3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pešek 13.3.2009 8:29

Vyhrožují jen skřeti

Problém není v tom, že by přestala inzerovat strana, údajně mělo být vyhrožováno, že až se dostanou socani k lizu, zatrhnou mu inzerci STÁTNÍCH nebo s podílem státu hospodařících firem. To je totéž, jako když  Rath vyhrožuje zítřejším vyhazovem ředitelům pojišťoven, pokud budou jednat dnes dle zákona. No a vzhledem k tomu, jak jedná Pecina se svým úřadem, mám pocit, že hospodářská soutěž bude soudcována těmito dvěma mocichtivostí nemocnými dobráky, pokud zblbnou potřebný počet voličů a ty volby vyhrají.

JaS 13.3.2009 8:12

Vy chcete předsedovi ČSSD něco vysvětlovat?

Myslíte, že si potřebuje něco vyjasnit? Ten potřebuje akorát nabrat na vidle!

gerontusinza 13.3.2009 8:11

Pane Vosáhlo já Paroubka nemusím......

ovšem, tak jak jsou prezentovány "úspěchy" nejstupidnější vlády pod vedením pana Topolánka ve veřejnoprávních prostředcích to nemusím tuplem.... A to že vy budete nasazovat na Paroubka vám stejně nepomůže, protože dvojice pan Šneider a Filipiová je jasná a po shlédnutí včera vyznání Gandaloviče co všechno "může", resp ani nechce nic dělat. tak je jasné proč ten Paroubek vyhraje tak jako tak...... ovšem pár pitomečků se vám podaří odradit, ale skutečně jen pár pane Vosáhlo......:-/

j 13.3.2009 8:12

Re: Pane Vosáhlo já Paroubka nemusím......

Geronte ono spíš hodně pitomců zůstane:-D

Pešek 13.3.2009 8:31

Re: Pane Vosáhlo já Paroubka nemusím......

Vás jednou štrejchne, geronte, nečilte se, když vám někdo sáhne na milovaného duceho.   ;-D

Jiřík 13.3.2009 8:42

Re: Pane Vosáhlo já Paroubka nemusím......

R^R^R^Díky,za rozumný názor,media přece jen nejsou všemocná.

brabus 13.3.2009 8:48

Re: Pane Vosáhlo já Paroubka nemusím......

Jiříku. Tiskové média jsou soukromé, takže rozhovory  můžou dávat tomu, komu chtějí.  A jestliže MFDnes nechce dát rozhovor Paroubkovi, tak je to jejich věc. Takže chápete už podstatu článku? :-/

Eva D 13.3.2009 13:24

Re: Pane Vosáhlo já Paroubka nemusím......

MFD nechce dát rozhovor Paroubkovi, paroubek nechce dát rozhovor HN : http://hn.ihned.cz/2-35680610-500000_d-da   ;-D;-D

brabus 13.3.2009 8:45

Re: Pane Vosáhlo já Paroubka nemusím......

musíte si Geronte ten článek přečíst znovu, protože se tam nepíše o současné vládě, ale o tom, že si Paroubek usurpuje právo být viděn. Jinak mi dědu tento týden operovali s kyčelním kloubem ve Vinohradské nemocnici. Krásné na tom bylo, že byl v pořádníku od prosince. Takže 3 měsíce. Když si vzpomenu na babičku a její operaci kyčelního kloubu v roce 2005, tak ta byla v pořadníku Vinohradské nemocnice 10 měsíců. Že by se ten neproplacený paralen začasl projevovat? ;-)

Ludva 13.3.2009 8:06

Pán spadl s višně ?

Řadový poslanec Paroubek má na svobodu slova v podstatě nulový vliv. To ovšem pravicová vláda vliv má podstatný. Proto taky zakázala zveřejňovat odposlechy. Činy je třeba posuzovat, nikoliv slova.

Pešek 13.3.2009 9:39

Re: Pán spadl s višně ?

Až zas na tu višeň polezete, zjistíte, že ne vláda, ale parlament schválil pozměňovací návrh poslance Bendy a podívejte se, jak kdo pro něj hlasoval. Pak posuzujte činy! :-P

Ludva 13.3.2009 11:05

Re: Pán spadl s višně ?

Jo, a poslanec Benda kope za koho?

Pešek 13.3.2009 11:48

Re: Pán spadl s višně ?

On je ve vládě, kterou zmiňujete?

Bloud 13.3.2009 8:03

Přesně tak

Díky autore. Stručně, jasně, přehledně. R^

Katr 13.3.2009 7:57

A co nucení na stolici modrý svazáku

to je v pořádku?:-D:-D:-D

John 13.3.2009 8:31

Re: A co nucení na stolici modrý svazáku

To záleží na tom, jestli máš _račku nebo zácpu.:-(

PF 13.3.2009 7:55

Jan

Paroubek nemá prostor v médiích? Zapněte  televizi, a kdo na Vás plyve jedovatou slinu? Kdo je to potom na z oranžovou šálou kolem krku a vykulenýma očima? Že by marťan a nebo, že by lesknoucí se oči znamenaly něco jiného?

pesimista 13.3.2009 7:52

kdo vás nutí

a kdo vás k tomu, prosím Vás, nutí ? Píšete "nuceni"!!!

karas 13.3.2009 7:33

O nezávislosti

mnoha našich novinářů hovoří to, kolik z nich končí ve funkcích tiskových mluvčích. Mnozí z nich si asi připravují svými komentáři "půdu" dopředu.

:-: 13.3.2009 7:12

sovoboda slova končí u zadavatele inzerátů,

i noviny se proto musí točit jakou krouhvička

BuBu 13.3.2009 7:07

Slovní spojení . . .

. . . "Paroubek a svoboda slova" je stejný nesmysl jako slovní spojení "oheň a voda" !!!!!

Obojí je totální nesmysl a nelze je proto spojovat !!! :-/

Jiřík 13.3.2009 8:46

Re: Slovní spojení . . .

Jak vidím,náš největší kretenek zůstává bdělý.Braň nás před Paroubkem.Snad se dočkáme,že všichni politici budou Topolánkové,Langrové-potom bude dobře na zemi-je to tak správně mentálku?

BuBu 13.3.2009 9:35

Re: Jyřýku . . .

. . . nemusíš tady . . .na NP . . . denně dokazovat všem čtenářům - že jsi typický Rudý Imbecil, neboli volič socialisticko-bolševického Hnoje !!!

mirek 13.3.2009 6:31

Paroubkův časopis Trend

Máme svobodu slova a svobodu podnikání. K oběma základním pravidlům patří, že si každý vydavatel, v rámci těchto svobod, vybírá, co ve svém deníku, tedy ve své firmě, zveřejní, jakým obsahem zaujme čtenáře a podpoří svůj byznys zvyšováním prodeje a tím pádem rovněž zvyšováním okruhů skupin čtenářů, zajímavých pro inzerenty. To všechno vytváří základ jeho podnikání, zisk.

Je tedy věcí čtenářů, zda jim bude chybět v nějakém deníku vyjádření jejich předsedy Paroubka a oni přestanou tento deník kupovat, což, uvedeno do důsledků, může znamenat, že nebude ziskový a zanikne.

Sám Paroubek vydává časopis Trend, ve kterém může zveřejnit, jako jeho vydavatel, co bude chtít a potřebovat a odmítnout kohokoliv, kdo by se mu nezdál být přínosem pro obsah a podporu prodeje.

Jenže, jak se v poslední době hodně propírá v médiích, na rozdíl od Paroubkova Trendu, o kterém byla naposledy zmínka v souvislosti s tragédií, způsobenou Ďuričkem, který jej rovněž sponzoroval, nemá ani Právo a ani MfD problémy se čtenáři, Právo se dokonce z "komunistického" tisku vyšvihlo do pozice uznávaného a nezávislého tisku a je rovněž spolumajitelem nejrozšířenějšího portálu v ČR . Seznam.cz.

Kdo z těch, co tady kritizují nezávislý tisk v diskuzi, čte časopis Trend ? Věřím, že ani jeden. Jaké jsou tedy manažerské schopnosti Paroubka v porovnání s šéfredaktory Práva a MfD ?! Na to si musí odpovědět každý sám.

Bloud 13.3.2009 8:04

Re: Paroubkův časopis Trend

R^Je Trend na netu? Má cenu pokoušet se to číst ?

KApelník 13.3.2009 8:41

Re: Paroubkův časopis Trend

žádné noviny nejsou nezávislé.To je naivní konstatování. Trend stojí za starou belu, stejně jako MFD heute.

petrkola 13.3.2009 5:09

Mladý namyšlený a blbý modrý krkavec píše následující

. Jako bychom neměli nic důležitějšího k řešení, jsme v poslední době nuceni se zaobírat rozepří ČSSD s deníkem Právo.Je mi úplně jedno, zda strana, kterou bych v životě nevolil, bude nadále inzerovat v novinách, ze kterých se mi vždycky zvedne tlak. Právo stejně nadále zůstane Ruďasem, protože redakční tým s Petrem Uhlem či Janem Kollerem svůj revolucionářský stín těžko překročí. TAK SAKVA  NEVIM PROČ SE JIM ZABEJVÁ. Źe je Paroubek namyšlený a hulvátský křupan je veřejně známá věc, stějně jako že jej a po prvních prohraných volbách  veme čert. S návrhy na omezení informovanosti a tím i svobody slova však do parlamentu přichází PRAVICOVÁ vláda nikoli ČSSD. Jestli to není třeba tím, že konec konců má většina ministrů a poslanců ODS stejtejně bolševické vidění světa jako autor.

Jan 13.3.2009 2:21

Autor to vystihnul

"Svoboda znamená, že kdokoliv má možnost vyjádřit se. Na ulici, v novinách, na internetu či kdekoliv jinde."

To je přesně to, co pan Paroubek chce. Kdyby byl vůdcem opozice v Británii, nemohlo by se mu stát, že by nedostal dostatečný prostor v médiích. Zda s ním redaktoři médií souhlasí nebo nesouhlasí, stejně tak jako zda souhlasí nebo nesouhlasí z vládou,  by nikdo nezjistil, protože  novináři svůj názor do své práce nepromítají. Tvrdě by ryli do toho, co říká stejně tak, jako by to dělali s představitelem vlády. Nemohlo by nastat to, co vídáme u V.Moravce, kde mu představitel jedné strany vykládá co chce a Moravec ho nechá. Doporučuji dát do googelu Paxman a Howard. Na youtube je ukázka toho, jak prominentní novinář Paxman zpovídá vůdce opozice Howarda. Stejnou otázku mu dal Stejně tak nešetřil nikdy ani politiky z vlády (tou dobou Blaira).

Novináři se např. neúčastní voleb, aby se necítili svázáni s nějakou stranou.

Je mi líto, ale pan Paroubek má pravdu ať ho máme rádi nebo ne.

Jan 13.3.2009 2:22

Re: Autor to vystihnul ... doplnění

Stejnou otázku mu dal 12 krát ne nepustil ho z místa.

NevericiTomas 13.3.2009 4:24

Re: Autor to vystihnul ... doplnění

Polozte Paroubkovi stejnou otazku 12x...rekl bych ze behem pateho opakovani uz bude prochazet vratnici....