16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
WWW 4.12.2006 11:31

Re: Re: milé Huhu

Mit v cele vlady cloveka, ktereho ocividne ma v hrsti sibr Dalik, to je veru smutna zalezitost. Ostatne, vyvolava to verejne rozpaky clenu ODS a neverejne pak, alespon u tech slusnych, jiste zdeseni !!

4ten85 4.12.2006 11:30

Paroubkovo náhle "zmoudření"

není samo sebou. To, že přestal křečovitě trvat na "svém" třetím pokusu spolu s jeho nečekaným záchvatem konstruktivizmu nemůže být dán jen katastrofálním poklesem preferenci ČSSD. Není to určitě taky tím, že by šel do sebe a poslal do háje své věrné spojence komanče a nečeká ani, jak dopadne lidovecký sjezd, po kterém by pod předsednictvím Čunka jich mohlo pro náhlé zaneprázdnění opustit při hlasování sněmovnu více, než jen ti dosavadní tři bratři v triku.  Nejspíš, jak mu už vzkázal Dalík, se opravdu podařilo z jeho hlasovaci mašinérie vydrolit hlasy, o kterých ví, že mu budou chybět.  Není vůbec vyloučeno, že v tom ma prsty vysočinský důchodce, na kterého se ODS obrátila o pomoc.

MirekTopShit 4.12.2006 11:28

Re: Re: Souhlas až na Němcovou

A bezplatná půjčovna parlamentních vozů - ovšem jen pro vlastní rodinu.

Mard 4.12.2006 11:27

Re: Re: Re: Poznáváte se ?

Socani nekolaborovali?!? Vy asi ve své duševní rozlehlosti netušíte, že po válce proběhl slučovací sjezd Strany Socialistické a KSČ. Tedy socani se stali komunisty. Pokud tohle nepokládáte za dostatečné spojení, tak nevím co by Vás přesvědčilo. A co se týče Ševčíka, nevím co kde učil, ale jsem rád že změnil názor správným směrem, na rozdíl třeba od Zaorálka, který prý učil marxismus-leninismus. Ten zůstal pomateným i dnes, kdy je k dispozici spousta informací a může si udělal rozumný názor.

Mirek Šejna 4.12.2006 11:26

Re: Re: milé Huhu

věř a víra tvá tě "vyléčí"

Mirek Šejna 4.12.2006 11:25

tvore Frantíku

Nevím, o jakých pozemcích mluvíte. Já si z minulého týdne jen vzpomínám na jakési dva členy ODS z Liberecka, kteří čelí obvinění z korupce. A Vám a podobným tvorům zas uniká, že zatímco jste Paroubkovi nadávali po volbách, že vládne dál bez "legitimity", tak dnes máte orgazmus z toho, že Topolánek vládne bez mandátu. I v tom je vidět, jak dvě podobné věci hodnotíte pokáždé jinak. Pokud to vyhovuje Vám a podobným tvorům, tak je to skvělé, pokud nikoli, tak je to dle Vás a podobných tvorů útok na demokracii.

Mard 4.12.2006 11:22

Re: milé Huhu

Třetí pokus v režii socanů?!? A na to jsi přišel jak? Vlček odstoupí a nikdo nemůže tušit jak to dopadne. Třeba Pohanka v tajných volbách podpoří kandidáta ODS a pak bude třetí pokus opět sestavovat Topolánek.

František I. 4.12.2006 11:13

Re: milé Huhu

Milé Jetýlko, vypadá to, že v riti jsou oba účastníci. Ale není to naštěstí tak docela pravda. Paroubek je mnohem hlouběji. I hodně velkým dutým mozečkům (samozřejmě, že ne všem)ukázal a v praxi dokázal, že socani a komouši jedno jsou a nikdy jinak. Po jeho řeči po volbách o tom pochybuje málokdo (snad vy, Bééda a podobní tvorové). To je myslím hodně velký přispěveček do budoucnosti. Topol je navíc ve výhodě, že vládne a ještě chvilku (min. do března)vládnout bude i bez mandátu. Navíc zatím vládne dobře. Zato na sockomouše vylézá jeden kostlivec za druhým. Co že to bylo minulý týden za čachry s pozemky pro socánky? Jinak k panu autorovi - článek super, mluví mi z duše.

jerry 4.12.2006 11:04

Re: Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

To je zajímavý, nemáte rád Paroublba, musíte mít rád Topola. Svět některých lidí je podivuhodně úzký.:-)

MX 4.12.2006 11:00

Re: Re: Poznáváte se ?

ČSSD mezi lety 1948 až 1989 neexistovala, těžko tedy mohla kolaborovat v NF. Na druhé straně tady vidím známého ekonomického "odborníka" blízkého ODS, ing. Miroslava Ševčíka, CSc., který před listopadem vyučoval marxisticko-lininskou ekonomii, po roce 1989 rychle přeskočil na ultraliberální pozice, a nyní je za zásluhy jmenován do čela ČSA... Takových kariéristů, kteří náhle pravicově prohlédli, najdete v ODS i kolem ODS celé spousty. Připadají mi nebezpečnější než poněkud komičtí členové KSČM s věkovým průměrem 70 let.

Modroblábolil 4.12.2006 10:56

Přínos

Modroblábolil 4.12.2006 10:55

Re: Re: Poznáváte se ?

Přineslo  mi ,že se bojím v noci na ulici a nyní i do nemocnice.

Brmboš 4.12.2006 10:54

Vy nejste novinář, ale člen ODS

Tento příspěvek je ukázkou toho co naši novináři tak rádi dělají oni totiž až moc píší o svém přání jak by to chtěli mít.Prostě ne objektivní posouzení, ale i ten co žere seno pozná do které stáje pisatel patří. Kdyby vše bylo tak jednoduché jak jhste napsal to by se to řešilo. Nechte na hlavě v podstatě jsou šmejdi všichni a všichni se chtějí jen pakovat potom však se vyjednává těžko. To velké koryto bude čím dál menší. Jinak se otevřeně zrazuje volební program a to všemi kašpary z ODS, z ČSSD, z KDU-ČSL i z KSČM a SZ.

kritik 4.12.2006 10:53

Re: Souhlas až na Němcovou

knihovnice byla Špidlová, Němcová je knihkupka

Mirek Šejna 4.12.2006 10:45

milé Huhu

Topolánek má Paroubka na lopatě natolik, že mu v neděli doporučil jít do opozice. Patrně Topolánkovi uniklo, že socani už v opozici jsou od té doby, co vládne Mirek Vae Topolánek. Sice vládne v demisi, ale vládne. A právě proto, že socani jsou v opozici, je Topolánek v demisi, protože společně s lidovci a ultralevicovými zelenáči nemá většinu. Takže teď, když Topolánek doporučil socanům, aby byli v opozici, oznámil tím zároveň, že jeho případná 2.vláda bude brzy opět v demisi. Takže se nám konečně po 7 měsících blíží třetí pokus, tentokrát v režii socanů.

CR 4.12.2006 10:45

Re: Tak co je nového paní Milerová ?

Pane Vladimir,tenhle vas prispevek lze napsat absolutne na vsechno a muzete ho puzit pod cokoliv.Musite se asi hodne obdivovat,kam jste proboha chodil do skoly?

JK 4.12.2006 10:35

Souhlas až na Němcovou

Obávám se, že tím že se vymanila ze 100% loajaity překročila svůj stín. Najednou z ní ční knihovnice ze Žďáru a nezlobte se, politika v ní nevidím.

Mirek Šejna 4.12.2006 10:33

Zdeňku

on bude předsedou parlamentu nejspíš Paroubek. Ten pak při třetím pokusu opravdu navrhne socialistického pablba, který se asi bude jmenovat Pavel Bém. Tihle dva kámošové z pražské radnice si půjdou na ruku. A Bém nakonec sestaví vládu ODS-KDU-ČSSD bez ultralevicových zelených, což je podmínka socanů. Nakonec bez zelených by vláda fungovala lépe. Nedokážu si představit, že by nám ministři za zelené diktovali, čím mohou svítit na Hradě a co mohou jíst ve sněmovně. A jihočeská matka Kuchtová coby členka 1.Topolánkovy vlády, to byl výsměch všemu pravicovému, co do té doby ODS hlásala.

JK 4.12.2006 10:32

Re: Poznáváte se ?

Takové týpky ale vidím i ve Francii, o Británii moc nevím. Rakousko je nám nejbližší, tam jsou nám nejpodobnější.

Radim 4.12.2006 10:27

Re: Re: Re: Re: Poznáváte se ?

Pithart,Jičínský,Dienstbier i mnozí další disidenti sice v mládí vstoupili na KSČ,ale za normalizace se nebáli aktivně proti režimu vystupovat.Byli za to propouštěni z práce,živili se u lopaty nebo v kotelnách,mnozí byli pozavíráni,jejich rodiny postihovány.Jiní bojovníci proti komunismu se vyrojili v modrých řadách až v době,kdy jim žádné nebezpečí nehrozilo,ačkoliv předtím poslušně chodili k volbám,navštěvovali VUML a v práci se podbízeli svým rudým šéfům.K takovým asi patříte i Vy,který umí na tyto lidi jen plivat své modré sliny.V životě není vše jen černé a bílé.

gerontusinza 4.12.2006 10:24

Pane Kříž, co taková duševní kreatura může vypustit z huby co? Re: Re: Pane modrý Bárto

Vy skutečně nechápete co by následovalo? Armáda se bojí v Iráku a v Afgánistanu a policie by se zatraceně začala bát tady. To by asi byla již nikoli sametka pane. ....:-/ A pan Klaus to ví, ještě si pamatuje, jak sametově likvidoval parlament. Dostat se do stejné situace za méně jak polovinu doby jako bývalá KSČ? Zajímavé, kam by asi zdrhnul........(Y)?

gerontusinza 4.12.2006 10:18

Pane Jerry nechápu jak vás mohu ještě překvapovat. Re: Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

Pokud jste lékař s 1. atestací, jak sám tvrdíte, očekával bych trochu lepší nadhled i nad diagnozou pacienta. Paroubek nemá co uznávat, Paroubek je povinen konat vůči svým voličům. Paroubek dostal tolik hlasů proto, aby se pokusil vládnout, pokud jsou pravidla nastavena tak, aby se k moci dostal. Jen diletant 2x neúčelně sestavuje vládu, aniž by se poučil.  Pokud žijete v iluzi, že ODS sestaví vládu, nechtěl bych vás jako doktora. Váš odhad je špatný. Vzpomeňte si na mne a na sebe, až bude Paroubek dostávat ve sněmovně důvěru. A to prosím nejsem členem té ošklivé strany, ale ti zprava jsou pro mně zcela nevolitelní. Blbost a touha po moci z nich jen čiší. Ale jinak hezký den a pro vaši radost Ať žije Topolánek,......;-P;-)

PRASI DENT 4.12.2006 10:14

Re: dost přesný komentář

 Má tak na lopatě svůj bohužel veliký Shitt i se svým Dalbalíkem sebezvaným Bormannem s kterým rovněž bohužel ještě trochu stojí, ale spíše padá....

AL 4.12.2006 10:05

Re: Pane Bárto, je mě to zcela jasné. Nic nového

souhlasím, článku rozhodně chybí nezaujatost

Malý Aston 4.12.2006 10:01

Re: Re: Re: Poznáváte se ?

Souhlasím s Vámi.Není problém ve stranách ale v občanech voličích.A dle mého názoru se s tím v současné době nedá nic dělat.Potřebuje to výměnu dvou generací.Já jsem jen reagoval na to,že byla napadána jen pravicová strana i když každý zná,že například soudruh Jičínský nebo Pithart jsou bývalí exponenti komunistické strany najednou převlečeni za soc.demokrata nebo černoprdelníka.

stará sova 4.12.2006 10:00

Co kdyby ?

Jem laik a neznám přesné znění ústavy. Co by se stalo, kdyby ODS sestavila nějakou vládu a ta by po roce podala demisi - např. omezující možnosti schvalování zákonů při počtu 100: 100 ve sněmovně. Jaký by byl postup?

Radim 4.12.2006 9:57

Re: Re: Poznáváte se ?

Vadí mě,že mnou jmenovaní pánové bojují za pravicové hodnoty  komunisticko estébáckými metodami.Podle vás každý,kdo si dovolí  kritizovat tuto stranu a její představitele,je komunista.Oni jich mají ve své partaji dost,jen se přebarvili na jinou barvu.Jejich obrácení se projevuje nadávkami,vulgaritou  a spíláním na nositele jiných názorů.Čím větší křik,tím více jsou ve své partaji ceněni.Třeba takový pan Milan Franc,bývalý komunistický policajt,ten určitě půjde v kariéře nahoru.Jeho vystoupení na sjezdu bylo vskutku působivé. 

Jam 4.12.2006 9:55

Re: Re: Re: Pokud je toto Vaše . . .

No vidíte pánové, konečně jste nalezli kolbiště, kde si to můžete spolu rozdat. Což začít třeba diktátem? Ovšem bojím se, že z diktátu by se rázem stala diktatura.

Jam 4.12.2006 9:46

Re: Re: Poznáváte se ?

Pokud pominu mimomísovost vašeho příspěvku, pak vězte, že problém není ve stranách, ale v lidech. Oni ti kolaboranti naskákali i do pravicových stran.

Zdeněk Kříž 4.12.2006 9:42

Re: Pane modrý Bárto

Omyl. Musí, nikde není psáno, že Klaus pověří nějakého socialistického pablba ve třetím kole. On totiž pověření dává Klaus na návrh předsedy PS a to znamená, že nemůže pověřit někoho, koho mu případný socan v čele PS nenavrhne. Nikoli ale to, že musí pověřit kohokoli, koho mu předseda navrhe.

Že se o tomto mechanismu málo ví, je druhá věc.