2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Josef 13.3.2009 10:37

Tak ať si zaplatí inzerci, ale ono to bude spíš tím, že spisovatel je to nevalný ...

Tak tomuhle pánovi, co má tolik peněz, že se s tím o to musel podělit s národem na jedné ze svých tiskovek, nechce nikdo tisknout články. Fajn, tak ať si zaplatí inzerci. Možná by mohla i ta jeho strana přispět, pokud by mu to nestačilo. Nebo ať napíše knížky a uvidíme jestli to někdo bude číst. Ono psát do novin zadarmo (nebo dokonce za honorář), to se to píše!

hafusak2 13.3.2009 10:37

Svoboda slova

To, že máme uzákoněnu slovodu slova ještě neznamená, že to slovo bude také svobodně zveřejněno. To, že máme hromady "nezávislých novin" ještě neznamená, že jsou opravdu nezávislé. To, že máme plno novinářů, ještě neznamená, že to skuteční novináři jsou, když se mezi ně míchají i různí "nezávislí publicisté" a paparazzi. V čem se tato doba liší od té předplyšákové? Má snad nastoupit opět doba samizdatů, když chce opozice něco zveřejnit? Nechci se zastávat p. Paroubka, ale pokud si koupím noviny s hromadou úděsných slintů a "senzačních odhalení", která se za pár dní ukáží kachnami a přitom v nich není místo pro článek předsedy opoziční strany, pomyslím si jen něco o rektálním alpinismu vydavatele vůči vládě. A co když J. Paroubek vyhraje skutečně volby? Budou zase tytéž noviny chválit jeho a dštít oheň a síru na ODS a spol?

Jakub Roth 13.3.2009 10:37

Re: pane Vosáhlo

No, já doufám, žýe jim konečně vláda kohoutek zavře. Dotuje je MK jako literární časopis, přesto, že bylo několikrát upozorněno na fakt, že se stal za Patočky nikoliv literárním, časopisem, ale politickým věstníkem. Nejdříve zeleným, nyní oranžovým. Ovšem pokud MK dotaci neodejme, navrhuji, aby stejně tak dotovalo bolševické a stalinistické HaNo;-).

Lájoš 13.3.2009 10:36

Kdy co kloudného Paroubek řekl ?

Kromě napadání svých politických odpůrců a podle potřeby kohokoliv jiného,  jsem od rádoby tribuna lidu neslyšel pár ucelených vět  k nějakému problému. Nerad to používám, ale vhodnější přirovnání pro pana Paroubka nemám, ten člověk se drží Géblsovské zásady, že i lež stokrát vyslovená, stává se pravdou. Být vidět a slyšet za každou cenu a chtě nechtě se lidem dostat do podvědomí. To je celá taktika tohoto politického ,,génia "

Petr Kunetka, sileny zlocinec 13.3.2009 10:34

A kdyby jenom to,

MfD neustale odmita zverejnit rozhovor se mnou ;)

Jsem si naprosto jist, ze MfD nejaky rozhovor s p. Paroubekm jiz uverejnila. Nekolikrat. Neni jejich povinnost delat to vzdy, kdyz si p. Paroubek vzpomene.

yorik 13.3.2009 10:34

Re: Vosáhlo se povedl

Jaký doživotní pardon. Pouze svobodně vyjadřuje své názory. Jako já, nebo vy. Nebo byste ho raději viděl zase v tom lochu? 

Petr Kunetka, sileny zlocinec 13.3.2009 10:31

Re: pane Vosáhlo

Literarky dotuje vlada, takze bych se o jejich preziti nebal.

Petr Kunetka, sileny zlocinec 13.3.2009 10:30

Re: Vosáhlovi

98 procent novinaru na pravici? Paneboze, ty to vidis... Ja pravicoveho novinare nevidim, kam mi oko dohledne...

PU 13.3.2009 10:28

Re: pane Vosáhlo

Tak počkat. Tak, jak vy to interpretujete, tak to rozhodně nebylo. Paroubek touží tisknout své názory v MF, protože ví, že je čte nejvíce lidí. Noviny nejsou povinny tisknout názory obou stran, to je vlády i opozice. Mohou si vybrat, protože mají svůj okruh čtenářů, který si je kupuje!!! Čili snaží se vyhovět svému segmentu sympatizantů. (mluví se přece o deníku názorově blízkém vládě atp...) Proč? Protože si je tito kupují. Paroubek se čílí, protože ani Právo již není ochotno vyhovovat jeho názorové platformě a tisknout jeho těžce ukoptěná slohová cvičení (výborná ukázka jeho literární úrovně). Ostatně socialisté nedávno ovládli Literární noviny. Budeme mnozí z nás zvědavi kolik čtenářů získají, zda se na trhu vůbec udrží. Takže s vaším výkladem opatrněji..

Petr Kunetka, sileny zlocinec 13.3.2009 10:26

Re: no, teď už jenom čekám na podobné zhodnocení vztahu

Treba v tom nevidi rozdil...

huhu 13.3.2009 10:25

Re: Vosáhlo se povedl

to má mít jako doživotní pardon ať činí co činí ? Ostatně v lochu či vyhnanství byli i socialisti Hitler, Lenin, Stalin, Gottwald či Husák atd. Slánského a tisíce dalších popravili

jamna 13.3.2009 10:23

Re: pane Vosáhlo

Nedivte se ,naši novináři   dnes už objektivní zpravodajství neví co to je.Teď platí koho chleba jíš,toho píserň zpívej. A NP nemít Paroubka a Ratha tak by neměl o čem psíát.

huhu 13.3.2009 10:22

Re: No, Paroubkovi jde o to aby ho četlo co nejvíc lidí

ale kdepak, třídní nenávist, zlodějna a násilí je synonymum socialismu (Y)Rv

huhu 13.3.2009 10:21

Re: no, teď už jenom čekám na podobné zhodnocení vztahu

pro váš mozeček - odehnat bulvárního fotografa od kočárku je přeci jen něco jiného, nežli vyhrožovat likvidací přednímu celostátnímu deníku (Y)Rv

yorik 13.3.2009 10:14

Re: Vosáhlo se povedl

V mnohém s ním nesouhlasím. Ale kde byli ti " revolucionáři" když seděl v lochu. Hrát si dneska na geroje je velice snadné.

JaS 13.3.2009 10:11

Re: Lejnomety!

Na první pohled jsem četl "lejnometry", tak mě napadlo, že to asi bude o novém systému sledovanosti médií...

Haui1 13.3.2009 10:10

Re: Výstižné

Jenomže to by v novinách nebylo ke čtení nic než páně Paroubkovy kecy. A kdo ví, jestli by se tam vyskytnul nějaký inzerát, protože by si Jyrka začal stěžovat, že mu nebyl poskytnut v tom kterém plátku dostatečný prostor. Jyrka je velice potentní, co se týká psaní.

whaler 13.3.2009 10:07

Re: Vosáhlovi

Takhle už Standovi a Jiříkovi zbývá snad jedině Kojzar.

whaler 13.3.2009 10:03

Re: Už se těším,

R^ a zapomněla jste na povinně vyvěšené portréty Velkého Jyrky Kormidelníka ve všech domácnostech.

whaler 13.3.2009 10:01

Re: Vosáhlo se povedl

Vy znáte Uhla dobře? Uhlje svým založením horší než marxista. Uhl je totiž svým založením trockista. Jesli nevíte co to je, existuje encyklopedie. BTW znáte angažovanost  soudruha Uhla v kauze Matiční v Ústí? Tam se velice rychle vžilo : UHL je VUHL.

Pešek 13.3.2009 9:56

Re: No, Paroubkovi jde o to aby ho četlo co nejvíc lidí

Každý máme oblíbence i neoblíbence. Vy tvrdíte, že nenávistný je pes, já v této kolonce mám někoho jiného. Když chcete číst, případně psát o JP jen to nejlepší, co vám brání založit si svoje noviny a umožnit mu projevit se? Třeba je bude číst s chutí většina národa, přetáhnete čtenáře Porybnému a ještě vyděláte. ;-)

hank bukowsky 13.3.2009 9:56

no, teď už jenom čekám na podobné zhodnocení vztahu

modrého vůdce k novinářům. Protože ten se nerozpakuje i dát po hubě novináři, nejenom mu okopávat auto. Ale nevěřím, že se u našich "kvazi" objektivních novinářů ideologického předvoje vládnoscí sekty dočkám.

toogood 13.3.2009 9:55

Re: autorek tady mluví o svobodě slova

Je tedy zrejme nacase, abyste si zalozil vlastni medium. Nepochybne bude skvele prosperovat, protoze bude sdelovat "většinový názor občanů kotlinky" a nebude nic "utajovat" ani "potlacovat".

čtenář zdrojů 13.3.2009 9:53

pane Vosáhlo

Vy píšete o něčem jiném, než o čem mluvil Paroubek. Na té tiskovce, o které píšete, Paroubek mluvil o tom, že chce po Porybném, aby uvedl fakta, kdo z ČSSD a kdy mu vyhrožoval. Dále Paroubek mluvil o tom, že k důležitým událostem zveřejňují noviny stanoviska vládních činitelů, ale když pošle opoziční politik svoje stanovisko, tak mu to odmítnou zveřejnit. Záznam z tiskovky lze najít na www.virtually.cz . Ta tiskovka vyznívá úplně jinak, než jak to tady pane Vosáhlo prezentujete.

whaler 13.3.2009 9:52

Re: autorek tady mluví o svobodě slova

A jak vy víte, jaký je většinový názor občanů?

hank bukowsky 13.3.2009 9:51

Re: No, Paroubkovi jde o to aby ho četlo co nejvíc lidí

a taky pravicových novinářů

whaler 13.3.2009 9:50

Re: No, Paroubkovi jde o to aby ho četlo co nejvíc lidí

včetně hanka bukowského

hank bukowsky 13.3.2009 9:50

autorek tady mluví o svobodě slova

a zrovna v době, kdy většinový názor občanů kotlinky je vehementně médií potlačovaný a utajovaný před světem. Naopak, ve světě se prezentují názory novinářů ze spojených servrů jako túžba celého lidu po radaru.

Cožpak genocída v Timoru nebyla utajována před světem nejdemokratičtějším tiskem na světě?

Média dávno opustili roli hlídače světových zločinců, naopak, vstoupili k nim do služby.

Saul 13.3.2009 9:47

Dobré, pane Vosáhlo

R^

huhu 13.3.2009 9:46

Re: No, Paroubkovi jde o to aby ho četlo co nejvíc lidí

pěstovat a využívat závist a nenávist je programem paroubka a jeho přátel (Y)Rv