14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vládík 6.11.2008 18:48

Re: Co je bolševismus?

R^

josef krouman 6.11.2008 17:03

co to je pravicový bolševismus?

Je to termín, který si vymysleli komunisté a socani, aby mohli urážet. Obsah to nemá a je to úplná blbost.

Rudý element 6.11.2008 17:30

Re: co to je pravicový bolševismus?

Blbec považuje za blbost všechno čemu nerozumí. :-P

Vidlák 6.11.2008 18:19

Re: co to je pravicový bolševismus?

Pravicový bolševik je stejný nesmysl jako "černý běloch", "bílý černoch", nebo "suchá voda".  Pikantní je, že tento termín vymysleli sami levičáci, aby ukázali, jací jsou antikomunisté. Přesněji řečeno, aby zmátli své okolí, protože ČSSD a KSČM jedno jsou.

A Váš nick je příznačný...

frsi 7.11.2008 10:46

Re: co to je pravicový bolševismus?

já jsem už jednou říkal! KOMUNISTA ZŮSTANE KOMUNISTOU V KAŽDÝ STRANĚ,ale vy jste asi nepoučitelnej!!! Vzápětí říkáte,že komunista je bejvalej černoch! Pane víte vůbec o čem je řeč?

vládík 6.11.2008 18:56

Re: co to je pravicový bolševismus?

Obsah to má. Bolševismus - levicový, pravicový, středový, modrý, oranžový, černy, zelený stejně jako rudý:

1 Nepřipouští jiný názor, dokonce ani alternativy k původnímu názoru bolševika

2. Mluvčího odlišného názoru nálepkuje (ať již přirovnáním ke zvířeti, či přidáním nálepky amerického přisluhovače nebo naopak zavilého antiamerického levičáka)

3. Tvrdě obhajuje názory svých vůdců (zpravidla jiných nemaje). Vůdci jsou nedotknutelní a vždy jasnozřivý.

Rozhlédněte se v diskuzích (nejen na Psu). Bolševický typ příspěvků převažuje.

Vidlák 6.11.2008 19:25

Re: co to je pravicový bolševismus?

Podle Vaší obšírné poučky, je tedy bolševik v podstatě každý, kdo nesouhlasí s Vaším názorem a dá Vám to najevo. Dobrý...

Pepek 6.11.2008 20:06

Re: co to je pravicový bolševismus?

Názorů může být teoreticky tolik co lidí. Ale pravda (realita), ta je jen jedna. Z toho vyplývá, že n-1 názorů je učitě blbejch.

holan jan 6.11.2008 14:12

soudruh a velký příznivec..

ODS Renč Filip má malého a skoro žádné FILIPA protože takové hlouposti by nemohl vyslovit.Zasloužil by jíti klopatě protože jeho práce nemá žádnou kvalitu.KOMUNISTI na tebe modréj šašku!!!

Rudý element 6.11.2008 13:36

A vůbec

mohl by mi už někdo z těch našich pravicově postižených spoluobčanů definovat pojem "pravicový" ?

milan007 6.11.2008 13:54

Re: A vůbec

Jedině tváří v tvář. Jiné vysvětlování se určitě mine účinkem.

Rudý element 6.11.2008 14:31

Re: A vůbec

Už jsem se nejednou ptal všelijakých horlivých budovatelů modrého ráje na vysvětlení. Divné je, že všichni hned začali koukat do země a něco kuňkat. A to jsem se na ně ani křivě nepodíval. Představit si vás, jak na barikádách bráníte kapitálizmuz je nad moje síly. ;-D

Hrad 6.11.2008 18:10

Re: A vůbec

To si chceš vyspravit ten karfiol?

Goral 6.11.2008 15:13

Re: A vůbec

Půjdeš-li důsledně vlevo skončíš vpravo . Rath to zkouší obráceně , ale výsledek v jeho případě bude stejný . Zkuste www.volby.kategorie.cz , ale je to pro Vás asi těžké . Zítra nezapomeňte na výročí VŘSR VV

Rudý element 6.11.2008 15:30

Re: A vůbec

Ten, kdo to napsal, nebude možná tak úplně pitomý, protože se raději nepodepsal. :-D A pro Gorala kontrolní otázka: jak vůbec vzniklo dělení na "pravici" a "levici" ?

Hrad 6.11.2008 18:18

Re: A vůbec

To je pro gorala těžká otázka. On v dějepise často chodil za školu. Proto co neví, tak ukecá. A sám si vystačí s levou a pravou rukou. Pravičák je liberál, kterého ztloukli lešenářskou trubkou.

WWW.JIRI 6.11.2008 15:47

Re: A vůbec

Ano toto je pustá ideologie. Generace přede mnou moc dobře vědí, že když si celý život šetříte na lepší důchod, budete snaživý, tak je velmi malá pravděpodobnost, že ten důchod opravdu nějaký budete mít. Kam chcete investovat naspořené peníze do důchodových fondů, pojišťoven nebo bank - při nejbližší finanční krizi o ně přijdete a to by v tom byl čert, aby alespoň jednou za život nějaká nepřišla. Nám se to nyní stalo ani ne za 20 let kapitalismu již dvakrát, kde by byly naše úspory kdyby je negarantoval stát. Ty Vaši kapitalisti by nám je těžko dali. A tak je možno rozebírat všechny body ve Vašem odkazu. Tento pohled na pravici je velice odporný a nepřijatelný pro většinu občanů a také to dali ve volbách najevo.

WWW.JIRI 6.11.2008 15:55

Re: A vůbec

A měl byste také dodat, že Klaus jde důsledně na pravici a již je nyní na levici u Rusáků v zadku.

Vodák 6.11.2008 13:12

pravice

Pan Renč není zdaleka jediný, kdo si myslí, že momentálně je ODS jediná pravicová strana u nás  a možná, že  to, že je jediná a za to nemůže pan Renč, je  dobře. Co je na tom špatného, když někdo nezaleze do kouta,  veřejně řekne svůj názor a snaží s pomoci?  Fakt je, že ODS je  jediná strana (nebo ne?)  která je pro komunisty totéž co červený hadr pro býka. Pravice vždy doplatila na roztříštěnost. Která jiná strana než ODS je dnes schopna zabránit komunistům dostat se k moci? Myslím,  že to ODS v rámci možností, které po volebním výsledku nejsou nijak velké, nedělá tak úplně špatně. Chtěl bych vidět kritiky toho, že neplní co slíbila, jak by to plnili oni ve spolupráci se stranami jako jsou zelení a bohužel dnes i lidovci. Vykašlat se na to a nechat vládnout Paroubka s komunisty, je to nejjednodušší. Nic jiného si soudruzi nepřejí. Proto dávám za pravdu panu Renčovi.  

Rudý element 6.11.2008 13:33

Re: pravice

Ty jsi bolševik jak poleno. :-D

frsi 6.11.2008 13:50

Re: pravice

pane nevím,zda špatně přebarvenej Přemysl Sobotka je to pravý pravicový,ale vy si dejte pár facek. Komunista zůstane komunistou v každý straně a že v ods je jich! Co já vím,každej druhej je z komoušský rodiny i Renč,kterej je tak pravicovej,až si myslí,že ods je kladivo na komunisty. Že si ten ubožák neudělá pořádek doma! Měl by tátu a mámu a dědu každej den aspon jednou přetáhnou bejkovcem! Vy pane až dostanete rozum a nebudete pomatenej Klausem,ale pochopíte proč ty volby tak,jak dopadli,pak si fakt ulevíte! Č

Vidlák 6.11.2008 15:41

Re: pravice

Jestli Vám tolik vadi něčí komunistická minulost, tak nad takovou ČSSD musíte usedavě plakat od rána, do večera. Tam je takto "postižena" většina poslanců. To však zřejmě nikomu nevadí. Hlavní je si plivnout. Jakkoliv, viďte? Ale to na Vás ještě není to nejhorší. Zavrženíhodné je Vaše kádrování, kdo, kde měl své RODIČE. Děti, si své rodiče nevybírají, víte?

frsi 6.11.2008 17:15

Re: pravice

pane,já nekádruju nikoho rodiče,natož vaše! Je mi šuma fuk jestli váš otčím byl lampasák,nebo milicionář! Vy jste si asi nevšíml,asi pro slepost,že šlo o Renče! Ted nevím,nejste to vy? Veřejně se hlásit k ods řekl by klasik, to může jen blbec!

kacka 8.11.2008 15:45

Re: pravice

to je ale hloupe,dedeček Filipa Rence byl katolicky spisovatel,za komunistu perzekvovany,takze strela dost vedle

Vidlák 6.11.2008 15:11

Re: pravice

Pravice je roztříštěná už z principu - preferuje jednotlivce,  kteří většinou nemají ani potřebu se organizovat. Možná je to chyba. 

To levicově uvažující jsou jiní kabrňáci. Pořád něco chtějí, pořád jim je všeho málo, pořád chtějí po vládě, aby se více o ně starala, jsou zoceleni v boji o svoje nároky, mají své Štěchy, Falbry, Českou televizí.

Proto, když je třeba, v tisícihlavých stádech vyrazí tu na Václavák, tu před ČT, jindy před nějaké ministerstvo...

frsi 6.11.2008 15:47

Re: pravice

pane, vy musít bej fakt ubožák!  Kam na ty hovadiny chodíte? Co má společnýho ČT s vaší blbostí? Už jste navštívil chochlouška? Prosím vás udělejte to,ale mám obavy,že už je pozdě!  Nehrajte si na pravičáka,když nevíte co to vůbec je! Jestli taky,ale nejste slepec. To ta banda okolo topola stála před televizí a prudila. Nepochopili vůbec nic,ale ani vy!!!

F.VÍZEK 88.100.57 6.11.2008 12:58

Kde je příčina? V čem to je ?

Chtělo by to vysvětlit, proč  ještě po tom všem - co se v minulosti odehrálo - je dnes KSČM třetí nejoblíbenější stranou v zemi.  Proč má v parlamentu tato strana více poslanců než mají lidovci a zelení dohromady.  To všechno po svobodných demokratických volbách !

I ten, kdo je dnes komunistou se těší - ať se to líbí či nelíbí - obrovské podpoře občanů České republiky (3. nejsilnější strana ze šedesáti je u nás KSČM). 

Proč tomu tak je - to je vážná otázka k zamyšlení...  A jak by tomu bylo, nebýt silné ČSSD ?  Strach jenom pomyslet !  

Marat 6.11.2008 13:26

Re: Kde je příčina? V čem to je ?

Vízku,vás už musí hřát v kapse rudá legitimace KSČM.Platíte poctivě stranické příspěvky?

F.VÍZEK 88.100.57 6.11.2008 17:38

Nestraníci neplatí přspěvky!

To jste nevěděl, že nestraníci neplatí žádné příspěvky?

 A KSČ či KSČM a já ?   Vy to ještě doopravdy, ale doopravdy nevíte?  

Už před více než 40 lety tehdejší komunistické soudy rozhodly, že pan Vízek je antisocialista, antisovětista, pravicový oportunista   a antikomunista, který utočí na vedoucí roli KSČ. Následky to pro něho i pro rodinu mělo nemalé.  (Jména soudců i jednací číslo bylo na požadání opakovaně připomínáno.) Kolik lidí z Vašeho příbuzenstva a okolí se něčím takovým může prokázat?  

A že má jiné názory než Vy?  Na diskuzních stránkách se to snad předpokládá, že bude výměna různých názorů bez cenzorského zásahu a bolševických invektiv !  

Martin 6.11.2008 13:41

Re: Kde je příčina? V čem to je ?

Je to v tom, že ČSSD se chová tak, že se už  začíná absolutně stírat rozdíl mezi ČSSD A KSČM. Tak si blbec řekne, když volit ČSSD je OK, tak proč nevolit KSČM. A navíc KSČM se od roku 1989 ještě "neušpinila" vládní účastí - a proto ji blbouni považují za morálnější stranu.

Prostě je všechno zakódováno v hlouposti voličů.