15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
2! 6.11.2008 6:51

Re: Už je vás, pane Stejskale, moc. Kdoví, jestli vám v té frontě na populistickou polívku stojí za to stát. Mně tedy rozhodně už ne vás číst. Ztratil jste kredit.

To chce klid. Berte to jen jako názor na článek. Nemusíte kvůli tomu zrovna prolézat celý archiv článků na netu a zjišťovat, co tam kdo kde napsal. Tedy jestli to nemáte náhodou v popisu práce, pane Bretšnajdře

AndyO 6.11.2008 6:56

Re: Už je vás, pane Stejskale, moc. Kdoví, jestli vám v té frontě na populistickou polívku stojí za to stát. Mně tedy rozhodně už ne vás číst. Ztratil jste kredit.

no když mi to píše estébák z Cibulkových seznamů, tak to jistě má váhu, Florido

AndyO 6.11.2008 6:17

Mějme se proto na pozoru před bolševismem. Jakýmkoli, a tedy i pravicovým

no vidíte, pane Stejskale, jak jste převzal extremistickou Paroubkovo rétoriku- a ani to nebolelo. Ještě tak týden a nikdo vás nepozná od Vízka nebo Kellera. Primitivní metody novináře nacpat všude NSDAP, Goebbelse nebo modré bolševiky...a hned jsem vidět, i když jinak už jsem na vlastní rozum rezignoval.

Už je vás, pane Stejskale, moc. Kdoví, jestli vám v té frontě na populistickou polívku stojí za to stát. Mně tedy rozhodně už ne vás číst. Ztratil jste kredit.

2! 6.11.2008 6:12

Jediný nemusí nutně znamenat výjimečný

Nejsem si oproti autorovi článku až zak jist, že by Renč až tak zdůrazňoval nějakou výjimečnost ODS. Spíše to beru jako prosté konstatování faktu, že je ODS jediná (chcete-li tak poslední) pravicová strana, která tu zbyla.Nebo snad pan Stejskal ví o nějaké jiné pravicové straně?Které? Kde ji najít? Sedí snad někde sehnuta v pralamentních či senátních lavicích, že jsem ji přehlédl?

Za necelých 20 let od "sametu" se tu několik pokusů o pravicové strany objevilo, ODA, možná DEU. Možná US ve svých počátcích - ale ta svou praktickou politikou v koalici s ČSSD dokázala, že ji žádné pravicové reformy nezajímají. Ať pravicové nebo ne, tyto strany jsou stejně dávno na smetišti dějin.

A lidovci - to je kyvadlo. 

více 6.11.2008 7:28

Re: Jediný nemusí nutně znamenat výjimečný

Demokrat se, dle autora článku, pozná asi podle toho, že přehání v číselných údajích.

Franta 6.11.2008 5:31

Ještě je brzo.

Na hodnocení je ještě brzo, ale náznaky se už objevují. V dobách přestavby byl hrdinou diskuzních pořadů jakýsi prognostik a ekonom Waltr Komárek. Po listiopadu žvanil jako místopředseda vlády, že životní úroveň vˇtehdy ještě ČSR bude na úrovni německé za 2 - 3 roky. Pak nám Komárek zmizel, občas se vynořil, někdy dokonce opěvován jako poradce Fidela Castra, pak zase zmizel. Teď se objevil na chlasteččce nějakého kolotočáře a pasáka Kočky, kde jeden gauner odstřelil druhého. No opravdu tragédie pro celý stát. Takže zde už nějaké vodítko máme. A soudruhů komunistů, bývalých pionýrů, svazáků a horlivých soudruhů, máme v ODS jak nastláno. Lidé bděte, neblbněte!!!

Brabec 6.11.2008 1:57

Autora nejlépe poznáte, když si odskočíte na jeho WEB

Článek je hloupý a autorův WEB je děsný. Co mu Ti čtěnáři udělali , že je tak trestá ?!

Kačka 6.11.2008 2:07

Re: Autora nejlépe poznáte, když si odskočíte na jeho WEB

R^

Holašovický 6.11.2008 6:52

Re: Autora nejlépe poznáte, když si odskočíte na jeho WEB

Kačeno, ty také souhlasíš s každým debilem. Nejsi ty kráva,:-D

Oponent 6.11.2008 3:22

Re: Autora nejlépe poznáte, když si odskočíte na jeho WEB

Když někdo napíše, že článek je hloupý, měl by konkrétně napsat v čem. Já naopak považuji článek za velmi dobrý, věcný, chytrý i vtipný. Demokracie je, dle mého názoru, jen tam, kde je pluralita názorů, kde ten s tím "jedině správným názorem" silou neválcuje druhé. Vždyť už i T.G.M svého času řekl ono nesmrtelné: "Demokracie toť diskuze...."

Brabec 6.11.2008 4:39

Re: Autora nejlépe poznáte, když si odskočíte na jeho WEB

Milý oponente, nebo autore ? Vy jste semlel všechno dohromady a chcete, aby Vám někdo pomohl najít toho celého smysl ? Nemám na to čas ani chuť. S Vámi něco hledat - to je lépe bloudit.

Holašovický 6.11.2008 6:55

Re: Autora nejlépe poznáte, když si odskočíte na jeho WEB

Co lze také od brabčáka čekat. Čimčarárá čim čim čim, nic kloudného neumím. Jedině klovat koňský trus:-D

zk 6.11.2008 7:06

Re: Autora nejlépe poznáte, když si odskočíte na jeho WEB

Zato od vás jsme se opravdu dočkali "argumentu"8-o:-/

Puk 6.11.2008 20:23

Re: Autora nejlépe poznáte, když si odskočíte na jeho WEB

R^

v 6.11.2008 1:51

p. Renc - aneb klientelismus jak vysitej

... je jiste nahodou, ze p. Renc podpori ODS ve volbach (napr. predvolebni soty) a zrovna on dostane zakazku od ministerstva dopravy na natoceni jejich sotu ... no jo, nahoda je nahoda...

chytrý horák 6.11.2008 3:15

Re: p. Renc - aneb klientelismus jak vysitej

Hoďte sem nějaký odkaz na tu smlouvu s ministerstvem, prosím Vás. Já Vám samozřejmě věřím, ale určitě se najdou tací, co Vás budou mít za vymaštěného, rudého, bolševického kreténa, snažícího se po vzoru svých lídrů Paroubka a Ratha dělat prolhanou propagandu pro stejně vymaštěné soudruhy... nu, víte jak to chodí, je třeba být opatrný.

Kvetla 6.11.2008 1:24

I muži mají nárok mít své dny...(,tedy i p.Stejskal)

Tudíž jsou občas :-P poněkud mimo mísu.Měli by se držet reklamy,dát si Ferneta na dobré zažívání a nepsat.!!

Josef 7.11.2008 12:33

Re: I muži mají nárok mít své dny...(,tedy i p.Stejskal)

Zkuste svůj nápad aplikovat na sebe, potřebujete to víc než autor.

Gaston 6.11.2008 1:06

Já zas chápu zmínku o Klausovi

a (pravicovém) bolševismu. Byl to právě Klaus a jeho lidé, kteří z politické scény nejvíce brojili proti tehdy nadějné ( a skutečně pravicové) straně DEU paní Hromádkové. To jen tak na okraj...

chytrý horák 6.11.2008 1:26

Re: Já zas chápu zmínku o Klausovi

Proto ale ještě není bolševik, to by jsme potom mohli nazvat bolševiky všechny, kdo pod heslem "nejsme jako oni" prosadili beztrestnost komunistických zločinců, koneckonců i ty, kteří byli "jen" loajální či připos/raní. V podstatě každého, kdo šel bolševikům nějakým způsobem na ruku, případně kdo se jim hrdinně nepostavil. Konečný efekt takového zrelativizování jsem popsal níže.

chytrý horák 6.11.2008 1:27

Re: Já zas chápu zmínku o Klausovi

bychom...:-/

Kačka 6.11.2008 1:49

Modří bolševici

Pravicový bolševik se chová stejně jako levicový bolševik, jen si na čelo přilípnul modrou nálepku a do světa vykřikuje, že je pravičák. Chvála bohu, ve volbách se ukázalo, že tyto tlučhuby jakešoidního či bilakoidního typu lidé nechtějí.

chytrý horák 6.11.2008 1:58

Re: Modří bolševici

Kačenko, ti lidé, které máte na mysli, nikoho jiného než tlučhuby neposlouchají. Chtějí jen plný žlab ale protože jsou jednoduší, spokojí se i s věčným příslibem. A na to jsou právě tlučhubové machři. Ale to Vám asi je zbytečné vysvětlovat, když je sama volíte.

Kačka 6.11.2008 2:03

Re: Modří bolševici

Já ODS nevolím.

chytrý horák 6.11.2008 2:20

Re: Modří bolševici

To je mi jasné, Kačenko, že volíte levici. Pravice by Vám mohla nabídnout tak akorát osobní svobodu (ale bez té se dá na TV koukat taky), odpovědnost (to je archaický výraz, který dnes již prakticky nemá význam), práci (haha, nejsme blbí, že) a pot (to je takové to co z Vás teče ve frontě na dávky) a je mi jasné, že Vás rohlíkem nikdo jen tak neopije, jak jsem již psal.

Kačka 6.11.2008 2:52

Re: Modří bolševici

Já se, chytrý horáku, neřídím definicemi a propagandistickými řečičkami.

Mirek F. 6.11.2008 6:41

Re: Modří bolševici

Přesně takoví jako vy dokážou lidem pravicovou volbu znechutit (aby s vámi měli co nejméně společného). Filip s Paroubkem vám musejí být velice vděčni.

ladik53 6.11.2008 6:59

Re: Modří bolševici

Jakpo svobodu máte na mysli? Jen z poslední doby, třeba svobodu volby pneumatik?

ladik53 6.11.2008 6:59

Re: Modří bolševici

Oprava-jakou

Kačka 6.11.2008 2:02

Re: Modří bolševici

Kdo nejde s námi , jde proti nám  - to už jsme tu měli. Před listopadem byli nesouhlasící pravicoví oportunisté a vydědenci a zaprodaci, dnes je podle modrých  bolševiků ten, kdo má jiný názor, komouš. To je teda pokrok.:-/