2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mephisto 13.3.2009 23:03

Re: Zajímavá skutečnost

Připusťme na okamžik, že to tak skutečně bylo, a ty tlaky ze strany Paroubkových lidí na vedení Práva skutečně byly činěny. Za prvé je dobré si uvědomit, že to dává dobrý smysl - Paroubkovi opravdu leží v žaludku, že s ním Právo už 5 měsíců neudělalo celostránkový rozhovor, několikrát to ukřivděně opakoval. Také má prokazatelně pocit, že ho (a socdem) Právo nedostatečně chválí. Takže bych se vůbec nedivil, kdyby měl Porybný pravdu.

A JESTLI to tak bylo, tak co měl Porybný asi dělat?! Ono, vydírání tohoto typu se dokazuje velice těžko, zvlášť pokud bylo vyhrožováno tím, že se něco stane až po volbách... Porybný měl v takovém případě jen dvě možnosti: sklapnout kufry, a čekat až dostane po volbách po čumáku, a nebo celou věc zveřejnit.

Myslím, že se rozhodl správně.

Mephisto 13.3.2009 22:53

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Co se týký Davida Ratha, je to zcela nepochybně bezpáteřní mocichtivý všehoschopný a amorální kariérista, který v době, kdy byl v čele ČLK poplatky prosazoval, stejně jako spoluúčast pacientů na zdravotnictví, a teď, co je v ČSSD, tak obrátil o 180 stupňů. Ten hájí jenom sám sebe, říká pouze to, co si myslí že lidé chtějí slyšet. Jestli si myslíte, že jedná ve vašem zájmu, tak jste neskutečně naivní. Rath jedná jen a pouze ve SVÉM zájmu, a v zájmu své kariéry.

Co se týká toho sporu Právo-Paroubek, tak: Právo bylo a je dvorní deník sociální demokracie. Žádná jiná strana nemá k dispozici tak servilní noviny. Pokud na ně i přesto Paroubek tlačil, např. aby s ním dělali častěji celostránkové rozhovory, je to skandální.

Ten článek Porybného jsem četl, hned ten den, kdy vyšel. Porybný tam naprosto jasně psal, že lidé z Paroubkova okolí mu vyhrožovali, že v případě že se vztah Práva k socdem nezmění, = nebude ještě servilnější, přijdou v případě vítězství socdem ve volbách o inzerci státních podniků. Jestli to je pravda, to stoprocentně jisté není (ale přijde mi to velmi pravděpodobné, na Paroubka to sedí), co je ovšem jisté, je, že Paroubek pak OPAKOVANĚ vyzval Porybného, ať uvede důkazy o tom, jak Paroubek ovlivňuje státní podniky aby neinzerovaly v Právu.

Chápete to? Porybný řekl, že lidé kolem Paroubka tím ovlivňováním st. podniků VYHROŽUJÍ, nikoliv že už v tomto směru podnikly kroky; pokud Paroubek tvrdošíjně vyzývá Porybného k tomu, ať dokáže něco, co vůbec netvrdil, dělá to z nějakého důvodu. A ten důvod podle mě je, že nemá v celé kauze čisté svědomí. Nebo spíše, řečeno naplacato, je v tom vydírání Porybného namočený až po uši.

Petr B. 13.3.2009 22:52

Zajímavá skutečnost

Porybný je z dnešního Práva snad jediný, který byl v předlistopadové redakci Rudého práva. Pamatuji, že když byli redaktoři Hanák a Franěk vyhozeni z LN kvůli nedostatečné loajalitě k ODS, váhali, zda mají jít zrovna do bývalého Rudého práva vedeného jeho bývalým redaktorem. No a vidíte,,,teď přišel Porybnému na pomoc i volební lídr ODS Zahradil. Opakuji podstatu věci: Porybný obvinil v krátkém článečku ČSSD jako celek z vydírání, ale do dnešního dne nebyl schopen přinést důkazy.    

Petr B. 13.3.2009 22:40

Re: Podpora Paroubka s Rathem

ODS vždy pomlouvá ty nejschopnější a nejslušnější lidi v ČSSD tzn. ty, kteří nejvíc ohrožují její zájmy. V letech 1993 (hradecký sjezd)-1998 dokonce podporovala Paroubka proti Zemanovi, což nejlépe svědčí o její licoměrnosti a podlosti. V současné době ODS chválí z ČSSD nejvíce tzv, přeběhlíky tzn. poslance, kteří byli za "prazvláštních okolností" (všichni, víme, oč jde)  získáni pro spolupráci.

Mephisto 13.3.2009 22:38

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Takže: "Paroubek se chce bránit proti lžím MFD, co je na tom špatného?" - vůbec nic, chce se bránit, a taky se brání, dělá si na toto téma tiskovky, píše o tom na netu... tak kde je problém?!

Vosáhlo může napadat jaký chce deník, stejně jako vy můžete napadat Vosáhla. Nevidím na tom naprosto nic špatného.

No a s tím, že zpochybňujete, že "Paroubek či kdokoliv z ČSSD má možnost prezentovat na veřejnosti své názory" - to myslíte jako vážně?!?!?! Vážený, mě je sice z Práva dosti nevolno, zcela obdobně jako panu Vosáhlovi, ale i tak ho čtu - člověk si musí udržovat přehled. Mohu zcela zodpovědně prohlásit, že Právo je Paroubkových názorů plné! Navíc Paroubek píše články i do MfD, je ho plná ČT, ČT2, koneckonců i Nova, neustále ho slyším z Radiožurnálu, ... člověče jak vůbec můžete tvrdit takový nesmysl, jako že Paroubek nemá možnost na veřejnosti prezentovat svoje názory? Tohle mi teda hlava nebere!

Petr B. 13.3.2009 22:33

Re: Modrý mlamoj zatančí,

S tím Porybným je to zvláštní. Obvinil ČSSD v jednom článečku a zatím nepředložil důkazy. Možná se jedná o nedorozumění mezi ním a Tvrdíkem. Je pravda, že ODS (MV pod vedením Rumla) ho jednou zatkla kvůli údajné krádeži RP (případ MFD privatizace nikdy vyšetřován nebyl), ale Porybný byl rychle z vězení propuštěn. Jestli to má vliv na tento případ, zatím nevíme.

Petr B. 13.3.2009 22:27

Re: Ódy novinářů jedním směrem

Nemáte pravdu, není to jen v současnosti...je to celých 18 let!!!! ODS vznikla 1. 1. 1991 a bez masivní podpory drtivě většiny tisku i TV by neměla žádnou naději ani ve volbách už v roce 1992. Česko žádnou demokracii a pluralitu od roku 1989 prakticky nezažilo.

dulcibelka 13.3.2009 22:26

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Kurnik, to maj v Liháku dlouhý směny...

Petr B. 13.3.2009 22:21

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Po prohraných podzimních volbách ODS a její tisk zesílily štvanici proti svým odpůrcům: viz přirovnání Davida Ratha k Hitlerovi či Gottwaldovi, jen proto že Rath brání solidární zdravotnictví a brání se prodeji pojišťoven, přímým platbám navíc oproti pojištění atd. Štvanice proti šéfu lékařské komory, který brání tomu samému ...Ve sporu Paroubek-vydavatel Práva se předseda ČSSD brání paušálnímu obvinění své strany kvli údajnému vydírání a žádá důkazy, které zatím pan Porybný neposkytl. Co je na tom  špatného a totalitního? Musíte být naprosto slepý, abyste neviděl, že většina médií v naší zemi s malou přestávkou v letech 1998-2002 už 18 let  více či méně straní pouze jedné straně tzn. ODS a i v těch letech 1998-2002 podporovala pravici (bývalou část ODS-US) oproti ČSSD..ODS v současnosti jako jediná v Evropě nemá demokratický mandát k vedení země, neboť její "většina" se zakládá na podivných tzv. "přeběhlících", z nichž jeden je vyšetřován kvůli defraudaci (případy vydírání či korupce se přetřásaly v případech Kořistka-Ploc-Melčák-Pohanka-Wolf-Zubová-Snítilý..). Proto, když v souvislosti s ODS, jejím tiskem a tímto článkem hájícím tyto praktiky a pomlouvající oběti těchto praktik, píšu o protektorátu a stalinismu, je to plně na místě.

Petr B. 13.3.2009 22:21

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Bohužel, panu Vosáhlovi je jakákoliv "korektnost"cizí, stejně jako vám. Paroubkův otevřený dopis šéfredaktoru odeesáckého deníku je zde: http://www.cssd.cz/a21917.html. Paroubek se chce bránit proti lžím Mladé Fronty, co je na tom špatného? Hned první odstavec: Vosáhlo sprostě napadá deník Právo, snad jeden ze 2 deníků a týdeníků v republice, který nepatří přívržencům ODS  (deníky MFD, Lidové Noviny, Hospodářské noviny, Reflex, Respekt, Týden...tyto všechny a mnoho dalších patří přívržencům ODS) taková situace, kdy většina médií v určité zemi patří přívržencům jedné strany je v Evropě nevídaná. Lžete v tom, že Paroubek či kdokoliv z ČSSD má možnost prezentovat na veřejnosti své názory, Mladá Fronta, Lidové noviny a všechny výše zmíněná média  jen velmi zřídka tisknou názory dnešní opozice...Opozice prakticky nemá žádnou možnost se bránit lžím, které šíří redaktoři výše zmíněných médií sympatizujích s ODS. "Právu na odpověď vůči lžím" se odeesáčtí redaktoři brání demagogickým poukazováním na "svobodu slova".

jirka.s. 13.3.2009 21:55

Re: Nevíte, kdo toho oslíka nutí se zaobírati.... (pokr.)

...kurňa, vymočil jsem se už nebo ne? ;-D

jirka.s. 13.3.2009 21:49

Výborně, pane Vosáhlo !!!!

Zajel jste sosákům až na žluč!!! Není většího potěšení, než když se jim zasekne ručička na EKG!!! ;-D

jirka.s. 13.3.2009 21:47

Re: Ódy novinářů jedním směrem

Docela by mne, magore, zajímalo, kdeže ses to vlastně ony zaručené informace o Bendlovi, Topolánkovi či Talmanové dozvěděl, když, podle tvého, tvrzení, jediný novinář o tom nenapsal jedinou zmínku! Nejsi náhodou věštec? Ale nejspíše bude pravdou mé první označení! ;-P

Vodák 13.3.2009 21:43

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

To je soudruhu Petře skutečně konstruktivní, konkrétní kritika obsahu článku. Opravdu nádhera.

jirka.s. 13.3.2009 21:35

Re: Honorar?

Docela zajímavé, co že tě to na tom článku ausgerechnet zajímá!!!;-P Alespoň něco, když už obsah nejsi schopen svý gangliem vstřebat!!!;-D

vlcak 13.3.2009 21:34

Souhlas

Plně s Vámi souhlasím,na žvásty soudruha Paroubka není nikdo zvědavý.

jirka.s. 13.3.2009 21:32

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

B) je správně !!!;-D

jirka.s. 13.3.2009 21:30

Re: Ty tři křížky jsou naprosto signifikantní!

Jo jo! Ty ses fotrovi taky vyvedl! To má z toho, že se nezajímal o adhezní koeficient svého antikoncepčního surfaktantu. Přesáhl totiž nejméně 0,4 promile, tudíž imminence jeho disrupce byla velmi vysoká ! Bohužel k té disrupci pak došlo a my tady teď máme tu pochybnou čest se seznamovat s tvými originálními gangliovými pochody! (Y)

Mirek 13.3.2009 21:25

Honorar?

Zajimalo by me, zda politici dostavaji za takto protlacene clanky honorare. Pokud ano, tak to neni spatny business - kdykoliv cokoliv napisu, nekdo to musi otisknout a zaplatit.

Mephisto 13.3.2009 21:11

Re: Právoa Paroub

Mě se nezdá ;-D

Já s ním/ s ní souhlasím ;-)

Mephisto 13.3.2009 21:04

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Ona byla vyhlášena soutěž o nejnesmyslnější a nejnejapnější komentář k článku?! Jestli ano, tak ty ji chceš vyhrát, viď, Petříku? ;-D

Článek dává naprosto korektně do kontrastu fakt, že Paroubek má spoustu možností, kterak být vidět, a taky jich hojně využívá (tiskové konference, Poslanecká sněmovna, články v MFD, Lidovkách, i v tom Právu - jen s ním, hajzlíci, neudělali už pět měsíců celostránkový rozhovor, skandál) a přitom si stěžuje na svobodu slova.

Co má ten článek společného s protektorátem?! Co má společného s procesem se Slánským?! To jsi upadl na hlavičku?!?!

Můžeš prosím konkrétně, ale KONKRÉTNĚ uvést paralely, spojující tento naprosto korektní, trefný a výstižný článek, se stylem psaní za protektorátu, popř. za nejhrubšího komunismu 50. let? Pokud nevyplodíš nějaké smysluplné důvody, tak jsi jen ubohý levičácký kecal a tlučhuba, a měl bys co nejrychleji zmizet na Novinky.cz, kde ti určitě budou všichni přizvukovat ;-€

Petr B. 13.3.2009 20:47

To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

jako je tento článek, dostávají členové ODS od vedení za úkol, aby se nakonec dostalo na všechny. Protože jméno Vosáhlo neznám. Něco takového by klidně mohlo vyjít za protektorátu či začátkem 50. let během procesu se Slánským.

ladasC 13.3.2009 20:46

Re: Ódy novinářů jedním směrem

mráz přichází z východu

+++ 13.3.2009 20:20

Re: Modrý mlamoj zatančí,

Ale madam, fůj. Takhle se nechová inteligentní modrá pravicová kobyla. Leda, že jste definici ženy, jako zbytečné ozdoby kolem "Kikiny".

Kobylka Lajda 13.3.2009 20:00

Re: Modrý mlamoj zatančí,

Ty rudá předkožko, to se Ti podařil pěkný "blijanec". Zkus napřed vystřízlivět, popij trošku okurkové vody, nebo ať Ti stará uvaří bujónek a pak Ti to snad začne trošinku myslet, ačkoliv je to malá pravděpodobnost.  A hlavně lez do (Y)(Y)(Y)(Y)!!!!!!

lary 13.3.2009 19:35

Re: VAŠKU MODRÝ VAŠKU

Ještě aby Paroubek zvedal prostředníček. Ono už stačí, že se na jeho oslavách mezi sebou střílejí jeho soukmenovci.;-D;-D

j 13.3.2009 19:20

Re: VAŠKU MODRÝ VAŠKU

Je zvláštní že buranům vadí buranské chování. Odkaz na dnešního Astona

j 13.3.2009 19:18

Re: Ódy novinářů jedním směrem

To už je opravdu agonie. Ještě něco sesmol

andulba 13.3.2009 19:15

Re: Ódy novinářů jedním směrem

Autore mrázi, ty máš určitě vysokou pomocnou.

mráz 13.3.2009 19:03

Re: VAŠKU MODRÝ VAŠKU

ODS si do čela postavila lepšího, že? Takového, který kope do aut, zdvihá prostředník atpd..Topolánek je výstavní, dokonalost sama, že? Asi ano, neb byl vychován v komunistické rodině výše postavené a ti mohlo dříve všechno a nějak jim to zůstalo. Dovedete si představit to množství komentářů, kdyby třeba Paroubek udělal jen zlomek z hulvátství, co udělal Topolánek. VAŠKU  trochu objektivity, ale ta je ODSákům zcela cizí.