5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Nadsamci vs. ženy

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sch.glosátor 17.1.2006 17:00

Závěr : Proč jsou muži právě takoví ?

Protože právě takové je ženy chtějí.  Pokud takoví nejsou, tak je nechtějí.
Mysch 17.1.2006 17:11

mate pravdu,

ja bych fakt zadneho muze nechtel.
68 17.1.2006 20:53

Re: mate pravdu,

Homofobe.
O.K. 17.1.2006 17:18

Re: Závěr : Proč jsou muži právě takoví ?

Schumi, ty experte, záleží jak k čemu. Pan docent Zrzavý by ti jistě vysvětlil, že těch použití je víc. Já například teď sháním někoho, kdo se se mnou u Vodičky podělí o tataráka, sama ho nesním. Bereš?
j. zrzavy 17.1.2006 17:28

Re: Re: Závěr : Proč jsou muži právě takoví ?

... a budete mít společné parazity, gratuluji! No kdo by do něčeho takovýho nešel?
ziralek 17.1.2006 17:30

Re: Re: Re: Závěr : Proč jsou muži právě takoví ?

takova salmomela, ta utuzuje vztahy.
vita 17.1.2006 18:39

Re: Re: Re: Re: Závěr : Proč jsou muži právě takoví ?

Ovšem pouze pokud se neperete o jedno WC!
Šedovous 17.1.2006 16:46

No tka o paní Varadínkovou nemám starost ani v hospodě VI (není překlep) cenové skupiny

Jak právě hezky předvedla, tahle dámička umí jít tak pěkně těm mužskejm zvířatům kolenem do rozkroku a nehty do očí.
A to nám ještě nepředvedla svojí práci kabelkou.
Optimista 17.1.2006 16:56

Re: No tka o paní Varadínkovou nemám starost ani v hospodě VI (není překlep) cenové skupiny

Myslíte, že v ní má žehličku? No těbůh.
Šedovous 17.1.2006 16:58

Re: Re: No tka o paní Varadínkovou nemám starost ani v hospodě VI (není překlep) cenové skupiny

ziralek 17.1.2006 17:00

Re: Re: No tka o paní Varadínkovou nemám starost ani v hospodě VI (není překlep) cenové skupiny

umite si predstavit co vazi takova manikura?
Sch.glosátor 17.1.2006 17:02

Umím.

Viděl jsem soupravu na ošetřování kopyt.
Šedovous 17.1.2006 17:02

Re: Re: Re: No tka o paní Varadínkovou nemám starost ani v hospodě VI (není překlep) cenové skupiny

Pro slonici !? Netuším.
Mysch 17.1.2006 17:13

ale fuj,

nekdo uz to tu psal, ze tolik zase nevazi.
Šedovous 17.1.2006 17:15

Re: ale fuj,

Kdo či co jak váží , Varadínková nebo manikůra pro slonici  ?
ziralek 17.1.2006 17:16

Re: ale fuj,

to byl urcite nejakej ctyrprocentni.
ziralek 17.1.2006 17:18

Re: Re: ale fuj,

nemyslim tim slona.
www racek 17.1.2006 16:03

tedy, kdyby byla v politice paní varadínková ...

tedy, kam se na ní hrabe kdejaký chlap. to co chlpům vytýká, ona sama plní mírou vrchovatou.
fuj tajbl ...
Balů 17.1.2006 16:09

Re: tedy, kdyby byla v politice paní varadínková ...

Můžete více specifikovat? Nebo ji jenom nemáte rád?
Mysch 17.1.2006 16:34

kdyz si vyhledate v archivu

jeji vytvory, nemusite se ptat.
Jan 17.1.2006 15:56

Potěšilo mě, že české ženy se cítí diskriminovány neúčastí v nejvyšší české society, do níž by tak rády patřily: CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLN

Potěšilo mě, že české ženy se cítí diskriminovány neúčastí v nejvyšší české society, do níž by tak rády patřily: CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ!:
Rpuť 17.1.2006 15:53

Schumachere,

a tímto pádem jste trojjediní, čímž lze zároveń vysvětlit přechod od pohanství ( a vzývání falu) ke křesťanské boží trojjedinosti.
Jakže to zaháněl poustevník s nevinnou Alibech ďábla do pekla?
herdekbabka 17.1.2006 15:25

mno, nevím, nevím. Když tak ale porovnávám neženské jednání žen v emerických a německých filmech a

serajlech - koneckonců i některých našich mladých děvčat na úřadech a pod. Hmm, pánbů zaplať že jsem převážně žila v poněkud jiné době. I ta nejhezči hérečka - když se začne chovat jako idiot - pokazí každý - jinak docela zajímavý příběh. Ale proti gustu žáden dišputát - komu se to líbí ať se dívá - doufám jen v to, že každý tzv. módní  styl - zapadl - akorát že zamechal ne právě dobré stopy na dětech - které to vnímají docela jinak - a  to je třeba si pamatovat -
j. zrzavy 17.1.2006 14:57

pokr.

... výrazně míň (darwinistická interpretqace).
 
PS - zdravím O.K.
Sch.glosátor 17.1.2006 16:14

Anebo....

Že by ženy dosahovaly  politických cílů prostřednictvím mužů ? Co se nám jeví jako politický cíl, například ovládnutí nějakého prostoru vojenskou nebo ekonomickou  silou, není ve skutečnosti prostředkem zajišťujícím cíl  spočívající  v tom "mít se dobře" ? I když, je to konečný cíl ? Není ono "mít se dobře" zahrnující stabilní prostředí a obživu jenom prostředkem zajišťujícím úspěšnou reprodukci genů ? Tlupa, která ovládla a uhájila lepší teritorium, víc ulovila a byla úspěšnější a silnější ostatní. Postupně se k hrubé síle více připojovaly technické dovednosti umění obchodu, ale i vyjednávání a sjednávání aliancí. Kruhem se vracíme k politice.
j. zrzavy 17.1.2006 18:20

Re: Anebo....

Jasně že jo. Nicméně řeč byla o údajně chybějících ženských ve viditelné politice v úzkém smyslu. Že politik dělá politikou i proto, 1. aby to s manželkou bylo vůbec k vydržení, a/nebo 2. aby získal obdiv mladé číšnice v paralmentním báru, to snad dá rozum.
j. zrzavy 17.1.2006 14:56

politika

Mne mnohem víc než nějaké sexuální rozdíly (ať si tomu říká "gender" ten, kdo chce utajit existenci chromosomů, hormonů, struktury mozku, orientačních schopností a vůbec všeho zajímavého) fascinuje zcela absurdní pohled na politiku. Jako že to je ta oblast služby občanům, do níž se nějakou nehodou dostali zlí mužové, kterým jde jen o moc, a proto to takhle vypadá. Nápravu pak lze vidět v ženách, v nezávislých demokratech, v zelených, v rudých, v rudohnědých sudetských, v zelených ženách z Temelínska a v podobných jevech.
Jako člověk s různými grémii, kde se rozhoduje, alespoň marginálně do kontaktu přišlý si dovoluji předložit alternativní tezi: politika je pouze a výhradně záležitost mocenská, jdou do ní pouze a výhradně lidé, kteří chtějí prosadit buď sebe, nebo svou ideologii, které fanaticky věří, nebo zájmy skupiny či regionu, z níž/něhož pocházejí, nebo konečně své konto - či různé kombinace téhož. Jiný se tam nedostane, ale ani se o to nepokouší. Představa, že do politiky dostaneme nějaké jiné lidi, je stejně naivní jako představa, že nějaké jiné lidi dostaneme do školních sboroven (muže) nebo na jatka (milovníky zvířat). Nelze, aspoň tedy ve svobodné společnosti nikoli.
Divíte se někdo taky tomu, že pracovníci jatek se od zbytku populace signifikantně liší tím, že jim míň vadí krev? Ne-li, vězte, že kdokoliv v politice úspěšně a dlouhodobě usazený se bude chovat jako politik a ne nějak jinak. Ženského politika od mužského nelze poznat, doporučuji sledovat příslušné poslankyně v televizních debatách. Je ovšem zásadní teoretická otaázka, zda je vznik politika záležitost darwinistická (v populaci jsou už předpřipravení předpolitikové a ti do toho jdou) či lamarckistická (lidé rozhodnutí stát se politikem se v politika postupně mění).
Sexuální aspekt spočívá jenom v tom, že žena, má-li se stát úspěšnou političkou, musí toho v sobě víc ohnout a zlomit než muž (lamarckistická interpretace), resp. je v populaci žen-političek výr
Vlasta 17.1.2006 14:25

Nemůžeme srovnávat hrušky s jabkama (jak se tak říká).

Bohužel existují rozdíly mezi muži a ženami a to i v intelektuálních schopnostech pro to, či ono. Jsou (a vždy budou) povolání, kde se dobře prosadí jen   málokterá žena.
 
Výrazná převaha mužů v soudnictví by byla   přínosem pro celou společnost (i pro ženy – tedy rozumné ženy, ne feministické aktivistky) neb od přírody bývá pro toto povolání vybaveno lépe daleko více mužů než žen.
 
Taktéž umělé navyšování žen v politice na úkor mužů nemůže přinést pozitivní výsledky – jde jen o další experiment marxistického ražení – tentokrát pod vlajkou feminismu.
O.K. 17.1.2006 14:33

Re: Nemůžeme srovnávat hrušky s jabkama (jak se tak říká).

Ano, napriklad srovname-li pana ministra Nemce a pani soudkyni Krikavovou, je rozdil v intelektualnich schopnostech i mravnich postojich zcela zrejmy.
ptakopysk 17.1.2006 14:58

Re: Re: Nemůžeme srovnávat hrušky s jabkama (jak se tak říká).

pan Němec je ministr, takže tento příklad není úplně správný. Mám pocit, že býval revizorem ČSAD, podnikatelem a jako soudce snad nepracoval. A přece je známo, že v tomto státě se můžete stát třeba ministrem dopravy na základě toho, že jste si hrál jako dítě s mašinkama... (cit. min.doravy v.v. Stráský)