2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hank bukowsky 13.3.2009 9:42

No, Paroubkovi jde o to aby ho četlo co nejvíc lidí

a nenávistnému psu a ostatním bratským spojeným médiíím o to, aby ho četlo co nejméně lidí, ale zase aby se o něm jako původci všeho zla (včetně odpovědnosti za vládu modrého tulpasa) psalo co nejvíce.

Prosté vygůglování ale i statistiky Medianu svědčí o tom, jak velká je zainteresovanost těch "nejsprávnějších" médií v propagandě proti Paroubkovi. Včetně kydů tohoto bloggera. Nic víc, nic míň.

Pešek 13.3.2009 9:39

Re: Pán spadl s višně ?

Až zas na tu višeň polezete, zjistíte, že ne vláda, ale parlament schválil pozměňovací návrh poslance Bendy a podívejte se, jak kdo pro něj hlasoval. Pak posuzujte činy! :-P

BuBu 13.3.2009 9:35

Re: Jyřýku . . .

. . . nemusíš tady . . .na NP . . . denně dokazovat všem čtenářům - že jsi typický Rudý Imbecil, neboli volič socialisticko-bolševického Hnoje !!!

huhu 13.3.2009 9:34

Re: Vosáhlovi

nejlepší je to tvrzení, že Právo je provládní deník ;-P

huhu 13.3.2009 9:33

Re: Vosáhlo se povedl

vy asi nerozumíte článku, autor přeci píše, že Paroubek (přeci taky jako Uhl) bojuje za svobodu slova...;-D(Y)Rv

petr 13.3.2009 9:32

Lejnomety!

Občané chtějí mír, zastavte palbu modrými lejnomety!!!!VV

dulcibelka 13.3.2009 9:28

Re: wwwracek

Jo, je to hodnej kluk. Kdepak upálit...

Pešek 13.3.2009 9:27

Re: Je s podivem,

Pokud pocit, že ve svých novinách mohu otisknout názor dle svého výběru je postkomunistický, jaký je tedy názor, že MUSÍM ve svých novinách otisknout jakýkoliv canc jakéhokoliv politika (to je spravedlivé, protože tento výraz zahrnuje třeba i prezidenta i předsedu vlády, zkrátka všechny politiky,nejen předsedy opozice, kromě toho čeho je předseda Filip?) ? Není to diktát?

Pešek 13.3.2009 9:21

Re: wwwracek

Ošklivé slovo, vykopnul.  Spíš vyměnil za novější model? ;-)

Pešek 13.3.2009 9:19

Re: Nestačím se divit

Předpokládám Jene, že jste stanovisko, komentář nebo tiskovku k čemukoliv ze strany ČSSD či JP neslyšel a neviděl již několik let, protože nemá prostor. Mně nechybí, naopak přebývá. ;-)

Pešek 13.3.2009 9:16

Re: Už se těším,

Bude stačit jedno? ;-D

dulcibelka 13.3.2009 9:15

Re: wwwracek

On si to taky líbit nenechal, a jen ji vykopnul.

Pešek 13.3.2009 9:15

Re: no, ono to bylo celé poněkud jinak

Nehodnotím, co bylo potlačování. Jenom bych řekl, že tyhle tanečky mají původ ve zveřejnění Tvrdíkových vyhrůžek Porybnému, že ustane inzerce od státních firem v Právu, až budou socani ve strakovce. Že to byl Tvrdík usuzuji z jeho vyjádření, že došlo k nedorozumění. O potlačování následně mluví JP, protože mu neotiskli v Právu jeho článek, to je to paroubkovo potlačování svobody slova, nic víc.

Jen si představuji, co to asi bude, pokud se s ním při návštěvě Obama nesetká nebo mu dá míň času, než třeba Klausovi nebo Topolánkovi. Možná rasismus?  ;-)

dulcibelka 13.3.2009 9:14

Re: Nestačím se divit

Máte pravdu. Jyrka je hodně, ale opravdu hodně alternativní.

yorik 13.3.2009 9:13

Vosáhlo se povedl

V době, kdy Uhl bojoval za svobodu slova, tak Vosáhlo tahal za sebou kačera. A že by Jan Koller  byl nějaký revolucionář dost pochybuji. Možná tak na tom hřišti.

Jan 13.3.2009 9:13

Re: Je s podivem,

Nejedná se o "jakýkoliv canc jakéhokoliv politika", ale o názor předsedy opozice. V Právu jsem našel články členů vlády, podívejte se tam ještě jednou.

U Vašich příspěvků oceňuji, že jsou psané slušně a bez nadávání, ale zároveň je zřejmé, že Česko má před sebou ještě dlouhou cestu, než se zbaví poskomunistického myšleni a stane se standardní demokracií.

dulcibelka 13.3.2009 9:12

Už se těším,

až to po s převahou vyhraných volbách vezme Jyrka do ruky...Pracovní den bude zahájen povinným poslechem vůdcova projevu v rozhlase, každá domácnost bude dobrovolně povinně odebírat stranický tisk, kde budou otištěny pouze vůdcovy články...a nakonec v každém autobusu, v každé tramvaji bude povinně udržováno jedno volné sedadlo - to kdyby Kim Ir Paroubek chtěl přistoupit!

jerry 13.3.2009 9:12

Pane Vosáhlo, mluvíte mi z duše!

Díky, napsal jste to velice trefně. Samozřejmě máte pravdu, ani člověk nemusí na Džordžínův web, stačí sledovat ČT24, kde má ten kašpar tiskovku ke každému vládnímu uprdnutí skoro denně! ;-€

Jan 13.3.2009 9:05

Re: Nestačím se divit

Zdá se, že jste nepochopil o co jde. Nejde o to psát "pro" ČSSD, ale dát prostor alternativnímu názoru. To v demokratické společnosti dělají slušná media. Vám to ale jistě nechybí.

Pešek 13.3.2009 9:04

Re: Je s podivem,

Je specialitou lidí, kteří si myslí, že jejich myšlénky jsou to nejlepší, když volají po možnosti být v novinách, televizi a rádiu dnes a denně. Pokud jste si všiml, JP začal hanět Právo, až když Porybný zveřejnil údajné výhrůžky od socanů a nezveřejnil na povel článek JP. Je ve Vás mnoho zaslepeného Jene, i když s tím budete ostře nesouhlasit.

Jakub Roth 13.3.2009 9:03

Re: Vosáhlovi

Stando, vy jako usvědčený bolševik byste si neměl brát do mordy termín svoboda slova. Vy nevíte, co znamená.:-P

Jakub Roth 13.3.2009 9:01

Re: Je s podivem,

Chlapče, řekněte mi, proč by měl privátní deník publikovat jakýkoliv canc jakéhokoliv politika? Mimochodem, zřžejmě to nevíte, ale socani mají nyní v rukou Literární noviny a zkuste si napsat dejme tomu konzervativně laděný komentář a publikovat jej v tomto plátku. Stejně tak Právo neotiskne obvykle komentář kohokoliv z ODS. Je to totiž jejich právo a to zpochybňují jen jedinci s výrazně totalitním myšlením. To nemusí být váš případ. Vy můžete být jen lehce neznalý demokratických principů. Pokud je ve mne mnoho komunistického proto, že hájím právo netisknout každý blábol, vězte, že toto právo hájím u vůči levicovým médiím. Pletete si právo s povinností a to je teprve komunistické.

huhu 13.3.2009 9:00

dnes již můžeme svobodně volat "Ať žije Esesesr ! " co hrdlo ráčí...

Paroubek  má myšlení toho soudruha, který si ztěžoval, jak ho za 1. republiky pronásledovali, když podporoval SSSR, a dnes (v 50. letech) je konečně svoboda slova a on může dosyta volat " Ať žije Eseseser ! "....

Pešek 13.3.2009 8:57

Re: wwwracek

Skoro bych řekl racku, že JP mluví o něčem úplně jiném. 

Svatopluk Šída 13.3.2009 8:56

Což takhle

Vohráblo?

www racek 13.3.2009 8:49

Re: no, ono to bylo celé poněkud jinak

a tohle bylo potlačování? spíš blbý a zbytečný vyjádření porybného, neb právo je jediné, které občas alespoň trochu píše o socanech pozitivně. jinde je to nepřetržitá kampaň ... a jak píšu výše ... znáte to, upal tu čarodejnici? to bylo slovo svobody ...

Ježek 13.3.2009 8:49

Nestačím se divit

Jak se zde neustále přežvejkává podobné téma. Je to už od roku 89, kdy se promítají filmy s přívlastkem zakázané,trezorové apod. Ptám se, kolik se natočilo filmů dnes "nepřátelských".Odpověď zní 0. A je to logické. Platí to i ve světě. V USA nebudou dělat filmy naútočící na Araby, když filmy platí Židi. Nikdo nebude platit něco, co je proti tomu kdo to financuje. Pokud si přejí ČSSD noviny, co budou psát pro ně, musí si je pořídit a platit. / něco jako dříve tzv. "Právo lidu"/.

Jan 13.3.2009 8:49

Re: Je s podivem,

Je českou specialitou nedávat prostor alternativnímu názoru. Obhajovat to privátností a nezávislostí media je nesmysl.  Řekneme-li nezávislost, musíme říci nezávislost na čem. Pokud noviny nepublikují alternativní názor nejsou nezávislé. To dovedli do dokonalosti komunisti a tato česká vlastnost asi byla

jedním z důvodů, proč se u nás komunismus udržel tak dlouho. Jenom v porovnávání různých názorů může vzniknout demokratická společnst. Je ve Vás mnoho komunistického, Jakube, i když s tím budete ostře nesouhlasit.

Jiřík 13.3.2009 8:49

Re: Vosáhlovi

R^-je to taková lehká mediální masáž.Goebles byl amatér a ikonám naší pravicové žurnalistiky by se klaněl.

brabus 13.3.2009 8:48

Re: Pane Vosáhlo já Paroubka nemusím......

Jiříku. Tiskové média jsou soukromé, takže rozhovory  můžou dávat tomu, komu chtějí.  A jestliže MFDnes nechce dát rozhovor Paroubkovi, tak je to jejich věc. Takže chápete už podstatu článku? :-/