17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr B. 13.3.2009 22:21

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Bohužel, panu Vosáhlovi je jakákoliv "korektnost"cizí, stejně jako vám. Paroubkův otevřený dopis šéfredaktoru odeesáckého deníku je zde: http://www.cssd.cz/a21917.html. Paroubek se chce bránit proti lžím Mladé Fronty, co je na tom špatného? Hned první odstavec: Vosáhlo sprostě napadá deník Právo, snad jeden ze 2 deníků a týdeníků v republice, který nepatří přívržencům ODS  (deníky MFD, Lidové Noviny, Hospodářské noviny, Reflex, Respekt, Týden...tyto všechny a mnoho dalších patří přívržencům ODS) taková situace, kdy většina médií v určité zemi patří přívržencům jedné strany je v Evropě nevídaná. Lžete v tom, že Paroubek či kdokoliv z ČSSD má možnost prezentovat na veřejnosti své názory, Mladá Fronta, Lidové noviny a všechny výše zmíněná média  jen velmi zřídka tisknou názory dnešní opozice...Opozice prakticky nemá žádnou možnost se bránit lžím, které šíří redaktoři výše zmíněných médií sympatizujích s ODS. "Právu na odpověď vůči lžím" se odeesáčtí redaktoři brání demagogickým poukazováním na "svobodu slova".

Mephisto 13.3.2009 22:38

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Takže: "Paroubek se chce bránit proti lžím MFD, co je na tom špatného?" - vůbec nic, chce se bránit, a taky se brání, dělá si na toto téma tiskovky, píše o tom na netu... tak kde je problém?!

Vosáhlo může napadat jaký chce deník, stejně jako vy můžete napadat Vosáhla. Nevidím na tom naprosto nic špatného.

No a s tím, že zpochybňujete, že "Paroubek či kdokoliv z ČSSD má možnost prezentovat na veřejnosti své názory" - to myslíte jako vážně?!?!?! Vážený, mě je sice z Práva dosti nevolno, zcela obdobně jako panu Vosáhlovi, ale i tak ho čtu - člověk si musí udržovat přehled. Mohu zcela zodpovědně prohlásit, že Právo je Paroubkových názorů plné! Navíc Paroubek píše články i do MfD, je ho plná ČT, ČT2, koneckonců i Nova, neustále ho slyším z Radiožurnálu, ... člověče jak vůbec můžete tvrdit takový nesmysl, jako že Paroubek nemá možnost na veřejnosti prezentovat svoje názory? Tohle mi teda hlava nebere!

fana 15.3.2009 0:01

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Nemohu říci jinak než:Jak prosté milý Watsone!Preference jdou dolů,realizace volebních slibů taky nic moc a tak odvedeme pozornost tímto směrem.Tomu se dá rozumět.Že je Paroubek všude možně,že kecá blbosti na všech frontách to je zřejmé.Nemám pocit,že by mu v tom někdo bránil.A že s ním neudělali rozhovor,patrně dospěli k názoru, že nám,čtenářům,nemá co říci.A to je jejich svaté právo.To je demokracie :Mohu, ale nemusím!Toto v Lidovém domě zatím nepochopili.No snad časem,i když pochybuju.

Jiřík 13.3.2009 23:11

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Díky,že bojujete s nehorší lůzou v dějinách tohoto státu. Sebranka,která si myslí,že se zkorumpovanými medii bude vyhrávat voly.Všeho do času 

Petr B. 13.3.2009 22:21

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Po prohraných podzimních volbách ODS a její tisk zesílily štvanici proti svým odpůrcům: viz přirovnání Davida Ratha k Hitlerovi či Gottwaldovi, jen proto že Rath brání solidární zdravotnictví a brání se prodeji pojišťoven, přímým platbám navíc oproti pojištění atd. Štvanice proti šéfu lékařské komory, který brání tomu samému ...Ve sporu Paroubek-vydavatel Práva se předseda ČSSD brání paušálnímu obvinění své strany kvli údajnému vydírání a žádá důkazy, které zatím pan Porybný neposkytl. Co je na tom  špatného a totalitního? Musíte být naprosto slepý, abyste neviděl, že většina médií v naší zemi s malou přestávkou v letech 1998-2002 už 18 let  více či méně straní pouze jedné straně tzn. ODS a i v těch letech 1998-2002 podporovala pravici (bývalou část ODS-US) oproti ČSSD..ODS v současnosti jako jediná v Evropě nemá demokratický mandát k vedení země, neboť její "většina" se zakládá na podivných tzv. "přeběhlících", z nichž jeden je vyšetřován kvůli defraudaci (případy vydírání či korupce se přetřásaly v případech Kořistka-Ploc-Melčák-Pohanka-Wolf-Zubová-Snítilý..). Proto, když v souvislosti s ODS, jejím tiskem a tímto článkem hájícím tyto praktiky a pomlouvající oběti těchto praktik, píšu o protektorátu a stalinismu, je to plně na místě.

dulcibelka 13.3.2009 22:26

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Kurnik, to maj v Liháku dlouhý směny...

Mephisto 13.3.2009 22:53

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Co se týký Davida Ratha, je to zcela nepochybně bezpáteřní mocichtivý všehoschopný a amorální kariérista, který v době, kdy byl v čele ČLK poplatky prosazoval, stejně jako spoluúčast pacientů na zdravotnictví, a teď, co je v ČSSD, tak obrátil o 180 stupňů. Ten hájí jenom sám sebe, říká pouze to, co si myslí že lidé chtějí slyšet. Jestli si myslíte, že jedná ve vašem zájmu, tak jste neskutečně naivní. Rath jedná jen a pouze ve SVÉM zájmu, a v zájmu své kariéry.

Co se týká toho sporu Právo-Paroubek, tak: Právo bylo a je dvorní deník sociální demokracie. Žádná jiná strana nemá k dispozici tak servilní noviny. Pokud na ně i přesto Paroubek tlačil, např. aby s ním dělali častěji celostránkové rozhovory, je to skandální.

Ten článek Porybného jsem četl, hned ten den, kdy vyšel. Porybný tam naprosto jasně psal, že lidé z Paroubkova okolí mu vyhrožovali, že v případě že se vztah Práva k socdem nezmění, = nebude ještě servilnější, přijdou v případě vítězství socdem ve volbách o inzerci státních podniků. Jestli to je pravda, to stoprocentně jisté není (ale přijde mi to velmi pravděpodobné, na Paroubka to sedí), co je ovšem jisté, je, že Paroubek pak OPAKOVANĚ vyzval Porybného, ať uvede důkazy o tom, jak Paroubek ovlivňuje státní podniky aby neinzerovaly v Právu.

Chápete to? Porybný řekl, že lidé kolem Paroubka tím ovlivňováním st. podniků VYHROŽUJÍ, nikoliv že už v tomto směru podnikly kroky; pokud Paroubek tvrdošíjně vyzývá Porybného k tomu, ať dokáže něco, co vůbec netvrdil, dělá to z nějakého důvodu. A ten důvod podle mě je, že nemá v celé kauze čisté svědomí. Nebo spíše, řečeno naplacato, je v tom vydírání Porybného namočený až po uši.

Josef 14.3.2009 16:17

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

 Rv Vaše slova jsou jen jako smetí a je ztrátou času na vás reagovat. Jen ta vaše přezdívka je výstižná a přesvědčivá.

Josef 14.3.2009 16:09

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Rv Přímo to křičí, ta vaše povrchní, vyčůraně dovedná výmluvnost a současně katastrovální nedostatek duchovnosti, intuice, moudrosti. Jste definicí darebáka.

Vodák 13.3.2009 21:43

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

To je soudruhu Petře skutečně konstruktivní, konkrétní kritika obsahu článku. Opravdu nádhera.

Josef 14.3.2009 16:02

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

R^

mráz 13.3.2009 18:54

Ódy novinářů jedním směrem

Před rokem 1989 novináři pěli ódy jen na KSČ,  v současnosti pějí ódy na ODS.  Krom Práva všechny noviny jsou v rukách Němexkých podnikatelů a Právo se začíná nějak také modrat. Tisk je sedmá velmoc, to jsme se učili ve škole, stále to platí. porovnejte kolik článků vyjde, když někdo z ODS je v maléru a kolik článků. když někdo z ČSSD. Když si to porovnáte, budete žasnout. Např., kolik rozborů ve svých článcích udělali novináři o nedávném zjištění velkého majetku exministra dopravy, kdo napsal o ministrovi Bendlovi, že je to hulvát, který svoji první ženu zmlátil tak, že musela k lékaři. Kdo z novinářů napsal komentář k tomu, že nerozvedený premiér nás stojí měsíčně slušné peníze, bynaklágané pro jeho manželku? Kdyby to byl Paroubek, to by bylo článků, že? Chápu, že novinář živ musí být a tak zpívá píseň tomu, kdo ho živí a podnikatelé vyšší kategorie zadávají novinám reklamy, čímž je de facto sponzorují. To samé televize. Střední vrstva a menší podnikatelé na drahou reklamu v novinách nemají.

andulba 13.3.2009 19:15

Re: Ódy novinářů jedním směrem

Autore mrázi, ty máš určitě vysokou pomocnou.

j 13.3.2009 19:18

Re: Ódy novinářů jedním směrem

To už je opravdu agonie. Ještě něco sesmol

ladasC 13.3.2009 20:46

Re: Ódy novinářů jedním směrem

mráz přichází z východu

jirka.s. 13.3.2009 21:47

Re: Ódy novinářů jedním směrem

Docela by mne, magore, zajímalo, kdeže ses to vlastně ony zaručené informace o Bendlovi, Topolánkovi či Talmanové dozvěděl, když, podle tvého, tvrzení, jediný novinář o tom nenapsal jedinou zmínku! Nejsi náhodou věštec? Ale nejspíše bude pravdou mé první označení! ;-P

Petr B. 13.3.2009 22:27

Re: Ódy novinářů jedním směrem

Nemáte pravdu, není to jen v současnosti...je to celých 18 let!!!! ODS vznikla 1. 1. 1991 a bez masivní podpory drtivě většiny tisku i TV by neměla žádnou naději ani ve volbách už v roce 1992. Česko žádnou demokracii a pluralitu od roku 1989 prakticky nezažilo.

Vašek 15.3.2009 12:52

Re: Ódy novinářů jedním směrem

Vážený pane,když už jste předestřel jistou množinu mouder, která zcela nepochybně čerpáte z  "objektivních " denníků jako je Blesk, AHA, a jím podobným periodikům,nota bene též vlastněnými vámi nenáviděnými Němci. Zamyslete se nad 25ti mil.Kč, které byly odpuštěny z daňového výměru excelentního darebáka-STBáka , nyní hoteliéra Dvořáka,který pak jako výraz vděčnosti vystrojil manž.Paroubkovým opulentní svatební hostinu v Mariánských lázních. Také jste zahořel spravedlivým hněvem a upozornil jste vašeho oblíbence Paroubka, že se zachoval jako poslední šupák? Tady můžete lamentovat nad nedůsledností novinářů, že toto téma velmi rychle opustili.  

volomazník 13.3.2009 18:37

ahoj

nedá mi to se zeptat proč se ty nadějnej mladej zabýváš paroubkem tolik volů každej se prezentuje a ohrožuje svobodu daleko víc než tenhle -dám ti příklad klaus langer vesecká čunek... nejseš náhodou zaprodanej_-

Hloupý Honza 13.3.2009 18:03

Chudáček Paroubek

Stěžuje si ,že nejsou publikovány všechny žvásty jeho pisálků pod které se podepíše.Může je publikovat na svých stránkách a počítat kolik lidí si je přečte.Ale to zapláče neb to asi nikdo nečte.A pak můžou  také jeho podržtaškové porovnat četnost návštěv se stránkami třeba NP.Je to uražená ješitnost,že o jeho názory v době Českého předsenictvi EU nemá nikdo zájem.

+++ 13.3.2009 18:01

Modrý mlamoj zatančí,

poblije se na Psisku a ejhle. Modré myšky začnou tančit a málem hájí chudinku zloděje Porybného a jeho Rudé Krávo. Bléé..blé, název ODS není o pravici. Modrý hradní pyj to měl pojmenovat VBOK (Velký boj o koryta).

Kobylka Lajda 13.3.2009 20:00

Re: Modrý mlamoj zatančí,

Ty rudá předkožko, to se Ti podařil pěkný "blijanec". Zkus napřed vystřízlivět, popij trošku okurkové vody, nebo ať Ti stará uvaří bujónek a pak Ti to snad začne trošinku myslet, ačkoliv je to malá pravděpodobnost.  A hlavně lez do (Y)(Y)(Y)(Y)!!!!!!

+++ 13.3.2009 20:20

Re: Modrý mlamoj zatančí,

Ale madam, fůj. Takhle se nechová inteligentní modrá pravicová kobyla. Leda, že jste definici ženy, jako zbytečné ozdoby kolem "Kikiny".

jirka.s. 13.3.2009 21:30

Re: Ty tři křížky jsou naprosto signifikantní!

Jo jo! Ty ses fotrovi taky vyvedl! To má z toho, že se nezajímal o adhezní koeficient svého antikoncepčního surfaktantu. Přesáhl totiž nejméně 0,4 promile, tudíž imminence jeho disrupce byla velmi vysoká ! Bohužel k té disrupci pak došlo a my tady teď máme tu pochybnou čest se seznamovat s tvými originálními gangliovými pochody! (Y)

Petr B. 13.3.2009 22:33

Re: Modrý mlamoj zatančí,

S tím Porybným je to zvláštní. Obvinil ČSSD v jednom článečku a zatím nepředložil důkazy. Možná se jedná o nedorozumění mezi ním a Tvrdíkem. Je pravda, že ODS (MV pod vedením Rumla) ho jednou zatkla kvůli údajné krádeži RP (případ MFD privatizace nikdy vyšetřován nebyl), ale Porybný byl rychle z vězení propuštěn. Jestli to má vliv na tento případ, zatím nevíme.

Vašek 13.3.2009 17:51

Podpora Paroubka s Rathem

jsou dokladem zoufalé politické kultury a to nikoliv,že jde o funkcionáře ČSSD,ale proto,že tato strana s demokratickými kořeny není  sama schopna postavit do čela alespoň trochu odpovědné a méně populistické osobnosti působící na ty nejhorší vlastnosti a pudy.

mráz 13.3.2009 19:03

Re: VAŠKU MODRÝ VAŠKU

ODS si do čela postavila lepšího, že? Takového, který kope do aut, zdvihá prostředník atpd..Topolánek je výstavní, dokonalost sama, že? Asi ano, neb byl vychován v komunistické rodině výše postavené a ti mohlo dříve všechno a nějak jim to zůstalo. Dovedete si představit to množství komentářů, kdyby třeba Paroubek udělal jen zlomek z hulvátství, co udělal Topolánek. VAŠKU  trochu objektivity, ale ta je ODSákům zcela cizí.

j 13.3.2009 19:20

Re: VAŠKU MODRÝ VAŠKU

Je zvláštní že buranům vadí buranské chování. Odkaz na dnešního Astona

lary 13.3.2009 19:35

Re: VAŠKU MODRÝ VAŠKU

Ještě aby Paroubek zvedal prostředníček. Ono už stačí, že se na jeho oslavách mezi sebou střílejí jeho soukmenovci.;-D;-D

Petr B. 13.3.2009 22:40

Re: Podpora Paroubka s Rathem

ODS vždy pomlouvá ty nejschopnější a nejslušnější lidi v ČSSD tzn. ty, kteří nejvíc ohrožují její zájmy. V letech 1993 (hradecký sjezd)-1998 dokonce podporovala Paroubka proti Zemanovi, což nejlépe svědčí o její licoměrnosti a podlosti. V současné době ODS chválí z ČSSD nejvíce tzv, přeběhlíky tzn. poslance, kteří byli za "prazvláštních okolností" (všichni, víme, oč jde)  získáni pro spolupráci.