechla soudruha přítele s pěti českými na stole, že. Nepamatuji se, že by ho navíc letecky odturistovala do Ostravy.

František I. 4.12.2006 12:31

Re: tvore Frantíku

Já vám to hledat nebudu, Jetýlku, jde jenom o drobnost, necelou miliardu na min. pro vnitřní rozvoj(či jak se ten socanský zmetek jmenuje). A o těch úplatcích z Liberce? To beru s velkým pochopením. Jak jinak jde jednat s vámi, sockomouši? Pouze prostřednictvím úplatků. (Ani za komoušů si mi nikdo neřekl o tolik úplatků, jako za vašich socialistických vlád.) Jen se divím, že toho zatím vyplulo tak málo na povrch.

Vladimir 4.12.2006 12:31

Re: Paroubkovo náhle "zmoudření"

Vysočinský důchodce má možná prsty v mnohém, ale až takovou hloupost by neudělal. Vysočínský důchodce se sice před Tlustým a před novináři pochlubil, že nejlepšího ministra financí  po převratu  měl ON ve SVÉ vládě a také celkem po právu zkritizoval Paroubkovo rozhazování peněz před volbami, ale pravdou  o drolení socanské 100 hzráze bude spíš v počínání Dalíka a jeho kamarily.

V té souvislosti si nemohu nevzpomenout na případ Kořistka - Dalík a naši SLAVNOU NEZÁVISLOU JUSTICI ! Skoro všechny neslavné Vrchnoí a nejvyšší státní zástupce, příslušné aoudy (a spol) bych za ten případ vyšetřování a souzení poslal do Pr.... Rýsuje se tu zcela zřjmě buď korupce, podjatost nebo neschopnost obou složek (možná všechno dohromady).

jerry 4.12.2006 12:27

Re: A za globální oteplování

To bych mu nepřikládal za vinu. Z toho by totiž neměl prospěch ani politický,ani finanční.;-D;-D;-D

jerry 4.12.2006 12:24

Re: Pane Jerry PROČ????? PROČ nemít rád jednoho vylučuje nemít rád druhého? Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

A zdalipak jste si ,pane inženýre, položil někdy otázku, jestli to, co se o Paroubkovi píše , není nechutná kampaň, ale pravda.A když jsme u toho MZ, pan Julínek se ještě nijak zvlášť neprojevil, takže nemohu mít názor.Zato jej mám na pana exministra Ratha a jeho povedené náměstky.Jeden z nich vám určitě není neznámý, je jím Michal Pohanka.;-D;-D;-D

Vladimir 4.12.2006 12:20

Re: Co kdyby ?

Aby Topolánkova vláda mohla vládnout rok, musela by zřejmě dostat (do měsíce po jmenování prezidentem) důvěru poslanců. Toť otázka, zda ji dostane, ale kdyby ano a po roce dal Topol demisi, začíná znovu 3- kolová volba předsedy vlády (a vlády).

Mard 4.12.2006 12:15

Re: Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

Nesouhlasím že předvolební deklarace o záměru povolební spolupráce by byla popřením voleb. V Německu, Rakousku nebo Izraeli to je zcela běžné. No, porovnat komunisty s krví na ruce s romem nebo mohamedánem je dost silná káva. Vy asi běžně přijímáte pomoc od vrahů a lupičů, pak vám to již ani nepřijde divné a nemorální, jak vidím z Vaší analogie s vodou žíznivému.

radek 4.12.2006 12:13

A za globální oteplování

je také odpovědný Paroubek, viďte paní autorko ? A předsedové ODS (čestný i aktivní) si myjí ruce.

Mard 4.12.2006 12:12

Re: Je jedno s kým vládnete, pokud jste schopen prosadit svou koncepci. Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

Pokud se domníváte že ČSSD klesá volební podpora proto, že Topolánek je báječný předseda vlády a ODS se ukazuje jeko výborná vládní strana, tak mám pochybnosti o Vašich analytických schopnostech. Pokud se domníváte že ve skutečnosti stoupá podpora ČSSD u voličů a průzkumy jsou zkorumpované, tak v tom vidím zárodek paranoického myšlení. Já starost o socanské voliče nemám, dobře jim tak, když volili stranu s takovým křivákem v čele, je to jejich věc. Měli mít rozum dopředu, tak jak jej někteří z nich projevují svým současným odklonem od ČSSD. Tvrdím že i mezi voliči ČSSD se najsou slušní lidé.

Mard 4.12.2006 12:05

Re: Re: Re: milé Huhu

Milý Vrcholný Shite, nějak mi uniká souvislost s mým příspěvkem. Možná jsi reagoval na něco jiného. Jinak jsem rád, že chválíš že vládne Topolánek a zdá se že si přeješ, aby vládl nejméně do Velikonoc. Jsem si jist že tvé přání bude splněno, neboť jistě nějakou vládu pan presidentovi Klausovi navrhne a ten jí následně jmenuje a pak opět Topolánkovi poběží lhůta 30-ti dnů, do kterých musí požádat o důvěru. Tedy březen - duben 2007, jsou reálné, jako doba, kdy bude hlasování o důvěře nové vládě.

Vladimir 4.12.2006 12:00

Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

Jestli se nemýlím, tak ČSSD (a snad i Paroubek osobně preferenčními hlasy) dostali podporu (mandát) od voličů PLNIT VYTÝČENÝ VOLENÍ PROGRAM ! Tvrdit před volbami, že po volbách budu vládnout s tím a tím, je popření smyslu voleb ! Volby jsou hlavně kvůli programu a pak jěště, kdo ten program bude realizovat  - osobní záruka/ důvěra. Kdyby se (např ČSSD dohodla s ODS nebo lidovci nebo komunisty na kompromisním vládním programu, mají mandát od voličů plnit jej. Pokud by před volbami slibovali např. snižování daní (nebo sociální programy) a po volbách chtěli s "demokratickou" ODS daně (DPH - potraviny, léky, bydlení, ..) zvyšovat, to by bylo nečestné, neférové počínání. Pokud  by se i např. s bolševiky dohodli na jistém vládním programu (podmnožinu volebního programu ČSSD) tak jistě mají mandát k takovéto "koalici" - resp. nechat se podporovat bolševiky.

Jenom BLBEC, je - li na poušti, odmítne vodu z ruky např. Cikána nebo černocha nebo Mohamedána (zvolte cokoliv jiného) a radši umře žízní.

baj 4.12.2006 11:55

Re: Obecně vzato . . .

Kdo nejde s námi, jde proti nám....

Neslyřeli jsme to už někdy?

gerontusinza 4.12.2006 11:51

Je jedno s kým vládnete, pokud jste schopen prosadit svou koncepci. Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

Jinak to co říkáte jsou obvyklé ubohé kecy. Je jedno jestli s komunisty či bez nich. Jen trouba odmítá možnost měnit věci dle vlastních představ když může. Proto také dostal své hlasy.. A pan Topolánek jaksi nemůže. A pokud bude moci pan Paroubek, tak to se ještě uvidí. A co se týká průzkumů, souhlasím spolu s Churchillem, že zásadně věřím jen statistikám, které si sám vylžu.Vaše starost o socanské voliče je hloupá a zcela zbytečná. Proč toho Paroubka stále varujete, vždyť by to měla být vaše výhoda.?Ale ona není co? Jinak prvně od vás vidím přirovnání socan = slušný člověk. nepřehlédl jsem se?

Malý Aston 4.12.2006 11:44

Vývoz demokracie není možný!

Když občané nemají zájem o demokracii,nemá se jim nutit zvenčí.Platí to o Iráku,platí to pro všechny postkomunistické země včetně nás.Sovětský svaz se ekonomicky zhroutil. U nás žádná revoluce nebyla.Tu revoluci provedla KSČ+Stb+KGB včetně Zivčáka.Nebylo to přání občanů ale dohoda velmocí.Jen si vzpomeňte,jakou dalo práci dostat občany na náměstí zejména v malých městech.Dnes 50% těch co přijdou k volbám,o těch co zůstanou doma nemluvím,volí zase ty,kteří tady již jednou vládli. Jedni přímo KSČM,druzí zase ty,kteří se usadili v ČSSD včetně Jičínského.Oni říkají,že již nejsou ti zlí komunisté ale ti hodní.Takže občané nechtějí žádné změny.Chtějí zase socialisticky pracovat a socialisticky žít.Tak jim to dopřejme,žádné vysvětlování nepomůže,to je nutné prožít.A proč nebudovat socialismus u nás,když se buduje v celé Evropě.Místo RVHP máme Brusel,místo Varšavské smlouvy NATO.Nepřítel je stejný a to USA který Evropě jen škodí.Mám dojem,že nám i celé Evropě již není pomoci.Lenin i Stalin se tetelí blahem v hrobě a na Rudém náměstí.Co nedosáhli pomocí tanků,to zajistili všichni sociální demokraté s ideologií rudochů.Vše na příděl,vše se někde rozhodne těmi,které nikdo nevolil.Dříve to byla Moskva,dnes je to Brusel.:-D

Vladimir 4.12.2006 11:43

Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

Jo, jo, paní Milerová ...

Ústava říká, že vláda je povinna podat demisi neprodleně (jinak ji musí prezident odvolat) v okamžiku, kdy je USTAVENA SNĚMOVNA ! To značí, kdy je zvolen předseda sněmovny (a tuším aspoň 2 místopředsedové) a myslím jeden z výborů PS (v ústavě je to psáno trochu komlikovaněji, ale toto je podstata). Po různých mediálních a pouličních útocích na Paroubka (iniciovala jednak ODS v čele s p. Němcovou a &), tento skutečně nabídl demisi v červenci, ale KLAUS JI NEPŘIJAL (po poradě s právníky, jelikož by mohlo hrozit bezvládí a ústavní krize !!).Od VŠ bych očekával, že bude respektovat aspoň obecně známá fakta a takto aspoň formálně bude objektivní.

Kdysi se pohrdlivě vtipkovalo o zelených mozcích (khaki - vojenských, policejních), zdá se, že na tom jsou mnohem hůř "modré mozky".

Mard 4.12.2006 11:42

Re: Re: Pane modrý Bárto

Dovolil bych si nesouhlasit, to by už musel opravdu být silný důvod aby Klaus nekoho nejmenoval, když mu jméno sdělí předseda PSČR. Spíše se domnívám že není vůbec jisté že předsedou bude poslanec za ČSSD, ale může jím klidně být poslanec ODS podpořený hlasem pana Pohanky

gerontusinza 4.12.2006 11:37

Pane Jerry PROČ????? PROČ nemít rád jednoho vylučuje nemít rád druhého? Re: Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

Jenže je rozdíl nemít rád a pochopit a nemít rád a nepochopit. Nemám rád pana Paroubka, ale fandím mu. Proč? Protože druhá strana vytvářela a tvoří nadále, svinstva, kterými se snaží jeho osobu i rodinu pokálet bez jakýchkoli skrupulí. Nemohu pochopit rádoby inteligentní osoby, jejichž rozhled začíná a končí komolením a znevažováním jména a rodiny protivníka a končí nařčením se spojením s mafií, zločinem, korupce.. Vždyť prohra s takovým protivníkem je pak o to větší ostuda, nemyslíte pane Jerry? Pardon, myslíte pane Jerry? Pan Paroubek dokázal odolávat tak nechutným až hnusným praktikám ze strany ODS a "novinářů" po takovou dobu, že má mou úctu za to že to vydržel on i jeho rodina. A výsledek?, je pošpiněný, pokopaný ale na rozdíl od vašeho favorita čistý ve svém konání vůči sokovi. Podpásovky ano ale politické, nikoli sprosté, vulgární a prolhané. Navíc jasně se vymezuje vůči podvraťákům.

Nemám rád pana Topolánka a nechápu jej. Je pokálen sám sebou, svým vlastním konáním a konáním pana Dalíka, tedy opět sám sebou. Pokud politik přijme peníze pro vlastní prospěch za bezcenou věc, nemá v politice co dělat. Je to korupčník. Když jeho jediným nebo hlavním programem je antiněco, nemá moji důvěru i s ohledem na to, že se obklopuje typy, které  vám zjevně vyhovují (jako pan Julínek). Jinak kdybych si musel vybrat mezi lékařem v nemocnici a mým lékačem údržbářem, volil bych lékaře v nemocnici. Můj lékař údržbář taky, proto si jej vážím. Hezký den.:-/

Mard 4.12.2006 11:36

Re: Re: A co Ústava?

Spíše je to o Vaší blbosti a nepochopení paní Renaty. Autor tvrdí že president měl v souladu s ústavou přijmout demisi vlády Paroubka ihned a následně členy vlády pověřit vedením ministerstev a současně pověřit (nikolik jmenovat) Topolánka sestavováním vlády. Ti by došlo k úspoře času proti stavu, kdy se pak na demisi Paroubka čekalo řadu týdnů.

MirekTopShit 4.12.2006 11:35

Re: Re: milé Huhu

Milý Merde, máme teprve 184.den od vítězných voleb - Paroubek na lopatě a vítězný Topolánek  již posunul Mikuláše tak, že bude dohromady asi s  velikonocemi...

Mard 4.12.2006 11:32

Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

geronte, vy si opravdu myslíte že Paroubek dostal tolik hlasů aby vládl s kumunisty?!? A tolik hlasů, aby mohl zdržovat volbu předsedy PSČR? A tolik hlasů, aby mohl bránit poslancům ČSSD aby svobodně vhodili své hlasy, při volbě předsedy PSČR, do volební urny? Já si to nemyslím. Přeci nejsou všichni voliči ČSSD křiváci a bezpáteřníci, neštítící se podobných věcí. Mnoho z nich jsou slušní lidé a to je ten důvod proč ČSSD klesá volební podpora v průzkumech. Protože spoustu voličů se odvrací, když vidí jaký ve skutečnosti je Paroubek.